Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι η πρώτη φορά! Γιατρός μου είναι ο Κος Μπάρδης και η εξωσωματική έγινε στο Γέννημα!

Σε ευχαριστώ πολύ chrysa! Εύχομαι και σε σένα με το καλό!

Βροχερή περιμένουμε ΑΜΕΣΑ νέα σου!! Καλή επιτυχία!

ΕΜ-ΕF Απιστευτο εχουμε τον ιδιο γιατρο:shock::shock::shock:.

ευχομαι ολα να σου πανε καλα. Εγω σε λιγες μερες ξεκιναω 4η προσπαθεια!!!

Εμένα ήταν γιατρός μου απο πριν οπότε κάναμε μαζί και την προσπάθεια! Γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένη και δεν έχω κάποιο παράπονο! Ολα καλά!

ουτε εγω εχω κανενα παραπονο. Ολα ειναι θεμα τυχης πιστευω. Αυριο κανεις επαναλιπτικη?

Διαφημίσεις

Ιokasti, Tι κανεις? σε εχασα κοριτσακι μου, ολα πανε καλα?

Ναι, elena μου... όλα καλά πάνε. Το σκουληκάκι έχει μεγαλώσει και είναι 14 χιλιοστά.

Κορίτσια, κι εγώ στο γέννημα... πέτυχα! Και βέβαια, συνεχίζω να παρακολουθούμαι και τώρα κατά τη διάρκεια της κύησης.

Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!

τι κανετε κοριτσια???εγω σημερα το απογευμα εκανα υπερηχο κ οι ωοθηκες μου ειναι πεντακαθαρες το βραδυ ξεκινησα τα φαρμακα την 1η δοση gonal...ο επομενος υπερηχος ειναι το σαββατο οπου θα δωσω κ αιμα οιστραδιολη κ προγεστερονη..ελπιζω να κανω πολλα αυγουλακιααα κ φυσικα μεγαλααα...

βροχερη μου περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια ευχομαι ολα να πηγαν καλα κ να πανηγυριζεις...

Καλημέρα κορίτσια,το έγραψα δίπλα,να το γράψω κι εδώ.....Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας......

Το κυνήγι της ευτυχίας πήρε τέλος! χοριακή 0.

Καλή συνέχεια σε όλες !!!!

mQsAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας.

Μετά την πρώτη και αποτυχημένη εξωσωματικη που εκανα τον Μαη, έχω κάνει την εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο (χωρίς φάρμακα μονο προγεστερόνη υπόθετα) των 2 κρυοσυντηρημένων εμβρύων που έμειναν... Βλαστοκύστες 6ης μέρας η μια ήταν hatched....

Αύριο θα κάνω το τεστ... Ελπίζω ότι αυτή τη φορά πέτυχε αλλά δεν έχω καθόλου συμπτώματα... Είμαι 3,5 βδομάδες από την τελευταία μου περίοδο.

Μήπως βρε κορίτσια έχει κάποια από εσας που δεν είχε συμπτωματα και ηταν τελικά έγκυος?

Ευχαριστώ! και συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν, και στις άλλες μην τα βάλετε κάτω :-)

TFPMp2.png

Καλημέρα κορίτσια,το έγραψα δίπλα,να το γράψω κι εδώ.....Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας......

Δεν πειράζει, βροχερή! Αν πραγματικά το θέλεις, θα βρεις τρόπο να αποκτήσεις το παιδί σου...

Και η ευτυχία δεν είναι μόνο τα παιδιά... Εγώ, όταν έμαθα για την κατάστασή μου, αναλογίστηκα όλους αυτούς που δεν απέκτησαν παιδιά είτε γιατί δεν ήθελαν, είτε γιατί δεν μπόρεσαν...η Μελίνα, ο γιατρός Παπανικολάου (βλ. Τεστ ΠΑΠ), ο Καζαντζάκης και άλλοι πολλοί. Και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να προσπαθήσω μόνο 3 φορές... Αν δεν τα κατάφερνα και συνέχιζα να θέλω ένα παιδί, θα υιοθετούσα. Αν δεν τολμούσα να φτάσω στην υιοθεσία, θα σήμαινε πως θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς παιδιά.

Ευτυχώς, βροχερή μου, μπορούμε να επιλέξουμε!

Βροχερουλα μου στα ειπα και απο εκει! κουραγιο κοριτσακι μου. Το ξερω το εχω σηζει 3 φορες ειναι πολυ ασχημο. Αλλα πιστεψε με συντομα θα συνελθεις και θα ξαναπροσπαθησεις. Σιγουρα θα γινεις μανουλα!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας.

Μετά την πρώτη και αποτυχημένη εξωσωματικη που εκανα τον Μαη, έχω κάνει την εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο (χωρίς φάρμακα μονο προγεστερόνη υπόθετα) των 2 κρυοσυντηρημένων εμβρύων που έμειναν... Βλαστοκύστες 6ης μέρας η μια ήταν hatched....

Αύριο θα κάνω το τεστ... Ελπίζω ότι αυτή τη φορά πέτυχε αλλά δεν έχω καθόλου συμπτώματα... Είμαι 3,5 βδομάδες από την τελευταία μου περίοδο.

Μήπως βρε κορίτσια έχει κάποια από εσας που δεν είχε συμπτωματα και ηταν τελικά έγκυος?

Ευχαριστώ! και συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν, και στις άλλες μην τα βάλετε κάτω :-)

Καλη επιτυχια κοριτσακι μου.

Ναι, elena μου... όλα καλά πάνε. Το σκουληκάκι έχει μεγαλώσει και είναι 14 χιλιοστά.

Κορίτσια, κι εγώ στο γέννημα... πέτυχα! Και βέβαια, συνεχίζω να παρακολουθούμαι και τώρα κατά τη διάρκεια της κύησης.

Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!

Μπραβο iokasti μου, πολυ χαρηκα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!

καλημερα αυριο θα κανω εμβρυομεταφορα με εμβρυα 5η μερας(βλαστοκυστες) θα μου βαλουν τρεια εμβρυακια. περιμενω πως και πως να ερθει η μερα!

κοπελες που εχουν κανει εμβρυομεταφορα και ταξιδεψαν με αεροπλανο περασαν απο ελεγχω?? επειδη ειναι η ακτινοβολια.

μου ειπαν οτι μπορω να ταξιδεψω τη 2η μερα. αν και το ταξιδι(μια μιση ωρα κανει) λιγακι με αγχωνει, αλλα σκευτωμαι αμα ειναι να μεινη κατι θα μεινη.

8HiKp2.png

Καλή αρχή Chrysa!! Με το καλό!! Μακρύ πρωτόκολλο ή βραχύ ξεκίνησες?

μπρβο κοπελα μου μεγαλωνει το σπορακι να χεις μια καλη εγκυμοσυνη...

εχω το πρωτοκολο 5 το κοντο...

Ελπίζω να έχουμε νέα της βροχερής σήμερα!

καλημερα αυριο θα κανω εμβρυομεταφορα με εμβρυα 5η μερας(βλαστοκυστες) θα μου βαλουν τρεια εμβρυακια. περιμενω πως και πως να ερθει η μερα!

κοπελες που εχουν κανει εμβρυομεταφορα και ταξιδεψαν με αεροπλανο περασαν απο ελεγχω?? επειδη ειναι η ακτινοβολια.

μου ειπαν οτι μπορω να ταξιδεψω τη 2η μερα. αν και το ταξιδι(μια μιση ωρα κανει) λιγακι με αγχωνει, αλλα σκευτωμαι αμα ειναι να μεινη κατι θα μεινη.

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα ....

βροχερη μου δεν εχω λογια οτι κ να πω ειναι λιγα...ο χρονος τα γιατρευει ολα κλαψε ξεσπασε κ οποτε αισθανθεις καλυτερα εδω ειμαστε σε οτι χρειαστεις...εχω κανει 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις μια παλλινδρομηση φυσιολογικα κ σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις...ο θεος δεν θα αφησει κανεναν με το εναν η με τον αλλο τροπο μανουλες θα γινουμε...

εγω σημερα ειμαι στην 3η μερα θεραπειας ανυπομονω να ρθει το σαββατο να δω τι καναμε...

Κορίτσια!

Δεν το πιστεύω, το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!!!!!! 235 η χοριακή!

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πώ σε όλες τις κοπέλες να μην τα παραιτήσουν ΠΟΤΕ. Έννοιωθα τόσο χαμένη στην πρώτη μου αποτυχία που σχεδόν πίστευα ότι είναι αδύνατο να δω ποτέ μου ένα θετικό τεστ... Αλλά δεν τα παραίτησα και τώρα νοιώθω τυχερή!

Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία αν έχετε συμπτώματα ή όχι, εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ, ούτε κράμπες ούτε πρησμένο στήθος τιποτα. Οπόταν μη προσπαθείτε να διαβάσετε το καθετί. Μόνο άγχος θα φέρει... Ούτε να ψάχνετε τα πάντα στο ιντερνετ οπως έκανα εγώ... Η κάθε περίπτωση ΕΙΝΑΙ διαφορετικη..

Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα εγκυούλες.

φιλάκια :-P

TFPMp2.png

Kαλημέρα με μιά καλή εβδομάδα για όλους μας

2 και σήμερα αναμονή μέχρι τις 14/11

έχω καταντήση να πίνω μιά κανάτα καφέ απο την αγωνία μου

Στην γυναίκα μου είπα και τα 3 που έχει βάλει αν πιάσουν(που θα πιάσουν) έχουμε άλλο ένα να περιμένει τα θέλω ΟΛΑ..

θεέ μου κάνε το θαύμα σου και βοήθεισε μας και δώσε μας αυτό που διμηούρησες μια ζωή.....

Παναγίτσα μου γέμισε την αγκαλιά σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μάνες σαν εσένα

καλημέρα

Εύχομαι να έχετε ευχαριστα να μας πείτε με το καλό!!!!:P

Κορίτσια!

Δεν το πιστεύω, το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!!!!!! 235 η χοριακή!

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πώ σε όλες τις κοπέλες να μην τα παραιτήσουν ΠΟΤΕ. Έννοιωθα τόσο χαμένη στην πρώτη μου αποτυχία που σχεδόν πίστευα ότι είναι αδύνατο να δω ποτέ μου ένα θετικό τεστ... Αλλά δεν τα παραίτησα και τώρα νοιώθω τυχερή!

Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία αν έχετε συμπτώματα ή όχι, εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ, ούτε κράμπες ούτε πρησμένο στήθος τιποτα. Οπόταν μη προσπαθείτε να διαβάσετε το καθετί. Μόνο άγχος θα φέρει... Ούτε να ψάχνετε τα πάντα στο ιντερνετ οπως έκανα εγώ... Η κάθε περίπτωση ΕΙΝΑΙ διαφορετικη..

Σας εύχομαι ολόψυχα σύντομα εγκυούλες.

φιλάκια :-P

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

cctip3.png

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ευχαριστώ,

Συγχαρητήρια και σε σένα! και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!! Εγω θα πάω σε 2 βδομάδες να με δει ο γιατρός! Ελπίζω και τα 2 εμβρυάκια να μεγαλώνουν καλά!!!! Εσύ πόσα έβαλες?

TFPMp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...