Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επείγον: χαμηλή ελεύθερη β-hCG στην αυχενική διαφάνεια

Recommended Posts

Έχει συμβεί σε κάποια? Και ποιο το αποτέλεσμα?

[για την ιστορία, στις 12w2d μου βγήκε λίγο τσιμπημένη αυχενική (2,6) φυσιολογική papp-a (1,157 ΜοΜ) και πολύ χαμηλή ελεύθερη χοριακή (0,366 ΜοΜ), ηλικία 39 ετών]

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Aνεβάζω λίγο, μήπως το δει καμμιά κοπέλα που ίσως κάτι γνωρίζει από δική της εμπειρία ή από φίλες, ζητώ συγγνώμη αν σας κουράζω.

καλησπερα και καλη εγκυμοσυνη!!προσωπικα δε γνωριζω αλλα ο γιατρος σου τι ειπε?εχω ακουσει οτι μετα τα 35 πολλοι γιατροι προτεινουν αμνιο.εσυ θα κανεις?

Σ' ευχαριστώ. Ναι, εννοείται, θα κάνω άμνιο. Ακόμα και πριν αντιληφθώ αυτά τα προβλήματα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κάνω μόνο και μόνο λόγω ηλικίας.

εχω μια φιλη μου ειχε χαμηλη αυτη την τιμη και εκανε αμνιο και ολα ηταν καλα!!! ο γιος της ειναι τωρα 6,5 χρονων:D

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και για εσενα οποτε στειλε φιλια στην κοιλιτσα σου:D

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

εχω μια φιλη μου ειχε χαμηλη αυτη την τιμη και εκανε αμνιο και ολα ηταν καλα!!!

Ελπιδοφόρο.. τέτοια θέλω ν' ακούω γιατί έχω ανησυχήσει πολύ. Ευχαριστώ!

Βρήκα τα αποτελεσματα της αυχενικής μου για να μην σου λέω και αερολογίες.Ελευθερη β-hCG 0,435 και papp-a 1,175.

Και σου κάνω επισυναψη τι βρήκα σε μια σελιδα:

Τι προσφέρει η μέτρηση των βιοχημικών δεικτών(ΡΑΡΡ-Α, ελεύθερη β-HCG)

Έχει διαπιστωθεί ότι σε κυήσεις με σύνδρομο Down, η πρωτεΐνη ΡΑΡΡ-Α στο αίμα της εγκύου είναι χαμηλή, ενώ η ελεύθερη β-HCG είναι υψηλή.

Οπότε καλά είσαι.Ο γιατρός σου τι σου είπε?

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Βρήκα τα αποτελεσματα της αυχενικής μου για να μην σου λέω και αερολογίες.Ελευθερη β-hCG 0,435 και papp-a 1,175.

Και σου κάνω επισυναψη τι βρήκα σε μια σελιδα:

Τι προσφέρει η μέτρηση των βιοχημικών δεικτών(ΡΑΡΡ-Α, ελεύθερη β-HCG)

Έχει διαπιστωθεί ότι σε κυήσεις με σύνδρομο Down, η πρωτεΐνη ΡΑΡΡ-Α στο αίμα της εγκύου είναι χαμηλή, ενώ η ελεύθερη β-HCG είναι υψηλή.

Οπότε καλά είσαι.Ο γιατρός σου τι σου είπε?

Ax, σ' ευχαριστώ. Το διάβασα κι εγώ... τίποτα ακόμα, έχω ραντεβού σε 10 μέρες. Θα μιλήσω μαζί της από Δευτέρα. Αμνιοπαρακέντηση, βασικά, λέει. Αυτό που βρήκα εγώ για την ελεύθερη χοριακή όταν είναι χαμηλή, είναι μεγαλύτερες πιθανότητες αποβολής και, ίσως, τρισωμίας 13 και 18. Ρινικό οστό πάντως είδαμε, απεικόνιση σώματος-καρδιάς-εγκεφάλου-στομάχου-ουροδόχου κύστης όλα καλά...

Ax, σ' ευχαριστώ. Το διάβασα κι εγώ... τίποτα ακόμα, έχω ραντεβού σε 10 μέρες. Θα μιλήσω μαζί της από Δευτέρα. Αμνιοπαρακέντηση, βασικά, λέει. Αυτό που βρήκα εγώ για την ελεύθερη χοριακή όταν είναι χαμηλή, είναι μεγαλύτερες πιθανότητες αποβολής και, ίσως, τρισωμίας 13 και 18. Ρινικό οστό πάντως είδαμε, απεικόνιση σώματος-καρδιάς-εγκεφάλου-στομάχου-ουροδόχου κύστης όλα καλά...

Βασικά μην πολυδιαβάζεις από το ιντερνετ γιατί θα σου φύγει το κεφάλι.Την αμνιο να την κάνεις και λόγω ηλικίας αλλά και για να σου φύγει η ιδέα.Για μένα καλύτερα πάρτην την Δευτέρα ένα τηλ και πες της τα αποτελέσματα και θα δείς ότι όλα καλά θα είναι.Από την στιγμή που όλα βαίνουν καλώς μην αγχώνεσαι γι'αυτό.Οσο για την αποβολή, πιθανότητες είναι που δεν ευθύνεται πάντα η χαμηλή ελεύθερη χοριακή, τόσα και τόσα έχουμε διαβάσει.Ολα καλά είναι!!!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

skybeam ολα θα πανε καλα!!οπως σου ειπα πιο πανω δε γνωριζω να σου απαντησω στο θεμα αλλα ειχα δει παλιοτερα ποστ σου και χαρηκα πολυ οταν μας ανακοινωσες την εγκυμοσυνη σου.ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα;)

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ. Αν μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο τη Δευτέρα θα το γράψω μήπως χρειαστεί πληροφορίες και κάποιος άλλος στο μέλλον.

• 5 χρόνια μετά...
  • 1 month later...

Καθυστερημένη ενημέρωση αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ακολούθησε αμνιοπαρακέντηση και αργότερα καρδιογράφημα εμβρύου όλα καλά. Το τότε έμβρυο είναι σήμερα ένα σχεδόν 5χρονο αγοράκι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...