Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα κάνατε αν δεν κάνετε αυτό που κάνετε?

anastasiab

Recommended Posts

ένα παιδικό βιβλιοπωλείο σαν αυτό που είχε η Meg Rayan στο ¨Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας¨!!!

Να σου θυμίσω ότι το βιβλιοπωλείο έκλεισε...

ε και;τον μεγαλοεκδοτη παντρευτηκε τελικα! :lol::lol:

Και που μας οδηγει αυτο; Στο συμπερασμα οτι το μεγαλο ψαρι ή θα το φαει το μικρο ψαρακι ή θα το π*%@#ει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 7 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 6 δημοσιεύσεις

• alvadi

alvadi 4 δημοσιεύσεις

• manina

manina 3 δημοσιεύσεις

ένα παιδικό βιβλιοπωλείο σαν αυτό που είχε η Meg Rayan στο ¨Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας¨!!!

Να σου θυμίσω ότι το βιβλιοπωλείο έκλεισε...

ε και;τον μεγαλοεκδοτη παντρευτηκε τελικα! :lol::lol:

Και που μας οδηγει αυτο; Στο συμπερασμα οτι το μεγαλο ψαρι ή θα το φαει το μικρο ψαρακι ή θα το π*%@#ει!

Είστε απίστευτες :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Είναι λίγοι οι τυχεροί που έχουν καταφέρει να κάνουν το επάγγελμα που τους αρέσει.

Θα ήθελα να ήμουν συγγραφέας απομονωμένη σε ένα ερημικό μέρος.

Αυτό είναι αντίθετο με την οικογένεια βέβαια, οπότε δεν το βλέπω να πραγματοποιείτε.

Για πείτε, για πείτε! (ελπίζω να σας αρέσει το θέμα)

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δηλαδή, Μάτα μου....

τώρα ΔΕΝ έχεις έμπνευση????

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Εγώ θα ήθελα να έχω βιβλιοπωλείο με σκουρα ράφια και ψηλές βιβλιοθήκες .....

Θα με προσλαβεις; :D:D Θα σου φτιαχνω καφε καθε πρωι κι οσο εσυ καθαριζεις τις βιτρινες εγω θα πινω τον καφε σου για να μην κρυωσει και θα διαβαζω βιβλια!!

΄Την βρήκα την υλοποίηση του ονείρου!!!!!!!!!!Όπως είπα και παραπάνω για το επάγγελμα που θα ήθελα, το όνειρο συνεχίζεται με την Μαρία να μου βάζει τα βιβλία στα ράφια, και την Jean να τα προωθεί για να πηγαίνουν στα ύψη οι πωλήσεις!!!!!!!!!!!Αχχ.......με ξεσηκώσατε μεσημεριατικα!!!!ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΩΡΑ!!!! :lol::lol::lol:

Θα με πάρετε κι εμένα?? Λατρεύω τα βιβλιοπωλεια :D:D

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ολοι εχουμε ονειρευτει κατι που ποτε δεν εγινε πραγματικοτητα και ισως για καποιους να μην γινει και ποτε.... :cry: (βλεπε εμενα)

Δεν είσαι η μόνη... γι΄αυτό και απενεχοποιήσου! :wink:

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Δεν θα άλλαζα με τίποτα το επάγγελμά μου ... από μικρή είχα το ψώνιο με το δασκαλίκι και όποιο πιτσιρίκι έβρισκα εύκαιρο του έκανα μάθημα :lol: ... ακόμα και μόνη μου όταν διάβαζα τα μαθήματά μου παλλές φορές στερέωνα χαρτόνια στα παράθυρα (σαν μαυροπίνακα) και παρέδιδα μάθημα :cool: ... ψώνιο παιδί μου μεγάλο ...

!!!

το ιδιο εκανα κι εγω χαχαααααα

Αισθάνομαι καλά μ'αυτό που κάνω.

Αλλά, χμμμμ, στην υποθετική περίπτωση που έπρεπε ντε και σώνει να κανω κάτι άλλο, θα είχα μια φάρμα με άλογα και μεταξύ φτυαρίσματος κοπριάς, ξυστρίσματος και ταίσματος τριφυλιού, θα έκανα βόλτες στα βουνά.

Κάτι σαν Αννα Φόνσου αλλά χωρίς τη θάλασσα.

Εντάξει ίσως και με θάλασσα ...

ναι βρε μην το παίρνεις προσωπικά,κι εγώ το λατρεύω αυτό που κάνω! :wink: Λέμε τώρα...

:roll::roll::roll::roll::roll:

Είμαι σαν το παραπάνω emoticon

α. Θα ήθελα να είμαι σε μια φάρμα με κουτσούβελα , σύζυγο και φυτά λουλούδια (ζώα δεν ξέρω.. ίσως κανα άλογο)

β. Θα ήθελα να έχω ανθοκομείο

γ. ή βιβλιοπωλείο..πώπω αυτή η μυρωδιά..

Αλλά είμαστε υγιής και είμαι καλά!

Eγώ θα ήθελα να έχω περίπτερο. Νά κάθομαι ανάμεσα στις σοκολάτες και να διαβάζω όλη μέρα εφημερίδες. Το θέμα είναι ότι αν το έκανα αυτό μετά δεν θα με χώραγε το περίπτερο :lol::lol::lol:

ssttaa

Διαφημίσεις

Eγώ θα ήθελα να έχω περίπτερο. Νά κάθομαι ανάμεσα στις σοκολάτες και να διαβάζω όλη μέρα εφημερίδες. Το θέμα είναι ότι αν το έκανα αυτό μετά δεν θα με χώραγε το περίπτερο :lol::lol::lol:

Περίπτερο, σοκολάτες, λάπτοπ και φόρουμ... γουστάρω!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Πολύ θα ήθελα να πάω κι εγώ στους γιατρούς χωρίς σύνορα μάλιστα πριν σπουδάσω το είχα αποφασίσει αλλά για διάφορους λόγους η απόφαση αυτή έμμεινε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Σπούδασα όμως κάτι που μου αρέσει πολύ και δούλεψα πάνω σε αυτό. Και επειδή είναι κάτι που με εκφράζει σκέφτομαι να ξαναδουλέψω όποτε αυτό είναι εφικτό.

Όσο για το ανεκπλήρωτο όνειρο μου το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου οτι κάποια στιγμή θα πάω έστω και σε μία αποστολή έστω κι αν αυτό θα γίνει πολύ πολύ αργότερα.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Εγω απο μικρη ηθελα να γινω αυτο που σπουδασα αλλα μετα απο τοσα χρονια καταλαβα τελικα οτι αυτο που πραγματικα ηθελα να κανω παντα στη ζωη μου ειναι αυτο που κανω τωρα... δημοσιος υπαλληλος :lol::lol: σε μη υπευθυνη θεση.. (μια χαρα με βρισκω.. ειδικα τωρα με το μωρο που ξεχναω να ξυπνησω το πρωι :lol::lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Είναι λίγοι οι τυχεροί που έχουν καταφέρει να κάνουν το επάγγελμα που τους αρέσει.

Θα ήθελα να ήμουν συγγραφέας απομονωμένη σε ένα ερημικό μέρος.

Αυτό είναι αντίθετο με την οικογένεια βέβαια, οπότε δεν το βλέπω να πραγματοποιείτε.

Για πείτε, για πείτε! (ελπίζω να σας αρέσει το θέμα)

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δηλαδή, Μάτα μου....

τώρα ΔΕΝ έχεις έμπνευση????

Ναι.......αλλά με τέτοιο σκηνικό................. :wink::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

εγω αν δεν εκανα αυτο που κάνω τώρα θα ήθελα να ήμουν αθλητικη δημοσιογράφος (και βοηθός του Μένιου να ήμουνα δεν θα με χάλαγε καθόλου) :lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...