Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κ απο εμενα.ειμαι κανουρια στο forum,κ ενω ειχα θετικο τεστ η χοριακη βγηκε αρνητικη.τωρα προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου.... καλη επιτυχια σε ολες σας με τεραστιες χοριακες..

Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει αυτό...το ανάποδο νόμιζα γίνεται μονο..

Εγώ αυτή τη φορά δεν έκανα τεστ.

Περιμένω στις 1 τα αποτελεσματα από την επαναληπτική...αλλά σχεδον είναι σα να τα ξέρω...:(

Μόνο μπροστά μπορουμε να πάμε...!!!! Ας έχουμε την υγεία μας και που θα παέι θα τα καταφέρουμε!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Σου έυχομαι να πάνε όλα καλά,έστω κ καθυστερημένα......

Σ' ευχαριστώ!!!

Όσο αφορα τα συμπτώματα εχω διαβάσει από όλες τις περιπτώσεις...χωρίς κανένα σύμπτωμα που ήταν έγκυος...με πολλά συμπτώματα που δεν ήταν...με πολλά όμως που ήταν τελικά ....

Είναι λογικό να ασχολείσαι με συμπτώματα..14 μέρες δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε...:P απλά μην σε επηρεαζει όλο αυτό...Εγώ και αυτή την φορά που είχα συμπτώματα το έριχνα στα φάρμακα για να μην ξεσηκώνομαι και με ρίχνει πολύ ψυχολογικά όταν τα συμπτώματα ήταν πιο ήρεμα κάποιες ημέρες...

Σκέψου μόνο πόσα φαρμακα υπάρχουν στον οργανισμό...είναι λογικό και στις ωοθήκες να ψιλοπονάς και χαμηλά...και η μέση σου από την ξάπλα...

Όσο αφορά το στήθος...το δικό μου δεν πρήζεται ούτε στην περίοδο άρα δεν αποτελεί κριτήριο εγκυμοσύνης..

Άρα ψάξε, ρωτα...:P λογικό είναι...;) όλες το κάνουμε αυτό απλά μη θεωρείς τίποτα δεδομένο...γυναίκες με κανένα σύμπτωμα είχαν θετικές χοριακές...

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Σ' ευχαριστώ!!!

Όσο αφορα τα συμπτώματα εχω διαβάσει από όλες τις περιπτώσεις...χωρίς κανένα σύμπτωμα που ήταν έγκυος...με πολλά συμπτώματα που δεν ήταν...με πολλά όμως που ήταν τελικά ....

Είναι λογικό να ασχολείσαι με συμπτώματα..14 μέρες δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε...:P απλά μην σε επηρεαζει όλο αυτό...Εγώ και αυτή την φορά που είχα συμπτώματα το έριχνα στα φάρμακα για να μην ξεσηκώνομαι και με ρίχνει πολύ ψυχολογικά όταν τα συμπτώματα ήταν πιο ήρεμα κάποιες ημέρες...

Σκέψου μόνο πόσα φαρμακα υπάρχουν στον οργανισμό...είναι λογικό και στις ωοθήκες να ψιλοπονάς και χαμηλά...και η μέση σου από την ξάπλα...

Όσο αφορά το στήθος...το δικό μου δεν πρήζεται ούτε στην περίοδο άρα δεν αποτελεί κριτήριο εγκυμοσύνης..

Άρα ψάξε, ρωτα...:P λογικό είναι...;) όλες το κάνουμε αυτό απλά μη θεωρείς τίποτα δεδομένο...γυναίκες με κανένα σύμπτωμα είχαν θετικές χοριακές...

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Eχεις δίκιο,δεν πρέπει να δίνω τόση σημασία στα συμπτώματα,αλλά οι καλές κ οι κακές σκέψεις πάνε κι έρχονται.... :(........είμαι κι απο την φύση μου ανυπόμονη.....

mQsAp3.png

5,3 η επαναληπτικη :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Συνεχίζουμε.....

Διαφημίσεις

Leuta, ακριβώς όπως το είπες... "συνεχίζουμε"!

βροχερή, το στήθος μου άρχισε να πρήζεται 2-3 πριν από τη χοριακή και την αναμενόμενη ημέρα περιόδου (που ευτυχώς δεν ήρθε)! Λίγες μέρες μετά την εμβρυομεταφορά ένιωθα τραβήγματα και κράμπες, αλλά τα αγνοούσα, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι δε θα προχωρούσε.

Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ήρθαν πολύ αργότερα!

Leuta, ακριβώς όπως το είπες... "συνεχίζουμε"!

βροχερή, το στήθος μου άρχισε να πρήζεται 2-3 πριν από τη χοριακή και την αναμενόμενη ημέρα περιόδου (που ευτυχώς δεν ήρθε)! Λίγες μέρες μετά την εμβρυομεταφορά ένιωθα τραβήγματα και κράμπες, αλλά τα αγνοούσα, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι δε θα προχωρούσε.

Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ήρθαν πολύ αργότερα!

iokasti πώς περνάει ο καιρός μου λες??????????

mQsAp3.png

Σε καταλαβαίνω, βροχερή!!!

Εγώ δεν είχα αγωνία μέχρι την πρώτη χοριακή, γιατί δεν περίμενα ότι θα ήμουν έγκυος. Το είχα πιστέψει. Αλλά, την εβδομάδα που μεσολάβησε από τη δεύτερη μέχρι την τρίτη επαναληπτική της χοριακής... νομίζω ότι στο τσακ τη γλίτωσα την παράνοια!

Τώρα για τον υπέρηχο είμαι πιο χαλαρή και απορώ... Ίσως γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλα -και τα καλά και τα άσχημα - είναι κομμάτι της ζωής. Ελπίζω βέβαια να φανούν όλα καλά αύριο, γιατί για εμένα (όπως και για μερικές άλλες) δεν ξέρω πότε θα βρεθεί ξανά ευκαιρία!

Γι' αυτό σκέψου ότι ό,τι και να συμβεί, θα είναι η ζωή σου!...

Καλή αναμονή!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πως πάει η αναμονή?? Εγώ ακόμα αντέχω λέω.... 5 και σήμερα....Εν τω μεταξύ βρήκα στο ντουλάπι μου ένα τεστ εγκυμοσύνης ξεχασμένο με ημερομηνία λήξης 11/2012! Τυχαίο?? Ξέρω πως ίσως να μην είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα αλλά σκεφτόμουν να το έκανα την Κυριακή.... Τι λέτε?

cctip3.png

Κορίτσια πως πάει η αναμονή?? Εγώ ακόμα αντέχω λέω.... 5 και σήμερα....Εν τω μεταξύ βρήκα στο ντουλάπι μου ένα τεστ εγκυμοσύνης ξεχασμένο με ημερομηνία λήξης 11/2012! Τυχαίο?? Ξέρω πως ίσως να μην είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα αλλά σκεφτόμουν να το έκανα την Κυριακή.... Τι λέτε?

Eγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Αν διαβάσεις τις οδηγίες θα δεις ότι το λεέι να μη χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εξωσωματικής. Η νύφη μου το εκανε, έδειξε αρνητικό, απογοητεύτηκε απίστευτα. Την επόμενη έκανε χοριακή και ήταν πάνω από 1,000 γιαυί είχε δίδυμα. Συνεπώς είναι κρίμα να βάλεις τον εαυτό σου σε μία τέτοια διαδικασία.

Έχει δίκιο η Ελένη... Δεν αξίζει να το κάνεις!

Πέμπτη μέρα εμβρυομεταφοράς σήμερα........εσύ πότε την έκανες??

Πότε κάνεις χοριακή?? καλά ,,,,σε ζάλισα??? ουφ!!! προσπαθώ κι εγώ.....

Νομίζω την παλευω.....σήμερα είδα κ κάτι καφέ σταγόνες στο χαρτί κ αναστατώθηκα λίγο......

Εγώ πάντως θα το έκανα το τεστάκι γιατί είμαι απο την φύση μου ανυπόμονη :oops:

Καλά αποτελέσματα να έχουμε........

mQsAp3.png

απο ανυπομονησια αλλο τιποτα..... Την εμβρυομεταφορά την έκανα την Πέμπτη άρα είμαι στην 7η μερα κι εχω αλλες 5.... Την Δευτερα πλαω για χοριακή. Όσο για το τεστ.... δεν ξερω αν θα κρατηθω αλλά σίγουρα θα ξερω πως αυτο που θα δω δεν πρεπει να ο εμπιστευτω....

cctip3.png

Διαφημίσεις

βροχερή, το καφε που ειδες είναι πολυ θετικο σημαδι. Είναι μαλλον αιματακι εμφυτευσης. Εγω και στις δυο θετικες χοριακες μου το ειχα. Μαλλον το εμβρυακι σου γατζωθηκε.

βροχερή, το καφε που ειδες είναι πολυ θετικο σημαδι. Είναι μαλλον αιματακι εμφυτευσης. Εγω και στις δυο θετικες χοριακες μου το ειχα. Μαλλον το εμβρυακι σου γατζωθηκε.

πω πω μη μου λες τέτοια κορίτσι κ παίρνω θάρρος........κ μετά....άντε να με μαζέψετε..........

mQsAp3.png

απο ανυπομονησια αλλο τιποτα..... Την εμβρυομεταφορά την έκανα την Πέμπτη άρα είμαι στην 7η μερα κι εχω αλλες 5.... Την Δευτερα πλαω για χοριακή. Όσο για το τεστ.... δεν ξερω αν θα κρατηθω αλλά σίγουρα θα ξερω πως αυτο που θα δω δεν πρεπει να ο εμπιστευτω....

Δευτέρα ε??? λίγες μερούλες έμειναν!!!!

Εμένα μου είπανε να την κάνω Τετάρτη αλλά επειδή θέλω όταν την κάνω να είμαι μαζί με τον άντρα μου....λέω να την κάνω Τρίτη......πειράζει?????

Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!

mQsAp3.png

Ε για μία μερούλα.... δεν νομίζω να πειράζει τόσο. Ούτως ή άλλως θα ακολουθήσει κι επαναληπτική. Οπότε καλή επιτυχία να έχουμε όλες με μεγάλες τιμές στις χοριακές!!

cctip3.png

Κορίτσια γεια σας κ απο μένα. Δεν ξέρω γιατι δίσταζα να γράψω αλλά τώρα ειμαι εδώ.

Έκανα το βραχυ πρωτόκολλο κ τώρα ειμαι κ εγω στην φάση αναμονής:?

Ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες!!!!

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Κορίτσια σήμερα έκανα την 1η χοριακή και είχα 874 είμαι πολυ χαρούμενη εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας τα ίδια.Είχα παρόλα αυτά πόνους περιόδου έντονους οπότε αν έχετε και εσεις μην απογοητεύεστε:wink:

καλησπερα κοριτσακια!με το καλο οι τεραστιες χοριακες!

εγω πηρα τα πραγματα σφιχτα!μολις μου τελειωσε το αιμα της αποβολης κ στον επομενο κυκλο(δλδ σε 2 βδομαδες) ξεκιναω προετοιμασια για κατεψυγμενα!στη βραση κολλαει το σιδερο λενε!!

επισης αυτη τη φορα δηλωσα στο γιατρο μου οτι δεν παιρνω ουτε 1 μερα αδεια!!κανονικα στο σχολειο!ισως πω οτι με ποναει η μεση μου στα μικρα για να μην ειμαι ορθια πολλες ωρες.

παμε γερα!!!!

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Κορίτσια γεια σας κ απο μένα. Δεν ξέρω γιατι δίσταζα να γράψω αλλά τώρα ειμαι εδώ.

Έκανα το βραχυ πρωτόκολλο κ τώρα ειμαι κ εγω στην φάση αναμονής:?

Ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες!!!!

Πότε κάνεις χοριακή κορίτσι??? καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!!

mQsAp3.png

Κορίτσια σήμερα έκανα την 1η χοριακή και είχα 874 είμαι πολυ χαρούμενη εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας τα ίδια.Είχα παρόλα αυτά πόνους περιόδου έντονους οπότε αν έχετε και εσεις μην απογοητεύεστε:wink:

Σ ευχαριστούμε πολύ,να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη!!!!

mQsAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...