Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημερούδια και από μένα!!!!

Την Πέμπτη θα πάω για επανεξέταση χοριακής...

Ελπίζω να πάρει τα πάνω της πάλι!!!!!!

Καλημέρα!! Μέσα απο την κάρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα! Λίγο έμεινε!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες. 3η μέρα από την εμβρυομεταφορά και κανένας πόνος ακόμα. το μόνο που έχω είναι βάρος στο κεφάλι και λίγη ζάλη. έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καμία?

καλημέρα σε όλες. 3η μέρα από την εμβρυομεταφορά και κανένας πόνος ακόμα. το μόνο που έχω είναι βάρος στο κεφάλι και λίγη ζάλη. έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε καμία?

καλημέρα!!! Καλή επιτυχία να έχουμε!!!

Λογικά είναι απο τα φάρμακα ο πονοκέφαλος και η ζάλη!

Εγώ είμαι στο άλλο άκρο με εντονους πόνους! Τι να πω... ειμαι και πρωτάρα!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!Και στα δικά σας!!!!

nikol διαβασα οτι εχεις θρομβοφιλια και εγω στην ιδια φαση ειμαι!

καθε μερα ενέσεις απο την πρωτη μερα των φαρμακων της εξωσωματικης! Ψυχοφθόρο!! Τελικά πολλές κοπέλες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.{δυστυχώς}

Κι εγώ στην ίδια κατηγορία βρίσκομαι..μόνο που εγώ ξεκίνησα innohep από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Η καημένη η κοιλίτσα μου τι έχει τραβήξει, αλλά δεν στεναχωριέμαι και καθόλου,ας κάνω και τους 9 μήνες δε με νοιάζει καθόλου!!!Η χαζομάρα είναι ότι δεν μπορώ να τις κάνω μόνη μου και πηγαινοέρχεται μια φίλη μου και μου τις κάνει.Δυο φορές πήγα και στο νοσοκομείο και επειδή δεν ήταν γραμμένες οι ενέσεις στο βιβλιάριο μου μου έκαναν ολόκληρη ιστορία.Δηλαδή έλεος τόσο μαζόχα λέτε να είμαι????να θέλω να τρυπιέμαι....????

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!Και στα δικά σας!!!!

Κι εγώ στην ίδια κατηγορία βρίσκομαι..μόνο που εγώ ξεκίνησα innohep από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Η καημένη η κοιλίτσα μου τι έχει τραβήξει, αλλά δεν στεναχωριέμαι και καθόλου,ας κάνω και τους 9 μήνες δε με νοιάζει καθόλου!!!Η χαζομάρα είναι ότι δεν μπορώ να τις κάνω μόνη μου και πηγαινοέρχεται μια φίλη μου και μου τις κάνει.Δυο φορές πήγα και στο νοσοκομείο και επειδή δεν ήταν γραμμένες οι ενέσεις στο βιβλιάριο μου μου έκαναν ολόκληρη ιστορία.Δηλαδή έλεος τόσο μαζόχα λέτε να είμαι????να θέλω να τρυπιέμαι....????

ελα μου ντε!!! ουτε εγω στεναχωριέμαι αλλα μετά απο τόσο καιρό ενέσεων στην κοιλίτσα μου τώρα πια με πονάνε πολύ!!! Ασε που η κοιλίτσα είναι πρησμένη και ελπίζω να πρηστεί κιάλλο μετά την χοριακή!!:-P Εγω είχα και μια αποβολή πριν απο 2 χρονια λογω θρομβοφιλίας απότε δε μιλάω καθόλου! Είναι για τα μωράκια μας!

ΥΓ Εγώ κάνω clexane

Κορίτσια καλός ήρθατε στην παρέα μας και σας εύχομαι ολόψυχα μια τεράστια χοριακη....Christine νομίζω οτι οι βλαστοκυστες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας χωρίς όμως να ειναι σίγουρη μιας κ εμένα τα εμβρυακια μου δεν φτασανε ποτε σε βλαστοκυστες. Asteraki που είσαι σημερα ;;;;; Περιμένουμε νέα σου !

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Γεια σας! δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου! Eίμαι στις μάυρες μου! εσεις μην απογοητευεστε!!! ολα θα σας παμε καλα! σας το ευχομαι πραγματικα!:P[/quote

Αχ asteraki μου λυπάμαι παρα πολυυυ μην το βάζεις κάτω .. Ηρεμησε κ κανόνισε να πας στον γιατρο σου για να δεις πως θα προχωρήσετε !!! Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε μην το ξεχνάς

Διαφημίσεις

Γεια σας! δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου! Eίμαι στις μάυρες μου! εσεις μην απογοητευεστε!!! ολα θα σας παμε καλα! σας το ευχομαι πραγματικα!:P[/quote

Αχ asteraki μου λυπάμαι παρα πολυυυ μην το βάζεις κάτω .. Ηρεμησε κ κανόνισε να πας στον γιατρο σου για να δεις πως θα προχωρήσετε !!! Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε μην το ξεχνάς

Ευχαριστώ! τώρα που σας βρήκα νιώθω πολύ καλύτερα! :-P

Γεια σας! δυστυχώς αρνητική η χοριακή μου! Eίμαι στις μάυρες μου! εσεις μην απογοητευεστε!!! ολα θα σας παμε καλα! σας το ευχομαι πραγματικα!:P

Όχι ρε γαμώτο. Ο γιατρός τι λέει; Μιλήσατε;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

αχ αστερακι μου,ξερω οτι ειναι δυσκολο γλυκια μου.παρε το χρονο σου,ξεσπασε κ σε περιμενουμε δυνατη παλι για τη νεα σου προσπαθεια!

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Κορίτσια καλός ήρθατε στην παρέα μας και σας εύχομαι ολόψυχα μια τεράστια χοριακη....Christine νομίζω οτι οι βλαστοκυστες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας χωρίς όμως να ειναι σίγουρη μιας κ εμένα τα εμβρυακια μου δεν φτασανε ποτε σε βλαστοκυστες. Asteraki που είσαι σημερα ;;;;; Περιμένουμε νέα σου !

γεια σου άννα ευχαριστώ για την απάντηση σου!!

Μαζί θα πάμε για χοριακή και εγώ στις 22/10 θα πάω!!!

Πως πας με τους πόνους?

Διαφημίσεις

γεια σου άννα ευχαριστώ για την απάντηση σου!!

Μαζί θα πάμε για χοριακή και εγώ στις 22/10 θα πάω!!!

Πως πας με τους πόνους?

Οι πόνοι τέλος τώρα δεν έχω τιποταααα να τιποταααα μόνο το στήθος μου κ η κοιλια μου έχουν μείνει λίγο πρησμενα κ αυτό φαντάζομαι απο τα φάρμακα . Το μόνο που θελω όλη μερα ειναι να τρώω λεμόνι ...αυτααα... Εσύ πως πας έχεις ενοχλήσεις ;;;;

Λεμόνι??? Που κολλάει ατό τώρα? :P

Εμένα μια έρχεται μια φεύγει ο πόνος.. νομίζω άρχισε και η μέση λίγο .. και μου μυρίζει περίοδος πάλι.. και το στήθος είναι ακόμα πρησμένο αλλά λιγότερο από τις προηγούμενες μέρες..

άντε να δούμε!!!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Εμένα μια έρχεται μια φεύγει ο πόνος.. νομίζω άρχισε και η μέση λίγο .. και μου μυρίζει περίοδος πάλι.. και το στήθος είναι ακόμα πρησμένο αλλά λιγότερο από τις προηγούμενες μέρες..

άντε να δούμε!!!

Και μόνο που λες την λέξη γεμίζει σαλια το στόμα μου !!!ποια περίοδο καλε;;;; Τα μωράκια σου που μεγαλώνουν ειναι μην ακούω βλακείες !!!

άντε να δούμε!!!

Kι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι... πρησμένο στήθος και πόνοι στη μέση. Κι εγώ μυρίζομαι περίοδο!!! Η χοριακή την Παρασκευή.

Asteraki, βουρ για την επόμενη προσπάθεια!

Kι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι... πρησμένο στήθος και πόνοι στη μέση. Κι εγώ μυρίζομαι περίοδο!!! Η χοριακή την Παρασκευή.

Asteraki, βουρ για την επόμενη προσπάθεια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! μόλις μου πει ο γιατρός να πάω θα πάω! εξάλου ήταν φυσικός κύκλος και δεν νομίζω να χρειάζεται να περιμένω! καλή επιτυχία σου έυχομαι!;)

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ δεν ξέρω ποτέ θα έχω νέα προσπάθεια για να μοιραστούμε τις αγωνίες μας σίγουρα όμως θα παρακολουθώ τα νέα σας!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ!!!

ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣxxxxxxxxxxxxx:D

Οι πόνοι τέλος τώρα δεν έχω τιποταααα να τιποταααα μόνο το στήθος μου κ η κοιλια μου έχουν μείνει λίγο πρησμενα κ αυτό φαντάζομαι απο τα φάρμακα . Το μόνο που θελω όλη μερα ειναι να τρώω λεμόνι ...αυτααα... Εσύ πως πας έχεις ενοχλήσεις ;;;;

Καλημέρα!! Λεμόνι??? νινακια μυρίζομαι!!!

Εγω εχω λιγότερους πόνους σήμερα καμια σχεση με τις προηγούμενες μέρες! Μικρές ενοχλήσεις! Μακάρι να είναι για καλό!!

5 και σήμερα!!!!

άντε να δούμε!!!

xrysa καλημέρα!! Νομίζω οτι και εσύ την Δευτέρα πας για χοριακή?

Μην απογοητευσε καλέ απο τους πόνους, μη δίνεις σημασία πάμε θετικά!

Κορίτσια καλημέρα, έχοντας περάσει κι' εγώ από αυτό το στάδιο σας εύχομαι καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν! Μία σημείωση: είτε βλαστοκύστες είτε πολύ καλά έμβρυα έχουν τα ίδια ποσοστά επιτυχίας! Δηλαδή εάν τα έμβρυα είναι πολύ καλά δεν τα προχωράνε σε βλαστοκύστες αλλά σε εμβρυομεταφορά κατευθείαν. Εχώ είχα 4 θετικά αποτελέσματα στις 5 εξωσωματικές που έκανα και καμία δεν ήταν με βλαστοκύστη.

Μην αγχώνεστε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...