Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσύνη και γρίπη...

Recommended Posts

Καλημέρα...εγω είμαι καλύτερα..ήπια απο 3 φορες το σιρόπι και απο 2 φορες το σπρει και μόλις ήμουν λίγο καλύτερα τα σταμάτησα γιατί είχα ενα αγχος ...αλλά δεν την πάλευα άλλο...εχθες όλη μέρα πόναγα χαμηλά και πιστεύω ότι ήταν απο τον βήχα που είχα τόσες μέρες...εσεις είχατε τέτοιες ενοχλήσεις?

κ γω οταν εβηχα τον πρωτο καιρο εξ αιτιας της ναυτιας κ της τασης για εμετο που ειχα πονουσα χαμηλα. προσπαθουσα να μη βηχω πολυ δυνατα βεβαια κ η αληθεια ειναι οτι κρατουσα κ τη κοιλια μου για να μη τρανταζεται πολυ

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπέρα. Έχω κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Δηλαδή λίγη κατά ροή, λίγο με γαργαλάει ο λαιμός. Πυρετό δεν έχω καθόλου! !!!! Έκανα ζεστό μπανακι κ πίνω χυμό πορτοκάλι. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε η μικρό ενοχλήσεις να μην γίνουν μεγαλες; θα ήθελα να αποφύγω φάρμακά γενικά είμαι κατά τον φαρμάκων για μια απλή γρίπη, κ πυρετό που ανέβαζα (πριν την εγκυμοσυνη) έπινα χυμούς έτρωγα σούπες κ από φάρμακα VICKS. Θα μπορούσα τώρα χρησιμοποιώ VICKS????

Κορίτσια Καλησπέρα. Έχω κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Δηλαδή λίγη κατά ροή, λίγο με γαργαλάει ο λαιμός. Πυρετό δεν έχω καθόλου! !!!! Έκανα ζεστό μπανακι κ πίνω χυμό πορτοκάλι. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε η μικρό ενοχλήσεις να μην γίνουν μεγαλες; θα ήθελα να αποφύγω φάρμακά γενικά είμαι κατά τον φαρμάκων για μια απλή γρίπη, κ πυρετό που ανέβαζα (πριν την εγκυμοσυνη) έπινα χυμούς έτρωγα σούπες κ από φάρμακα VICKS. Θα μπορούσα τώρα χρησιμοποιώ VICKS????

Τηλεφώνησε στο γιατρό σου! Μόνο αυτός μπορεί να σου εγγυηθεί τι επιτρέπεται και τι όχι από φάρμακα! Φιλη μου που αρρώστησε με δυνατο κρυολόγημα οταν ηταν εγκυος, έβραζε ευκάλυπτο κι εκανε εισπνοές πάνω από το μπρίκι! Για το λαιμό μια καλή λύση ειναι γαργάρες με αλατόνερο ή ζεστό τσαγάκι με μέλι! Εννοείται οι πορτοκαλάδες και οι κοτόσουπες ειναι υπερόπλα! Περαστικά!

I 'm a happy twin mom

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...