Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Ποιά κούραση;; Δε φαντάζεσαι πόσο μ' αρέσει η παρέα εδώ, μιλάμε άνετα, χωρίς παρεξηγήσεις, για θέματα, που μας "καίνε" και που κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να μας καταλάβει τόσο καλά..!! Ως άσχετη, ήθελα και πριν να σε ρωτήσω, είσαι ήδη 4 εβδομάδων; Από πότε μετράμε την ηλικία του εμβρύου, ιδέα δεν έχω.. :lol:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nadine η εγκυμοσύνη μετράει από την πρώτη μέρα του κύκλου στον οποίο έμεινες έγκυος. Δήλαδή ουσιαστικά κλέβεις και δύο εβδομάδεες (από την περίοδο μέχρι και την ωοριξία και άρα τη σύλληψη)

Αν πχ ημερομηνία τελευταίας περιόδου ήταν 15/8/2008 στις 15/9/2008 θα θεωρείσαι 4 εβδομάδων έγκυος.

*

Σ΄ευχαριστώ, anna+, τώρα το κατάλαβα..!! Με το καλό κι εσύ να γεννήσεις το μωράκι σου, φαντάζομαι τη χαρά σου..!!!!! Απίστευτη η photo..!!

Να είσαι καλά Nadine και ελπίζω σε 8 ημέρες να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα νέα.

*

Διαφημίσεις

ΜΑΚΑΡΙ..!! ΑΑΑΑΑΑΑΧ..!!! :D:D:D:D

Αχ αυτός ο πελεργός... Μερικές φορές μας ταλαιπωρεί μέχρι να βρει το δρόμο του ως την πόρτα μας. Αλλά όταν φτάσει μας αποζημιώνει για όλες εκείνες τις ώρες, ημέρες, εβδομάδες, μήνες που τον περιμέναμε με ήλιο και βροχή...

*

ελα nadine εδω ειμαι!!!

μονο εμεις μου φαινεται μενουμε το βραδυ μεσα!!!! :lol:

κανα συμπτωμα ή ακομα δε καταλαβαινεις

ξερεις τωρα γινομαστε κ λιγο φαντασιοπληκτες

ολα περιεργα τα νιωθουμε!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

τιποτα Nadine μου απλα η anna+ μου φαινεται πολυ ψυχραιμη κ εχει ενα τονο στη γραφη της πολυ καταπραυντικο!!!

ρε συ αννα εγω ειμαι σον 4ο μηνα προσπάθειας αλλα σχετικα ηρεμη!!!λιγο με παιρνει απο κατω μολις αδιαθετω αλλα μετα απο κανα 2μερες ειμαι μια χαρα

δεν εχω κανει ποτε τεστ εγκυμ στη ζωη μου, δεν ηξερα ωοριξιες κλπ..., μονο ποτε ειχα γονιμες γιατι επειδη ειμαι πολυ στεγνη τοτε εχω υγρα κ καταλαβαινω τη διαφορα κ μου το ειχε πει κ ο γιατρος για την 14!!!

πριν 6 μηνες πηγα γιατρο παπ, υπερυχο κ τα κλασσικα όλα μια χαρα

τωρα ειμαι σε γονιμες, ειχα κ λιγα δεκατα το μεημερι κ γενικως ερχομαι αρκετα σε επαφη οχι με το ζορι αλλα θελουμε κιολας, αλλα π.χ σημερα δεν εχω ορεξη βρε παιδι μου, ουτε ο καλος μου!!!

πρεπει να χω ενοχες που δεν κανω τιποτα η με το ζορι να το κανω????

εχω ακομα ωρα γιαυτο ρωταω!δε μου αρεσει η επαφη με το ρολοι!!!

θεωρω οτι τα παιδια ειναι της αγαπης....κ οχι του προγραμματος...........

xWWzp2.png

τιποτα Nadine μου απλα η anna+ μου φαινεται πολυ ψυχραιμη κ εχει ενα τονο στη γραφη της πολυ καταπραυντικο!!!

ρε συ αννα εγω ειμαι σον 4ο μηνα προσπάθειας αλλα σχετικα ηρεμη!!!λιγο με παιρνει απο κατω μολις αδιαθετω αλλα μετα απο κανα 2μερες ειμαι μια χαρα

δεν εχω κανει ποτε τεστ εγκυμ στη ζωη μου, δεν ηξερα ωοριξιες κλπ..., μονο ποτε ειχα γονιμες γιατι επειδη ειμαι πολυ στεγνη τοτε εχω υγρα κ καταλαβαινω τη διαφορα κ μου το ειχε πει κ ο γιατρος για την 14!!!

πριν 6 μηνες πηγα γιατρο παπ, υπερυχο κ τα κλασσικα όλα μια χαρα

τωρα ειμαι σε γονιμες, ειχα κ λιγα δεκατα το μεημερι κ γενικως ερχομαι αρκετα σε επαφη οχι με το ζορι αλλα θελουμε κιολας, αλλα π.χ σημερα δεν εχω ορεξη βρε παιδι μου, ουτε ο καλος μου!!!

πρεπει να χω ενοχες που δεν κανω τιποτα η με το ζορι να το κανω????

εχω ακομα ωρα γιαυτο ρωταω!δε μου αρεσει η επαφη με το ρολοι!!!

θεωρω οτι τα παιδια ειναι της αγαπης....κ οχι του προγραμματος...........

Γλυκειά μου να μη νιώθεις καθόλου ένοχη γιατί αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Το μωράκι είναι κάτι πολύ σημαντικό αλλά το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σου με το σύντροφο σου.

Δεν είστε ρομποτάκια και ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων είναι κάτι πολύ ουσιαστικό και δεν πρέπει αν γίνεται ως μια προγραμματισμένη διαδικασία γιατί τότε χάνεται η μαγεία.

Εφόσον είναι όλα καλά θα έρθει και το μωράκι δε χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεσαι. Γιατί όπως ακριβώς το είπες τα παιδιά είναι της αγάπης κι όχι του προγράμματος και ανήκεις στις προνομιούχες που μπορούν να το έχουν αυτό...

*

Όσο πιο χαλαρά το αντιμετωπίζουμε, τόσο έρχεται η όρεξη..!! Ε, εντάξει, θα χρειαστεί να θυσιάσουμε λίγη ανεμελιά, αλλά μπροστά στο σκοπο.. αξίζει..!! Ήδη δείχνεις πιο ήρεμη, sabrina, αυτό είναι θετικό..!! Τι καλά, που γράφεις, Άννα, πραγματικά ηρεμείς το συνομιλητή σου..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

α μπραβο ρε κοριτσια

μονο κ μονο που μου το θεσατε ετσι τωρα ειμαι πολυ καλυτερα , κ μη σας πω ότι μου ήρθε κ η "όρεξη"

:oops::wink::lol:

έτσι πρεπει....!!!!!!!

πάντως ρε αννα....συμφωνω με την Nadine , εχεις κατί κ χαλαρωνεις το συνομιλητη σου!!!

εεεεεε, να περνας κ καμια βολτα απο δω όποτε μπαινεις να μας βλεπεις κ να μας συμβουλευεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xWWzp2.png

Αχ χαίρομαι που μπορώ να φανώ χρήσιμη σε κάποιον. Κορίτσια θα κάνω βόλτες από εδώ γιατί μου αρέσει πολύ η συντροφία σας και γιατί εκεί που είστε ήμουν (και συμπληρώνω εκεί που είμαι θα είστε) και αν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα θα χαρώ πολύ να το κάνω... :lol:

*

Διαφημίσεις

καλημερούδια, το κόλπο έπιασε, δηλαδή η .... erotiki atmospaira....

διαπιστώνω ότι και άλλοι από εμάς έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι συμβουλές έπιασαν καθώς αν σκέφτεσαι το πόσο αγαπάς τον αντρούλη σου όλα τα άλλα έρχονται... εντάξει δεν έβαλα και κεράκια, αλλά φροντίζω να διατηρώ την καλη ατμόσφαιρα... καθώς έπεται και συνέχεια...

εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

βέβαια ένα προβληματάκι με τις γόνιμες το έχω, δεν μπορώ να καταλάβω πότε είναι, περίοδο έιχα 17/9 με κύκλο (28 συνήθως ημερών) 27 ημερών αυτή τη φορά και 6 μέρες περιόδου, άρα ποια θα μου δώσει τα φώτα της; η γονιμές είναι τρίτη και τετάρτη, σήμερα και αύριο, καλά τα λέω....;;;; :?

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_womancalendar&action=render&josDate=2008-09-17&josMP=28&josML=6

Καλημερα tao! Κοιτα την παραπανω ιστοσελιδα για να βρεις τις γονιμες μερες σου. Εισαι ηδη στις γονιμες κ θα βρισκεσαι κ αυριο κ μεθαυριο

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Εγω παντως αυτο χρησιμοποιω για να ειμαι σιγουρη. Οταν δω ....χειροπιαστα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω!! :oops::D

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ σε 15 μέρες θα ξέρουμε αν πέφτει μέσα.

Αν και θα μας ενημερώσει η mariadi νωρίτερα από ότι βλέπω. Άντε με το καλό και ένα τεράστιο + σου έυχομαι :lol::lol::lol:

Να'σαι καλα κ ανταποδιδω!! Αντε κοριτσια, να αδειασει αυτο το θεμα κ να μπουμε ολες στις εγκυουλες!!

Εγω συνεχιζω βεβαια αρκετα νωριτερα να εχω συμπτωματα περιοδου... Γιατι;;; Ειναι πολυ νωρις! Βεβαια, διαβασα κ απο αλλες κοπελες οτι ειχαν συμπτωματα 10 μερες πριν κ τελικα ηταν εγκυες.

Κοριτσια, δεν ξεκινησε καλα η εβδομαδα μου. Ελπιζω να με ανταμειφθω κ να τελειωσει ομορφα!

Υπομονή , οι τελευταίες μέρες αναμονής είναι οι χειρότερες έχω περάσει 3 εγκυμοσύνες 1 την κόρη μου και 2 παλλίνδρομες ( δυστυχώς ),και στις 3 τα συμπτώματα ήταν εντελώς διαφορετικά κατά την γνώμη μου το μόνο σίγουρο είναι η καθυστέρηση που έυχομαι σε όλες να έχουμε μια... ΤΕΡΑΣΤΙΑ σύντομα.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Η λύση είναι μια..... ΔΙΑΚΟΠΕΣ :wink: . Δεν κάνω καθόλου πλάκα, την μπεμπούλα την "πιάσαμε" στις "χειμερινές διακοπές" στην Αριδαία. Λίγο το κρύο (βλ. καιρός για δύο), λίγο τα θερμά λουτρά δε θέλει πολύ :D . ΧΑΛΑΡΑ!!! Σταματείστε να μετράτε μέρες (εμένα προσωπικά με άγχωσε πολύ αυτό) ξεκινήστε το SEX... Ξεχυθείτε στην επαρχία, λοιπόν, μακρυά από το άγχος της μεγαλούπολης και των λοιπών συγγενών (γιατί ταπεινή μου γνώμη, αλλά συμβάλλουν και αυτοί στο μέγεθος του άγχους) και συνεβρεθείτε με τον καλό σας :wink: . Α! μια πρόταση, επειδή προφανώς εγώ δε θα μπορέσω να πάω, έχει τη γιορτή κάστανου στην ορεινή Ναυπακτία το πρώτο σ/κ του Οκτώβρη. Μου'παν ότι είναι ωραία. Δεν πάτε και καμμιά βόλτα από εκεί; Φάτε και για' μένα κανένα κάστανο όσες πάτε... Την καλή επιτυχία την έχετε σίγουρη όσες προσπαθείτε!!! Εγώ σας εύχομαι ΧΑΛΑΡΑ!!!!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...