Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κενός σάκος ???

Recommended Posts

απλα πιστεψε ότι ..ετυχε,ίσως η Παναγία σε προφύλαξε απο κατι που δεν ήταν σωστο απο την φυση του και γι αυτο το απέβαλες. Η επομενη σου προσπάθεια θα είναι όπως πρεπει φυσιολογικα,μερα που είναι αυριο,πιστεψε το και θα γίνει...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και συμπαραστασή σας.. Γράφτηκα γιατί διάβασα εδώ στο φόρουμ πολλές ιστορίες από κοπέλες με παρόμοιες αλλά και πολύ χειρότερες καταστάσεις από την δική μου, και νιώθω πως βρήκα συμπαράσταση αφού στο δικό μου περιβάλλον δεν ξανάτυχε σε καμιά φίλη ή συγγενή μου κάτι παρόμοιο. Βέβαια όλοι προσπαθούν να μου δώσουν κουράγιο και δύναμη, προπάντος ο άντρας μου αφού κάνει τα πάντα για να με δει να χαμογελάσω αν και ξέρω πως και αυτός πονεί μαζί μου άλλα μου δίνει απίστευτη δύναμη η δύναμη και η πίστη του.. Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου από καρδιάς και εύχομαι zitamar , ksanthi , kagly81 αλλά και σε όλες τις κοπέλες που πέρασαν κάτι παρόμοιο δύναμη και ο Θεός να στείλει σε όλες μας πολλά και υγιή μωράκια.. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω πονάω ψυχικά και σωματικά αφού νιώθω την αποβολή να γίνεται στο σώμα μου λεπτό προς λεπτό...... Νιώθω όπως και σείς τον φόβο μην ξανατύχει αλλά μέσα μου λέω δεν γίνεται, τόσες κοπέλες καθημερινά μένουν έγκυες και γεννάνε χωρίς κανένα πρόβλημα, θα μας στείλει και μας μωράκια ο θεούλης.. Έυχομαι σε λίγο καιρό να γράφουμε όλες μας για τις εγκυμοσύνες μας και τα μωράκια που θα περιμένουμε....

Σας φιλώ

xxxxxx

V5vWp2.png

• 1 month later...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ πριν μια εβδομάδα έτυχε το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ και σε εμένα μόνο που στην δική μου περίπτωση ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη μου απο την πρώτη έχω τα δυδυμακια μου τον Νικολα και την Ειρηνη που σήμερα είναι 5 ετών τα Αγγελουδια μου στο άκουσμα όμως της νέας εγκυμοσύνης όλοι χαμογελασαμε μιας και ήταν και ξαφνική αλλα καλοδεχούμενη και εβδομάδα με την εβδομάδα δενομουν όλο και πιο πολυ ..... Όσο αγωνία και να είχα όμως όσες φορές και να πήγα με λαχτάρα να ακούσω την καρδούλα του τελικά δεν το είδα ποτέ ούτε το άκουσα παρα μόνο ένα άδειο σάκο που αδειάζει ΚΑΘΕ φορά και την καρδιά μου μαχητής ώσπου απέβαλε Το μόνο που μου άφησε αυτή η ιστορία είναι θλίψη που σιγά σιγά έγινε πόθος για την απόκτηση 3 παιδιού κάτι πο πριν 3 μήνες ούτε το σκεφτόμουν και τώρα το ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και τα Αγγελουδια μου περιμένουν ένα αδελφάκι Θα ξαναπροσπαθησουμε με τον άντρα μου Χωρίς άγχος Βέβαια αλλα με την ΕΛΠΙΔΑ να γεμίσει αίτηση φορά η κοιλιτσα μου ΖΩΗ που ΜΕΡΑ απο 9 μήνες θα μας συντροφεύει στο σπιτικό μας . ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΛΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΔΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΣΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΓΑΛΗΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!Περιμενω γρήγορα νέα σου για την νέα σου ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!

το εχω ζησει και αυτο.ομωσ τωρα ειμαι στον 8ο και περιμενω τη μπεμπουλα μου.την επομενη φορα ολα θα πανε καλα.κουραγιο το ξερω ειναι δυσκολο πολυ

Τελικά κοριτσάκι μου τα κατάφερες.. περιμένεις σε λίγο το αγγελάκι σου.. έκανες κάτι ιδιαίτερο πριν μείνεις έγκυος αυτή τη φορά;

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κοπέλλες,

Molts 1969 λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό που βίωσες,είναι πολύ άσχημο συναίσθημα..... O Θεός να σου δίνει δύναμη και σύντομα με χαρμόσυνα νέα μιας τελειόμηνης εγκυμοσύνης να μας φέρεις : ))) Χωρίς άγχος και στενοχωρία όλα θα έρθουν όπως τα θέλουμε, να χαίρεσαι και τα αγγελούδια σου και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και να γεμίζουν με χαρά και γέλια το σπιτικό σας!!!!

Robenula λυπάμαι πολύ που ακούω ότι έτυχε και σε σένα το ίδιο, όταν το έπαθα νόμιζα πως ήμουν η μόνη.. όταν βρήκα αυτό το φόρουμ κατάλαβα πως δυστυχώς ήμαστε πολλες... Μπράβο για τη νέα σου εγκυμοσύνη και σο εύχομαι από καρδιάς καλή ελευθερία κ όλα να πάνε τέλεια κ να κρατήσεις στα χέρια την μπεμπούλα σου που θα σας γεμίσει με ευτυχία!! Περιμένουμε νέα σου : ))) Σας ευχαριστώ πολύ κοπέλλες για την υποστήριξη κ τα καλά σας λόγια,πραγματικά μου δίνουν δύναμη.....

Μετά από το ατυχές γεγονός(έτσι το χαρακτήρισε ο γιατρός μου) βρήκα τον εαυτό μου, δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Ήδη πέρασαν δύο κύκλοι κ ξεκίνησα τις προσπάθειες με τον άντρα μου αφού θέλουμε πάρααα πολύυυ ένα μωράκι.... Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι πάρα πολύ μην μου ξανασυμβεί το ίδιο.... Δυστυχώς όμως κανένας δεν μπορεί να μας εγγυηθεί τίποτα οπόταν βάζω τον σταυρό μου και με την βοήθεια του Θεού ελπίζω να σας φέρω σύντομα χαρμόσυνα νέα!!!!!!!!

Σας φιλώ xxxxxxxxxx

V5vWp2.png

• 1 month later...

καλησπερα σε ολες και λυπαμαι για οτι συνεβει σε ολες...ειχα μια ασχημη εμπειρια πριν 5 μερες.κενος σακος αποξεσηκλπ κλπ...θελω να ρωτησω γιατι γινεται αυτο?διαβαζω συνεχως αρθρα αλλα και παλι μπερδεμενη ειμαι..θα μπορω να κανω παιδι?η θα γινεται το ιδιο?μου φαινονται ολα τοσο περιεργα...10 εβδομαδων χωρις να εχω δει αιμα χωρις κανενα περιεργο και ξαφνικα απο το πουθενα αποξεση...ευχαριστω εκ των προτερων...:)

καλησπερα σε ολες και λυπαμαι για οτι συνεβει σε ολες...ειχα μια ασχημη εμπειρια πριν 5 μερες.κενος σακος αποξεσηκλπ κλπ...θελω να ρωτησω γιατι γινεται αυτο?διαβαζω συνεχως αρθρα αλλα και παλι μπερδεμενη ειμαι..θα μπορω να κανω παιδι?η θα γινεται το ιδιο?μου φαινονται ολα τοσο περιεργα...10 εβδομαδων χωρις να εχω δει αιμα χωρις κανενα περιεργο και ξαφνικα απο το πουθενα αποξεση...ευχαριστω εκ των προτερων...:)

Όπως θα διαπίστωσες και συ, τελικά συμβαίνουν αυτά και παρασυμβαίνουν. Και γω είχα άγνοια, νόμιζα πως μένεις έγκυος και τσουπ, σε 9 μήνες να και το μπεμπάκι. Και να σου μία παλίνδρομη στις 8,5 βδομάδες. Ιδέα δεν είχα τί είναι και γιατί συμβαίνει. Τα έμαθα όλα εδώ μέσα, ευτυχώς έχουμε αυτό το διαδικτυακό χώρο και βρίσκουμε τη συμπαράσταση που χρειαζόμαστε. Εγώ την Τρίτη θα δω το γιατρό μου, θα έχουμε τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Αλλά από κει και πέρα θα το ψάξω κι όλας. Αν ήμουν σε μικρή ηλικία, μπορεί και να μην έψαχνα τις αιτίες, δεν ξέρω. Τώρα όμως, στην ηλικία που είμαι, 34 και χωρίς παιδιά, δε θέλω να το ξαναρισκάρω.

sLvDp3.png

Καλημερα Φιονα .Πολλα πραγματα μπορει να παιζουν ρολο .Εγω εκανα πολλες εξετασεις και εχω θρομβοφιλια .Ο γιατρος στη Ροδο μ'εστειλε στην Αθηνα σε αιματολογο αλλα μου ειπε οτι πολλα λεγοντε και δεν μου εδωσε αγωγη .Τωρα ειμαι εγκυος και ειμαι στο κρεβατι με Vasclor , φιλισινε και αντιπικτικες γιατι ο γυναικολογος μου δεν εδωσε σημασια στα λεγομενα της .Θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο.

ευχαριστω για την απαντηση...απλα δεν μπορει να χωρεσει ο εγκεφαλος μου την λεξη τυχαιο....ειχα αλλη μια εγκυμοσυνη πιο παλια η οποια ηταν φυσιολογικοτατη ειχα κανει αποξεση λογω ηλικιας βεβαια(με τον ιδιο αντρα)και για αυτο μου φαινεται υπερβολικα περιεργο....

Διαφημίσεις

Fiona οι γιατροι σε βαζουν για εξετασεις μετα την δευτερη η τριτη αποβολη .Εγω ειχα μια και μια ανεμβρυικη.Οι εξετασεις ειναι πολλες και ακριβες .Αμα θες πηγαινε σε αιματολογο να σε καθοδηγηση.

ευχαριστω πολυ...η πρωτη που ειχες πηγε καλα?η παλινδρομος?

Καμια απο της δυο δεν πηγε καλα .Δεν εχω παιδακι .Για αυτο τωρα πρεπει να προσεχω παρα πολυ και να κανω της ενεσεις μου .

• 2 χρόνια μετά...

kalispera koritsia k emena xtes mou eipane gia mia tetoia eidous kuish alla dn thelw na to pistepsw aurio tha paw na parw mia deuteri gnwmi gt einai duskolo na pistepsw kati tetoio epidi tn fevrouario eixa mia palindromi k itan oi xeiroteres meres tis zwis m twra m leei adeios sakos :(:confused: i proti kuisi palindromi i deuteri adeios sakos dn thelw na to pistepsw

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας κοριτσια. Αν μπορειτε να πειτε την γνωμη σας. Τελευταια περιοδος με σταθεροκυκλο 28 ημερων που απλα την προηγουμενη περιοδο ηταν 30 . Ειχα τ.π στις 11/22 θετικο τεστ χοριακη 207 περιπου στις 3 εβδομαδες . Πρωτος υπερηχος στις 5 εβδομαδες εμφανιση σακου. Δευτερος υπερηχος πριν 3 ημερες χωρις εμφανιση εμβρυου. Μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει ελπιδα κ να παω την παρασκευη για καθαρισμο. Σημερα πηγα κ για μια δευτερη γνωμη βασικα οχι γιατι αμφισβητω τον γιατρο αλλα μηπως κατι ειχε αλλαξει. Καρδιακη λειτουργια παλι δεν ειδαμε ουτε εμβρυο με την μονη διαφορα πως αυτος ο γιατρος βρηκε δυο σακους που τους ειδα κ εγω ξεκαθαρα κ μου ειπε οτι ηταν διδυμη κυηση.αυριο θα ειμαι ακριβως 8 εβδομαδων. Ε κ τρελαθηκα που ειδα οτι ηταν διδυμα. Ουτε αυτος μου εδωσε ελπιδες. Κ αν κοριτσια ειχα καθυστερημενη συλληψη γινεται αυτο????

Γεια σας κοριτσια. Αν μπορειτε να πειτε την γνωμη σας. Τελευταια περιοδος με σταθεροκυκλο 28 ημερων που απλα την προηγουμενη περιοδο ηταν 30 . Ειχα τ.π στις 11/22 θετικο τεστ χοριακη 207 περιπου στις 3 εβδομαδες . Πρωτος υπερηχος στις 5 εβδομαδες εμφανιση σακου. Δευτερος υπερηχος πριν 3 ημερες χωρις εμφανιση εμβρυου. Μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει ελπιδα κ να παω την παρασκευη για καθαρισμο. Σημερα πηγα κ για μια δευτερη γνωμη βασικα οχι γιατι αμφισβητω τον γιατρο αλλα μηπως κατι ειχε αλλαξει. Καρδιακη λειτουργια παλι δεν ειδαμε ουτε εμβρυο με την μονη διαφορα πως αυτος ο γιατρος βρηκε δυο σακους που τους ειδα κ εγω ξεκαθαρα κ μου ειπε οτι ηταν διδυμη κυηση.αυριο θα ειμαι ακριβως 8 εβδομαδων. Ε κ τρελαθηκα που ειδα οτι ηταν διδυμα. Ουτε αυτος μου εδωσε ελπιδες. Κ αν κοριτσια ειχα καθυστερημενη συλληψη γινεται αυτο????

Φαντάζομαι εννοούσες 11/12, εγώ έχω τηπ 10/12 και στις 27 του μήνα είδαμε καρδιακή λειτουργεία. Με έβγαζε ο υπέρηχος 6+4 ενώ ήμουν 6+6. Πότε ήταν η χοριακή σου 207? Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια χοριακή να δεις που βρίσκεσαι....μήπως φύγει από μονο του; Γιατί να κάνεις απόξεση; Επίσης αν η χοριακή σου ήταν 200 στις 3 εβδομάδες τότε δεν νομίζω να ήταν καθυστερημένη σύλληψη. Ξέρεις πότε είχες ωορρηξία; Με τις επαφές σου ταιριάζει; Πιστεύω οτι μια χοριακή θα σου λύσει την απορία στο που βρίσκεσαι; Δεν σου ζήτησαν να κάνεις;

bA9gp3.png

Ναι συγγνωμη 11\12 ηθελα να γραψω. Επαφες ειχαμε σε ολες τις γονιμες κ καποιες μερες μετα . Την ωρρηξια μου δεν την καταλαβαινω. Χοριακη δεν μου ειπαν να κανω γιατι δεν μου εδωσαν ελπιδα. Περιεργο ομως που στον πρωτο γιατρο ειδαμε εναν σακο κ στον δευτερο δυο???

Ναι συγγνωμη 11\12 ηθελα να γραψω. Επαφες ειχαμε σε ολες τις γονιμες κ καποιες μερες μετα . Την ωρρηξια μου δεν την καταλαβαινω. Χοριακη δεν μου ειπαν να κανω γιατι δεν μου εδωσαν ελπιδα. Περιεργο ομως που στον πρωτο γιατρο ειδαμε εναν σακο κ στον δευτερο δυο???

Εγώ είχα μια πρόσφατη αποβολή τον αύγουστο και απέβαλα φυσικά με αιμοραγγία. Όταν ξεκίνησε η αιμοραγία η χοριακή ήταν 300. Στο λέω γιατί εφόσον υπάρχει μόνο σάκος ίσως είναι καλύτερα να αποβάλεις μόνη σου. Η απόξεση και θα σε καθυστερήσει και ίσως σου προκαλέσει βλάβη. Εάν δεν είναι παχύ πολύ το ενδομήτριο συζήτα και αυτή την εκδοχή. Λυπάμαι πολύ, το έχω φρεσκο και ξέρω πως νοιώθεις

bA9gp3.png

Σε ευχαριστω κ σε σενα να πανε ολα καλα κ με το καλο να δεχτεις την εγκυμοσυνη σου. Εγω προφανως δεν εχω ελπιδες απλα κατι με τρωει μεσα μου κ γι αυτο το καθυστερω.

Καλησπέρα κ από εμένα. Καταρχήν λυπάμαι για αυτό που περνάς. Σίγουρα γνωρίζεις ότι η κύηση είναι προχωρημένη αλλά δεν εξελίςςεται. Αν κ βλέπω ότι μένεις Χαλκίδα θα σου πρότεινα να επισκεφτείς έναν καλό Εμβρυομητρικό στην Αθήνα ο οποίος είναι εξειδικευμένος στους υπέρηχους προκειμένου να σε κατευθύνει. Στη Χαλκίδα πας στο νοςοκομειο ή σε ιδιώτη γιατρό; Μην το καθυστερείς πάντως γιατί πάνω από όλα προέχει η υγεία σου! Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω κ εγώ έναν. Κ κάτι τελευταίο, εξετάσεις για θρομβοφιλία, καρυότυπο ζεύγους κλπ έχετε κάνει; Επειδή εν τάχυ διάβασα καποια μηνύματα σου, λόγω του ιστορικού σου κ μόνον, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς ένα καλό γιατρό κ να εξετάσετε κάθε πιθανή περίπτωση που οδήγησε στις μη τελειόμηνες εγκυμοσύνες σου....Εύχομαι να βρεθεί σύντομα η πηγή του κακού κ η επόμενη φορα να είναι η τυχερή κ αυτή που θα σε κανει μανούλα.

jTRQp2.png KPxIp3.png

Ο γιατρος μου ειναι στην Αθηνα κ δευτερο υπερηχο εκανα στο νοσοκομειο της Θηβας. Εχω κανει κ καρυοτυπο ζευγους που ηταν φυσιολογικος κ ενα πακετο εξετασεω για θρομβοφιλια κτλ . Σ αυτη τη κυηση απο την αρχη πηρα σαλοσπιρ κβαντιπυκτικες. Οχι δεν ειμαι τυχερη κ δυσκολα θα τα καταφερω αφου εχω ζησει τοσες αποβολες κυριωσ δευτερου τριμηνου κ τωρα αυτο. Ειμαι πλεον 37 αλλα θα το παλεψω εχω αντοχες ψαχνω κ λιγη τυχη. Σ ευχαριστω για την απαντηση.

Ο γιατρος μου ειναι στην Αθηνα κ δευτερο υπερηχο εκανα στο νοσοκομειο της Θηβας. Εχω κανει κ καρυοτυπο ζευγους που ηταν φυσιολογικος κ ενα πακετο εξετασεω για θρομβοφιλια κτλ . Σ αυτη τη κυηση απο την αρχη πηρα σαλοσπιρ κβαντιπυκτικες. Οχι δεν ειμαι τυχερη κ δυσκολα θα τα καταφερω αφου εχω ζησει τοσες αποβολες κυριωσ δευτερου τριμηνου κ τωρα αυτο. Ειμαι πλεον 37 αλλα θα το παλεψω εχω αντοχες ψαχνω κ λιγη τυχη. Σ ευχαριστω για την απαντηση.

Μια χαρά είναι η ηλικία σου κ χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι. Βρε κοριτσάκι, κάπου υπάρχει ένα αγκαθάκι που εμποδίζει. Ψάξτο λίγο παραπάνω αυτή τη φορά. Ελπίζω να το βρείτε σύντομα.΄Εγκυος πάντως μένεις κ αυτό κράτησέ το στα θετικά!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Ε πανερχομαι παλι. Σημερα ειχα παει για καθαρισμο πριν κανουμε εκανα υπερηχο στον πρωτο σακο τον μεγαλυτερο εξακουλουθει να ειναι κενος ο δευτερος κ πιο μικρος κστι ειχε αρχισει να εχει μεσα. Ο γιατρος τον εψαξε αρκετη ωρα αλλα δεν μου ειπε τιποτα απλα μετεθεσε τον καθαρισμο για κυριακη κ φυσικα υπερηχο πριν με δει. Μα τι γινετε κοριτσια? Μηπως ειχα καθυστερημενη συλληψη κ εμφανιστει αργοτερα μωρακι στο σακο? Εχεθ συμβει σε καμια???? Σημερα ακριβως ειμαι 8 εβδομαδων

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...