Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπαλόνια;;

Agapi6

Recommended Posts

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα μπαλονια εξω απο την εκκλησια; Η εκκλησια ειναι μια κλασσική αθηναικη εκκλησία. Δε θέλω να τη φορτώσω αλλά και τίποτα μου φαίνεται άδεια.

Διαφημίσεις

Επεσες στην περίπτωση. Σημερα ξεκίνησα να κανω καποια πραγματα για τη βαφτιση του μωρού τον Οκτώβριο και εκλεισα προσκλητήρια και ειδα μπομπονιέρες, μαλλον θα τις κλείσω γιατί συμφέρουν και ειδα και μπαλόνια.

Επειδή τα δικά μας οικονομικά αλλά και επειδή δεν μου αρέσουν οι υπερβολές ειδα πολλά πραγματα. μπορεις να βάλεις αριστερά και δεξιά κάτι σαν στήλες αλλά σε λουλούδι, εμένα μου αρεσε από τα συνηθισμένα αρκουδάκια, Μικυ κλπ. Ή λουλούδι δεμένο στις κολωνες αριστερά και δεξιά εάν έχει. και μια διακριτική αψίδα. Παίζει ρόλο ποτε θα κανεις τη βαφτιση επίσης γιατί τα μπαλόνια κουνιούνται αρκετά και εάν βάλεις πολλά, σκαλιά και κλπ μπορει να μην κάτσουν στη θέση τους και να μην ειναι ωραία εικόνα. Δεν ξέρω εάν βοήθησα, ειδα πολλά πραγματα αλλά δεν ξερω και τι σκεφτεσαι εσύ.

Ε σιγα μην δεν σου πω εγω την γνωμη μου :lol::lol:

Εγω εγινα νονα περισυ και επειδή η βαφτιση έγινε στη Μονή Πεντέλης δεν επιτρεπόταν ο πολυς στολισμός . Στολισαμε την κολυμπήθρα πολυ λιτά και στην είσοδο της εκλησίας δυο μεγαλα "μπουκέτα" με μπαλόνια μπλέ .

Πολυ ωραία ήταν και στο τέλος τα έδωσαν στα παιδάκια :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ψαχνω αλλα δεν εχουμε βγαλει το διακοσμο :(

Μπουκετο εννοω ...απλα πολλα μπαλονια δεμενα ...πως βλεπεις στα κινουμενα σχεδια ...ετσι :lol:

Παρε απλα μπαλονια με ήλιο βεβαια και φτιαξε κατι ...εδω εκανες τοσα κιλά γλυκό εκει θα κολήσεις ? :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia ,

emeis Vaftisame tin koroula mas sthn Iera Moni Pentelis stis 24 Augustu kai mou eixan pei na min stolisw exw katholou .Etsi kai egw ekana to exeis gia na min fenetai adeia. Tis mpomponieres tis ekana xromatistes pougkakia me karfitsoules diafores 150 se noumero. Tis mises tis valame se xilini kounitsa mwrou pou mas edwse to magazi me tis mpomponieres kai tis alles mises tis kaname piramida.

Epita eixa parei 2 megala gualina vaza opou sto 1 evala glufitzouria megala kai sto allo evala diafora mikra paixnidakia gia ta paidakia kai dialegan. Oso gia ta gluka eixa paragkilei profiterol se koutakia for ever friends. Etsi itan ena megalo trapezi toso stolismeno pou oute mou eipan kouventa alla kai fenotane gemato kai arketa fantaxtero

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Ασχετο με το θέμα ...σορρυ Αγάπη ... mkkk μα ειναι τόσο ομορφα εκει που δεν χρειαζεται στολισμος ! :D

Καλα κάνουν και δεν αφήνουν τα πολλα πολλα ! Ειχα παει σε μια βαφτιση καποτε και νομιζα είμαι σε τσίρκο !! :lol: Μερικοι δεν έχουν μέτρο οποτε ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Ψαχνω αλλα δεν εχουμε βγαλει το διακοσμο :(

Μπουκετο εννοω ...απλα πολλα μπαλονια δεμενα ...πως βλεπεις στα κινουμενα σχεδια ...ετσι :lol:

Παρε απλα μπαλονια με ήλιο βεβαια και φτιαξε κατι ...εδω εκανες τοσα κιλά γλυκό εκει θα κολήσεις ? :D

Άσε Λαμπρινη είμαι ακόμα στο ΗΥ γιατί φτιάχνω και άλλο λίγο για κάποιους που προκύψαν τώρα. Και με όλα αυτά έχω πάθει και τενοντίτιδα και μου είπε ο γιατρός όχι βάρη (και πως θα πλύνω τον μπέμπη και τη Θάλεια), ξεκούραση (D :D:D ) και φυσικά όχι φάρμακα λογω θηλασμού!

Και που θα βρω ήλιο;; :

Lamprini,

den einai toso asxeto giati kai egw ithela na valw balonia alla afou den me afisan ekana auto ton stolismo pou pistepse me den itan i katastasi san tsirko.......

Kai nai exeis apoluto dikaio oti einai polu omorfa ekei .

Ithela na pw me ton tropo mou oti ektos apo ta mpalonia mporei kapios na kanei kati allo to opoio na einai wraio kai perissotero prototupo

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Διαφημίσεις

Lamprini,

den einai toso asxeto giati kai egw ithela na valw balonia alla afou den me afisan ekana auto ton stolismo pou pistepse me den itan i katastasi san tsirko.......

Kai nai exeis apoluto dikaio oti einai polu omorfa ekei .

Ithela na pw me ton tropo mou oti ektos apo ta mpalonia mporei kapios na kanei kati allo to opoio na einai wraio kai perissotero prototupo

Δεν με καταλαβες μαλλον .... δεν εννοουσα εσενα προς Θεου !! Γενικα το ειπα για αλλες βαφτισεις που εχω δει!

Ειμαι σιγουρη πως θα ήταν ολα υπέροχα αυτα που έκανες και να σου ευχηθώ να χαιρεσαι την κορούλα σου :D

Εμας αληθεια πως και μας αφησαν να βαλουμε μπαλονια ?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αγαπη αφου σου αρεσει η ταλαιπωρια λε παραδέξου το :lol::lol::lol:

Επειδή έχω κάνει ήδη μια βάφτιση, της Θαλίτσας μου, στην οποία δεν είχα κάνει τίποτα εγω, όλα έτοιμα, τώρα με την ευκαιρία που δε δουλεύω έχω μπλέξει με όλα αυτά! Και τι έχω κάνει; μόνο τις μπουμπουνιέρες και τα γλυκά. Και τώρα ψάχνω και τα μπαλόνια!

Euxaristw gia tis euxes!

Otan piga na klisw tin imerominia rwtisa gia mpalonia kai mou to ekopsan me tin mia.

To katalava oti den to eipes gia emena .Apla ithela na deixw stin Agapi oti me apla trik kai liga xrimata mporei na kanei thavmata

Kalo vradu se oles

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Διαφημίσεις

Και που θα βρω ήλιο;; :

http://www.ballons.psaxno.gr/ :wink:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Από τον συγκεκριμένο έκλεισα και εγώ ήλιον φυάλη, για 60 κανονικά μπαλόνια και 2 μπαλόνια αερόστατα μου ζήτησε 50 ευρώ, χωρίς εγγύηση που ζητάνε μερικοί!

7adb2868d6.png

Και που θα βρω ήλιο;; :

http://www.ballons.psaxno.gr/ :wink:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Από τον συγκεκριμένο έκλεισα και εγώ ήλιον φυάλη, για 60 κανονικά μπαλόνια και 2 μπαλόνια αερόστατα μου ζήτησε 50 ευρώ, χωρίς εγγύηση που ζητάνε μερικοί!

Και πως θα βάλεις τα 60 μπαλόνια; Εννοώ σε τι σχηματισμό; Πες μου για να παρω ιδεες! Και πόσο μεγάλο αερόστατο;; Στη Φραντζη πήγες;;

Αgapi βάζω φωτό (δεν φαίνονται καλά γιατί είναι από τα δείγματα) από την δική μας βάπτιση να πάρεις μια ιδέα...

11-09-08_1750-1-1-1-1.jpg

04-09-08_2209-1-1-1.jpg

04-09-08_2208-1-1-1.jpg

05-09-08_1621-1-1-2-1.jpg

11-09-08_1744-1-1-1.jpg

να και ένα μπαλόνι αερόστατο......παρόμοιο με διαφορετική βάση, είχα στην βάπτιση του πρώτου μου γιού.

13-09-08_0205-2.jpg

.png.png

Ξέρω ότι και το jumbo φουσκώνει μπαλόνια με ήλιον προς 1 ευρώ το ένα. Τους τα παραγγέλνεις μερικές μέρες πριν και τα παίρνεις την ημέρα του μυστηρίου (βολεύει για βαπτίσεις που γίνονται το Σάββατο!)

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Πως προλαβαίνετε και τα κάνετε αυτά? Εχετε χρόνο πριν τη βαφτιση να τα παρετε, να τα μεταφερετε, να τα στησετε και να είστε και στην ωρα σας στη βαφτιση? :shock:

Agapi6 σε κάθε τραπέζι μέσα σε κουβαδάκι, με χαρτί αφής θα βάλω μια βάση με δεμένα 3 μπαλόνια, 1 τιρκουάζ, 1 λευκό και 1 πορτοκαλί! Για 20 τραπέζια λοιπόν χρειάζομαι 60 μπαλόνια. Τώρα τα αερόστατα, είχα αγοράσει από το lionballons στο Περιστέρι (έχει και site) 2 μεγάλα μπαλόνια ένα θαλασσί και ένα πορτοκαλί, αγόρασα και από ένα διχτάκι! Αυτά θα τα βάλω έξω από την εκκλησία.

mam εγώ θα πάρω την φυάλη την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο θα καθήσουμε να τα φουσκώσουμε όλοι μαζί! Ελπίζω να μην καταναλώσουμε όλο το ήλιον για να αλλάζουμε τη φωνή μας :lol::lol:

Τα μπαλόνια θα τα φορτώσω στο φορτηγάκι του θείου μου και μόλις τελειώσει το μυστήριο θα φύγει κατευθείαν να τα πάει στο μαγαζί και απλά θα τα τοποθετήσει μια φίλη μου που έχει αναλάβει την διακόσμηση και θα είναι ήδη εκεί!

7adb2868d6.png

Αγαπη αφου σου αρεσει η ταλαιπωρια λε παραδέξου το :lol::lol::lol:

Επειδή έχω κάνει ήδη μια βάφτιση, της Θαλίτσας μου, στην οποία δεν είχα κάνει τίποτα εγω, όλα έτοιμα, τώρα με την ευκαιρία που δε δουλεύω έχω μπλέξει με όλα αυτά! Και τι έχω κάνει; μόνο τις μπουμπουνιέρες και τα γλυκά. Και τώρα ψάχνω και τα μπαλόνια!

Και εγω στον γιο μου τα εκανα ολα ,οπως θα κανω και στο νεο μωρακι.Τα μπαλονια δεν τα ειχα κανει γιατι δεν προλαβαινα,μονο για να στολισω το κεντρο μου πηρε 4 ωρες.να προσεξεις γιατι αν τα βαλεις απο νωρις και τα χτυπαει ο ηλιος θα χαλασουν.

Περίπου 1 ώρα νωρίτερα θα μπουν, από την ώρα που θα πάμε και ευτυχώς αν και είναι ανοιχτό έχει πέργκολα οπότε δεν το χτυπάει ο ήλιος! :lol:

Αλλά επειδή το έξω ξανακούσει αυτό, θα είμαι προσεκτική, μην μου σκάσουν! :lol:

7adb2868d6.png

Πήγα σήμερα σε υποκατάστημα του "μουκέτο μπαλόνια" και μου είπαν: 2? το μπαλόνι και 45? το αερόστατο. Δηλαδή ένα μπουκέτο των 20 μπαλονιών 40? (το ένα μπαλόνι 2?). Πάντως εμένα μου φαίνονται ακριβά. Πήρα τηλ στο balloons - psaxno και μου είπε 0,22 το μπαλόνι και 30? το ήλιο δηλ. για ένα μπουκέτο 35? και για δυο 39?. Φοβάμαι όμως το πως θα τα φτιάξω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...