Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κενός σάκος ???

Recommended Posts

boubou ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η 2η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

oi ponoi tis apoksesis allote ypoxoroun allote arxizoun epeidi i mitra mou exei klisi pros ta piso epireazei poly th mesi mou....

oi istologikes tou sakou bgikan kai o giatros eipe oti den exo kati anisixitiko. ostoso nomizo oti i proti mou ayth apotyxia tha epireasei tis prospatheies poy tha akolouthisoun... ayth i egkimosini me talaiporise eksarxis, me ponous kai zalades apisteytous.

otan to skeftomai, klaio, arkei na papso na to skeftomai. pos mporo na kseperaso mia tetoia atuxia? ti mporo na kano gia na apalino ti stenoxoria mou?

eytyxos exo ton andra mou dipla mou alla exo kremastei kiriolektika apo ayton, otan leipei sti douleia pefto pali psyxologika...

boubou αυτές οι πρώτες μέρες είναι πιο δύσκολες. Και γω έχασα 2 μωρά στο πρώτο τρίμηνο. Τώρα είμαι πάλι έγκυος και πάει καλά.

Ποτέ δε ξεχνάς τα μωράκια αυτά αλλά να ξέρεις ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αφού έχεις τον άντρα σου κοντά είσαι τυχερή. ΠΡοσπάθησε όσο γίνεται να μη πέσεις σε καμιά κατάθλιψη. Πάλι θα μείνεις έγκυος. Ο καιρός περνάει γρήγορα και θα δεις που από μόνη σου θα πεις 'άντε να δοκιμάσουμε για νέα εγκυμοσύνη!'

boubou ,αν πας στο διπλάνο τόπικ στα θέματα παλλινδρομες και ανεμβρυακή κυηση θα δείς ότι είναι δυστυχώς συνήθες φαινόμενο.

Εγώ το έχω περάσει 2 φορές μετά την απόξεση και τις δύο φορές δεν είχα πόνους καθόλου πολλές όμως έχουν και είναι φυσιολογικό αν επιμείνουν μίλα με τον γιατρό σου.

Οι γιατροί το αποδίδουν την πρώτη φορά σε τυχαίο γεγονός αν επαναληφθει ξεκινούν έλεγχο.

Σου ευχομαι η επόμενη εγκυμοσύνη σου να είναι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πριν χρόνια είχε περάσει μια κοπέλα που είχα παντρέψει μία ανεμβρυική κύηση, την είπαν μίλη (μύλη? δεν ξέρω πώς γράφεται) κύηση. Έμεινε μόνο ένα βράδυ μέσα μετά την απόξεση. Σού εύχομαι γρήγορα να μείνεις έγκυος σε ένα υγιές μωράκι με σούπερ καλή εγκυμοσύνη! :)

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

μπήκα στο φόρουμ και διάβασα και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. απο ότι διάβασα και σε επιστημονικά περιοδικά στο net είναι σπάνιο ο σάκος να είναι ανεμβρυικός αλλά τυχαίνει περίπου σε ένα 5% των αποβολών. παράγοντες γενετικοί κυρίως συμβάλλουν στη διακοπή της ανάπτυξης εξαρχής.οπότε είναι ας πούμε μια επιλογή της ίδιας της φύσης να διακόψει.

είναι πραγματικά μια απογοήτευση, αλλά σιγά σιγά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και πρέπει να το δεχτείς. απλά ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά όλα θα πάνε κατευχήν.

ευχαριστώ πολύ κοριτσια για την ουσιαστική υποστήριξη. ήδη νιώθω καλύτερα, σε σχέση με τα πρώτα 24ωρα που ήμουν πραγματικά κουρέλι.

Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι κενος σακος δεν ειναι και τοσο σπανιο στις μερες μας..... Στην ηλικια μου (23) ειναι πιθανοτητες 1/10 και οσο περνανε λεει τα χρονια (μετα τα 30) ανεβαινουν οι πιθανοτητες.....

WLFfp2.png XI11p2.png

είναι δυστυχώς κάτι πολύ κοινό πάρα πολλές κοπέλες ΄΄εχω ακούσει να το λένε! μην απογοητεύεσαι καλύτερα τώρα παρά αργότερα! εύχομαι σύντομα να ξαναμείνεις έγκυος και να πάνε όλα τέλεια!

EPLX.jpg.png

.png

• 2 months later...

Καλησπέρα. Πριν ένα μήνα έγραφα για το χαρμόσυνο νεο της εγκυμοσύνης μου. Σήμερα πήγα στη γιατρό μου γιατί την περασμένη φορά δεν είδαμε καρδούλα. Μου έκανε κολπικό υπέρηχο και δεν μιλούσε-δεν έβλεπε τίποτα! :cry: ο σάκος αναπτυσσόταν κανονικά αλλά μόνο μια κουκιδίτσα κάτω κάτω δεξιά στο υπερηχογράφημα, μακάρι να μπορούσατε να το δείτε. Μου κόπηκαν τα πόδια, αύριο και μεθαύριο πάλι χοριακή και,όπως μου είπε με βλέμμα οίκτου, αν παρ ελπίδα(!) φανεί κάτι θα κάνουμε και το Σάββατο, αλλιώς παει να παλινδρομήσει. Τι θα κάνω βρε κορίτσια? ξέρει κάποια κάτι για την περίπτωση? πως γίνεται ο σάκος να μεγαλώνει μόνος του και τι είναι αυτή η κουκιδούλα που δεν φαινόταν, το τονίζω, την προηγούμενη φορά? γιατί θεε μου τέτοια αγωνία? τόση προσπάθεια και δεν είμαι καμια πιτσιρίκα, νιώθω ράκος πάνω που έκανα όνειρα-πείτε μου την αλήθεια, είναι νεκρό το μωρό και μου το λεει η γιατρός με τρόπο? συγγνώμη που σας κούρασα, αν ξέρετε κάτι βοηθείστε με (στο μεταξύ είπε στον άντρα μου απο το τηλέφωνο οτι θα πάνε όλα καλά!)

Διαφημίσεις

αχ κορίτσι δεν ξέρεις πόσο πολυ΄σε νιώθω

το μόνο που θα κάνεις είναι υπομονή !!!!και ο Θεούλης πίστεψε με ξέρει τι κάνει!!!

εσύ να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα έρθουν έτσι όπως πρέπει να έρ8ουν!!!

τώρα ο σάκος , ναι μπορεί να μεγαλώνει χωρίς να δημιουργηθεί έμβρυο και παλλινδρομεί και γίνεται απόξεση!!!!

όμως έχω ακούσει περιπτώσεις που αργεί να δημιουργηθεί το έμβρυο γι' αυτό και οι γιατροί αφήνουν περιθώρια

εύχομαι να πάνε όλα καλά, εσύ όμως θέλω να είσαι ήρεμη και δυνατή

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου, να σαι καλά. Έχω βγει έξω γιατί δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι και περιμένω μια απάντηση -με πρησμένα μάτια απο το κλάμα και την τσιγαρίλα!

Ρουμπη δεν ξέρω να σου απαντήσω και μάλλον κανείς δεν μπορεί από εδώ μέσα. Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σε βοηθήσει. Ήθελα να σου πω να μην στενοχωριέσαι, γιατί όντως σε κάποιες περιπτώσεις αργεί το έμβρυο να αναπτυχθεί και να σου δώσω την ευχή μου να πάνε όλα καλά. εφόσον η γιατρός σου σε καθυσηχάζει, να την εμπιστευτείς, κάτι θα ξέρει παραπάνω. μην στενοχωριέσαι κούκλα μου και όλα θα πάνε καλά. θετική σκέψη μετράει! :)

αχ! καλη μου !!! κουραγιο !!! αφου δεν σου ειπε κατι αρνητηκο μην στεναχωριεσαι σε παρακαλω!!!!αν ηταν θα στο ειχε πει... να δωσει ο θεουλης να σου πανε ολα καλα !!! σκεψου αν εκει υπαρχει μια ψυχουλα και ειναι ακομα μικρουλα μην την στεναχωρεις!!!

απο την καρδια μου να μας πεις καλα νεα!!!!

Αχ βρε κορίτσια, τι γλυκές που είστε! σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, ότι και να γίνει...Ο καημένος ο άντρας μου δεν ήρθε σήμερα μαζί γιατί μένουμε επαρχία και πήγα με τη μάνα μου αλλά μόλις τον πήρα έτρεξε να βγάλει εισιτήριο να έρθει,εύχομαι να πάνε όλα καλά και για ότι γίνει θα σας ενημερώσω!στο μεταξύ δεν έβλεπα απαντήσεις και γράφω σαν τρελή παντού, μου δώσατε όμως πολύ κουράγιο, να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου οτι καλύτερο ! Τι να σου πω ..μην στεναχωριεσαι ?

Μην το βάζεις κατω ομως , να εισαι δυνατή και ολα τα καλά θα ερθουν !!!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς .

VgL7.jpgIgLdp2.png

ρουμπι ολα καλα?ειχαμε καμια εξελιξη?ευχομαι κοπελα μου ολα να σου πανε πολυ καλα και στην επομενη επισκεψη να ακουσετε καρδουλα!!!!!!δεν ξερεισ ποσο σε καταλαβενω!!!κι εγω ημουν παρομοια περιπτωση με σενα και μεχρι να ξαναπαω στον υπερηχο μηπωσ και ακουσουμε καρδουλα εκλαιγα και στεναχωριομουν παρα πολυ!!!!!στην επομενη ομωσ επισκεψη ακουσαμε δυνατη δυνατη την καρδουλιτσα!!!!γι αυτο σου λεω,υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!!!

ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΑΝ ΦΑΣΟΛΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕΣΑ.ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.

pGqKp3.pngXyeRp3.png

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπέρα,

είμαι καινούργιο μέλος και θάθελα να μοιραστώ μαζί σας την άσχημη εμπειρία που περνώ καθώς σας γράφω.

Ήμουν 7 εβδομαδών όταν μετά από δύο επισκέψεις στον γυναικολόγο μου και μία σε άλλο γυναικολόγο για δεύτερη γνώμη διαπιστώθηκε πως υπάρχει μόνο σάκος αλλά καθόλου έμβρυο ούτε καν κάποια αλλαγή στον σάκο από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 11 και 12 Αυγούστου που έκανα τα τελευταία υπερηχογραφήματα. Χοριακή 25 Ιουλίου 390 και 12 Αυγούστου 2925...

Καφετί στο σκούπισμα από τις 9 Αυγούστου και από τις 10 αίμα στο σκούπισμα. Από την Παρασκευή 12 κανόνικότατα αίμα και πόνους περιόδου με κράμπες.. Αποβάλλω φυσικά από ότι διάβασα και σε άλλα site και περιμένω την Τρίτη να πάω στον γιατρό μου να δούμε πως πάει και εύχομαι να καθαρίσει ο οργανισμός τουλάχιστο να μην χρειαστώ απόξεση..Ψυχολογικά ράκος αφού το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το μωράκι με το σύζυγο μου και η ειρωνεία είναι πως σύλλαβα με την πρώτη προσπάθεια και ένιωθα τόσο τυχερή... Αλλιώς τα υπολογίζουμε εμείς και αλλιώς η ζωή : ((( Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως έχω περίοδο και όχι πως αποβάλλω.. Φοβάμαι και στην επόμενη προσπάθεια μην πάθω τα ίδια.. Απ΄ ότι διάβασα στο φόρουμ υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις απ΄ την δική μου, που έχασαν τα μωράκια τους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή και μετά από γέννα.. εύχομαι σε όλες τις κοπέλλες δύναμη και ο θεός να τους δίνει θάρρος και σύντομα με γεμάτη την κοιλίτσα με μωράκια...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε,

με όλες μου τις ευχές για ότι καλύτερο και πάνω απόλα Υγεία και με πολλα πολλά και Υγιές μωράκια...

Μαρία

V5vWp2.png

Καλησπέρα,

είμαι καινούργιο μέλος και θάθελα να μοιραστώ μαζί σας την άσχημη εμπειρία που περνώ καθώς σας γράφω.

Ήμουν 7 εβδομαδών όταν μετά από δύο επισκέψεις στον γυναικολόγο μου και μία σε άλλο γυναικολόγο για δεύτερη γνώμη διαπιστώθηκε πως υπάρχει μόνο σάκος αλλά καθόλου έμβρυο ούτε καν κάποια αλλαγή στον σάκο από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 11 και 12 Αυγούστου που έκανα τα τελευταία υπερηχογραφήματα. Χοριακή 25 Ιουλίου 390 και 12 Αυγούστου 2925...

Καφετί στο σκούπισμα από τις 9 Αυγούστου και από τις 10 αίμα στο σκούπισμα. Από την Παρασκευή 12 κανόνικότατα αίμα και πόνους περιόδου με κράμπες.. Αποβάλλω φυσικά από ότι διάβασα και σε άλλα site και περιμένω την Τρίτη να πάω στον γιατρό μου να δούμε πως πάει και εύχομαι να καθαρίσει ο οργανισμός τουλάχιστο να μην χρειαστώ απόξεση..Ψυχολογικά ράκος αφού το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το μωράκι με το σύζυγο μου και η ειρωνεία είναι πως σύλλαβα με την πρώτη προσπάθεια και ένιωθα τόσο τυχερή... Αλλιώς τα υπολογίζουμε εμείς και αλλιώς η ζωή : ((( Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως έχω περίοδο και όχι πως αποβάλλω.. Φοβάμαι και στην επόμενη προσπάθεια μην πάθω τα ίδια.. Απ΄ ότι διάβασα στο φόρουμ υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις απ΄ την δική μου, που έχασαν τα μωράκια τους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή και μετά από γέννα.. εύχομαι σε όλες τις κοπέλλες δύναμη και ο θεός να τους δίνει θάρρος και σύντομα με γεμάτη την κοιλίτσα με μωράκια...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε,

με όλες μου τις ευχές για ότι καλύτερο και πάνω απόλα Υγεία και με πολλα πολλά και Υγιές μωράκια...

Μαρία

Λυπαμαι πολυ για την ατυχια και την δυσκολη στιγμη σου:mad::-x

Δεν το εχω ζησει αλλα φανταζομαι οτι πονα πολυ να χανεις το μωρο σου σε οποιαδηποτε φαση της εγκυμοσυνης...

Σου ευχομαι να το ξεπερασεις και να ξαναμεινεις εγκυος το ιδιο ευκολα......Και αυτη τη φορα με ευτυχη καταληξη...Υπομονη και κουραγιο....

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Λυπαμαι πολυ γι αυτο που περνας. Εκανα αποξεση αρχες ιουνιου. Και μεις το θελαμε πολυ αυτο το μωρο.Ποναει τοσο.Την πρωτη φορα που ειδαμε μια κουκιδα να παλλεται ημουνα 7 εβδομαδες την επομενη δεν ακουσαμε καρδουλα περιμεναμε μια βδομαδα μηπως αλλαζε κατι αφου ο σακος δεν φαινοταν να εχει αλλιωθει αλλα δυστυχως μια εβδομαδα μετα εκανα την επεμβαση. Εκλαψα τρεις εβομαδες που περιμενα τι θα γινει ,εκλαψα μολις μπηκα στο ρεα. Απο την ωρα που με πηρανε να με ετοιμασουνε λες και ημουνα αναισθητη δεν εβγαλα δακρυ.Δεν ηθελα να με δει κανεις να κλαιω και να με λυπαται.Η ψυχη μου βεβαια ακομα κλαιει αλλα δεν αφησα να με παρει απο κατω καθολου.Και βγηκα και γελασα και διασκεδασα δεν επρεπε να το βαλω κατω και δεν το εβαλα.Το χω μεσα μου και θα το χω για παντα. Φοβαμαι μη μου ξανατυχει αλλα θελω τοσο πολυ ομως ενα παιδι και θα το κανω χωρις φοβο. Παρε το χρονο σου ξεσπασε αλλα συνεχισε τη ζωη σου.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...