Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αφερεσαμε εναν ορχη,κ εχουμε κ περιδεση στον αλλον!!

Recommended Posts

υπομονη,ξερω οταν τους παιρνουν αιμα κλαινε τα καημενα και τι φλεβες εχουνε?εμας μας εβγαζαν εξω αλλα την τελευταια φορα αρνηθηκα. Ψαξτε το θεμα με τον καρδιολογο,ψαξε και στο φορουμ μηπως βρεις και παρεις και δευτερη γνωμη και κανε λίγο υπομονη για το γλυκο μωρακι σου!! Θα δεις πως ολα θα περασουνε,θα προσευχηθουμε όλες για αυτο.

Διαφημίσεις

υπομονη,ξερω οταν τους παιρνουν αιμα κλαινε τα καημενα και τι φλεβες εχουνε?εμας μας εβγαζαν εξω αλλα την τελευταια φορα αρνηθηκα. Ψαξτε το θεμα με τον καρδιολογο,ψαξε και στο φορουμ μηπως βρεις και παρεις και δευτερη γνωμη και κανε λίγο υπομονη για το γλυκο μωρακι σου!! Θα δεις πως ολα θα περασουνε,θα προσευχηθουμε όλες για αυτο.
μπυλι μου ευχαριστω πολυ αφηστε ακομα περιμενουμε δνε εγινε κατι ,αυριο θα μιλησουμε με την γιατρο μασ στο ωνασειο να δουμε τι θα μας πει κ αυτη εχουμε παριε κ δευτερη γνωμη για την καρδουλα του τα ιδια μας ειπαν κ εκει απλα οτι εχουμε χρονο να την κανουμε κ ποιο μετα,αλλα τωρα μας πιεζη το θεμα με τον ορχη

μηπως να ελεγες αν είναι δυνατον φυσικα να μιλησουν στο κινητο μεταξυ τους η καρδιοχειρουργος και ο παιδοχειρουργος και να βγαλουν ένα κοινό πορισμα ποτε πρεπει να κανει την εγχειρησουλα στην καρδια ωστε να ξερετε τι πρεπει να κανετε?

Γεια σου Νεραιδούλλα, Έχω διαβάσει κ έγω το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Καταλαμβαίνω την έντονη αγωνία σου σαν μητέρα. Απλά το μόνο μου θα σου πώ και έγω με την σειρά μου είναι να έχεις πίστη στο θεό και όλα θα πάνε καλά. Ένα ένα θα τα περάσετε με επιτυχία αυτό να σκεφταισε. Ένα βήμα κάθε φορά. Να είσαι αισιόδοξη!! Έυχομαι ολόψυχα όλα να τελειώσουν με επιτυχία!!!!!

Περιμένουμε νέα σου..

age.png

@Fairy@ σε ευχαριστω πολυ μακαρι να τελειωσουν ολα ποτε θα ερθει αυτη η μερα ομως...ακομα δνε εχουμε νεα απλα μιλανε κ δνε περνουν αποφαση να τελιωσουμε θελω αν υσηχασω κ εγω κ το παιδακι μου τωρα που δεν καταλαβενει

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...