Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χωροι για βαπτιση-Περιστερι.

Recommended Posts

Καλημερα!

Σκεφτομασταν να βαπτισουμε τη μπεμπα την ανοιξη,αλλα αλλαξαμε γνωμη και τωρα ψαχνουμε για καποιο χωρο που θα μπορουσαμε να παμε τον κοσμο που θα καλεσουμε(περιπου 100 ατομα) μετα την βαπτιση για φαγητο.Μας ενδιαφερει πρωτα στο Περιστερι,και υστερα στην ευρυτερη περιοχη(π.χ.χαϊδαρι).Περιμενω νεα σας,φιλια!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΛΟΙΠΟΝ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ "ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ" ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΧΑΛΑΛΙ" ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΟΛΕΙΟ "ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ,

ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΙΑ ΦΟΡΑ", ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΛΑΛΙ", ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!!!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ 20-25ΕΥΡΩ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΝΟΝΑ

...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!

Ο Αίολος και το Άπολλις είναι φανατστικά. πήγα σε βάφτιση και ήταν τέλεια. Βέβαια πέρυσι χρέωναν 35 ευρώ το άτομο, αλλά άξιζε, γιατί δεν καθόμασταν ο ένα πάνω στον άλλο, είχε καλό εξαερισμό ( βασικό για την τσιγαρίλα), και από φαγητό πολύ καλό.

καλησπερα και απο μενα! εμεις καναμε το τραπεζι μετα τη βαφτιση στον Αιολο τερμα Αγιας Τριαδας πριν 3 Σαββατα ηταν υπεροχα ΟΛΑ και το φαγητο και η εξυπηρετιση.Το ατομο 19 ευρω! με τα ποτα-αναψυκτικα-νερα μεσα στην τιμη.Τα ορεκτικα-σαλατες ολα στα 3 ατομα και μειναν ολοι ενθουσιασμενοι.Ειναι πολυ καλοι και εξυπηρετικοτατοι!!!!!!!

αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες χτυπα !!!!!

Διαφημίσεις

Σοβαρά μιλάς!!!! Κι εμάς μας δούλευαν που μας είπαν 35 ευρώ..... τι άνθρωποι είναι ρε παιδί μου..... λες κι αν έλεγαν την αλήθεια θα τους παρεξηγούσαμε;;;;; πάντως όσο και να κάνει είναι ένα μέρος που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη... κι αξίζει γιατί ο καθένας από εμάς δουλέυει, και θέλει τα χρήματά του και ο κόπος του να πιάνουν τόπο...

• 2 χρόνια μετά...

Γεια σε όλους σας...

Τον Ιούλιο σκεφτόμαστε να βαφτίσουμε τη μικρή μας και η εκκλησία θα είναι κ εμάς Περιστέρι. Ξέρετε χώρους ανοιχτούς για περίπου 100 άτομα? Από τα παραπάνω έχω πάει μόνο στο Apolis τα άλλα δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά ή κλειστές αίθουσες. Δε θέλω όμως κ κάτι ακριβό...

:-P Μπεμπούλα (22/02/2011):-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...