Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελει συνεχεια αγκαλια

Recommended Posts

κοριτσια γειά σας εχω μια κορουλα πεντε μηνων που θελει συνεχεια να την εχω αγκαλια αν την αφησω στην κουνια της η στο καροτσι της αρχιζει και κλαιει .ολοι μου λενε οτι την εμαθα ετσι .το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο δουλειες του σπιτιου και δεν εχω και κανενα για βοηθεια .θα ηλελα να μου πειτε και εσεις απο τις δικες σας εμπειριες.συνεχεια ετσι θα ειναι?

Διαφημίσεις

Ναι ετσι θα ναι...εκτος κι αν βρεις τροπους να την κανεις να διασκεδαζει μακρια σου........εμας μας εσωσε αυτη η κουνια.....

H0795_b_2.jpg

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40773&selcat=bgsw

Του αρεσε πολυ, ακουγε μουσικη, κουνιοταν με παρακολουθουσε να κανω δουλειες .........προτιμαται η πλευρικη κινηση (δεξια αριστερα) και ο ηχος παφλασμου κυμματων που τα ηρεμει .........εκει κοιμοταν την μερα.......120 ευρω, στο τζαμπο.......αξιζε καθε δεκαρα!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Την ειδαμε και μεις αυτη την κουνια (και μια αλλη παρομοια πιο κοριτσιστικη) αλλα λε Βερα μου τεράστια δεν ειναι ? Που την έβαλες ?

Ο αντρας μου επεμενε να την πάρουμε εγω δεν την ήθελα και τελικά πήραμε μόνο το πάρκο .

Τωρα με το πάρκο στο σαλόνι εχει κλεισει ο χωρος (ειναι και εξάγωνο ..το ντιζαιν με μαρανε ) δεν χωραει τιποτα !

Λυδία εγω απο 3ων μηνών την βάζω στο πάρκο . Της πήραμε και γυμναστήριο και παιζει λιγακι . Στην αρχη δεν ηθελα παρκο γιατι ειχα στο μυαλο μου τα γνωστα που κυκλοφορουν Ελλάδα ..τελικα βρηκα ενα που μου άρεσε παρα πολυ . Εκει εκανε προπονηση και τώρα γυρναει μπρούμυτα :lol:

Μην νομιζεις οτι θα κατσει ολη μερα ... αλλα μονη της καμια ωριτσα το πολυ αν εχει κέφια . Αν ειμαι και γω μαζι της απο διπλα καθεται περισσότερο :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

κοριτσια γειά σας εχω μια κορουλα πεντε μηνων που θελει συνεχεια να την εχω αγκαλια αν την αφησω στην κουνια της η στο καροτσι της αρχιζει και κλαιει .ολοι μου λενε οτι την εμαθα ετσι .το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο δουλειες του σπιτιου και δεν εχω και κανενα για βοηθεια .θα ηλελα να μου πειτε και εσεις απο τις δικες σας εμπειριες.συνεχεια ετσι θα ειναι?

Αχ και εγώ το ίδιο θεματάκι έχω! Δεν ξέρω τι να κάνω. Όλη μέρα αγκαλια θηλάζω! Επίσης κοιμάται μόνο αγκαλιά ή θηλάζοντας ξαπλωμένη.

Βοηθήστε καλέ, καμιά άλλη ιδέα? Κάθεται για πολύ λίγο μόνη της μετά βαριέται. Θέλει αγκαλιά, όχι ξαπλωτή αλλα όρθια να βλέπει. Από 15 ημερών στηρίζει το κεφάλι, γουρλώνει τα μάτια και δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Της πήραμε αυτό :

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=41102&selcat=bgtoys

τίποτα δεν έκανε και οι ήχοι χάλια. Τζάμπα τα λεφτά.

13e2p2.png

Διαφημίσεις

Της πήραμε αυτό :

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=41102&selcat=bgtoys

ομορφο ειναι...και η ανηψια μου αυτο εχει :)ναι οντως δεν κανει τιποτα σπουδαιο,εχει μουσικη αλλα παιζει πολυ χαμηλα...

Της πήραμε αυτό :

ομορφο ειναι...και η ανηψια μου αυτο εχει :)ναι οντως δεν κανει τιποτα σπουδαιο,εχει μουσικη αλλα παιζει πολυ χαμηλα...

δυστυχώς είναι μόνο όμορφο, στολίζει το κρεβατάκι μας!

13e2p2.png

Λυδία εγω απο 3ων μηνών την βάζω στο πάρκο . Της πήραμε και γυμναστήριο και παιζει λιγακι :D

και εγω και τα δυο παιδια τα εβαζα απο 3 μηνων και τους αρεσε πολυ μεχρι μεγαλα.. :wink: το παρκο με διαφορα παιχνιδια ειναι μια καλη λυση.

Εμενα δεν καθεται καθολου σχεδον μονος του! Θελει αγκαλιες η να σε εχει διπλα του! Τον αφηνω στο κρεββατι κ παιζει τωρα που καθεται μονος του αλλα παντα με μενα διπλα αλλιως κλαιει και εχω κ τον φοβο μη μου πεσει . Στην κουνια σε πολυ μεγαλα κεφια να κατσει κανα 20λεπτο. Αγκαλια? Ολη μερα να τον εχεις και να τον πας βολτες δεν εχει προβλημα! Στο ρελαξ απο την μερα που εφυγε κ τον βρηκα πανω στον καναπε δεν τον ξαναεβαλα. Τωρα θα παρω το παρκο που εχω στο σπιτι της μαμας μου να δοκιμασω τουλαχιστον να προλαβαινω να κανω καμια δουλεια .... ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ .......

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Εμενα δεν καθεται καθολου σχεδον μονος του! Θελει αγκαλιες η να σε εχει διπλα του! Τον αφηνω στο κρεββατι κ παιζει τωρα που καθεται μονος του αλλα παντα με μενα διπλα αλλιως κλαιει και εχω κ τον φοβο μη μου πεσει . Στην κουνια σε πολυ μεγαλα κεφια να κατσει κανα 20λεπτο. Αγκαλια? Ολη μερα να τον εχεις και να τον πας βολτες δεν εχει προβλημα! Στο ρελαξ απο την μερα που εφυγε κ τον βρηκα πανω στον καναπε δεν τον ξαναεβαλα. Τωρα θα παρω το παρκο που εχω στο σπιτι της μαμας μου να δοκιμασω τουλαχιστον να προλαβαινω να κανω καμια δουλεια .... ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ .......

Διαφημίσεις

Αχ και εγώ το ίδιο θεματάκι έχω! Δεν ξέρω τι να κάνω. Όλη μέρα αγκαλια θηλάζω! Επίσης κοιμάται μόνο αγκαλιά ή θηλάζοντας ξαπλωμένη.

Βοηθήστε καλέ, καμιά άλλη ιδέα? Κάθεται για πολύ λίγο μόνη της μετά βαριέται. Θέλει αγκαλιά, όχι ξαπλωτή αλλα όρθια να βλέπει. Από 15 ημερών στηρίζει το κεφάλι, γουρλώνει τα μάτια και δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Της πήραμε αυτό :

Μπου μπου εγώ σώθηκα με το γυμναστήριο. Το ξέρω από την κόρη μου, ασχολιόταν πολύ με αυτό. Τώρα για το μόμπιλε στην κούνια, εγώ έχω ένα πιο παλιό μοντέλο της fisher-price(μου το έκαναν δώρο), και μέχρι τις 15 Ιουλίου που φύγαμε από το σπίτι μας για να πάμε στους γονείς μου στην επαρχία ο μικρός ούτε που το κοίταζε(γεννήθηκε 21/5). Γυρίσαμε τέλη αυγούστου (40 μέρες μετά) και μόλις τον έβαλα στην κούνια και άρχισε αυτό να γυρίζει και να παίζει μουσική ο μπέμπης τρελλάθηκε από τη χαρά του, άρχισε να κουνάει πόδια και χέρια, να βγάζει κραυγές...Μιλάμε για φοβερή εντύπωση. Τώρα είναι το αγαπημένο του. Οπότε δώσε λίγο χρόνο, γιατί το μωράκι σου είναι ακόμα μικρούλι...

.png .png .png

έχουμε κι εμείς μια παρόμοια κούνια της graco με κίνηση,μουσική και διάφορους ήχους,αλλά μου φαίνεται μικρή ακόμα για να τη βάλω εκεί μέσα.

Πάντως 1-2 φορές που τη δοκιμάσαμε, κοιτούσε τα πουλάκια από πάνω της και την πήρε ο ύπνος.

Αυτό το γυμναστήριο που λέτε από πόσο μηνών το καταλαβαίνουν τα μωράκια?

Λέμε να της πάρουμε τώρα που είναι 2,5 για να απασχολείται λίγο μόνη της

τώρα που βλέπει και παρατηρεί.

Για το μόμπιλε μας έφεραν δώρο ένα της fisher price με αστεράκια και μουσική και δεν του δίνει καμία σημασία.

Μας έφεραν όμως κι ένα με μελισσούλες σε έντονα χρώματα

κι όταν ξαπλώνει κάθεται και τα κοιτάει και "μιλάει" μαζί τους! :lol:

Στο γυμναστήριο και από νεογέννητα μπορείς να τα βάλεις, αφού είναι ξαπλωμένα και όχι καθιστά. Εμένα από 2,5 μηνών που του το πήρα του αρέσει πάρα πολύ. Τώρα κάθεται και λίγο μπρούμυτα και κοιτάζει τις παραστάσεις στο στρωματάκι του γυμναστηρίου.

.png .png .png

Είχαμε και εμείς αυτή την κούνια της fisher price (ocean wonders) και πραγματικά άξιζε τα λεφτά της. Την έχω δανείσει σε 3 φιλικά μωρά και όλοι είναι υπερευτυχισμένοι! ...

Δεν την άφηνα όμως μόνο εκεί...την χρησιμοποιούσα μόνο όταν ήθελα να κάνω κάτι (να φάω, ντους, να φτιάξω τα μαλλιά μου κτλ.)

Για τις άλλες ώρες, αν δεν καθόταν μόνη της, που δεν καθόταν πάνω απο 5 λεπτο, 10 λεπτο πολύ σπάνια...την έβαζα στο sling και έκανα τα πάντα: καθάριζα μαγείρευα, πήγαινα supermarket, για ψώνια....της άρεσε πάρα πολύ γιατί απο την ασφάλεια της αγκαλιάς μου εξερευνούσε όλο τον κόσμο! Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! (Και την κούνια)

Εγω εχω απελπιστει κοριτσια, εχω πραγματικα φτασει στα ορια μου! Δεν καθεται ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Και οχι μονο την μερα τωρα εχει 2 βδομαδες θελει να παιζει και την νυχτα ! παει 3 για να κοιμηθει κ αυτο 45λεπτα το μεγιστο !Ουτε νεογεννητο να ηταν! Εχουμε μαζεψει του κοσμου τα παιχνιδια στο δωματιο του κ σε ολο το σπιτι σκορπισμενα μπας κ ενδιαφερθει κ παιξει με κατι, μηπως κατι του κεντρισει το ενδιαφερον κ ασχολειται εστω κ για 20 λεπτα μιση ωρα να καθομαι λιγο ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ! :(:( Τα θελει ολα του αρεσουνε αλλα με μενα διπλα να του κανω παρεα η τον μπαμπα ! Εχω απελπιστει ,το σπιτι ειναι μεσα στο μαυρο χαλι, εγω δεν ξεκουραζομαι καθολου και οταν κοιμαται αυτο το λιγο ειμαι τοσο εξαντλημενη που δεν εχω ουτε ορεξη ουτε και κουραγιο να κανω τιποτα, αλλα ουτε κ να κοιμηθω μπορω απο την υπερενταση !!Ελεγα ειναι μωρο θα στρωσει αλλα τωρα ειναι 6 1/2 μηνων δεν θα επρεπε να ειχε στρωσει λιγο , τουλαχιστον στον υπνο ? Ειχε ενα διαστημα για κανα μηνα μεσα στο καλοκαιρι κοιμοταν καλα σχεδον ολη νυχτα η ξυπνουσε μια φορα αλλα μετα χαλασε κ αυτο !

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ !!!

Διαφημίσεις

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ !!!

Καφέ "Το Βυζοπαϊν!", κλοπιράιτ αμαρέτο:D:D

να σε πω βρε τζετζενάκι...βόλτα σε παιδικές χαρές τον πας??? να ξελαμπικάρει λίγο το παιδί? :lol:

Της πήραμε αυτό :

Μπου μπου εγώ σώθηκα με το γυμναστήριο. Το ξέρω από την κόρη μου, ασχολιόταν πολύ με αυτό. Τώρα για το μόμπιλε στην κούνια, εγώ έχω ένα πιο παλιό μοντέλο της fisher-price(μου το έκαναν δώρο), και μέχρι τις 15 Ιουλίου που φύγαμε από το σπίτι μας για να πάμε στους γονείς μου στην επαρχία ο μικρός ούτε που το κοίταζε(γεννήθηκε 21/5). Γυρίσαμε τέλη αυγούστου (40 μέρες μετά) και μόλις τον έβαλα στην κούνια και άρχισε αυτό να γυρίζει και να παίζει μουσική ο μπέμπης τρελλάθηκε από τη χαρά του, άρχισε να κουνάει πόδια και χέρια, να βγάζει κραυγές...Μιλάμε για φοβερή εντύπωση. Τώρα είναι το αγαπημένο του. Οπότε δώσε λίγο χρόνο, γιατί το μωράκι σου είναι ακόμα μικρούλι...

.png .png .png

Μπορεί να το δοκιμάσω και αυτό αν και δεν πιστεύω. Βαριέται ξαπλωμένη και μπρούμυτα ούτε συζήτηση! Μακάρι ν' αλλάξει σαν το δικό σου.

13e2p2.png

dooo οταν ειναι ο μπαμπας σπιτι παμε βολτες αλλιως τπτ το καροτσι δεν κατεβαινει ! Εχει σκαλες το σπιτι και δεν εχει ασανσερ οποτε καταλαβαινεις! Επισης τον εχω δοκιμασει με την μαμα μου το καλοκαιρι που ειχαμε παει χωριο, τον εβγαζα καροτσαδα κ τον γυρναγα 2 χλμ με τα ποδια γιατι δεν καθεται πολυ στο καροτσι βαριεται !!! Αστα ειναι περιπτωση σου λεωωω....

Καφέ "Το Βυζοπαϊν!", κλοπιράιτ αμαρέτο:D:D

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Θελουμε καφεεεεεεεε !!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αχ Vera και κοριτσια, αυτην την θαυματουργη κουνια της fischer την εμαθα απο εσας,καπως αργα,οταν το μωρο ειχε ξεπερασει τα 9 κιλα οποτε δεν μπορουσα να την παρω.Ειναι ομως το πρωτο πραγμα που θα παρω οταν μεινω εγκυος με το καλο!!!!

Οσο για αυτο που γυριζει πανω απο την κουνια η δικια μου καθοταν απο 2,5 μηνων νομιζω περιπου, και το κοιτουσε,για λιγη ωρα βεβαια,μετα βαριοταν και φωναζε!

Ενα γυμναστηριο που μας εφεραν δωρο οταν ημασταν 4 μηνων,επιασε κι αυτο τοπο,καθοταν καποιες στιγμες!

Και στο παρκο επισης καθοταν αρκετα!

Στο ρηλαξ παλι, δεν καθησε σχεδον ποτε!!!

Απο 6 μηνων,που αρχισε να καθεται στον πωπο της,εστρωσα μια τεραστια κουβερτα στο πατωμα,σκορπισα και τα παιχνιδια της και το ονομασα "το τσαντηρι της Ελιζας" :lol: !Εκει περασε και περναει πολλες ωρες!!!Εχει μεγαλη επιτυχια το τσαντηρι! :lol: Μπορει να ειναι λιγο τσαντηρε το σαλονι μας αλλά τι να κανουμε,μωρο εχουμε!!!

Απο 6 μηνων,που αρχισε να καθεται στον πωπο της,εστρωσα μια τεραστια κουβερτα στο πατωμα,σκορπισα και τα παιχνιδια της και το ονομασα "το τσαντηρι της Ελιζας" :lol: !Εκει περασε και περναει πολλες ωρες!!!Εχει μεγαλη επιτυχια το τσαντηρι! :lol: Μπορει να ειναι λιγο τσαντηρε το σαλονι μας αλλά τι να κανουμε,μωρο εχουμε!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα μου φέραν δώρο απο το ΙΚΕΑ ενα κουβερτάκι-χαλάκι να το πω ? ...που το στρωνεις κατω εχει διαφορα και χρώματα έντονα και πιστευω θα της αρέσει .

VgL7.jpgIgLdp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα μου φέραν δώρο απο το ΙΚΕΑ ενα κουβερτάκι-χαλάκι να το πω ? ...που το στρωνεις κατω εχει διαφορα και χρώματα έντονα και πιστευω θα της αρέσει .

Ναι κι εγω εχω 2 τετοια παρομοια!Αλλά επειδη στην αρχη επεφτε συχνα και ατσουμπαλα,εστρωσα μια χοντρη κουβερτα κατω για να ειναι μαλακα, και απο πανω αυτα!! :)

Λοιπον κοριτσια.......

Η κουνια πιανει λιγο χωρο αλλα αξιζει τα λεφτα της......οταν δεν την θες μαζευεις τα ποδια και πιανει λιγοτερο......

Και το παρκο τωρα (Λαμπρινη το πηρες απο το mothercare?) πιανει πολυ περισσοτερο αλλα χωρις αυτο δεν κανουμε.......ακομα δεν καθεται δλδ πολυ αλλα που θα παει?

Στην κουνια το εβαλα μολις συμπληρωσε τις 2 βδομαδες.....παντα στην υπτια θεση και στην πλευρικη κινηση......ο ηχος παφλασμου κυμματων δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα τα ζαβλακωνει μαγικα και κοιμουνται.......παραλληλα εβαζα να παιζει μουσικη (κλασσικη η χαλαρωτικη) και κοιμοταν σε χρονο ντε τε!!!

Το μομπιλε μας ειναι απο την ιδια εταιρια αλλα το rainforest poy εχει ηχους ζουγκλας (μαζι με τα τραγουδακια)...του αρεσε παρα πολυ και κοιμομασταν με αυτο....αλλα ποση ωρα να διασκεδασει με αυτο???

Το γυμναστηριο καλο επισης για λιγη ωρα......εμεις πηρα το γυμναστηριο παλι της rainforest, που δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα ειναι στενο και χωρουσε στον καναπε........εκει κρεμας διαφορα παιχνιδια διαφορετικα για να μη βαριεται.......ωραια ειναι κατι κρεμαστα που πηρα απο το τζαμπο και ειχαν πολλα κρεμασμενα μαζι.......

Πριν κατσει το μωρο καλα δεν εχει τροπους πολλους να διασκεδασει......πως να το βαλεις στο παρκο? Κουνια και παλι κουνια!!!!

Οταν το μωρο αρχισει να καθεται , αλλα οχι καλα βοηθησε πολυ εμας αυτη η σαμπρελα. απο το ELC (50 e)....καθοταν με τις ωρες κι επαιζε χωρις να φοβαμαι μη πεσει......επισης τωρα την εχω βαλει στο εξαγωνο παρκο μας και τον προφυλασσει απο χτυπηματα πισω.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Καλα Βέρα κούκλος ο Αλεξανδρος ! Αχ αγγελουδακι μου τι γλυκα κοιμαται ?:D

Δεν εχει εδω mothercare ! Εψαχνα καμια φωτο που φαινετε αλλα δεν έχω θα βγαλω και θα την ανεβασω να την δεις . Ειναι πολυ ωραιο αλλα πιανει χωρο !

Γυμναστηριο εχουμε αυτο .... http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97713&_SSL=0&pBild=3&pVariante=0&pPassend=410919

αργοτερα θα παρουμε ξυλινο που μου αρεσουν πολυ .

Αυριο μάλλον θα παμε να παρουμε την κουνια ....

VgL7.jpgIgLdp2.png