Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ.!!!!!!!! ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!

ΤΙΤΑΚΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΗ!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ (ΧΛΑΜΥΔΙΑ,ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ,ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΝΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΤΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ....

Διαφημίσεις

mimitra 774 η χοριακή! ο γιατρός είπε πάμε για δίδυμα! μακάρι να πάνε όλα καλά!

Ariadne_b ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μπράβο!

Θα είμαστε μαζι, αν θυμάμαι καλα μια μερα διάφορα είχαμε στην εμβρυομεταφορα!

Πολυ χαίρομαι!

Ποτέ πας για πρώτο υπέρυχο;

Εγω 14/01.

ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ (ΧΛΑΜΥΔΙΑ,ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ,ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ εγω στην έχω πει πάλι τη γνώμη μου για τα ΝΚ.

Εξαλλου κι εγω έχω αυξημένα ΝΚ αλλα εγινε εμφυτευση.

Η δική μου γνώμη είναι πως δε φταίνε αυτα.

Μπορει να κάνω και λάθος, ας δούμε τι θα πούνε και οι άλλες και φυσικά ο γιατρός σου πάνω απ' ολα..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΞΕΣΗ 29/12 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2000 ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΗΣΤΗΚΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΑΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΠΑΘΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΦΟΒΑΜΑΙ..

8HiKp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΞΕΣΗ 29/12 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2000 ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΗΣΤΗΚΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΑΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΠΑΘΟ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΦΟΒΑΜΑΙ..

μα πως είναι δυνατόν??? :shock:

Τι σου είπε ο γιατρός σου???

Μη φοβάσαι καλό μου,δεν θα πάθεις κάτι, θα κατέβει η χοριακή........

mQsAp3.png

μα πως είναι δυνατόν??? :shock:

Τι σου είπε ο γιατρός σου???

Μη φοβάσαι καλό μου,δεν θα πάθεις κάτι, θα κατέβει η χοριακή........

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΗ 38000 ΑΡΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ

ΜΙΛΗΣΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ:cry:

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΗ 38000 ΑΡΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ:cry:

ΛΙΝ πονάς ακόμα; Πολυ; Αν πονάς ακόμα να πας να σε δει ο γιατρός.

Οχι απο το τηλεφωνο.

Μη στεναχωριεσαι. Πήγαινε όμως να σε δει.

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..

ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ πριν και μετα την εμβρυομεταφορα έπαιρνες κανένα χάπι;

Εμένα μου έδωσαν (και παίρνω ακόμη), utrogestan, cyclacur, salospir και felicine σε μεγάλες ποσότητες ανά ημέρα το καθένα.

Βοηθάνε λέει στην όλη διαδικασία.

Έπαιρνες τίποτα απο αυτα;

Συγνώμη που σε ρωτάω, αλλα προσπαθώ να σκεφτώ γιατι να μην εγινε εμφυτευση.

mimitra χθες που πήρα τηλ το γιατρό και του είπα το νούμερο της χοριακής (1900!) μου ειπε να πάω να τον δώ για να μου πει τι να προσέχω.. και επειδή είχα μια παλλίνδρομη στο παρελθόν του είπα να κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν είναι στη θέση τους. Μου είπε πως δε θα δούμε κάτι, είναι πολύ νωρίς αλλά τελικάμου είπε πως βλέπουμε .. 1,5 σάκο :) ελπίζω να μην είναι 3 πάντως! για υπέρηχο κανονικό μου είπε 16/1. Μακάρι να πάνε όλα καλά.. εν τωμεταξύ η TSH μου ανέβηκε (3,75) και αύριο πάω στον ενδοκρινολόγο να δούμε πόσο θα μου αυξήσει το χάπι.. ελπίζω να πάνε όλα καλά.. έχω πολύ άγχος γιατί είναι η 3η απόπειρα... (η πρώτη φυσιολογικά-ανεμβρυική, η 2η ivf - χοριακή 4,5)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας.. είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία από την αρχή των εξωσωματικών μέχρι τη γέννα!

Διαφημίσεις

mimitra χθες που πήρα τηλ το γιατρό και του είπα το νούμερο της χοριακής (1900!) μου ειπε να πάω να τον δώ για να μου πει τι να προσέχω.. και επειδή είχα μια παλλίνδρομη στο παρελθόν του είπα να κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν είναι στη θέση τους. Μου είπε πως δε θα δούμε κάτι, είναι πολύ νωρίς αλλά τελικάμου είπε πως βλέπουμε .. 1,5 σάκο :) ελπίζω να μην είναι 3 πάντως! για υπέρηχο κανονικό μου είπε 16/1. Μακάρι να πάνε όλα καλά.. εν τωμεταξύ η TSH μου ανέβηκε (3,75) και αύριο πάω στον ενδοκρινολόγο να δούμε πόσο θα μου αυξήσει το χάπι.. ελπίζω να πάνε όλα καλά.. έχω πολύ άγχος γιατί είναι η 3η απόπειρα... (η πρώτη φυσιολογικά-ανεμβρυική, η 2η ivf - χοριακή 4,5)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας.. είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία από την αρχή των εξωσωματικών μέχρι τη γέννα!

1900?? ουαου! Πολυ καλα, μπράβο!

Είδες και σάκους; Αυτο είναι πολυ καλο!

Πολυ χαίρομαι! Είμαι σίγουρη οτι θα πας καλα!

Κι εγω είχα μια φυσιολογική σύλληψη πριν δυο χρονια που παλλινδομησε οπότε ξέρω ποσο πικρό είναι αυτο το ποτήρι..

Να έχουμε θετική σκέψη θέλει.

Όποτε περνάει κατι αρνητικό απο το μυαλό μου, λέω μια προσευχή και εξαφανίζεται αμέσως η κακή σκέψη.

Πήγα και στη Αγια Ειρήνη Χρυσοβαλαντω στη λυκοβρυση και πήρα τη ζώνη.

Θα τη φοράω μέχρι το τέλος (φτου φτου να πανε ολα καλα πρώτα).

Καλημέρα όμορφες μου,

ariadne - συγχαρητήρια καλή μου!!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Και γω περιμένω διδυμάκια, περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα σου για τον υπέρηχο. ;)

ΛΙΝ μου μην ανησυχείς, εφόσον οι γιατροί σου λένε ότι είναι φυσιολογικό τότε έτσι είναι. Απλά θέλει το χρόνο του. Κάνε λίγη υπομονή καλή μου... Εύχομαι ο Θεός να σου δόσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σου στέλλω μια μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι σύντομα να είναι όλο αυτό το περιστατικό πίσω σου και γερή και δυνατή να κάνεις νέα όνειρα.

ΑΝΙΤΑΚΙ - Κορίτσι μου και γω στην πρώτη μου αποτυχία φαγώθηκα να μάθω γιατί να μην γίνει η εμφύτευση... Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μια σίγουρη απάντηση... Οι γιατροί μου είπαν ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, και στο πιο γόνιμο ζευγάρι να γίνει εξωσωματική δεν σημαίνει ότι θα πετύχει. Έτσι μου είπαν... Τελικά αποφάσησα ότι δεν θα κάνω άλλες εξετάσεις, αλλά για να σου τις ζητήσει εσένα ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Το μόνο που έκανα ήταν υστεροσκόπηση και αφαίρεση ενός πολύποδα που κατά πάσαν πιθανότητα δεν ήταν η αιτία της αποτυχίας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα πετύχει εκτός και αν δοκιμάσουμε. Εννοείται ότι στις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες πρέπει να το ψάξεις πολύ περισσότερο, εύχομαι ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερο.

Έχεις κρυοσυντηρημένα εμβρυάκια καθόλου?

TFPMp2.png

Καλημέρα όμορφες μου,

ariadne - συγχαρητήρια καλή μου!!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Και γω περιμένω διδυμάκια, περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα σου για τον υπέρηχο. ;)

ΛΙΝ μου μην ανησυχείς, εφόσον οι γιατροί σου λένε ότι είναι φυσιολογικό τότε έτσι είναι. Απλά θέλει το χρόνο του. Κάνε λίγη υπομονή καλή μου... Εύχομαι ο Θεός να σου δόσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σου στέλλω μια μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι σύντομα να είναι όλο αυτό το περιστατικό πίσω σου και γερή και δυνατή να κάνεις νέα όνειρα.

ΑΝΙΤΑΚΙ - Κορίτσι μου και γω στην πρώτη μου αποτυχία φαγώθηκα να μάθω γιατί να μην γίνει η εμφύτευση... Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μια σίγουρη απάντηση... Οι γιατροί μου είπαν ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, και στο πιο γόνιμο ζευγάρι να γίνει εξωσωματική δεν σημαίνει ότι θα πετύχει. Έτσι μου είπαν... Τελικά αποφάσησα ότι δεν θα κάνω άλλες εξετάσεις, αλλά για να σου τις ζητήσει εσένα ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Το μόνο που έκανα ήταν υστεροσκόπηση και αφαίρεση ενός πολύποδα που κατά πάσαν πιθανότητα δεν ήταν η αιτία της αποτυχίας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα πετύχει εκτός και αν δοκιμάσουμε. Εννοείται ότι στις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες πρέπει να το ψάξεις πολύ περισσότερο, εύχομαι ότι η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερο.

Έχεις κρυοσυντηρημένα εμβρυάκια καθόλου?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ?

ΑΝΙΤΑΚΙ πριν και μετα την εμβρυομεταφορα έπαιρνες κανένα χάπι;

Εμένα μου έδωσαν (και παίρνω ακόμη), utrogestan, cyclacur, salospir και felicine σε μεγάλες ποσότητες ανά ημέρα το καθένα.

Βοηθάνε λέει στην όλη διαδικασία.

Έπαιρνες τίποτα απο αυτα;

Συγνώμη που σε ρωτάω, αλλα προσπαθώ να σκεφτώ γιατι να μην εγινε εμφυτευση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ: παιδική ασπιρίνη, utrogestan, cyclacur, medrol.

FELICINE ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ.

ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ? ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕΣ, ΝΟΜΙΖΩ.

ΤΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Εδώ είμαι κοριτσάκι μου,σας παρακολουθώ κάθε μέρα, απλά δεν έχω κάτι νεότερο.Περιμένω την περίοδο για να ξεκινήσω διέγερση.Διάβασα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου.Πότε πας γιατρό?Θα μας ενημερώσεις για ότι σου πει.οκ?

a%3Ea%3E

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ: παιδική ασπιρίνη, utrogestan, cyclacur, medrol.

FELICINE ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ.

ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

Εγω τα έπαιρνα απο πριν την εμβρυομεταφορα..Αν θυμαμαι καλα ασπιρινη (salospir) και cyclacur τα αρχισα πολλεσ μερεσ πριν.

Το cyclacur αν θυμαμαι καλα μου ειπαν οτι το επαιρνα απο την αρχη για να είναι παχύ παχύ το ενδομητριο και να γατζωθουν πιο εύκολα τα μπεμπε.

Κατα τα αλλα κι εγω αυτα έπαιρνα (εκτός του medrol)

Λες να έπρεπε να πάρεις το cyclacur απο πιο νωρίς; Δεν ξέρω.

Εγω τα έπαιρνα απο πριν την εμβρυομεταφορα..Αν θυμαμαι καλα ασπιρινη (salospir) και cyclacur τα αρχισα πολλεσ μερεσ πριν.

Το cyclacur αν θυμαμαι καλα μου ειπαν οτι το επαιρνα απο την αρχη για να είναι παχύ παχύ το ενδομητριο και να γατζωθουν πιο εύκολα τα μπεμπε.

Και σε εμένα ο γιατρός μου ξεκίνησε τα φάρμακα μετά την εμβρυομεταφορά και μάλιστα με τις χούφτες που λένε.Αλλά ήταν ικανοποιήτικό το ενδομήτριο. Τώρα που θα ξεκινήσω την επόμενη θα τον ρωτήσω.Μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του.Τι έχουμε να χάσουμε άλλωστε...εδώ παίρνουμε τόσες ορμόνες.

a%3Ea%3E

Να σου ευχυθώ και εγώ με τη σειρά μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να φέρεις στο κόσμο το ή τα υγιέστατο/α μωρο/α σου.:-D:grin::-D:grin:

a%3Ea%3E

Να σου ευχυθώ και εγώ με τη σειρά μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να φέρεις στο κόσμο το ή τα υγιέστατο/α μωρο/α σου.:-D:grin::-D:grin:

Ευχαριστω πολυ! Παρακαλαω νύχτα μερα να πανε ολα καλα γιατι είναι πολυ νωρίς ακόμα και... Καταλαβαίνεις την αγωνία μου!

Να ευχηθώ καλη επιτυχία και σε σένα, να πανε ολα καλα εύχομαι!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...