Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Ευχαριστώ,

Συγχαρητήρια και σε σένα! και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!! Εγω θα πάω σε 2 βδομάδες να με δει ο γιατρός! Ελπίζω και τα 2 εμβρυάκια να μεγαλώνουν καλά!!!! Εσύ πόσα έβαλες?

Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλα΄! Εμείς βάλαμε τρία, από την τιμή της χοριακής ο γιατρός μου είπε πως σίγουρα δεν είναι τρία. Μάλλον είναι ένα αλλά θα το μάθουμε σε περιπου 1,5 βδομάδα που θα κάνουμε τον υπέρηχο!

cctip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλα΄! Εμείς βάλαμε τρία, από την τιμή της χοριακής ο γιατρός μου είπε πως σίγουρα δεν είναι τρία. Μάλλον είναι ένα αλλά θα το μάθουμε σε περιπου 1,5 βδομάδα που θα κάνουμε τον υπέρηχο!

Εντάξει καλή μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο και θα περιμένω τα νέα σου!

TFPMp2.png

Εντάξει καλή μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο και θα περιμένω τα νέα σου!

συγχαρητηρια κοπελα μου ναχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι τα καλυτερα...

συγχαρητηρια κοπελα μου ναχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι τα καλυτερα...

Euxaristo! Kali tixi Kai se sena. Elpizo nanai I proti Kai tixeri sou prospatheia. Na sai thetiki Kai apagoreuontai oi arnitikes skepseis!

TFPMp2.png

Καλησπερα!

EM-EF & Christine, μπραβο κοριτσια που τα καταφερατε και με το καλο να φτασετε στον υπερηχο! Τι ομορφες χοριακες!

Μολις εκανα την εγγραφη μου στο forum... ζητω προκαταβολικα συγνωμη για οποια λαθη. Ηθελα ομως να γραψω, απλα για να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για την υποστηριξη, το κουραγιο και τις πληροφοριες που λαμβανω μηνες τωρα διαβαζοντας τις διαφορες θεματικες του parents.

... βρισκομαι και γω στη γνωστη κατασταση πανικου μετα την εμβρυομεταφορα...

Λιν, καλη επιτυχια αυριο, με το καλο να τα δεχτεις!!! Ειμαστε στο ιδιο κεντρο.

Ο,τι καλυτερο σε ολους και ολες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

EM-EF & Christine, μπραβο κοριτσια που τα καταφερατε και με το καλο να φτασετε στον υπερηχο! Τι ομορφες χοριακες!

Μολις εκανα την εγγραφη μου στο forum... ζητω προκαταβολικα συγνωμη για οποια λαθη. Ηθελα ομως να γραψω, απλα για να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για την υποστηριξη, το κουραγιο και τις πληροφοριες που λαμβανω μηνες τωρα διαβαζοντας τις διαφορες θεματικες του parents.

Euxaristo!

Min agxonesai na eisai iremi Kai na skeftesai thetika! Einai ontos poli diskoles autes oi 2 vdomades... alla to kalitero pou mporeis na kaneis einai na eisai aisiodoksi.

Good luck!

TFPMp2.png

Καλημέρα,κορίτσια,τι κάνετε???

ΜΠΡΑΒΟ σε αυτές που τα καταφέρανε :D κ καλά αποτελέσματα στα κοριτσάκια που περιμένουν με αγωνία να φτάσει η μεγάλη μέρα.......;)

mQsAp3.png

Κορίτσια, καλημέρα. Έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά την Κυριακή και τώρα απλά περιμένω... Να ξέρετε ότι χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας γιατί έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα στο φόρουμ και σας ξέρω και εγώ λιγάκι...Γράφω πρώτη φορά γιατί απλά βρήκα τώρα το θάρρος.:!:

Καλημέρα,κορίτσια,τι κάνετε???

ΜΠΡΑΒΟ σε αυτές που τα καταφέρανε :D κ καλά αποτελέσματα στα κοριτσάκια που περιμένουν με αγωνία να φτάσει η μεγάλη μέρα.......;)

καλημερα....πως εισαι?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα. Έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά την Κυριακή και τώρα απλά περιμένω... Να ξέρετε ότι χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας γιατί έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα στο φόρουμ και σας ξέρω και εγώ λιγάκι...Γράφω πρώτη φορά γιατί απλά βρήκα τώρα το θάρρος.:!:

καλη σου επιτυχια

καλη σου επιτυχια

Ευχαριστώ πολύ Κωνστα μου:lol: Σου εύχομαι κι εγώ με την ψυχή μου να έχεις πολύ σύντομα αυτό που επιθυμείς περισσότερο στην αγκαλίτσα σου:wink: Εά κατάλαβα καλά κι εσύ στην ίδια φάση βρίσκεσαι??

κοπελα μου καλη επιτυχια καλα αποτελεσματα με μια θετικη χοριακη:wink:

Κορίτσια!

Δεν το πιστεύω, το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!!!!!! 235 η χοριακή!

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πώ σε όλες τις κοπέλες να μην τα παραιτήσουν ΠΟΤΕ. Έννοιωθα τόσο χαμένη στην πρώτη μου αποτυχία που σχεδόν πίστευα ότι είναι αδύνατο να δω ποτέ μου ένα θετικό τεστ... Αλλά δεν τα παραίτησα και τώρα νοιώθω τυχερή!

Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία αν έχετε συμπτώματα ή όχι, εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ, ούτε κράμπες ούτε πρησμένο στήθος τιποτα. Οπόταν μη προσπαθείτε να διαβάσετε το καθετί. Μόνο άγχος θα φέρει... Ούτε να ψάχνετε τα πάντα στο ιντερνετ οπως έκανα εγώ... Η κάθε περίπτωση ΕΙΝΑΙ διαφορετικη..

Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα εγκυούλες.

φιλάκια :-P

Χάρηκα αφάνταστα με τα νέα σου! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, είχαμε συναντηθεί διαδικτυακώς τον Μάιο. Σου εύχομαι μια χαρούμενη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

κοπελα μου καλη επιτυχια καλα αποτελεσματα με μια θετικη χοριακη:wink:

Σ ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου γιατί ξέρω ρε κορίτσια ότι οι ευχές που δίνουμε η μία στην άλλη δεν έχουν ίχνος υποκρισίας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε και το θέλουμε για όλο τον κόσμο που προσπαθεί και δεν μπορεί!!! Θα μπορέσουμε όμως έτσι??

Εύχομαι οι κοπέλες με θετική χοριακή να είναι πάντα τόσο χαρούμενες κι εμείς να έρθουμε στη θέση τους.Εγώ δε θέλω να είμαι εγωίστρια έχω ήδη ένα αγοράκι 5,5 χρονών μετά από αρκετές δυσκολίες αλλά παλεύουμε για το αδελφάκι...:rolleyes:

Κοπέλα μου έκανα ωοληψία την 20 ημέρα του κύκλου όμως με μακρύ πρωτόκολλο.

Ο χρόνος της αναμονής είναι δύσκολος,θα περάσει όμως.

Να είσαι όσο πιο χαλαρή μπορείς!

Σου ευχομαι ένα τέλειο θετικό αποτέλεσμα!

mQsAp3.png

Χάρηκα αφάνταστα με τα νέα σου! Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, είχαμε συναντηθεί διαδικτυακώς τον Μάιο. Σου εύχομαι μια χαρούμενη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Ναι καλή μου σε θυμάμαι!!!! και χαίρομαι που με θυμάσαι και συ! Αλλα θύμησε μου την ιστορία σου....Πως είσαι, ποια είναι τα νέα σου? Είσαι εγκυούλλα???

alexakos - καλή τύχη!!! Ελπίζω σύντομα εγκυούλλα!

βροχερή - κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω ήμουν χάλια όταν ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά λίγους μήνες μετά και μετά που άλλαξα γιατρό (πολύ σημαντικό!!!!) ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα! Θέλει λίγο χρόνο, αλλά δεν πρέπει να τα παραιτήσεις! Ήταν η πρώτη σου προσπάθεια?

TFPMp2.png

Κορίτσια!

Δεν το πιστεύω, το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!!!!!! 235 η χοριακή!

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πώ σε όλες τις κοπέλες να μην τα παραιτήσουν ΠΟΤΕ. Έννοιωθα τόσο χαμένη στην πρώτη μου αποτυχία που σχεδόν πίστευα ότι είναι αδύνατο να δω ποτέ μου ένα θετικό τεστ... Αλλά δεν τα παραίτησα και τώρα νοιώθω τυχερή!

Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία αν έχετε συμπτώματα ή όχι, εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ, ούτε κράμπες ούτε πρησμένο στήθος τιποτα. Οπόταν μη προσπαθείτε να διαβάσετε το καθετί. Μόνο άγχος θα φέρει... Ούτε να ψάχνετε τα πάντα στο ιντερνετ οπως έκανα εγώ... Η κάθε περίπτωση ΕΙΝΑΙ διαφορετικη..

Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα εγκυούλες.

φιλάκια :-P

τώρα το διάβασα!!!!:P:p:p:p

χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ!!!!

σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Euxaristo kali m! Esi se ti fasi eisai?

εμείς μετά από 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις..έχω τα φάρμακα του νοσοκομείου στο ψυγείο μου...αν και θα κάνω τη πούρεγκον...

θα έκανα σε αυτό το κύκλο τελικά όμως έκανα πίσω...ψυχολογικά δεν ήμουν έτοιμη...

και τώρα είπαμε με το νέο χρόνο...

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

εμείς μετά από 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις..έχω τα φάρμακα του νοσοκομείου στο ψυγείο μου...αν και θα κάνω τη πούρεγκον...

θα έκανα σε αυτό το κύκλο τελικά όμως έκανα πίσω...ψυχολογικά δεν ήμουν έτοιμη...

και τώρα είπαμε με το νέο χρόνο...

Καλημέρα!

Δεν ξέρω τι είναι η πουρεγκον! Φαρμακο υποψιάζομαι. Θα προχωρήσεις σε εξωσωματική δηλαδή? Η ψυχολογία είναι σημαντικό να είναι καλή οπόταν μακάρι με το νέο χρόνο να έρθει και το μωράκι σου. :)

TFPMp2.png

Ναι καλή μου σε θυμάμαι!!!! και χαίρομαι που με θυμάσαι και συ! Αλλα θύμησε μου την ιστορία σου....Πως είσαι, ποια είναι τα νέα σου? Είσαι εγκυούλλα???

alexakos - καλή τύχη!!! Ελπίζω σύντομα εγκυούλλα!

βροχερή - κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω ήμουν χάλια όταν ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά λίγους μήνες μετά και μετά που άλλαξα γιατρό (πολύ σημαντικό!!!!) ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα! Θέλει λίγο χρόνο, αλλά δεν πρέπει να τα παραιτήσεις! Ήταν η πρώτη σου προσπάθεια?

Καταρχήν να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην δική μου περίπτωση δεν νομίζω να φταίει ο γιατρός.......

Την ιστορία μου θα την βρεις λίγο πιο πίσω,νομίζω την έχω πει πολλές φορές......

Φιλάκια σε όλες :D:D:D

mQsAp3.png

Καλησπερα!

Μϊα τεράστια χοριακή σου ευχομαι καλή μου !!!!!!!

mQsAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...