Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Και σε εμένα ο γιατρός μου ξεκίνησε τα φάρμακα μετά την εμβρυομεταφορά και μάλιστα με τις χούφτες που λένε.Αλλά ήταν ικανοποιήτικό το ενδομήτριο. Τώρα που θα ξεκινήσω την επόμενη θα τον ρωτήσω.Μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του.Τι έχουμε να χάσουμε άλλωστε...εδώ παίρνουμε τόσες ορμόνες.

Ρώτα τον πάντως για το cyclacur.

Αν βελτιώνει το ενδομητριο και το κανει παχύ παχύ πριν μπουν τα μπεμπέ, μπορει να παίζει ρόλο. Δεν ξέρω, αλλα σίγουρα δεν χάνεις κατι να ρωτήσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρώτα τον πάντως για το cyclacur.

Αν βελτιώνει το ενδομητριο και το κανει παχύ παχύ πριν μπουν τα μπεμπέ, μπορει να παίζει ρόλο. Δεν ξέρω, αλλα σίγουρα δεν χάνεις κατι να ρωτήσεις.

mimitra ΜΟΥ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ, ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ.

ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Εδώ είμαι κοριτσάκι μου,σας παρακολουθώ κάθε μέρα, απλά δεν έχω κάτι νεότερο.Περιμένω την περίοδο για να ξεκινήσω διέγερση.Διάβασα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου.Πότε πας γιατρό?Θα μας ενημερώσεις για ότι σου πει.οκ?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΟΚ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΚ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ VALTREX 500 ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?

ΘΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου καλη χρονια να έχουμε με πολλές εγκυμοσυνες!!! Επέστρεψα κ εγώ δυναμικά μετα απο 3 μήνες πάλι !! Ξεκίνησα κ εγώ ενεσουλες στις 1/01 με το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών !menopur 3 καθε μερα κ απο 6/01 μαζι κ cetrotide !! Αύριο παω για υπερυχο κ ο θεός μαζι μας. Εφτασα πια στην τριτη προσπάθεια και πρωτη φορά με αυτο το πρωτόκολλο ελπίζω να ειναι κ τυχερό !!!

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κ καλη χρονια με υγεια κ ολα τα αλλα θα ερθουν..ευχομαι το 13 με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες...

στα κοριτσια να ευχηθω μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...

εγω περασα παρα πολυ καλα στις γιορτες καπως ηρεμησα αλλα οχι τελειως γιατι θελω παρα πολυ ενα μωρο κ δεν το βγαζω απο το μυαλο μου...

περιμενω να αδιαθετησω κ να παω στο γιατρο να δω τι συμβαινει με 2 παλλινδρομες..οτι εξετασεις με πει θα τις κανω...

τι κανετε αλλο κοριτσια??μου λειψατε πολυ

Γεια σας κοριτσακια μου καλη χρονια να έχουμε με πολλές εγκυμοσυνες!!! Επέστρεψα κ εγώ δυναμικά μετα απο 3 μήνες πάλι !! Ξεκίνησα κ εγώ ενεσουλες στις 1/01 με το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών !menopur 3 καθε μερα κ απο 6/01 μαζι κ cetrotide !! Αύριο παω για υπερυχο κ ο θεός μαζι μας. Εφτασα πια στην τριτη προσπάθεια και πρωτη φορά με αυτο το πρωτόκολλο ελπίζω να ειναι κ τυχερό !!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ.!!!!!!!!!!!1

χρονια πολλα κ καλη χρονια με υγεια κ ολα τα αλλα θα ερθουν..ευχομαι το 13 με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες...

εγω περασα παρα πολυ καλα στις γιορτες καπως ηρεμησα αλλα οχι τελειως γιατι θελω παρα πολυ ενα μωρο κ δεν το βγαζω απο το μυαλο μου...

περιμενω να αδιαθετησω κ να παω στο γιατρο να δω τι συμβαινει με 2 παλλινδρομες..οτι εξετασεις με πει θα τις κανω...

chrysa 1982

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ? ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕΣ, ΝΟΜΙΖΩ.

ΤΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Ανιτακι μου καλημερα! Εδω ειμαι και εγω, δεν εχω ουτε και εγω κατι νεοτερο να σας πω. Σας παρακολουθω και εγω οποτε βρισκω χρονο. Δεν εχω σκεφτει ακομη τι θα κανω, ειμαι σε μαγαλο διλημμα για εξωσωματικη. Δεν θελω να δημιουργησω ξανα ψυχουλα και να φυγει. Διοτι για ψυχουλες προκειτε απο την στιγμη της γονιμοποιησης. Θα δειξει αγαπες μου. Ακομα δεν κατσαμε να το σκεφτουμε σοβαρα. Κανω ετσι καποιες σκεψεις για υιοθεσια, δεν ξερω ομως, δεν ειμαι σιγουρη. Προς το παρον, εχω το μικρο σκυλακι που υιοθετησαμε το οποιο θελει παρα πολυ περιποιηση οπως το μωρο και μου τρωει αρκετο χρονο. Σας αγαπω σας φιλω και σας παρακολουθω :D big brother is here:grin:

Χρυσακι μου χρονι πολλα και σε σενα! Χαιρομαι που περασες ομορφα. Οσο και να πεις σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις την σκεψη απο το μυαλο σου, αλλα ισως μας κανει κακο το ξερεις? ισως δεν μας αφηνει να χαλαρωσουμε και το αγχος μας δημιουργει πολλα αρνητικα. Πιστευω το 2013 μετα απο αυτα που περασες θα ειναι και το τυχερο σου, παντα με την βοηθεια του Θεου!

Και εμας μας ελειψες. Αν και δεν μπαινω οπως παλια, προσεξα οτι δεν εγραφες:-D

Διαφημίσεις

Καλη χρονια και σε σενα αγαπουλα μου. Καλη επιτυχια σου ευχομαι και ο Θεος να καμει το θαυμα του. Θετικη σκεψη και παμε δυναμικα:D

mimitra χθες που πήρα τηλ το γιατρό και του είπα το νούμερο της χοριακής (1900!) μου ειπε να πάω να τον δώ για να μου πει τι να προσέχω.. και επειδή είχα μια παλλίνδρομη στο παρελθόν του είπα να κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν είναι στη θέση τους. Μου είπε πως δε θα δούμε κάτι, είναι πολύ νωρίς αλλά τελικάμου είπε πως βλέπουμε .. 1,5 σάκο :) ελπίζω να μην είναι 3 πάντως! για υπέρηχο κανονικό μου είπε 16/1. Μακάρι να πάνε όλα καλά.. εν τωμεταξύ η TSH μου ανέβηκε (3,75) και αύριο πάω στον ενδοκρινολόγο να δούμε πόσο θα μου αυξήσει το χάπι.. ελπίζω να πάνε όλα καλά.. έχω πολύ άγχος γιατί είναι η 3η απόπειρα... (η πρώτη φυσιολογικά-ανεμβρυική, η 2η ivf - χοριακή 4,5)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας.. είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία από την αρχή των εξωσωματικών μέχρι τη γέννα!

Ariadne μου, καλες επιτυχιες και σε σενα κοριτσι μου, το αγχος δεν κανει καλο, προσευχηθου να σε βοηθησει ο Θεος να ηρεμησεις και να πανε ολα καλα. Και σιγουρα πρεπει να πανε ολα καλα. Περιμενουμε νεα:D

christine1012, Titi1978,mimitra και σε όλα τα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές αλλά από τότε που άρχισα να ψάχνω για τιμές χοριακής στο internet και είδα ότι μπορεί να είναι και ..τρίδυμα.. ε τσουπ, να το πάλι το άγχος..! ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο σοκ και μετά θα ηρεμήσω... υπέρηχο έχω στις 16/1 οπότε μέχρι τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο...

christine1012, Titi1978,mimitra και σε όλα τα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές αλλά από τότε που άρχισα να ψάχνω για τιμές χοριακής στο internet και είδα ότι μπορεί να είναι και ..τρίδυμα.. ε τσουπ, να το πάλι το άγχος..! ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο σοκ και μετά θα ηρεμήσω... υπέρηχο έχω στις 16/1 οπότε μέχρι τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο...

Ariadne_b καλημέρα, καλημέρα και σε ολα τα κορίτσια!

Σε ποιο site μπηκες, για να μπω κι εγω να ψάξω.

Εγω αύριο θα κάνω πάλι χοριακη..

Δεν ξέρω γιατι αλλα θέλω να δώ πως παει. Φοβάμαι πολυ.

Είχα κι ενα καβγά χθες με το σύζυγο κι έπαθα υστερία απο τα νευρα μου, φωναζα κλπ, και μετα πονουσα πολυ κι έχω τρομάξει..

Τραβηγμένο σενάριο ή όχι;

chrysa 1982

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!

αννιτακι μου εχω κανει υστεροσκοπηση σαλπιγγογραφια ολο το ορμονικο ελεγχο κ ο ο αντρας μου οτι εχει σχεση με το σπερμα κ δεν βρεθηκε κανενα προβλημα τωρα θελω να ψαχτω με τα νκ...μακαρι σε ολες μας ναναι η τυχερη μας προσπαθεια

Χρυσακι μου χρονι πολλα και σε σενα! Χαιρομαι που περασες ομορφα. Οσο και να πεις σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις την σκεψη απο το μυαλο σου, αλλα ισως μας κανει κακο το ξερεις? ισως δεν μας αφηνει να χαλαρωσουμε και το αγχος μας δημιουργει πολλα αρνητικα. Πιστευω το 2013 μετα απο αυτα που περασες θα ειναι και το τυχερο σου, παντα με την βοηθεια του Θεου!

Και εμας μας ελειψες. Αν και δεν μπαινω οπως παλια, προσεξα οτι δεν εγραφες:-D

το ξερω τιτακι μου οτι μας κανει κακο να σκεφτομασται συναιχεια το μωρο αλλα δεν μπορω να ηρεμησω..δεν γραφω κ γω τοσο συχνα γιατι δεν εχω κατι νεοτερο να πω αλλα χαιρομαι που εισται ολες καλα...θα δεις θα σε βοηθησει πολυ το σκυλακι ειχα κ γω κ με ειχε ηρεμησει παρα πολυ σαν μωρο το ειχα..

Διαφημίσεις

αννιτακι μου εχω κανει υστεροσκοπηση σαλπιγγογραφια ολο το ορμονικο ελεγχο κ ο ο αντρας μου οτι εχει σχεση με το σπερμα κ δεν βρεθηκε κανενα προβλημα τωρα θελω να ψαχτω με τα νκ...μακαρι σε ολες μας ναναι η τυχερη μας προσπαθεια.

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ (ΧΛΑΜΥΔΙΑ, ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ, ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ).

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Ariadne_b καλημέρα, καλημέρα και σε ολα τα κορίτσια!

Σε ποιο site μπηκες, για να μπω κι εγω να ψάξω.

Εγω αύριο θα κάνω πάλι χοριακη..

Δεν ξέρω γιατι αλλα θέλω να δώ πως παει. Φοβάμαι πολυ.

Είχα κι ενα καβγά χθες με το σύζυγο κι έπαθα υστερία απο τα νευρα μου, φωναζα κλπ, και μετα πονουσα πολυ κι έχω τρομάξει..

Τραβηγμένο σενάριο ή όχι;

πως σε καταλαβαίνω mimitra μου.... Και γω είχα καβγά και έπαθα υστερία και έκλαιγα... Άραγε φταίνε και οι ορμόνες?:-( Δεν θέλω να κάνω κακό στα μωρά μου αλλά όταν φτάσει και με πιασει η υστερία, είναι δύσκολο να συγκρατηθώ... Ελπίζω να μην επηρεάζονται τα μωράκια, αλλά για κάθε ενδεχόμενο καλύτερα να προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην παθαίνουμε υστερία....

Πες μας πως πήγε η χοριακή σου mimitra μου.

ΛΙΝ μου γεια σου, σε σκεφτομαι, ελπίζω να νοιωσεις καλύτερα σύντομα... Μακάρι ο Θεός να σου δίνει δύναμη.

Chrysa μου χάρηκα που σε άκουσα. Καλά να εισαι και γερή και δυνατή το 2013 να τα καταφέρεις και συ σου εύχομαι.

Αννα 1982 καλή επιτυχία κοριτσάκι, όλα να σου πάνε καλά.

Ariadne, έβαλες 3? Και πόσων ημερών ήταν??? 18/1 ήταν η εμβρυομεταφορα και 31/12 η πρώτη χοριακή που ήταν 774? Με αυτά τα δεδομένα αν ήταν των 3 ημερών σημαίνει 16 μέρες μετά τη σύλληψη έκανες το τεστ και άρα μάλλον είναι 3! Αν ήταν πιο πολλών ημερών μάλλον δεν είναι 3, έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ με αυτό το πινακάκι πιο κάτω! Βέβαια μόνο με τον υπέρηχο θα μάθεις΄σίγουρα. Πότε θα πας?

Μέρες από την σύλληψη - Β-χοριακή

12 - 0-50

13 - 25-100

14 - 50-100

15 - 100-200

16 - 200-400

17 - 400-1000

18 - 1050-2800

19 - 1440-3760

Αναστασια, Αννιτακι και τιτι μου σας φιλώ και σας σκέφτομαι χχχχχ

TFPMp2.png

καλημερα αγαπητα μου κοριτσια, καλα εισαστε;;

μην νομιζεται οτι σας εχω ξεχασει απλα περναω δυσκολη βαση ακομα.

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ? ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ....

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!Τι κάνετε?Εγώ εδώ αραχτή στον καναπέ.

Christine, και εγώ σε σκέφτομαι, ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά με την εγκυμοσύνη!

Λινάκι ελπίζω ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές σου και να βρεις τη δύναμη και το κουράγιο για τη νέα σου προσπάθεια.

Mimitra, προσπάθησε να μην τσακώνεσαι με τον αντρούλη σου.Μην ξεχνάς ποτέ ότι έχουν και αυτοί από την μεριά τους το ανάλογο αγχος και να προσπαθείς να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον λόγο που τον ερωτεύτηκες και που τον διάλεξες για σύντροφο της ζωής σου.

Ariande γερά μωράκια να φέρεις στον κόσμο και ας είναι και 3.Φαντάζομαι ότι είναι πολύ αγχοτικό να είναι όντως 3,αλλά μετα τον αγώνα και το στρες της ivf τα άλλα θα τα αντιμετωπίσεις.

Αννα καλή επιτυχία σου εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!

Chrysa, τι αποφάσισες?Πότε θα κάνεις την επόμενη προσπάθεια?Περιμένω νέα σου.

Ανιτάκι το πήρες το αποτέλεσμα από τον καρυότυπο του συζύγου?

Τιτάκι ευχομαι να είσαι καλά.Δεν θα σε ρωτήσω σε πιο στάδιο βρίσκεσαι γιατί αισθάνομαι ότι είσαι πολύ στρεσαρισμένη και μπερδεμένη ακόμη, χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.Το μόνο που θα σου πω είναι να προσπαθήσεις να ξεκαθάρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θες είτε αυτό είναι ένα δικό σου βιολογικά παιδί, είτε ένα παιδί της καρδιάς.Ο θεός να σου δώσει φώτιση και κουράγιο.

Πολλά, πολλά φιλιά σε όλες.Σας σκέφτομαι συνέχεια!:-D:grin::-D:grin::-D

a%3Ea%3E

Καλησπέρα κορίτσια!

Έκανα τη χοριακη μου σήμερα και είναι 2178,38.

Christine1012, επειδη φαίνεται οτι έχεις γνώσεις πάνω στις χοριακες, για πες μου τη γνώμη σου:

17/12 μου έβαλαν 3 μπεμπε (κρυοσυντηρημενα:P) που ήταν 3 ημερών.

29/12 χοριακη 36,09

31/12 χοριακη 117,18

07/01 χοριακη 2178,38

Πως τα βλέπεις;

Εγω υπολογισα οτι μάλλον είναι ενα μπεμπέ.

Εσυ τι λες;

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!Τι κάνετε?Εγώ εδώ αραχτή στον καναπέ.

Christine, και εγώ σε σκέφτομαι, ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά με την εγκυμοσύνη!

Λινάκι ελπίζω ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές σου και να βρεις τη δύναμη και το κουράγιο για τη νέα σου προσπάθεια.

Mimitra, προσπάθησε να μην τσακώνεσαι με τον αντρούλη σου.Μην ξεχνάς ποτέ ότι έχουν και αυτοί από την μεριά τους το ανάλογο αγχος και να προσπαθείς να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον λόγο που τον ερωτεύτηκες και που τον διάλεξες για σύντροφο της ζωής σου.

Ariande γερά μωράκια να φέρεις στον κόσμο και ας είναι και 3.Φαντάζομαι ότι είναι πολύ αγχοτικό να είναι όντως 3,αλλά μετα τον αγώνα και το στρες της ivf τα άλλα θα τα αντιμετωπίσεις.

Αννα καλή επιτυχία σου εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!

Chrysa, τι αποφάσισες?Πότε θα κάνεις την επόμενη προσπάθεια?Περιμένω νέα σου.

Ανιτάκι το πήρες το αποτέλεσμα από τον καρυότυπο του συζύγου?

Τιτάκι ευχομαι να είσαι καλά.Δεν θα σε ρωτήσω σε πιο στάδιο βρίσκεσαι γιατί αισθάνομαι ότι είσαι πολύ στρεσαρισμένη και μπερδεμένη ακόμη, χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.Το μόνο που θα σου πω είναι να προσπαθήσεις να ξεκαθάρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θες είτε αυτό είναι ένα δικό σου βιολογικά παιδί, είτε ένα παιδί της καρδιάς.Ο θεός να σου δώσει φώτιση και κουράγιο.

Πολλά, πολλά φιλιά σε όλες.Σας σκέφτομαι συνέχεια!:-D:grin::-D:grin::-D

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..

ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!! ΕΣΥ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

καλημερα αγαπητα μου κοριτσια, καλα εισαστε;;

μην νομιζεται οτι σας εχω ξεχασει απλα περναω δυσκολη βαση ακομα.

ΛΙΝ καλησπέρα!

Μετα την αποξεση που είχα κάνει εγω πριν δυο χρονια, ο τοτε γιατρός μου, μου είχε δώσει αντισυλληπτικά για 21 μερες. Ετσι, εξασφαλισαμε οτι θα είχα άμεσα περίοδο.

Αν δεν έπαιρνα μου ειχε πει οτι μπορει να αργούσε η περίοδος λογω της ορμονης της εγκυμοσύνης. Το θυμήθηκα τώρα και είπα να στο πω.

Ρωτά το γιατρουλη σου.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..

ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!! ΕΣΥ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

Εννοείται ότι σε έχω στο μυαλό μου και περιμένω με αγωνία να πάρεις το αποτέλεσμα και να ξεκινήσεις και εσύ.Εγώ στις 22 που περιμένω περίοδο θα ξεκινήσω διέγερση.Ελπίζω φέτος να είμαστε και εμείς τυχερούλες.

Σ' αγαπώ γλυκιά μου, να προσέχεις!

Σκέφτομαι αυτή την εβδομάδα να πάω σε ένα μοναστήρι της Αγίας Άννας στη Θήβα.Όποια θέλει ας μου στείλει πμ. το όνομα το δικό της και του συζύγου να το δώσω στις καλόγρηες να μας τα διαβάσουν.Ετσι και αλλιώς βέβαια θα προσευχηθώ και θα ανάψω από ένα κερί για όλες μας.

a%3Ea%3E

ΛΙΝ καλησπέρα!

Μετα την αποξεση που είχα κάνει εγω πριν δυο χρονια, ο τοτε γιατρός μου, μου είχε δώσει αντισυλληπτικά για 21 μερες. Ετσι, εξασφαλισαμε οτι θα είχα άμεσα περίοδο.

Αν δεν έπαιρνα μου ειχε πει οτι μπορει να αργούσε η περίοδος λογω της ορμονης της εγκυμοσύνης. Το θυμήθηκα τώρα και είπα να στο πω.

Ρωτά το γιατρουλη σου.

καλησπερα, σημερα ειναι 11μερες απο την αποξεση κ βλεπω απο χθες αιμα αλλα δεν ξερω αν ειναι περιοδο η κατι αλλο αυριο θα παω για χοριακη

8HiKp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...