Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Ολα καλά να μας πάνε καρδιά μου.Πάντως ότι και να γίνει είναι μεγάλη ανακούφιση που το περνάμε όλες μαζί, νοιώθω τη μεγάλη συμπαράσταση που μου δίνετε και όλα φαίνονται πιο ευκολα με εσας παρεούλα.Σας λατρευώ όλες. Ακόμα και αν δεν πετύχει αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, έχω εσάς για στηριγμα. Οταν θα έχουμε γεννήσει όλες (γιατί θα γίνει κάποια στιγμή) θα ήθελα να οργανώσουμε μια μεγάλη συγκέντρωση να γνωριστούμε όλες και από κοντά, σας νοιώθω σαν αδελφές.Σας ευχαριστώ όλες απο τα βάθυ της ψυχής μου!

Ναι με τα μωράκια μας!!!! μακαρι βρε Αναστασία μου το 2013 να κραταμε όλες ! Θα προσευχηθώ και γω στον Αγιο Στυλιανό για όλες μας.

TFPMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Chrysaki μου γλυκο σ΄ευχαριστω πολυ, Παρασκευη μου ειπε ο γιατρος να κανω αναλυση, ομως ειμαι πολυ αγχωμενη διοτι εκτος του οτι δεν νιωθω τιποτα και ειναι η 8 μερα, ενα μονο εμβρυακι που εβαλε, αφου δεν ειχε αλλο, και ετσι εχω πιο λιγες πιθανοτητες. Αχ τι αγωνια, δεν την αντεχω.

Ευχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας βοηθησει ολες.

θα σε μαλωσω τωρα τι ειπαμε σκεφτομασται μονο θετικα για να μας ερθουν ολα θετικα...καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κ θα σε δωσω παραδειγμα...ξερω πολλες κοπελες που ηταν εγγυες απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι να γεννησουν χωρις κανενα συμπτωμα μονο φουσκωμα κοιλιας χιχιχ..και αλλα κοριτσια να πονανε κ να κανουν συναιχεια εμετο...ολα θα πανε καλα...θελω την παρασκευη που θα δωσεις αιμα νασαι με αναιβασμενη την ψυχολογια μακους???σου κανω μια μεγαλη ζεστη αγκαλια...

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη απο το πρωι φαινεται η μερα...μολις με πηραν τηλ κ με ειπαν τεταρτη θα γινει η εμβρυομεταφορα ..θα με πουν αυριο τις λεπτομερειες...

λοιπον απο τα 11 εμβρυακια που γονιμοποιηθηκαν το σαββατο σημερα ειναι 12 κ τους λεω πως εγινε αυτο ??κ με ειπαν πως το σαββατο δεν φανηκε κατι κ σημερα εκανε την εμφανιση του:P και ολα εγαλωνουν με το ιδιο ρυθμο...;)

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη απο το πρωι φαινεται η μερα...μολις με πηραν τηλ κ με ειπαν τεταρτη θα γινει η εμβρυομεταφορα ..θα με πουν αυριο τις λεπτομερειες...

λοιπον απο τα 11 εμβρυακια που γονιμοποιηθηκαν το σαββατο σημερα ειναι 12 κ τους λεω πως εγινε αυτο ??κ με ειπαν πως το σαββατο δεν φανηκε κατι κ σημερα εκανε την εμφανιση του:P και ολα εγαλωνουν με το ιδιο ρυθμο...;)

chrysaki μου, πολυ ευχαριστα νεα με το καλο να υποδεχτης τα εμβρυακια σου, καλη επιτυχια!!!!! που ειμαι σιγουρη οτι θα την εχεις;)

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Aχ μπραβο μπραβο βρε Chrysaki μου, τι ωραια τι καλα. Ελα να σου κανω εγω τωρα μια αγκαλια :) ατε βρε κοριτσια ολες να εχουμε τα μωρακια μας το 2013 και θα βρω την ευκαιρια να ερθω απο Κυπρο να γνωριστουμε....Chrysa μου τι ωρα πας την Τεταρτη για να σε σκεφτομαι?

Aχ μπραβο μπραβο βρε Chrysaki μου, τι ωραια τι καλα. Ελα να σου κανω εγω τωρα μια αγκαλια :) ατε βρε κοριτσια ολες να εχουμε τα μωρακια μας το 2013 και θα βρω την ευκαιρια να ερθω απο Κυπρο να γνωριστουμε....Chrysa μου τι ωρα πας την Τεταρτη για να σε σκεφτομαι?

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ομορφες ευχες σας...

τιτη μου δεν ξερω ακομη τιωρα θα σας πω αυριο οταν θα με ενημερωσουν

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν έχει συμβεί σε καμία σας?

Σήμερα πήγα για τον 2ο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδιακή λειτουργεία. Ο γιατρός στον υπέρηχο είδε 2 έμβρυα αλλά ακούσαμε 1 καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί το 2ο έμβρυο να αναπτύσσεται πιο αργά και η καρδιά του να λειτουργήσει πιο μετά. Έχει συμβεί σε καμία αυτό?

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ομορφες ευχες σας...

τιτη μου δεν ξερω ακομη τιωρα θα σας πω αυριο οταν θα με ενημερωσουν

Chrysa μου μπράβο τέλεια νέα!!!!!! Να θυμάσαι να πας με γεμάτη την κύστη σου. Να πιεις 2 ποτήρια νερό 1 ώρα πριν πας και τιποτα άλλο!

Τιτι μου και εγώ είμαι από Κύπρο :wink:, μην ανησυχείς για τα συμπτώματα ούτε εγώ είχα και ούτε έχω... Κάποιες μέρες πόνεσα λιγάκι τη μέση μου αλλά τίποτα άλλο.

eleni1979 - Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί. Γιατί όχι? Εννοώ και μένα οι 2 βλάστοκύστες που έβαλαν στην εμβρυομεταφορά η μία ήταν εκκολαπτόμενη και η άλλη όχι. Η μία ήταν πιο προχωρημένη από την άλλη. Σε πια εβδομάδα είσαι?

TFPMp2.png

Chrysa μου μπράβο τέλεια νέα!!!!!! Να θυμάσαι να πας με γεμάτη την κύστη σου. Να πιεις 2 ποτήρια νερό 1 ώρα πριν πας και τιποτα άλλο!

Τιτι μου και εγώ είμαι από Κύπρο :wink:, μην ανησυχείς για τα συμπτώματα ούτε εγώ είχα και ούτε έχω... Κάποιες μέρες πόνεσα λιγάκι τη μέση μου αλλά τίποτα άλλο.

eleni1979 - Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί. Γιατί όχι? Εννοώ και μένα οι 2 βλάστοκύστες που έβαλαν στην εμβρυομεταφορά η μία ήταν εκκολαπτόμενη και η άλλη όχι. Η μία ήταν πιο προχωρημένη από την άλλη. Σε πια εβδομάδα είσαι?

σήμερα είμαι 8 w & 1d

Διαφημίσεις

σήμερα είμαι 8 w & 1d

Καλή μου το έψαξα λίγο στο internet και διάβασα ιστορίες από κοπέλες που άκουσαν τον καρδιακό παλμό μετά τις 8 βδομάδες, στις 10 ακόμα και στις 11. Δυστυχώς υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις και να προσεύχεσαι. ΕΛπίζω την επόμενη φορά να ακούσεις 2 καρδούλες.

TFPMp2.png

Καλησπερα σας ξανά. Τελικά η χοριακή μου ήταν αρνητική.... Ολοι μου λενε πως δεν πειραζει.... Η ψυχουλα μου το ξερει. Αυριο θ απαω στον γιατρο μου να μιλησουμε απο κοντα. Τι να μου πει? Οπως και να εχει ευχομαι στις υπολοιπες καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου. Εγω απο την αλλη δεν θα το βαλω κατω.... θα ξαναπροσπαθησω...

Καλησπερα σας ξανά. Τελικά η χοριακή μου ήταν αρνητική.... Ολοι μου λενε πως δεν πειραζει.... Η ψυχουλα μου το ξερει. Αυριο θ απαω στον γιατρο μου να μιλησουμε απο κοντα. Τι να μου πει? Οπως και να εχει ευχομαι στις υπολοιπες καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου. Εγω απο την αλλη δεν θα το βαλω κατω.... θα ξαναπροσπαθησω...

Xpsantha μου, τι να πω, λυπηθηκα παρα πολυ. Φανταζομαι ποσο ποναει τωρα η ψυχουλα σου και πονω και εγω μαζι σου. Δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να σηκωστεις να μαζεψεις οση δυναμη μπορεις και να μαζεψεις και πιο πολλες πληροφοριες ωστε να εισαι πιο δυνατη και πιο προετοιμασμενη για την επομενη δοκιμασια. Σας ειπε ο γιατρος ισως καποιο λογο που ισως να μην πετυχε? ισως την επομενη φορα να κανετε κατι διαφορετικο? ηταν βλαστοκυστες που ειχες βαλει? σου ειχαν μιλησει για την ποιοτητα των εμβρυων και ποσες πιθανοτητες σου ειχαν δωσει? απλα συζητωντας ισως βρουμε κατι που μπορει να βοηθησει την επομενη φορα. Οταν πηγες για μεταφορα η κυστης σου ηταν γεματη? ειχες πιει αρκετο νερο προηγουμενως? Τωρα σε ρωτω ορισμενα πραγματα γιατι διασταυρωνω και δγω καποιες πληροφοριες απο διαφορες περιπτωσεις που ισως να φταινε και οι γιατροι κ οι εμβρυολογοι για την αποτυχια, οχι μονο η τυχη μας.

:cry:

Λυπάμαι τόσο πολύ.... Πραγματικά καλή μου σε καταλαβαίνω διότι ξέρω τι περνάς... Ελπίζω να ξαναπροσπαθήσεις σύντομα και η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου... Δυστυχώς η εξωσωματική δεν είναι πανάκεια.... Παρόλο το ψυχικό σωματικό και οικονομικό βάρος που έχει... Δεν ξέρω για το λόγο της υπογονιμότητας σου... Εμεις είχαμε θέμα με το σπέρμα μετά την αποτυχία άλλαξα γιατρό και έκανα υστεροσκόπιση όπου μου αφαιρέθηκε πολύποδας...

Καλή τύχη κοριτσάκι και εμείς είμαστε εδώ δίπλα σου.

TFPMp2.png

xpsatha, λυπάμαι πολύ.

Μπράβο σου που έχει κουράγιο να συνεχίσεις! Έτσι πρέπει.

Είμαι πολύ απογοητευμένη σήμερα. Είμαι στην 7η μέρα από την εμβρυμοεταφορά και ξύπνησα με σπυράκια. 1η εξωσωματική είχα βγάλει σπυράκι και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 2η εξωσωματική, είχα πεντακάθαρο πρόσωπο και αποτέλεσμα: βιοχημική εγκυμοσύνη.

Οπότε τώρα πάλι για μηδέν με βλέπω σε μια βδομάδα. Θεωρώ πως το καθαρό πρόσωπο είναι το... σύμπτωμα κατατεθέν μου.

Κορίτσια, έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο και να ήταν έγκυος τελικά;

Δεν αντέχω και 3η αποτυχία... :(

tt11f3bf.aspx

jxos0mftlw4.png

Διαφημίσεις

xpsatha, λυπάμαι πολύ.

Μπράβο σου που έχει κουράγιο να συνεχίσεις! Έτσι πρέπει.

Είμαι πολύ απογοητευμένη σήμερα. Είμαι στην 7η μέρα από την εμβρυμοεταφορά και ξύπνησα με σπυράκια. 1η εξωσωματική είχα βγάλει σπυράκι και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 2η εξωσωματική, είχα πεντακάθαρο πρόσωπο και αποτέλεσμα: βιοχημική εγκυμοσύνη.

Οπότε τώρα πάλι για μηδέν με βλέπω σε μια βδομάδα. Θεωρώ πως το καθαρό πρόσωπο είναι το... σύμπτωμα κατατεθέν μου.

Κορίτσια, έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο και να ήταν έγκυος τελικά;

Δεν αντέχω και 3η αποτυχία... :(

Κορίτσια μου καλημέρα!

Σας γράφω από τη δουλειά σήμερα. Κλεισμένη στο γραφείο και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα...:lol: Τι μου κάνετε???

Μary_84 - Κορίτσι μην ανησυχείς. Και γω έβγαλα σπυράκια - που εγώ σπάνια βγάζω - και είμαι έγκυος. Μην το ψάχνεις. Τα συμπτώματα δεν είναι επιβεβαίωση ούτε επιτυχίας ούτε αποτυχίας.

TFPMp2.png

Xpsantha μου, τι να πω, λυπηθηκα παρα πολυ. Φανταζομαι ποσο ποναει τωρα η ψυχουλα σου και πονω και εγω μαζι σου. Δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να σηκωστεις να μαζεψεις οση δυναμη μπορεις και να μαζεψεις και πιο πολλες πληροφοριες ωστε να εισαι πιο δυνατη και πιο προετοιμασμενη για την επομενη δοκιμασια. Σας ειπε ο γιατρος ισως καποιο λογο που ισως να μην πετυχε? ισως την επομενη φορα να κανετε κατι διαφορετικο? ηταν βλαστοκυστες που ειχες βαλει? σου ειχαν μιλησει για την ποιοτητα των εμβρυων και ποσες πιθανοτητες σου ειχαν δωσει? απλα συζητωντας ισως βρουμε κατι που μπορει να βοηθησει την επομενη φορα. Οταν πηγες για μεταφορα η κυστης σου ηταν γεματη? ειχες πιει αρκετο νερο προηγουμενως? Τωρα σε ρωτω ορισμενα πραγματα γιατι διασταυρωνω και δγω καποιες πληροφοριες απο διαφορες περιπτωσεις που ισως να φταινε και οι γιατροι κ οι εμβρυολογοι για την αποτυχια, οχι μονο η τυχη μας.

Παίζει όντως τόσο ρόλο αν η κύστη είναι γεμάτη κατά την εμβρυομεταφορά?? Δεν το ήξερα...

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν έχει συμβεί σε καμία σας?

Σήμερα πήγα για τον 2ο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδιακή λειτουργεία. Ο γιατρός στον υπέρηχο είδε 2 έμβρυα αλλά ακούσαμε 1 καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί το 2ο έμβρυο να αναπτύσσεται πιο αργά και η καρδιά του να λειτουργήσει πιο μετά. Έχει συμβεί σε καμία αυτό?

Στην αδερφή μου! Και της είπε ο γιατρός από ένα σημείο και μετά να πάει για απόξεση..αλλά αυτή περίμενε και τελικά έκανε ένα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ μωρό!!!! ;)

Να έχεις πίστη και ελπίδα και να δώσεις λίγο χρόνο στο 2ο παιδάκι σου! Να δεις που όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Παίζει όντως τόσο ρόλο αν η κύστη είναι γεμάτη κατά την εμβρυομεταφορά?? Δεν το ήξερα...

Ναι είναι σημαντικό για να γίνει εύκολα η εμβρυομεταφορά. όλοι νομίζουν ότι είναι το πιο εύκολο σημείο της όλης διαδικασίας αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό. όταν είναι γεμάτη η κύστη ευθυγραμμίζεται ο τράχηλος με την μήτρα και μπαίνει πιο εύκολα ο γιατρός (το είπα πολλές φορές το ξέρω! 2 ποτήρια μια ώρα πριν είναι αρκετά). Αλλιως μπορεί να έχεις τραυματική εμβρυομεταφορά. Εμένα την πρώτη φορα χρησιμοποίησε χειρουργικό ψαλίδι και τράβηξε τον τράχηλο να ισιωσει........ Άσε μετά μου το έδειξε κιολας με τα αίματα και η νοσοκόμα του είπε γιατρέ δεν δείχνουμε αυτά τα πράγματα!!!!! :shock:

TFPMp2.png

καλημερα κοριτσακια μου, χθες 10η μερα 65 χοριακη και σημερα 11η μερα 98 χοριακη. φυσιολογικα αυξ.μεσα σε μια μερα?

οιστραδιολη 4.300

προγεστερονη 60

ελπιζω να πηγαινω καλα

8HiKp2.png

καλημερα κοριτσακια μου, χθες 10η μερα 65 χοριακη και σημερα 11η μερα 98 χοριακη. φυσιολογικα αυξ.μεσα σε μια μερα?

οιστραδιολη 4.300

προγεστερονη 60

ελπιζω να πηγαινω καλα

Καλημέρα κορίτσαρε, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά και να έχεις μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη, απότι βλέπεις όλα πάνε καλά και θα έρθει το μωράκι...Θα γίνεις μια ολοστρόγγυλη μπαλίτσα και θα είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Με το καλό ψυχούλα μου!

a%3Ea%3E

οιστραδιολη 4.300

προγεστερονη 60

ελπιζω να πηγαινω καλα

ΛΙΝ μου καλημέρα.

Νομίζω πας καλά κοριτσάκι! Η χοριακή κανονικά 2πλασιάζεται κάθε 2 μέρες (48 ώρες) οπόταν εσένα μέσα σε μια μέρα αυξήθηκε κατά 0,5 φορά αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σίγουρα θα διπλασιαστεί αύριο! Νομίζω πως πρέπει να επαναλάβεις τη χοριακή σου σε 2 μέρες - την Πέμπτη δηλαδή, για να είσαι σίγουρη.

Αλλά όλα φαίνονται τέλεια! Είσαι έγκυος! :-)

TFPMp2.png

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα ακομα ειμαι πολυ συγκρατ. γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις. μιλησα πριν λιγο με κεντρο και μου μειωσαν φαρμακακια εκει που επερνα σικλακουρ 3 την ημερα μου ειπαν απο σημερα 1 την ημερα, βασκλορ που εβαζα πρωι βραδι απο σημερα μονο βραδι. κατι αλλο μου με τρομαζ ειναι οτι η κοιλια μου εχει γινει μπαλονι φοβαμαι για υπερδιεγερση 'η ειναι λογο των φαρμακων και ενεσεων?

για χοριακη μου ειπαν την Παρασκευη μακαρι να εχει τριπλασιαστη

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!! γιατι το αξιζουμε!!!!!

8HiKp2.png

Ναι είναι σημαντικό για να γίνει εύκολα η εμβρυομεταφορά. όλοι νομίζουν ότι είναι το πιο εύκολο σημείο της όλης διαδικασίας αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό. όταν είναι γεμάτη η κύστη ευθυγραμμίζεται ο τράχηλος με την μήτρα και μπαίνει πιο εύκολα ο γιατρός (το είπα πολλές φορές το ξέρω! 2 ποτήρια μια ώρα πριν είναι αρκετά). Αλλιως μπορεί να έχεις τραυματική εμβρυομεταφορά. Εμένα την πρώτη φορα χρησιμοποίησε χειρουργικό ψαλίδι και τράβηξε τον τράχηλο να ισιωσει........ Άσε μετά μου το έδειξε κιολας με τα αίματα και η νοσοκόμα του είπε γιατρέ δεν δείχνουμε αυτά τα πράγματα!!!!! :shock:

Και γω νόμιζα το νερό είναι μόνο για τον υπέρηχο που κάνουν κατά τη διάρκεια της εμβρυομεταφοράς και ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό...

Αν μου είχαν τονίσει και τη σημασία του νερού καλά θα ήταν....:cool::evil:

Μάλιστα...

Γι αυτό πόνεσα ελλεινά σε αυτή την εμβρυομεταφορά.

Τουλάχιστον μετά με κολπικό υπέρηχο είδαμε πως είχανε μπει σε πολύ καλό σημείο τα εμβρυάκια. Ας έχει πιαστεί κάποιο από τα 3 και χαλάλι ο πόνος.

tt11f3bf.aspx

jxos0mftlw4.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...