Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???

Recommended Posts

Βρε παιδιά βοηθήστε με.....

περιμένω περίοδο αυτές τις μερες....σήμερα αύριο μεθαύριο...

έχω συνεχη ανεπαίσθητη αναγούλα και μετρήθηκα πριν λίγο και έχω 37 ...δέκατα..κατά τα άλλα νιώθω πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά σαν να περιμένω περίοδο και τίποτε άλλο....

επαφή με τον άντρα μου δεν είχαμε ολοκληρωμένη....αποτραβήχτηκε την τελευταία στιγμή...

είναι δυνατόν να είμαι πάλι έγκυος...:shock::shock::shock:???

Διαφημίσεις

μπορεις να μεινεις εγκυος κ με τα προσπερματικα υγρα.η διακεκομμένη συνουσία δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης.οποτε ναι,μπορει να εισαι εγκυος.

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

τελικά όσα παιδιά και να κάνεις πάντα υπάρχουν απορίες ,εμπειρία δεν αποκτάς ποτέ στο θέμα....

Θα ήταν υπερβολή να ρωτούσα , τι πιθανότητες υπάρχουν??

τα προσπερματικά υγρά απο όσο ξέρω είναι πολύ πιό "αραίά" σε περιεκτικότητα...

Διαφημίσεις

τα δεκατα δεν ειναι συμπτωμα,ειναι λογικο να εχεις μεχρι και τη μερα που θα σου ερθει περιοδος.εκεινη τη μερα πεφτει η θερμοκρασια η οποια παραμενει ανεβασμενη απο την ωορρηξια και μετα.οσο για τα προσπερματικα ποτε δεν ξερεις αν ειναι οντως προσπερματικα η κανονικα;);)γιατι μπορει να εγινε ατυχημα και να μην το καταλαβε!!!πολλες τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν.να χαιρεσαι τα παιδακια σου και οτι επιθυμεις απο δω και περα..

w7ENp3.png

Τα σχέδιά μου συμπεριλάμβαναν τρίτη εγκυμοσύνη σε ενάμιση χρόνο από τώρα....δύο μικρά μωρά είναι ήδη πολύ κουραση αυτή τη στιγμή για να μπορούσα να επομιστώ και το βάρος ενός τρίτου.

τέλοσπάντον...ότι είναι τώρα...είναι....

θα δείξει σε μερικές μέρες ...θα περιμένω..δεν μπορώ να κάνω και τίποτε άλλο...ευχαριστω πολύ για την βοήθειά σας!

• 2 months later...

Θα σου μιλήσω εγώ που είμαι "παθούσα" !!!

Είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι, απο υγρά...

Πάθαμε σόκ όμως ναί ισχύει !!!

Ιδιαίτερα αν η γυναίκα έχει ήδη 1 ή 2 παιδιά, είναι ακόμη πιο πιθανό.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...