Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Mimitra μου μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα πάει στην 5η βδομάδα και είχαμε δει μόνο σάκο με εμβρυικά στοιχεία (να φανταστείς κάτι σαν πάυλα φαινόταν). Καρδιά ακούσαμε στην 8η. Κι εμένα είχαν σταματήσει οι ζαλάδες και οι αναγούλες και τώρα είμαι στην 16η εβδομάδα. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά

Eleni1979 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και ευχαριστω για την απαντηση. Έχεις περάσει τις δύσκολες εβδομάδες, οπότε πρέπει να είσαι πολυ χαρούμενη!

Οι εβδομάδες πως μετριούνται σε εμένα που έκανα εξωσωματικη με κατεψυγμένα εμβρυα;

Δηλαδη, έκανα εμβρυομεταφορά κατεψυγμενων εμβρυων στις 17/12, με τελευταία περίοδο 01/12.

Είμαι στην 7η;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεουλα!!!

ευχομαι καλη αρχη στα κοριτσια που ξεκινουν νεα προσπαθεια κ να εχουν το επιθυμειτο αποτελεσμα!!! με φουσκομενες κοιλιτσες.

συνχαρητηρια στην εγκυουλες!!! να εχουν μια ηρεμη κ γλυκια εγκυμοσηνη με γερα μωρακια στην αγκαλια τους.

καλη επιτυχια!!! σε οσες ειναι σε αναμονη για χοριακη.

ειμαι πολυ χαρουμενη βγηκαν τα αποτελεσματα της βιοψιας απο την παλινδρομη κυηση, μιλησα τηλεφωνικος με το γιατρο κ μου ειπαι οτι δεν ειχε κανενα προβλημα το εμβρυακι μου! απο το αγχως που ειχα επιρεασε το μωρακι μου. την παρασκευη εκλεισα ραντεβου για να μιλησουμε κ να παρω τα αποτελεσματα. τελικα καταλαβα οτι το αγχως δεν ωφειλη σε ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο κακο προκαλει. ευχομαι να ξαναμεινω εγκυος κ να ειμαι πολυ ηρεμη κ χαλαρη.

φιλια σε ολες σας!!! καληνυχτα

8HiKp2.png

ευχομαι καλη αρχη στα κοριτσια που ξεκινουν νεα προσπαθεια κ να εχουν το επιθυμειτο αποτελεσμα!!! με φουσκομενες κοιλιτσες.

συνχαρητηρια στην εγκυουλες!!! να εχουν μια ηρεμη κ γλυκια εγκυμοσηνη με γερα μωρακια στην αγκαλια τους.

ειμαι πολυ χαρουμενη βγηκαν τα αποτελεσματα της βιοψιας απο την παλινδρομη κυηση, μιλησα τηλεφωνικος με το γιατρο κ μου ειπαι οτι δεν ειχε κανενα προβλημα το εμβρυακι μου! απο το αγχως που ειχα επιρεασε το μωρακι μου. την παρασκευη εκλεισα ραντεβου για να μιλησουμε κ να παρω τα αποτελεσματα. τελικα καταλαβα οτι το αγχως δεν ωφειλη σε ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο κακο προκαλει. ευχομαι να ξαναμεινω εγκυος κ να ειμαι πολυ ηρεμη κ χαλαρη.

ΛΙΝ καλησπέρα!

Είμαι πολυ χαρούμενη για σένα, είναι πολυ σημαντικό που δε βρέθηκε κάποιο πρόβλημα στο εμβρυακι σου!

Θα μείνεις σίγουρα έγκυος σύντομα, αφού εγινε μια φορα, θα ξαναγίνει και μάλιστα σύντομα!

********Καλη επιτυχία *********

ΛΙΝ καλησπέρα!

Είμαι πολυ χαρούμενη για σένα, είναι πολυ σημαντικό που δε βρέθηκε κάποιο πρόβλημα στο εμβρυακι σου!

Θα μείνεις σίγουρα έγκυος σύντομα, αφού εγινε μια φορα, θα ξαναγίνει και μάλιστα σύντομα!

********Καλη επιτυχία *********

σε ευχαριστω mimitra μου, δυο φορες εχω μεινη εγκυος κ ειχα την ιδια ατυχια, το ατοιμο το αγχος με επιρεαζει πολυ αρνητικα και ειχα παρα πολυ ελπιζω οταν ξαναμεινω εγκυος να μεινη!

σου ευχομαι να εχεις ηρεμη εγκυμοσηνη κ ολα να πανε τελεια κ του εννια μηνες!!!

8HiKp2.png

Ersa σου έστειλα πμ.

Mimitra καλημέρα, άκου τη Λιν απέβαλε το αγχος( το οποίο κάνει κακό στο εμβρυο) και προχώρα.Σου ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Λινάκι χαίρομαι πολύ για σένα.Ξέρω πολύ καλά τι περνάς, όμως στην επόμενη φορά θα μας υποσχεθείς ότι θα είσαι πιο ήρεμη και δεν θα τρελαθείς στις χοριακές.Είμαστε μαζί σου και σε αγαπάμε.Να προσέχεις τον εαυτό σου!

Christine, είσαι το κουράγιο της παρέας, χαίρομαι πάρα πολύ που τα μωράκια είναι καλά, με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου!

Ανιτάκι εσύ τι κάνεις?Σε ποιό στάδιο είσαι?

Τίτι που χάθηκες?

a%3Ea%3E

Διαφημίσεις

Ersa σου έστειλα πμ.

Mimitra καλημέρα, άκου τη Λιν απέβαλε το αγχος( το οποίο κάνει κακό στο εμβρυο) και προχώρα.Σου ευχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Λινάκι χαίρομαι πολύ για σένα.Ξέρω πολύ καλά τι περνάς, όμως στην επόμενη φορά θα μας υποσχεθείς ότι θα είσαι πιο ήρεμη και δεν θα τρελαθείς στις χοριακές.Είμαστε μαζί σου και σε αγαπάμε.Να προσέχεις τον εαυτό σου!

Christine, είσαι το κουράγιο της παρέας, χαίρομαι πάρα πολύ που τα μωράκια είναι καλά, με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου!

Ανιτάκι εσύ τι κάνεις?Σε ποιό στάδιο είσαι?

Τίτι που χάθηκες?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ 10η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ Ε? ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!

ΛΙΝ ΜΟΥ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Καλησπέρα κοριτσακια μου

Christine1012 χαίρομαι παρα πολυ για σένα! Χαίρομαι πραγματικά και είμαι πλέον 100% σίγουρη οτι θα πας τέλεια!

Πρέπει να είναι υπεροχη η αίσθηση να βλέπεις τα μωρακια σου!

Μου αρέσει πολυ η σκέψη με τα δίδυμα!

Μπράβο σου! Είμαστε και κοντά στην ηλικία, εγω είμαι 32!

Εμένα τα νεα μου είναι....συγκρατημένα!

Είδαμε ενα ενδομητριο σάκο ο οποίος μέσα εχει "κατι" - δεν ειναι αδειος, (χρησιμοποίησε μια λέξη απο "β" που δε τη θυμάμαι), δεν ήταν όμως εμβρυο ακόμα, ουτε ειχε καρδιά. Είναι ενα πρώιμο στάδιο. Β..... Κατι απο β.

Βέβαια είναι λέει νωρίς ακόμα.

Μου ειπε να κάνω άλλες 2 χοριακες (Θεέ μου ο εφιάλτης της χοριακης θα συνεχιστεί!), μια αυτη τη βδομάδα και μια την επόμενη.

Επίσης μου έδωσε αντιπηκτικες ενέσεις γιατι λέει έχω τάση για θρομβοφιλία και να πάω να με δει σε δυο εβδομάδες.

Αυτα. Ουτε καλα, ουτε κακά!

Οι χοριακες δεν τον πειραζε που δεν χτυπάνε κόκκινο λέει, αλλα δε του άρεσε που με πέρασαν κατι ζαλαδες που είχα και κατι αναγουλες.

Υπάρχει ελπίδα όμως, αυτο είναι ο καλο.

Αυτα κορίτσια τα δικά μου.

Συγκρατημένα....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ 10η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ Ε? ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!

ΛΙΝ ΜΟΥ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Μπράβο Ανιτάκι πολύ χαίρομαι για τον καρυότυπο.Αντε κοπέλα μου να ξεκινήσεις και εσύ με το καλό και το 2013 να φουσκώσουν όλες οι κοιλίτσες.

a%3Ea%3E

Γεια σας ομορφιές!

Χαιρομαι για τα καλά νέα ΛΙΝ και εύχομαι με τέτοια θετική διάθεση να προχωρήσουν όλα τα κορίτσια και η mimitroulla :D!

Στα κορίτσια που θα ξεκινήσουν σύντομα, Αναστασια μου και Ανιτάκι μου, καλή αρχή σας εύχομαι.

Εγώ άρχισα να το ανακοινώνω δηλά δηλά στον κόσμο! Σε συγγενείς φίλους και στη δουλειά.Οι αιματολογικές θα βγουν σε 10-14 μέρες. Αλλά ελπίζω πως δεν θα ανατρέψουν κάτι... Είπαμε θετική σκέψη!

Φιλάκια πολλά σε όλες.

TFPMp2.png

αννιτακι, πες μου σε παρακαλω τι σου εδωσε για τα νκ; Rrezolon 5 mg ή κατι αλλο; Πηγες σε ανοσολογο; Εχω ΑΘΑ αυξημενα τα οποια συνδεονται με τα νκ και ξεχασα να ρωτησω τον καινουριο μου γυναικολογο. Θα αρχισεις προσπαθεια αυτον τον μηνα; Σου ευχομαι να πανε ολα καλα, σε ολα τα κοριτσια και στη Λιν που εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες μου!

Έχω καλά νέα όντως!

Η αυχενική ήταν καλή μου έδοσε ποσοστά 1-2,500, που θεωρώ ότι και για την ηλικία μου είναι καλό. Είμαι 34 και το όριο απ ότι μου είπε ο γιατρός για την ηλικία μου είναι 1-500 οπόταν εμένα ήταν 5 φορές καλύτερα τα αποτελέσματα! Γενικά ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος. Στείλαμε και το αίμα για ανάλυση διότι οι μετρήσεις των δυο μωρών ήταν πολύ κοντινές και άρα μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα και από την αιματολογική. Νομίζω ήταν περίπου 1,6 και το άλλο 1,5 η μέτρηση για το υγρό στον αυχενα και τα μωράκια ήταν 6,3 και 6 cm οπόταν μεγάλωσαν και τα 2 μια χαρά! Μικραίνει η διαφορα μεταξύ τους!

Ο γιατρός λέει οτι το ένα είναι γιος μαλλον! χιχιχι ο αντρας μου πανηγυρίζει! Καλά ναναι υγειή ναναι και μένα δεν με νοιαζει!

ΕΥΗ! μου σου εύχομαι και σενα σύντομα καλά νέα με την αυχενική! όλα θα πάνε καλά το νοιώθω!

Μimitra περιμένουμε τα καλά νέα και από σένα! Ελπίζω αν όλα καλά και σήμερα επιτέλους να σε δουμε και σενα να είσαι πιο αισιόδοξη!

Τιτι μου τον πολύποδα πρώτα τον είδε σε ultrasound αλλά απ ότι μου εξήγησε δεν φαίνεται πάντα, φαίνεται στο τέλος της περιόδου πριν αρχίσει να μεγαλώνει το ενδομήτριο. Και για να αφαιρεθεί θέλει υστεροσκόπιση.

Ευχαριστώ ΟΛΑ τα κορίτσια που με σκέφτεστε και γω το ίδιο και πάντα εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσουμε όλες μωράκια.

χχχχχχ

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο, μπραβο Χριστινακι μου Δοξα Το Θεο ειδες που ολα ειναι μια χαρα και μου αγχωνεσε αδικα :D Αμα ειδε και το φυλο, πιιιιιιιιι παει να πει τα μωρουδακια σου ειναι μια δυναμη:wink:

Χαρηκα παρα πολυ, αντε σιγα σιγα θα περασει ο καιρος και θα εχεις τα μικρουλια στην αγκαλια σου.

Σε σκεφτομαι! χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ :-P ΚΑΙ

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!

ΤΙΤΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ?

ΕΥΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

Ανιτακι μου γλυκο και τριανταφυλλενιο σε χαιρετω. Εδω ειμαι:D Οντως χαθηκα, αλλα μπαινω να δω καποια νεα σας, να χαρω με τα καλα, να προσευχηθω για τα κακα, αλλα δεν εχω κατι νεοτερο να σας πω, ετσι σας αφηνω εσας να τα πειτε μεταξυ σας. Εννοειτε πως σας αγαπω και σας σκεφτομαι.

Οσο για το ποτε αρχιζω, δεν ξερω αν θα και ποτε, θα δειξει ο χρονος.

Εσυ να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι και ο Θεος μαζι σου! χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Καλημέρα Τιτάκι μου γλυκό και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.Αυτό που λες για το τρίμηνο το ήξερα και εγώ και με είχε αγχώσει παρα πολύ όταν μου ζήτησε να κάνουμε αμέσως την επόμενη προσπάθεια.Του έχω όμως εμπιστοσύνη με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχη κανένας φόβος για την υγεία μου και ότι ήθελε να την κάνουμε άμεσα γιατί ίσως με αυτό τον τρόπο μπορεί να κάνω λίγα περισσότερα ωάρια, γιατί και εγώ δεν ανταποκρίνομαι πολύ καλά στα φάρμακα.Θα ακολουθήσω την συμβουλή του και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι και η τυχερή μου.

Και έσένα όμως σε ακούω λίγο πιο αισιόδοξη ή μου φαίνεται?Μακάρι να το αποφασίσεις.Αυτή τη φορά ευχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.Σε φιλώ κουκλίτσα.:-D:grin::-D

Αντε ο Θεος μαζι σου αγαπουλα μου, και θελω να μας κρατας ενημερους, και θελω καθε λεπτομερια, τα παντα, οτι καμεις, οποτε αρχισεις, ποια φαρμακα θα αρχισεις, ποιες ενεσεις, ποτε ξεκινας, το πρωτοκολο, οιστροδιολη τα παντα κτλ. Ειμαι διπλα σου εστω και απο μακρια, και θελω δυνατη πιστη και προσευχη. Λαβ γιου χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Δοξα Το Θεο Λινακι μου, ευτυχως που δεν βρεθηκε οτιδηποτε κακο. Τωρα οσο αφορα το αγχος, πρεπει να δωσεις μεγαλο αγωνα με τον εαυτο σου, αλλα θα τα καταφερεις. Οταν υπαρχει θεληση και πιστη τα παντα γινονται. Θα ξαναμεινεις εγκυος, αλλα πρωτα πρωτα πρεπει να ειναι ετοιμος ο εσωτερικος σου κοσμος, δυνατος, τοσο ωστε να μην ξανα αγχωθεις. Δεν ειναι ακατορθωτο.

Ειμαστε ολες εδω να σε στηριξουμε οσο μπορουμε εστω και απο μακρια, απλα να ξερεις και να το νιωθεις πως πισω απο αυτα τα γραμματα που διαβαζεις, κρυβονται ψυχουλες πονεμενες και γεματες αγαπη ετοιμες να γεμισουν τις πονεμενες καρδιες οπως και την δικια σου.

Και ειπαμε, ο Θεουλης μας, μας αγαπα, και μονο το καλο μας θελει. Καμια φορα δεν ερχονται τα πραγματα οπως εμεις θελουμε, ονειρευομαστε. Εκεινος ξερει το γιατι, και καποια μερα θα το μαθουμε και εμεις. Παντως, εμενα στην ζωη μου, μου εχει δωσει απαντηση πολλες φορες στα γιατι μου. Και παντα ηταν για το καλο.Σου στελλω την αγαπη μου. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Eleni1979 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και ευχαριστω για την απαντηση. Έχεις περάσει τις δύσκολες εβδομάδες, οπότε πρέπει να είσαι πολυ χαρούμενη!

Οι εβδομάδες πως μετριούνται σε εμένα που έκανα εξωσωματικη με κατεψυγμένα εμβρυα;

Δηλαδη, έκανα εμβρυομεταφορά κατεψυγμενων εμβρυων στις 17/12, με τελευταία περίοδο 01/12.

Είμαι στην 7η;

Δεν έχει σημασία. Κι εγώ το ίδιο ήμουν. Οι εβδομάδες κύησης μετριούνται από την 1η μέρα της τελευταίας περιόδου

Διαφημίσεις

αννιτακι, πες μου σε παρακαλω τι σου εδωσε για τα νκ; Rrezolon 5 mg ή κατι αλλο; Πηγες σε ανοσολογο; Εχω ΑΘΑ αυξημενα τα οποια συνδεονται με τα νκ και ξεχασα να ρωτησω τον καινουριο μου γυναικολογο. Θα αρχισεις προσπαθεια αυτον τον μηνα; Σου ευχομαι να πανε ολα καλα, σε ολα τα κοριτσια και στη Λιν που εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ.

Ersa ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ LOCUS MEDICUS, ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ VALTREX 500.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!

Ανιτακι μου γλυκο και τριανταφυλλενιο σε χαιρετω. Εδω ειμαι:D Οντως χαθηκα, αλλα μπαινω να δω καποια νεα σας, να χαρω με τα καλα, να προσευχηθω για τα κακα, αλλα δεν εχω κατι νεοτερο να σας πω, ετσι σας αφηνω εσας να τα πειτε μεταξυ σας. Εννοειτε πως σας αγαπω και σας σκεφτομαι.

Οσο για το ποτε αρχιζω, δεν ξερω αν θα και ποτε, θα δειξει ο χρονος.

Εσυ να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι και ο Θεος μαζι σου! χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΤΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Μπράβο Ανιτάκι πολύ χαίρομαι για τον καρυότυπο.Αντε κοπέλα μου να ξεκινήσεις και εσύ με το καλό και το 2013 να φουσκώσουν όλες οι κοιλίτσες.

ΜΑΚΑΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!

ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ?

ΜΑΚΑΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!

ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ?

Ναι Ανιτάκι μάλλον στις 22 έκτος και αν αργήσει η περίοδος.Ανυπομονώ, θέλω όλες να ξεκινήσουμε και να πάνε όλα καλά.

a%3Ea%3E

μπραβο βρε κοριτσια αρχιζει ξανα το ποστ μας να παιρνει τα πανω του απο που να αρχισω...

χριστινακι μου ειδες που ολα πηγαν καλα ειδες κ τα μικρουλια σου τωρα θασαι πιο ηρεμη συνηθως οι χαζομπαμπαδες θελουν κοριτσακι ο δικος σου θελει αγορι φανταζομαι για την μπαλα χιχι...γερα ναναι κ οτι αποφασισει ο θεος κ η φυση...

λινακι μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου που δεν υπαρχει καποιο προβλημα ολα οφειλονται στο αγχος για αυτο προσπαθησε αυτη τη φορα να ξεαγχωθεις κ ολα θα πανε τελειααα...εγω το ειπα αυτη τη φορα θαμαι συναιχεια βολτες κ που ημουνα συναιχεια ξαπλα τι καταλαβα απεβαλα...ενα κομματι οφειλεται στο αγχος γιατι εκλαιγα κ ελεγα πως δεν ειμαι κ στην ουσια ημουν αλλα δεν μπορεσε να αναπτυχθει...

τιτακι μου χαιρομαι που βρηκες παλι την αισιοδοξια σου κ γω δεν γραφω πολλα γιατι δεν εχω κατι νεοτερο αλλα να μπαινεις να μας λες τα νεα σου....οποτε νοιωσεις εσυ ετοιμη θα κανεις το επομενο βημα προς το παρον χαλαρωσε κ απολαυσε το σκυλακι που σιγουρα θα το φροντιζεις σαν μωρο...

αναστασακι μου απο βδομαδα περιμενεις περιοδο για να ξεκινησεις την αγωγη??σου ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου κ σε λιγες εβδομαδες να κανουμε παρτυ...

μιμιτρακι μου εμεις δεν ετυχε ακομα να μιλησουμε...σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ο επομενος υπερηχος να δειτε κ το σπορακι σας...εμενα παντως μου φαινεται καλη η χοριακη σου αλλα αφου σου λεει ο γιατρος επαναληψη να την κανες κ ευχομαι η τιμη να 2πλασιαστει ....

αννιτακι μου πως εισαι κοπελα μου??τωρα σου δωσαν να παρεις το φαρμακο για τα νκ η οταν εκανες την εξωσωματικη γιατι κ εγω θελω να ψαχτω..εχω ακουσει για το αβαμις ειναι σπρευ κ λενε οτι βοηθαει τα νκ

εγω σημερα αδιαθετησα κ απο βδομαδα θα αρχισω να ψαχνομαι με γιατρους κ τι αλλο χρειαζεται θελω αυτη τη φορα να κανω σωστα βηματα...αλλα νομιζω επειδη σε ολα εχω παει κ εχω κανει τις εξετασεις αρα μου μενει ενας γιατρος ο ανοσολος αλλα πρωτα θα μιλησω με τον εξωσωματικο μπορει κ να μην χρειαστει...

Koritsakia kalhmera!

Μιμιτρα σου ευχομαι ολα στο τελος να πανε καλα!ταλαιπωρηθικες αρκετα με τις χοριακες!ακομη λιγο καλο μου και ευχομαι το μπεμπακι να κανει την μεγαλη ανατροπη!!!

Χριστινακι ολα τελεια με την αυχενικη των μωρων σου!!

Πηγα κι εγω χθες και δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα!ηαν πολυ ζωηρουλι!!!ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελους σε ΟΛΕΣ μας!!!και τσα κοριτσακια που προσπαθουν πολυ συντομα να παρουν τεραστιες χοριακες!!φιλακια!!

Επισης Λινακι τελεια τα νεα σου!!!σου ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη σου!ευτασες πολυ κοντα αυτη την φορα..την επομενη να παρεις το θαυματακι σου αγκαλια!!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

μπραβο βρε κοριτσια αρχιζει ξανα το ποστ μας να παιρνει τα πανω του απο που να αρχισω...

αννιτακι μου πως εισαι κοπελα μου??τωρα σου δωσαν να παρεις το φαρμακο για τα νκ η οταν εκανες την εξωσωματικη γιατι κ εγω θελω να ψαχτω..εχω ακουσει για το αβαμις ειναι σπρευ κ λενε οτι βοηθαει τα νκ

εγω σημερα αδιαθετησα κ απο βδομαδα θα αρχισω να ψαχνομαι με γιατρους κ τι αλλο χρειαζεται θελω αυτη τη φορα να κανω σωστα βηματα...αλλα νομιζω επειδη σε ολα εχω παει κ εχω κανει τις εξετασεις αρα μου μενει ενας γιατρος ο ανοσολος αλλα πρωτα θα μιλησω με τον εξωσωματικο μπορει κ να μην χρειαστει...

chrysa μου, οταν απετυχε η εξωσωματικη ο εξωσωματικος μου ζητησε να κανω καποιες εξετασεις (καρυοτυπο, ιστος περιοδου για χλαμυδια, μυκοπλασμα κτλ)και ολες βγηκαν καθαρες, εκτος απο τον υποπληθυσμο λεμφοκυτταρων οπου εκει βρηκαμε τα νκ ανεβασμενα. Τωρα θα κανω την θεραπεια με τα χαπια και μαλλον τον αλλο μηνα να ξεκινησω κι εγω!!!!!

Ανυπομονω!!!!!!!!!!!:-P

ΝΟΜΙΖΩ Ο ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Καλημερα γκυκα μου κοριτσια!!! ευχομαι απ'δω και περα μονο ευχαριστα νεα να υπαρχουν απο ολες μας!!!

Χαιρομαι παρα πολυ που διαβαζω απο τα κοριτσια την εξελιξει της εγκυμοσηνης τους, ευχομαι να εχετε γερα μωρακια!!!

Οσο για το αγχος εχω να πω οτι δεν πρεπει να εχουμε, σας το λεω εγω που απο τη στιγμη που πηρα θετικη χοριακη αυξηθηκε περισσοτερο, αργησα να το καταλαβω αλλο απο λαθη μας μαθαινουμε και γινομαστε πιο δυνατες και καλα που πηγαιναν οι χοριακες το αγχος δεν με αφησε να απολαυσω την εγκυμοσηνη ειχα παθει εμονες και καθε μερα σχεδον πηγαινα για χοριακη οπου ηρθαν τα ασχημα νεα και τι καταλαβα με το αγχος τιποτα απολυτος το μονο που νιωθω περα απο στεναχωρια νιωθω τυψης γιατι εγω ειμαι η αιτια που εφυγε το μωρακι μου.

Κοριτσακια μου με ακουτε οσες ειμαστε για νεα

προσπαθεια ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ και θα τα καταφαιρουμε!!! γιατι ολες εχουμε δικαιομα στη μητροτητα και ποσο μαλλον οταν το θελουμε παρα πολυ!!!! και ειμαστε ετοιμες να κανουμε τα παντα για να αποκτησουμε τα δικα μας μπεμπακια. Ανεβαινουμε σκαλι-σκαλι μεχρι να φτασουμε στην επιτυχια!!!

Μπορει να μην γνωριζομαστε προσωπικα, αλλα ολες μας εχουμε τον ιδιο στοχο και αυτο μας ενωνει!!!

Εχετε τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!

blowing_a_kiss-2719.gifheart_beat-2645.gif

8HiKp2.png

Γεια σας ομορφιές!

Χαιρομαι για τα καλά νέα ΛΙΝ και εύχομαι με τέτοια θετική διάθεση να προχωρήσουν όλα τα κορίτσια και η mimitroulla :D!

Στα κορίτσια που θα ξεκινήσουν σύντομα, Αναστασια μου και Ανιτάκι μου, καλή αρχή σας εύχομαι.

Εγώ άρχισα να το ανακοινώνω δηλά δηλά στον κόσμο! Σε συγγενείς φίλους και στη δουλειά.Οι αιματολογικές θα βγουν σε 10-14 μέρες. Αλλά ελπίζω πως δεν θα ανατρέψουν κάτι... Είπαμε θετική σκέψη!

Φιλάκια πολλά σε όλες.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ!!!!!!! ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ? Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Καλημερα γκυκα μου κοριτσια!!! ευχομαι απ'δω και περα μονο ευχαριστα νεα να υπαρχουν απο ολες μας!!!

Χαιρομαι παρα πολυ που διαβαζω απο τα κοριτσια την εξελιξει της εγκυμοσηνης τους, ευχομαι να εχετε γερα μωρακια!!!

Οσο για το αγχος εχω να πω οτι δεν πρεπει να εχουμε, σας το λεω εγω που απο τη στιγμη που πηρα θετικη χοριακη αυξηθηκε περισσοτερο, αργησα να το καταλαβω αλλο απο λαθη μας μαθαινουμε και γινομαστε πιο δυνατες και καλα που πηγαιναν οι χοριακες το αγχος δεν με αφησε να απολαυσω την εγκυμοσηνη ειχα παθει εμονες και καθε μερα σχεδον πηγαινα για χοριακη οπου ηρθαν τα ασχημα νεα και τι καταλαβα με το αγχος τιποτα απολυτος το μονο που νιωθω περα απο στεναχωρια νιωθω τυψης γιατι εγω ειμαι η αιτια που εφυγε το μωρακι μου.

Κοριτσακια μου με ακουτε οσες ειμαστε για νεα

προσπαθεια ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ και θα τα καταφαιρουμε!!! γιατι ολες εχουμε δικαιομα στη μητροτητα και ποσο μαλλον οταν το θελουμε παρα πολυ!!!! και ειμαστε ετοιμες να κανουμε τα παντα για να αποκτησουμε τα δικα μας μπεμπακια. Ανεβαινουμε σκαλι-σκαλι μεχρι να φτασουμε στην επιτυχια!!!

Μπορει να μην γνωριζομαστε προσωπικα, αλλα ολες μας εχουμε τον ιδιο στοχο και αυτο μας ενωνει!!!

Εχετε τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!

blowing_a_kiss-2719.gifheart_beat-2645.gif

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!!!

ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΣΟΥΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΧΩΘΕΙΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΘΩ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΠΟΝΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ....ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...