Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημέρα Λινάκι, εμείς μάλλον είμαστε οι πρωινές της παρέας, τα εμβρυάκια σου ήταν βλαστοκύστες γιάυτό θα πας τόσο νωρίς?Αυριο είναι και για μένα η 10η μετά την εμβρυομεταφορά αλλά μου έχουν πει να το Σαββάτο για χοριακή.Εχεις βγεί καθόλου εξω, εγώ είμαι συνέχεια σπίτι και έχω φλιπάρει, αν βγω για ένα καφεδάκι το απογευμα λες να πειράζει?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια σου ευχομαι καλη επιτυχια .μπορεις ανετα να βγεις για καφεδακι,αλλωστε οι γιατροι μετα την τριτη μερα σου λενε να επιστρεψεις κανονικα στην ζωη σου,απλα οχι υπερβολες!!!νομιζω θα βοηθησει πολυ και στην ψυχολογια σου!!!

καλο καφε:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες σας. Η δική μου ιστορία λίγο πολύ δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες. Λόγω προβλημάτων,προβήκαμε στην εξωσωματική και την 15/11 έγινε η εβρυομεταφορά. Δυστυχώς μόνο 3 γονιμοποιήθηκαν επαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταψύξουμε. Αύριο λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα της Β Χωριακής. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να μην το σκέφτομαι αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο.... Προσπαθώ να σκέφτομαι ρεαλιστικά γτ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα.

Aχ ποσο σε καταλαβαινω...σου ευχομαι ολα να πανε καλα και η Αγια Αικατερινη που γιορταζει σημερα να σε βοηθησει ολα να πανε καλα. Μην στεναχωριεσε για τα 3, εμενα μονο ενα γονιμοποιηθηκε απο τα 2. Και τωρα ειμαι σε αγωνια μεχρι την Παρασκευη. Εχεις συμπτωματα?

Λιν μου τωρα μιλουσα με μια φιλη μου που εκανε εξωσωματικη και ηταν επιτυχημενη και μου ειπε οτι ειχε τρομερους πονους στο στομαχι και κατω χαμηλα στην κοιλια, και σε θυμηθηκα εσενα. Και για να σου πω και την αληθεια ανησυχησα που εγω δεν πονω. Ισως νιωσεις καλυτερα:)

συμφωνω και γω μαζι σου!!!λενε οτι οι πονοι ειναι καλο σημαδι!!

Απο προχθες το μεσημερη ειμαι χαλια ποναω ψηλα την κοιλια, στομαχι και ανεβαινη ο πονος στο στηθος σε σημειο να μην μπρω να παρω ανασα δεν μπορω να ξαπλωσ με τιποτα στο πλαι με δυσκολια μονο ανασκελα.

πολυ φοβαμαι για αυριο που θα κανω την χοριακη(πιο νωρις) 10ημερα.

chrysaki και Maraki σας ευχομαι καλη επιτυχια να πανε ολα καλα!!! με το καλο η εμβρυομεταφορα!!!

λινακι μου το σπορακι σου η τα σπορακια στελνουν σημα οτι ειναι καλα...πηραν θεση κ ισως επειδη μεγαλωνει η μητρα σου για αυτο να πονας τοσο πολυ..καλη επιτυχια αυριο με μια τεραστια χοριακη:lol:περιμενουμε νεα σου..μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα..

Τι να σου πω, επειδή πριν είχα κάνει 2 σπερματεγχύσεις και είχα ξεκινήσει με 75 δόση και είχα την πρώτη φορά 6 και την δεύτερη 8, πιστεύαμε ότι έχω πολύ καλή απόκριση, τώρα τι έγινε δεν ξέρω, ήταν δοκιμασμένο δηλαδή. Από την άλλη επειδή κάνω τρία χρόνια ομοιοπαθητική, δεν ήθελα πολλά φάρμακα και η γιατρός μου το ίδιο, οπότε τώρα ότι και να λέμε δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Να μην αγχώνομαι δεν υπάρχει περίπτωση, κοντεύω να το κάψω το μυαλό μου!! Σήμερα θα κάνω την 8η ένεση και αύριο έχω υπέρηχο, τότε θα μου πει πότε θα κάνω την pregnyl. Εσύ ξεκίνησες με 300 και μετά πόσο σου την έκανε? Εσύ αύριο κάνεις εμβρυομεταφορά?

300 μοναδες δεν μου αυξησε παραπανω γιατι πηγαινα πολυ καλα κ τα μισα κουτια περισσεψαν εκανα μονο τις μισες ενεσεις...σου ευχομαι καλα αποτελεσματα..τωρα που θα πας στην γιατρο σου ρωτα την ποσο ειναι το ενδομητριο κ ποσο η οιστραδιολη σου γιατι αν ειναι χαμηλη η τιμη γνωμη μου να μην την κανεις...δεν θελω να σε αγχωσω αλλα οι γιατροι να μην σε βλεπουν σαν χρημα αλλα πανω απο ολα σαν ανθρωπο...κ οτι απορια εχεις ολα να τα ρωτησεις μην ντραπεις πρεπει να εισαι σιγουρη πριν κανεις ωοληψια...

Καλή επιτυχία και σε σένα κοριτσάκι!!!! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα!

Ευχαριστω Chrysaki μου! Παω την Παρασκευη για χοριακη.

τιτακι μου αντε 5 μερουλες εμειναν υπομονη νασαι αισιοδοξη κ ολα θα πανε καλα πιστεψε το κ θα χεις μια τεραστια χοριακη...

Καλημέρα σε όλες σας. Η δική μου ιστορία λίγο πολύ δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες. Λόγω προβλημάτων,προβήκαμε στην εξωσωματική και την 15/11 έγινε η εβρυομεταφορά. Δυστυχώς μόνο 3 γονιμοποιήθηκαν επαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταψύξουμε. Αύριο λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα της Β Χωριακής. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να μην το σκέφτομαι αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο.... Προσπαθώ να σκέφτομαι ρεαλιστικά γτ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα.

κουκλιτσα μου ποτε να μην σκεφτομασται το μετα αν θα εχεις κατεψυγμενα εσενα σε ενδιαφερει το τωρα ναναι καλα τα εμβρυακια κ να μας ανακοινωσεις σε λιγες μερες τα ευχαριστα...

Λιν μου τωρα μιλουσα με μια φιλη μου που εκανε εξωσωματικη και ηταν επιτυχημενη και μου ειπε οτι ειχε τρομερους πονους στο στομαχι και κατω χαμηλα στην κοιλια, και σε θυμηθηκα εσενα. Και για να σου πω και την αληθεια ανησυχησα που εγω δεν πονω. Ισως νιωσεις καλυτερα:)

Titi μου,σε ευχαριστω πολυ που μου εγραψες για τη φιλη σου για να νιωσω καλυτερα, μακαρι να ειναι για καλο ολα αυτα που νιωθω. Αφου να φανταστης ποναω το στομαχι μου και δεν μπορω να ισιωσω το σωμα μου και περπαταω καμπουριαστη σκευτωμαι πως θα παω αυριο για χοριακη, να παρω την πρωτη κρυαδα και τη δευτερη οταν την κανω την κανονικη μερα.

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Titi μου,σε ευχαριστω πολυ που μου εγραψες για τη φιλη σου για να νιωσω καλυτερα, μακαρι να ειναι για καλο ολα αυτα που νιωθω. Αφου να φανταστης ποναω το στομαχι μου και δεν μπορω να ισιωσω το σωμα μου και περπαταω καμπουριαστη σκευτωμαι πως θα παω αυριο για χοριακη, να παρω την πρωτη κρυαδα και τη δευτερη οταν την κανω την κανονικη μερα.

ΛΙΝ μου σου εύχομαι ολοψυχα αύριο να έχεις μια μεγάλη και θετική χοριακή.

Εγώ είμαι κλεισμένη σπίτι όλη μέρα και ξαπλώνω... Καθόλου πόνους δεν έχω τίποτα... Το αίμα εξακολουθεί να είναι μπόλικο ροζ-καφέ και τρομαχτικό... Δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ο γιατρός χθες δεν μπορούσε να μας πει πολλά πράγματα... Του φάνηκε ότι ο ένας σάκος ήταν ψηλά και φαινόταν σαν να ήταν διπλός (να φανταστείτε διερωτήθηκε αν βάλαμε 2 ή 3...) ή είχε αίμα γύρο, και μου είπε κάτι για πιθανοτηταα cornual pregnancy. Αυτό είναι μια εξαιρετικά σπάνια μορφή εκτοπης κύησης που είναι στις σαλπιγγες αλλά στο μέρος που είναι μέσα στη μήτρα. Δεν μπορώ να χαρώ για το θετικό αποτέλεσμα της κύησης γιατι τα σκέφτομαι όλα αυτά και διερωτάμαι τι μου συμβαίνει τελικά....

Ελπίζω την τετάρτη που θα πάω να ακούσουμε καρδια και να μπορέσει μα μου αποκλείσει το ενδεχόμενο έκτοπης κύησης διότι δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω... Μου είπε να μεινω σπίτι, να μη πάω δουλειά κυρίως για να μη στρεσαρομαι, αλλά δεν έχω άλλη άδεια ασθενείας.... Είχα και ένα ατύχημα φέτος οπόταν έλειψα πολύ... Δεν ξερω τι να κάνω ούτε τι ψυχολογία πρέπει να έχω... Δε θέλω κανένα κοντά μου ακόμα και στον άντρα μου μιλάω άσχημα.... :oops:

Θέλω να σας δώσω σε όλες κουράγιο και σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά στη φάση που είμαι ουτε τον εαυτό μου δεν μπορώ να βοηθήσω....:cry:

TFPMp2.png

Εγώ είμαι κλεισμένη σπίτι όλη μέρα και ξαπλώνω... Καθόλου πόνους δεν έχω τίποτα... Το αίμα εξακολουθεί να είναι μπόλικο ροζ-καφέ και τρομαχτικό... Δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ο γιατρός χθες δεν μπορούσε να μας πει πολλά πράγματα... Του φάνηκε ότι ο ένας σάκος ήταν ψηλά και φαινόταν σαν να ήταν διπλός (να φανταστείτε διερωτήθηκε αν βάλαμε 2 ή 3...) ή είχε αίμα γύρο, και μου είπε κάτι για πιθανοτηταα cornual pregnancy. Αυτό είναι μια εξαιρετικά σπάνια μορφή εκτοπης κύησης που είναι στις σαλπιγγες αλλά στο μέρος που είναι μέσα στη μήτρα. Δεν μπορώ να χαρώ για το θετικό αποτέλεσμα της κύησης γιατι τα σκέφτομαι όλα αυτά και διερωτάμαι τι μου συμβαίνει τελικά....

Ελπίζω την τετάρτη που θα πάω να ακούσουμε καρδια και να μπορέσει μα μου αποκλείσει το ενδεχόμενο έκτοπης κύησης διότι δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω... Μου είπε να μεινω σπίτι, να μη πάω δουλειά κυρίως για να μη στρεσαρομαι, αλλά δεν έχω άλλη άδεια ασθενείας.... Είχα και ένα ατύχημα φέτος οπόταν έλειψα πολύ... Δεν ξερω τι να κάνω ούτε τι ψυχολογία πρέπει να έχω... Δε θέλω κανένα κοντά μου ακόμα και στον άντρα μου μιλάω άσχημα.... :oops:

Θέλω να σας δώσω σε όλες κουράγιο και σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά στη φάση που είμαι ουτε τον εαυτό μου δεν μπορώ να βοηθήσω....:cry:

christinaki μου γλυκο σε καταλαβαινω πως νιωθεις προσπαθεισε να εισαι ηρεμη, το ξερω ειναι δυσκολο εχει αγωνια, εχεις χιλια δικια αλλα, πρεπει να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα ευχομαι Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ να ειναι κοντα σου!!!

8HiKp2.png

Christine μου ειναι πολυ δυσκολο σε νοιωθω, αλλα χειροτερευεις την κατασταση σου με την ψυχολογια σου. Πρεπει να ηρεμησεις, και παρε ενα κομποσχοινακι και αρχισε προσευχη. Τιποτα αλλο. Θα ηρεμησεις και θα παρεις δυναμη απο ψηλα. Δεν εχεις και τιποτα καλυτερο να κανεις απο αυτο. Να ξερεις οτι με την δυναμη της ψυχης μας και την βοηθεια του Θεου ολα μπορουν να αλλαξουν. Προσπαθησε αγαπη μου...Α εν το μεταξυ ο γιατρος μου σε περιπτωσεις αιμορραγιων κανει ενεσεις proluton, αυξανει την δοσολογια προγεστερονης, δινει utrogestan ενω στην φυσιολογικη κατασταση, εννοω χωρις αιμα, δινει καθημερινα 3 υποθετα cyclogest 400mg, 3 χαπια duphaston, 3 cyclocure, 3φορες την ημερα 1/2 yutopan. Μια φιλη μου ειχε μεγαλη αιμορραγια και με τις proluton και utrogestan μαζι με ολα που σου προειπα σταματησε η αιμορραγια. Διαβασε για τις proluton. Ειναι θαυματουργες λενε πολλες κοπελες, το ιδιο και η φιλη μου.

Christine μου ειναι πολυ δυσκολο σε νοιωθω, αλλα χειροτερευεις την κατασταση σου με την ψυχολογια σου. Πρεπει να ηρεμησεις, και παρε ενα κομποσχοινακι και αρχισε προσευχη. Τιποτα αλλο. Θα ηρεμησεις και θα παρεις δυναμη απο ψηλα. Δεν εχεις και τιποτα καλυτερο να κανεις απο αυτο. Να ξερεις οτι με την δυναμη της ψυχης μας και την βοηθεια του Θεου ολα μπορουν να αλλαξουν. Προσπαθησε αγαπη μου...Α εν το μεταξυ ο γιατρος μου σε περιπτωσεις αιμορραγιων κανει ενεσεις proluton, αυξανει την δοσολογια προγεστερονης, δινει utrogestan ενω στην φυσιολογικη κατασταση, εννοω χωρις αιμα, δινει καθημερινα 3 υποθετα cyclogest 400mg, 3 χαπια duphaston, 3 cyclocure, 3φορες την ημερα 1/2 yutopan. Μια φιλη μου ειχε μεγαλη αιμορραγια και με τις proluton και utrogestan μαζι με ολα που σου προειπα σταματησε η αιμορραγια. Διαβασε για τις proluton. Ειναι θαυματουργες λενε πολλες κοπελες, το ιδιο και η φιλη μου.

Titi μου και ΛΙΝ μου σας ευχαριστώ τόσο που με στηριζετε... Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει αρκετά και πρέπει να συνέλθω, ευχαριστώ που με έχετε στις σκέψεις σας... Να στε καλά, πραγματικά νοιωθω μόνο όλες εσείς οι κοπέλες στο φορουμ ότι με καταλαβαίνετε. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο θετική,γιατι όντως το μαραζι δεν βοηθά... Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για τις proluton. Ευχαριστώ! Σας έχω και γω στις σκέψεις και στις προσευχές μου!

TFPMp2.png

καλημερα κοριτσια, δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή να κλαιω 10ημερα εμβρυομεταφορας και η χοριακη ειναι 65 μοναδες.

μιλησα με κεντρο και μου ειπαν οτι για10ημερα καλο ειναι να ξαναπαω την πεμπτη για επαναληπτ.

απο χθες το βραδι και σημερα το πρωι κανω εμετο

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή να κλαιω 10ημερα εμβρυομεταφορας και η χοριακη ειναι 65 μοναδες.

μιλησα με κεντρο και μου ειπαν οτι για10ημερα καλο ειναι να ξαναπαω την πεμπτη για επαναληπτ.

Kalimera LIN mou,

Koritsaki mou einai thetiko! Einai poli noris akomi kai i epanaliptiki tha epivevaiosi oti ola tha pane kala. ap oti thimamai evales 4, isos na min epiasan ola giati pisteuo me 4 isos na eprepe na einai pio psili, alla gia na vgei thetiko simainei oti kapoia exoun emfiteutei! allios den tha evgene thetiko! se katalavaino omos gia tin agonia pou exeis.... oi emetoi nomizo einai kalo simadi!

eisai egkioula! sigxaritiria!

:-)

TFPMp2.png

Kalimera LIN mou,

Koritsaki mou einai thetiko! Einai poli noris akomi kai i epanaliptiki tha epivevaiosi oti ola tha pane kala. ap oti thimamai evales 4, isos na min epiasan ola giati pisteuo me 4 isos na eprepe na einai pio psili, alla gia na vgei thetiko simainei oti kapoia exoun emfiteutei! allios den tha evgene thetiko! se katalavaino omos gia tin agonia pou exeis.... oi emetoi nomizo einai kalo simadi!

eisai egkioula! sigxaritiria!

:-)

christine mou an exei kapio emfiteuti sigoyra einai ena, alla einai akoma poli noris gia na xaro eimai akoma sigkratimeni mou eipan na kano xoriakh,oistradioli, kai progesteroni makari mexri tin pempti na exei triplasiasti.

esi pws eisai koritsaki mou?

8HiKp2.png

christine mou an exei kapio emfiteuti sigoyra einai ena, alla einai akoma poli noris gia na xaro eimai akoma sigkratimeni mou eipan na kano xoriakh,oistradioli, kai progesteroni makari mexri tin pempti na exei triplasiasti.

Λινάκι θα συμφωνήσω με την Christine ότι είσαι έγκυος, τώρα αν θα είναι 1, 2 ή 3 δεν έχει σημασία, όλα θα σου πάνε καλά.

Christine τι κάνεις αγχωμένο μου κοριτσάκι?Πότε πας για εξέταση?

Κοκκινούλα πήγα για το καφεδάκι μου εχθές, χαλαρά... και μια χαρά με ηρέμησε αυτή η βολτούλα. Ετσι και αλλιώς ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!

a%3Ea%3E

Makari proseuxomai gia sena koritsaki mou, poli talaiporithikes esi .... Ena moraki einai thauma euxomai na einai dinato Kai maxitis! Pisteuo pos ola tha pane kala gia sena!

eimai spiti opos eipe o giatros aurio omos tha pao douleia alla xalara.... ti na kano para kai go ipomoni os tin tetarti kai na proseuxomai ola na pane kala....

TFPMp2.png

Λινάκι θα συμφωνήσω με την Christine ότι είσαι έγκυος, τώρα αν θα είναι 1, 2 ή 3 δεν έχει σημασία, όλα θα σου πάνε καλά.

Christine τι κάνεις αγχωμένο μου κοριτσάκι?Πότε πας για εξέταση?

Κοκκινούλα πήγα για το καφεδάκι μου εχθές, χαλαρά... και μια χαρά με ηρέμησε αυτή η βολτούλα. Ετσι και αλλιώς ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Kalimera anastasia mou! prospatho na min eimai toso agxomeni giati mono na tsakonomai me ton antra mou kataferno.... :oops: den imoun pote kai ipomonetikos anthropos opotan... auti i anamoni kai genikotera i oli diadikasia me testarei genikos! Tetarti pao giatro alla stis 8 to vradi!

esi pos eisai? Pote tha exume nea apo sena?

TFPMp2.png

Διαφημίσεις

Kalimera anastasia mou! prospatho na min eimai toso agxomeni giati mono na tsakonomai me ton antra mou kataferno.... :oops: den imoun pote kai ipomonetikos anthropos opotan... auti i anamoni kai genikotera i oli diadikasia me testarei genikos! Tetarti pao giatro alla stis 8 to vradi!

esi pos eisai? Pote tha exume nea apo sena?

Τελικά όλα οι αντρούληδες μας τα πληρώνουνε...Εγώ πάΩ Σάββατο για χοριακή, εκτός και αν με πρλάβει η περίοδος, είναι οι μέρες μου. Θα δείξει...ΥΠΟΜΟΝΗ!

a%3Ea%3E

Μπραβο Λιν μου, ποσο πολυ χαιρομαι για σενα! Ολα μια χαρα ειναι μην αγχωνεσε. Εν το μεταξυ καναμε την εμβρυομεταφορα με μια ημερα διαφορα και μεναμου ειπα να κανω Παρασκευη την αναλυση. Ισως επειδη μονο ενα μου εβαλε? δεν ξερω. Εσυ απ ΄οτι καταλαβα πρεπει να εκανες την μεταφορατο Σαββατο?

Τελικά όλα οι αντρούληδες μας τα πληρώνουνε...Εγώ πάΩ Σάββατο για χοριακή, εκτός και αν με πρλάβει η περίοδος, είναι οι μέρες μου. Θα δείξει...ΥΠΟΜΟΝΗ!

Αχ βρε Anastasia μου, σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα. Και εγω παω Παρασκευη. Δεν παιρνουν οι μερες. Εμενα ο αντρας μου Παρασκευη πηρε αδεια, μου λεει οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα δεν θα μπορω να δουλεψω:)

Αχ βρε Anastasia μου, σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα. Και εγω παω Παρασκευη. Δεν παιρνουν οι μερες. Εμενα ο αντρας μου Παρασκευη πηρε αδεια, μου λεει οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα δεν θα μπορω να δουλεψω:)

Καλά έκανε και πήρε άδεια γιατιί θα είναι θετικό και θα πρέπει να το γιορτάσετε τα δυο σας και θα περάσουν οι μέρες λίγο υπομονή το φάγαμε το αρνί στην ουρά θα κολόσουμαι.

a%3Ea%3E

ΛΙΝ καλημέρα. Εγώ λέω να μην αγχώνεσαι. Εγώ πήγα την 13η μέρα της εμβρυομεταφοράς για χοριακή και ήταν 106 και σήμερα θα πάω για να ακούσουμε καρδούλα μου. Εγώ είχα πάει για 4 επαναληπτικές.

Δεν πειραζει, κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί! Αστειεύομαι είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει ο άντρας σου αλλά όσο και να θελουν αλλιώς το νοιώθουμε εμείς και αλλιώς αυτοί! Δε θα σου έρθει περίοδος! Απαγορεύεται!

Οπόταν ελενάκι περιμένουμε απόψε ή αύριο να μας πεις εσυ πρώτη τα καλά νέα για την καρδούλα, εγω Τετάρτη νύχτα, Παρασκευή η Τιτι μας και η Αναστασία μας το Σάββατο!!! άλλες κοπέλες που περιμένουν αποτελέσματα??

Μακάρι κάθε μέρα να ακούμε και ένα καλό νέο!!!:wink:

TFPMp2.png

κουκλιτσα μου γλυκεια δεν ξερεις ποσο χαρηκα με τα ευχαριστα νεα σου...εισαι εγγυουλαααααααααα να χεις μια καλη εγκυμοσυνη....οσο για την χοριακη σου τι σε ειπα τις προαλλες οτι μην στεναχωρηθεις αν βγει χαμηλη γιατι το εκανες νωρις την πεμπτη θα χει αναιβει στα υψη...

κοριτσια αναψτε σημερα το καντηλακι σας ειναι του αγ.στυλιανουν για τα μωρακια..

χριστινακι μου μην αγχωνεσαι κ μην μου στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα..οσο για το ξεσπασμα με τον αντρα σου κ γω εχει 2 μερες που συναιχεια τον κραζω θελω να κλαιω κ εκεινος ο καημενος κανει υπομονη....

τιτακι μου καλα αποτελεσματα την τριτη ολα θα πανε καλα με μια τεραστια χοριακη...

ελενακι μου ναχεις μια καλη εγκυμοσυνη....

εγω αναμενω πανω απο το ακουστικο να με πουν τι κανουν τα εμβρυακια ετσι οπως παμε μαλλον τεταρτη εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες...

αααααααααα κ σημερα ξεκιναει μια καινουρια μερα κ ειλικρινα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενηηη

αναστασακι μου συγχωρεσε με σε ξεχασα..:(

καλα αποτελεσματα κουκλιτσα με μια μεγαλη 3ψηφια χοριακη..αντε τωρα που ξεκινησε καλαη εβδομαδα μας με το λινακι ακολουθουνε κ αλλες:P

κουκλιτσα μου γλυκεια δεν ξερεις ποσο χαρηκα με τα ευχαριστα νεα σου...εισαι εγγυουλαααααααααα να χεις μια καλη εγκυμοσυνη....οσο για την χοριακη σου τι σε ειπα τις προαλλες οτι μην στεναχωρηθεις αν βγει χαμηλη γιατι το εκανες νωρις την πεμπτη θα χει αναιβει στα υψη...

κοριτσια αναψτε σημερα το καντηλακι σας ειναι του αγ.στυλιανουν για τα μωρακια..

χριστινακι μου μην αγχωνεσαι κ μην μου στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα..οσο για το ξεσπασμα με τον αντρα σου κ γω εχει 2 μερες που συναιχεια τον κραζω θελω να κλαιω κ εκεινος ο καημενος κανει υπομονη....

τιτακι μου καλα αποτελεσματα την τριτη ολα θα πανε καλα με μια τεραστια χοριακη...

ελενακι μου ναχεις μια καλη εγκυμοσυνη....

εγω αναμενω πανω απο το ακουστικο να με πουν τι κανουν τα εμβρυακια ετσι οπως παμε μαλλον τεταρτη εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες...

αααααααααα κ σημερα ξεκιναει μια καινουρια μερα κ ειλικρινα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενηηη

Chrysaki μου γλυκο σ΄ευχαριστω πολυ, Παρασκευη μου ειπε ο γιατρος να κανω αναλυση, ομως ειμαι πολυ αγχωμενη διοτι εκτος του οτι δεν νιωθω τιποτα και ειναι η 8 μερα, ενα μονο εμβρυακι που εβαλε, αφου δεν ειχε αλλο, και ετσι εχω πιο λιγες πιθανοτητες. Αχ τι αγωνια, δεν την αντεχω.

Ευχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας βοηθησει ολες.

αναστασακι μου συγχωρεσε με σε ξεχασα..:(

καλα αποτελεσματα κουκλιτσα με μια μεγαλη 3ψηφια χοριακη..αντε τωρα που ξεκινησε καλαη εβδομαδα μας με το λινακι ακολουθουνε κ αλλες:P

Ολα καλά να μας πάνε καρδιά μου.Πάντως ότι και να γίνει είναι μεγάλη ανακούφιση που το περνάμε όλες μαζί, νοιώθω τη μεγάλη συμπαράσταση που μου δίνετε και όλα φαίνονται πιο ευκολα με εσας παρεούλα.Σας λατρευώ όλες. Ακόμα και αν δεν πετύχει αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, έχω εσάς για στηριγμα. Οταν θα έχουμε γεννήσει όλες (γιατί θα γίνει κάποια στιγμή) θα ήθελα να οργανώσουμε μια μεγάλη συγκέντρωση να γνωριστούμε όλες και από κοντά, σας νοιώθω σαν αδελφές.Σας ευχαριστώ όλες απο τα βάθυ της ψυχής μου!

a%3Ea%3E

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...