Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αφερεσαμε εναν ορχη,κ εχουμε κ περιδεση στον αλλον!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρεμενη!!!μολλις γεννηθηκε ο μπεμπης μου 2 ημερων ειδαν οτι ο ενας ορχης δνε αιματονεται κανανε βιοψια δυστηχως τον χασαμε τον ενα ....ακομα στεναχωριεμαι πως θα το παριε οταν μεγαλωσει ,κ σε λιγες μερες εχουμε κλειση τον 7 θα κανουμε περιδεση στον αλλον που ειναι καλα να μν παθει το ιδιο...να πω οτι την συστροφη την επαθε οταν ηταν ακομα στην κοιλια μου...φοβαμαι πολυ κοριτσιαααα.....κε επιδη εχουμε θεμα κ εμ την καρδουλα μας θα παμε μια μερα πριν να κανουμε εξετασεις κ την επομενη το χειορυργειο κ θα μεινουμε εκει ενα βραδυ λογω τησ καρδουλας του...κ μας ειπαν στα 12-13 χρωνον θα του βαλουν ενα ψευτικο να μν φενεται η διαφορα.....ειμαι πολυ στεναχωρεμενη.....πως θα το αντεξω αυτο να τον δω κοιμησμενο εχω ασχημες εμπυριες απο οταν γεννησα δν ξυπνουσε μετα την ναρκωση πηρε οξυγονο ,επεσαν η παλμοι του,γτ εχει κ στενωση πνευμονικης βαλβιδας......πφφ θα σκασω....ειναι 7 μηνων τι πρεπει να παρω μαζη μου.....τρωεει φαγητα κ ολας ειχε καμια μαμα αναλογη εμπυρια,μας ειπαν οτι κ με εναν ορχη ειναι το ιδιο μπωριε να κανει παιδια ....οταν φτασει εκει...κ οταν παει 13 χρωνον θα βαλουν ενα ψευτικο για αισθητικους λογουσ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρεμενη!!!μολλις γεννηθηκε ο μπεμπης μου 2 ημερων ειδαν οτι ο ενας ορχης δνε αιματονεται κανανε βιοψια δυστηχως τον χασαμε τον ενα ....ακομα στεναχωριεμαι πως θα το παριε οταν μεγαλωσει ,κ σε λιγες μερες εχουμε κλειση τον 7 θα κανουμε περιδεση στον αλλον που ειναι καλα να μν παθει το ιδιο...να πω οτι την συστροφη την επαθε οταν ηταν ακομα στην κοιλια μου...φοβαμαι πολυ κοριτσιαααα.....κε επιδη εχουμε θεμα κ εμ την καρδουλα μας θα παμε μια μερα πριν να κανουμε εξετασεις κ την επομενη το χειορυργειο κ θα μεινουμε εκει ενα βραδυ λογω τησ καρδουλας του...κ μας ειπαν στα 12-13 χρωνον θα του βαλουν ενα ψευτικο να μν φενεται η διαφορα.....ειμαι πολυ στεναχωρεμενη.....πως θα το αντεξω αυτο να τον δω κοιμησμενο εχω ασχημες εμπυριες απο οταν γεννησα δν ξυπνουσε μετα την ναρκωση πηρε οξυγονο ,επεσαν η παλμοι του,γτ εχει κ στενωση πνευμονικης βαλβιδας......πφφ θα σκασω....ειναι 7 μηνων τι πρεπει να παρω μαζη μου.....τρωεει φαγητα κ ολας ειχε καμια μαμα αναλογη εμπυρια,μας ειπαν οτι κ με εναν ορχη ειναι το ιδιο μπωριε να κανει παιδια ....οταν φτασει εκει...κ οταν παει 13 χρωνον θα βαλουν ενα ψευτικο για αισθητικους λογουσ

Και μόνο από τον τρόπο που τα διηγείσαι καταλαβαίνω την έντονη αγωνία σου. Δεν θέλω να αρχίσω θεωρίες παρηγοριάς. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να προσπαθήσεις να έχεις πίστη σε μια καλύτερη μέρα. Και να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Μην τα σκέφτεσαι όλα από τώρα. Θα αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση στην ώρα της. Όσον αφορά αυτά που θα πάρεις μαζί σου, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Θα πάρεις τα βασικά είδη. Το φαγητό θα το φέρνει το νοσοκομείο, και, άλλωστε, ότι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουν και άλλοι συγγενείς. Ο Θεός μαζί σας.

εχχω γνωστο με εναν ορχη που εχει κανειπαιδακι οποτε για αυτο οντως δεν πρεπει να ανησυχεις!

οσο για τα υπολοιπα κανε ενα κουραγιο θα περασουν ολα!μπορεις να ρωτησεις στο νοσοκμειο σχετικα με το φαγητο μην βρεθεις προ εκπληξεως.κ αν δε δινουν αυτοι κανονισε με καποιον να σου φερνει ή στη χειροτερη παρε βαζακια ετοιμης τροφης, καμια κρεμουλα.ετσι για να εισαι λιγο προετοιμασμενη.

καλη επιτυχια κ γρηγορη αναρρωση!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

εχχω γνωστο με εναν ορχη που εχει κανειπαιδακι οποτε για αυτο οντως δεν πρεπει να ανησυχεις!

οσο για τα υπολοιπα κανε ενα κουραγιο θα περασουν ολα!μπορεις να ρωτησεις στο νοσοκμειο σχετικα με το φαγητο μην βρεθεις προ εκπληξεως.κ αν δε δινουν αυτοι κανονισε με καποιον να σου φερνει ή στη χειροτερη παρε βαζακια ετοιμης τροφης, καμια κρεμουλα.ετσι για να εισαι λιγο προετοιμασμενη.

καλη επιτυχια κ γρηγορη αναρρωση!

Να σαι καλα κοπελα μου που της το ειπες και εγω αμα το ακουγα θα ηταν βαλσαμο. Γλυκια μου νεραιδουλα ειμαι σιγουρη οτι ο μπεμπακος σου ειναι εξισου ομορφος και με 1 ορχη και η καρδουλα του ειναι ειναι τοσο καλη οσο της μαμας του! :P:p

Διαφημίσεις

Ολα θα πανε καλα,και φυσικα μια χαρα τεκνοποιουν οι αντρες με εναν ορχη οπως και οι γυναικες με μια ωοθηκη.Εχε πιστη το παιδακι σου θα ειναι μια χαρα,να τον χαιρεστε!

Ο θείος μου (αδερφός της μητέρας μου) είναι με έναν όρχι και έχει κάνει 3 παιδιά, χωρίς κανένα πρόβλημα και τελείως φυσιολογικά. Μην σε αγχώνει αυτό. Για το πρόβλημα με την καρδούλα του, εύχομαι να πάνε όλα καλά!

79uWp8.png

εμεις παθαμε περισφυγμενη βουβωνοκηλη οταν ήταν 2 μηνων και καναμε χειρουργειο,είχαμε παθει μεγαλη ζημια και μειναμε στο παιδων για 6 ημερες,καναμε υπερυχους καθε 6μηνο για να δουμε αν αναπτυσετε ο ορχις χωρις ομως αλλαγη,δυστυχως ξαναπαθαμε βουβωνοκηλη οταν ήταν 17 μηνων και ξανακαναμε χειρουργειο.Τωρα είμαστε σε αναμονη για να δουμε αν ο οργανισμος του γενναει κηλες και αν πρεπει να μπουμε σε αλλο χειρουργειο..Απο το αγλ.Κυριακου δεν μειναμε ευχαριστημενοι αλλα απο το Αγ.Σοφια και απο τον παιδοχειρουργο μας εκει μειναμε ευχαριστημενοι αρκετα.Τωρα ειμαστε 21μηνων και κανουμε ελεγχους ωστε αν χρειαστει να κανουμε περιδεση στον αλλο.Να τεκνοποιησει με εναν ορχη μπορει κανονικοτατα,το εχω ρωτησει πολλλλλλες φορες!! Σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τησ ευχεσ σας να ειστε καλα αυτο μας ειπαν κ η γιατροι ακομα κ με εναν μπωρει κανονικοτατα να αφησει εγκυο ολοκληρο χωριο!!αχ κοριτσια ειμαι ψυχολογικα καπως πλησιαζουν η μερες κ φοβαμαι ποιο πολυ για την αναισθησια γτ εχουμε κ θεμα με την καρδουλα του κ θα μηνουμε λιγες μερες μεσα προοληπτικα αλλιως θα βγαιναμε σε 2-3 ωρες...καλη μπουλιι σ εδιαβασα σε αλλο ποστ κ πηρα κ εγω το θαρος να γραψω ευχομαι οτι καλυτερο για το παιδακι σου κ για ολα τα παιδακια σας...θα σας πω μολλις τελειωσει η περιπετια μας...εμεις θα παμε στο ελενα οπου κ εκανε γεννησα κ εκει εκανε την επεμβαση κ ειναι πολυ καλος ο γιατρος συμπαθητικοσ

oολα θα πανε καλα!

μην απελπιζεσαι. φυσικα το ψυχολογικο θεμα του παιδιου μονο θα πρεπει να δειτε αργοτερα. απο οτι εχω ακουσει σε τετοιες περιπτωσεις θα χρειαστει κ ψυχολογικη υποστηριξη προκειμενου να ειναι ενας ακομπλεξαριστος νεαρος!

να ξερεις οτι αρκετες ωρες πριν αλλα κ μετα απο την ναρκωση δεν κανει να φαει κ να πιει ουτε νερο τιποτα.

ο δικος μου μετα την ναρκωση ειχε υπερενταση(ειχε χειρουργηθει στον ορχη για κυστη σπερματικου τονου 15 μηνων ηταν) το δυσκολο ηταν να τον κρατας ακινητο με τον ορο στο χερακι κ οτι πινουσε κολασμενα κ δεν μπορουσα να του δωσω κατι!

ομως στο τελος δεν αντεξε τις ωρες που επρεπε να μεινει νηστικος κ μου ειπαν να του δωσω πολυ πολυ αραιωμενο γαλα.

μετα ουτε πονουσε τιποτα απολυτως.

ολα καλα ειχαν παει με εμας ευχομαι ολοψυχα κ για εσας.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

να εχεις μαζι χαμομηλι και ισως αργοτερα γαλατακι.Εγω είχα παρει μαζι μου και το καροτσι και επειδη μειναμε τοσες μερες μεσα καναμε και βολτουλες στους διαδρομους για να ξεπιαστει.Μα είναι δυνατον να μεινει ακινητο ένα μωρακι? ειχα κουβαλησει μαζι και όλα τα κουκλακια του.Περιμενουμε νεα σας!

αχ κοριτσιααα ειναι 7 μηνων ποσο πιστευεται να κατσει ακινητος με τπτ μονο αγκαλια κ αν ο καιμενος πιναει ξεσηκωνει τα παντα αυτο με αγχονει παρα πολυ,θα παρω πριν τηλφ 2 μερες πριν παμε τον γιατρο μας να μου πει τι να κανω ακριβως μακαρη να περασουν γρηγορα η ωρες κ το παιδακι μου να γινει καλα κ να μν ποναει ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σας μεσα απο την καρδια μου να χαιρεστε οτι αγαπατε κ τα παιδακια σας πανω απο ολα εχουμε 7 μερες μπροστα μας ελπιζω να περασουν συντομα

δεν έχω προσωπική εμειρία απο κάτι αντίστοιχο αλλά ήθελα απλά να ευχηθώ καλή επιτυχία με την επέμβαση και καλή ανάρρωση στο παιδάκι σου!!! ευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε μια χαρα !!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!αυριο θα παμε για εξετασεις δεν ξερουμε αν μεινουμε μεσα η οχι!!!αλλα την πεμπτη 7'30 ωρα θα μπουμε χειρουργιο ειμαστε πρωτη φοβαμαι,εχω αγχος να πανε ολα καλα κ να επιστρεψουμε σπιτι!!!θα ποναει το παιδακι μου θα ταλαιπορυθη πολυ

Να είσαι δυνατή για το παιδάκι σου και για την οικογένεια σου.

Και εμείς σε λίγο καιρό θα πάρουμε σειρά για το Παίδων.

Κουράγιο κ δύναμη!

Να χεις πίστη και όλα θα πάνε καλά!

Περαστικά σας εύχομαι

Σας ευχομαι τα καλυτερα!!!

Πρεπει να εισαι δυνατη και να εισαι διπλα στο παιδακι σου, αν καταλαβαινει οτι εσυ φοβασαι για φαντασου εκεινο πως θα αισθανεται....οσο μικρα και αν ειναι καταλαβαινουν τα παντα γι αυτο λοιπον πρεπει να εισαι ψυχραιμη και δυνατη!!!

Πριν απο λιγες ημερες βγηκαμε και εμεις απο το Παιδων...και θελω να σου πω οτι τα παιδακια μας εχουν απιστευτη δυναμη και αντοχες αρκει να εχουν εμας διπλα τους!

Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα στο Παιδων βρισκονται οι καλυτεροι γιατροι.

Να εχετε πολυ πολυ γρηγορη ανναρωση!!!

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

Ευχομαι να πάνε όλα καλά με την περιπέτειά σας και να είναι η τελευτάια που θα αντιμετωπίσετε... αρκετά έχει περάσει το μωράκι και είναι κρίμα..!

Να προσευχεστε και όλα θα πάνε καλα!!

Ελπίζω να μας ενημερώσεις σύντομα με ευχάριστα μόνο νέα!;)

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

πφφφφφφφφφφφφφφφφ χιλια ευχαριστω::λοιπον να ξεκινησω γτ ειναι πολλα,πηγαμε σημερα αλλα αλλα επειδη το μωρο εχει θεμα με την καρδουλα του τελικα μας το ακυρωσανε μαμαδες μου ειμαι να σκασω,γτ κ στην καρδουλα θα κανουμε επεμβαση αλλα το ποτε δνε ξερουμε ,κ επειδη θα παρει αναισθησια φοβουνται μν αυτο επηρεασει την καρδουλα του κ παθει κατι χειροτερο κοριτσια κ τελικα πρεπι πρωτα να γινει στην καρδουλα του κ μετα η ακθυλωση ορχη πφφφ ενω για την καρδουλα του μπορουσαμε να περιμενουμε τωρα θα μιλησουν αυριο η καρδιογ κ παιδοχειρουργ να δουεμ τι θα κανουμε.....μου το πονεσανε σημερα οταν του πηραν αιμα εκλαιγε πολυ κ το χερι του μελανιασε ολοοοοοοοοοο ισα με ενα πορτοκαλι φοβηθηκε πολυ κ ειναι 8 μηνων σχεδον κ κοιτουσ ετον γιατρο κ εκλαιγε ...

Δύσκολες στιγμές όμως φαίνεσαι δυνατή γυναίκα και όλα θα πάνε καλά...Οπως έγραψε και η Decem παίρνει δύναμη από σένα.

Στο παίδων είναι όντως οι καλύτεροι γιατροί και θα σε καθοδηγήσουν εκείνοι .Μπορεί να ταλαιπωρηθεί λιγάκι το μωράκι σου αλλά είναι για καλό του.Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς και πίστη.Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας μανούλα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Αχ βρε neraidoual mou σε καταλβαινουμε απολυτα δεν ειναι ευχαριστες εικονες αυτες που εχεις....το ξερω οτι εκεινει την στιγμη εσυ πονας 10 φορες περισσοτερο απο το πλασματακι σου, ολα ομως γινονται για το καλο του!

Μην χανεις ουτε το κουραγιο ουτε την δυναμη σου ακομη και να το βλεπεις να κλαιει μπροστα του μην αφησεις να σου φυγει κανενα δακρυ να του δινεις αγκαλιτσες και φιλακια και να δεις θα ξεπεραστουν ολα!!!

Υπομονη και πιστη και πολλες πολλες αγκαλιες στο αγγελουδι σου!!

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

νεραιδουλα μου τι μου θυμησες τωρα....και εγω ειχα την μικρη μου μεσα 1μιση μηνων,και τον γιο μου οταν ηταν 12 μηνων.....αυτο το πραγμα με την λήψη αιματως ειναι φοβερο.......μα ποτε θα μαθουν να περνουν αιμα απο παιδακια χωρις να τα βασανιζουν;;;

να εισαι δυνατη και δεν πειραζει που δεν το κανατε τωρα......καλυτερα ετσι παρα να ειχατε και αλλα προβληματα με την καρδουλα μετα!!!

περαστικα να ειναι ολα και να μην ξανα κλαψει για τετοιο λογο το μικρο σου!

θα περιμενουμε νεα σου!!!

apHGp3.png

χιλια ευχαριστω κοριτσια να χαιρεστε τα παιδακια σας...κ ομως δνε ειμαι δυνατη ρε γαμωτο κλαιω συνεχεια!!!!σημερα θα ειχαμε τελειωσει κ ενα βαρος λιγοτερο τωρα παλι αναμονη κ το χειροτερο πρεπει να γινει πρωτα η επεμβαση στην καρδουλα του κ μετα στον ορχη αφηστε εχει γινει το χερακι του χαλια ολο μελανιες σαν τσιμπιματα κ εκει που τον εσπασε μια μελανια ποιο μεγαλη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...