Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Χοριακή....8,5 :(:(:(:(:(:(:(

Μου είπαν να επαναλάβω τη δευτέρα...Κορίτσια τζίφος ε?

Έχω φαει μεγάλη στεναχώρια.....

Μου είπαν ότι μπορεί να ανέβει αλλά μάλλον θα πέσει...Αυτο θεωρείται βιοχημική ή δεν είναι καν εμφύτευση?

Μου είπαν ότι δείχνει ότι έκανε το έμβρυο αλληλεπίδραση με το ενδομήτριο αλλά το πιο πιθανό δεν υπάρχει εμφύτευση κανονική...................

Έχω ελπίδα να έγινε καθυσρερημένη εμφύτευση?

Ποια μέρα ήταν σήμερα? Μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη μέχρι τη Δευτέρα και δεν ξέρεις ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποια μέρα ήταν σήμερα? Μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη μέχρι τη Δευτέρα και δεν ξέρεις ποτέ.

11η ήταν σήμερα.........12η αν μετρήσουμε και την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.....

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

leuta, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η κύηση ειναι κατα 99% βιοχημική. Συνήθως αυτό οφειλεται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου. Ειχα και γω προσφατα και το έχω ψαξει το θέμα.

Κρατα το θετικο, ότι δηλ. έγινε η εμφυτευση. Ας ευχηθουμε την επομενη φορά να έχουμε τεραστια χοριακή γιατι και αυτό με τη μικρη το έζησα και δεν παλευεται.

leuta, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η κύηση ειναι κατα 99% βιοχημική. Συνήθως αυτό οφειλεται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες του εμβρυου. Ειχα και γω προσφατα και το έχω ψαξει το θέμα.

Κρατα το θετικο, ότι δηλ. έγινε η εμφυτευση. Ας ευχηθουμε την επομενη φορά να έχουμε τεραστια χοριακή γιατι και αυτό με τη μικρη το έζησα και δεν παλευεται.

θεωρείται βιοχημική και με τόσο μικρή χοριακή ή δε θεωρείται τίποτα? Είναι μισοεμφύτευση...Ρωτάω γιατι είναι σημαντικό για μένα αν σημαίνει εμφύτευση έστω και με τόσο μικρή χοριακή...ακόμα και αν δεν προχωρήσει...

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Πανω από 5 μοναδες σημαινει εμφυτευση. Αλλιως θα έβγαινε 0. Απλά το έμβρυο δεν έχει δυναμική (?).

Υπαρχει βεβαια και μια μικρη πιθανοτητα να έγινε αργα η εμφυτευση. Θα ξεκαθαρισει με την επομενη χοριακη χοριακη. Εχω διαβασει και για τελειομηνες εγκυμοσυνες που ξεκινησαν από 5. Σου ευχομαι να εισαι μια απο αυτες,

Διαφημίσεις

Πανω από 5 μοναδες σημαινει εμφυτευση. Αλλιως θα έβγαινε 0. Απλά το έμβρυο δεν έχει δυναμική (?).

Υπαρχει βεβαια και μια μικρη πιθανοτητα να έγινε αργα η εμφυτευση. Θα ξεκαθαρισει με την επομενη χοριακη χοριακη. Εχω διαβασει και για τελειομηνες εγκυμοσυνες που ξεκινησαν από 5. Σου ευχομαι να εισαι μια απο αυτες,

Ευχαριστώ! ;)

θεωρείται βιοχημική και με τόσο μικρή χοριακή ή δε θεωρείται τίποτα? Είναι μισοεμφύτευση...Ρωτάω γιατι είναι σημαντικό για μένα αν σημαίνει εμφύτευση έστω και με τόσο μικρή χοριακή...ακόμα και αν δεν προχωρήσει...

Η χοριακη σου δειχνει σίγουρα εμφυτευση και αυτό είναι θετικο. Μην απελπιζεσαι και κρατά θετικη στάση μέχρι την επόμενη χοριακη. Εύχομαι να πάνε όλα καλα!

Η χοριακη σου δειχνει σίγουρα εμφυτευση και αυτό είναι θετικο. Μην απελπιζεσαι και κρατά θετικη στάση μέχρι την επόμενη χοριακη. Εύχομαι να πάνε όλα καλα!

Leuta, για να το λένε τόσα πολλά κορίτσια, έτσι θα είναι... Ρώτα και το γιατρό σου!

Έγινε, λοιπόν, η αρχή... Η συνέχεια θα είναι καλύτερη!!!

Kαλησπέρα κι απο μένα....

Σήμερα έκανα εμβρυομεταφορά,κ ξεκινά η περίοδος της αναμονής.....

Συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρανε,κ θετικές χοριακές σε όσες περιμένουν!!! :P :p :P

mQsAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πηγα καλά. Μαζευα, μαζευα τοσους μηνες και στην αποψυξη δεν έμεινε κανενα. Τζιφος!

:( :( :(

Κρίμα...Τι άλλο να πω...Το μόνο που θέλω είναι να σου στείλω τη συμπαράσταση μου και μια ζέστη αγκαλιά..

Διαβάζω πάντα με πόση προθυμία και θετική σκέψη απαντάς σε όλες μας, ακόμα κι αν δεν σου έχει τεθεί προσωπικά κάποιο ερώτημα.

Τι είπαν απ΄το κέντρο; Πως σε συμβουλεψαν να συνεχίσεις;

Κορίτσια γεια σας . εύχομαι σε όλες να έχουμε μια τεράστια χοριακη ......είμαι στην Τετάρτη μερα της εμβριομεταφορας και έχω κατα διαστήματα έντονους πόνους περιόδου κ πόνους στη μέση !!! Επίσης το βράδυ έχω τρομερό πρόβλημα αφού με ξυπνάει ο πόνος για να παω τουαλέτα ... Λέτε να ειναι κάτι κακό ;;; Σας ευχαριστω πολύ !!!!

Καλησπερα σε ολα τα μελοι και ευχομαι καθε επιτυχια ... και εγω ειμαι στην τριτη ημερα της εμβρυομεταφορας και εχω τα ιδια συμπτωματα με εσενα αννα_1982

ευχομαι ολα να πανε καλα, ειναι η πρωτη φορα που κανω και εχω αρκετη αγωνια

αυτες οι δυο εβδομαδες μου φαινονται αιωνες .

καλη επιτυχία!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες σας κοριτσια που έχετε κάνει εμβρυομεταφορα και περιμενετε την πολυποθητη χοριακή. Είμαι κι εγώ σήμερα 4η μέρα κι έχω κι εγώ τα ίδια. Αν και μέρα με την μέρα αισθάνομαι λιγότερο πόνο, όταν γεμίζει η κύστη μου....... πεθαινω.... σαν να πιέζει τις οωθήκες??? τι να πω. Ο γιατρός μου ζήτησε την πέμπτη μέρα, αύριο δηλαδή να πάω να κάνω μία οιστραδιόλη και μία προγεστερόνη. Ξέρετε τι θα σημαίνουν οι τιμές τους στην συγκεκριμένη φάση?

cctip3.png

Διαφημίσεις

βροχερή, να έχεις πολύ πολύ πολύ καλά αποτελέσματα!!!

Sunty μου, θα συμφωνήσω με την georgia... Μας έχεις βοηθήσει πολύ όλες μας! Πώς σκέφτεσαι να συνεχίσεις τώρα; Πάντως, δεν είναι κακή ιδέα και το ένα εμβρυάκι για εμβρυομεταφορά!!!

Κορίτσια, εγώ δεν είχα πόνους περιόδου μετά την εμβρυομεταφορά, είχα όμως κάτι τραβήγματα και κράμπες... που βέβαια, τότε δεν τους έδινα σημασία!

Δεν πηγα καλά. Μαζευα, μαζευα τοσους μηνες και στην αποψυξη δεν έμεινε κανενα. Τζιφος!

Υπομονή και αισιοδοξία...δεν εχουμε κάτι άλλο για να μας κρατάει....

Σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις τη χαρά μίας μεγάλης χοριακής!!!!!

Σε όλα τα κορίτσια που είναι στην αναμονή..σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να περάσει γρήγορα το διάστημα και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα...

Εγώ αύριο κάνω την επαναληπτική μου ...αλλά δεν ελπίζω σε πολλά... ήδη έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα για την 3η μου προσπάθεια...

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα προχωράμε...ο Θεός ξέρει κατι παραπάνω!

Και μία κινέζικη παροιμία λέει... "Έχεις παιδιά, να τα χαίρεσαι. Δεν έχεις, να χαίρεσαι." Την ανακάλυψα, όταν στο μυαλό μου ήταν έντονη ακόμα η ιδέα της ζωής χωρίς παιδιά!

καλησπερα κ απο εμενα.ειμαι κανουρια στο forum,κ ενω ειχα θετικο τεστ η χοριακη βγηκε αρνητικη.τωρα προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου.... καλη επιτυχια σε ολες σας με τεραστιες χοριακες..

Πω πω βρε κορίτσι.....τι σου είπανε απο το κέντρο???

Γιατί έγινε αυτό?? Κουράγιο βρε Sunty μου.....

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις με ένα???

mQsAp3.png

καλησπερα κ απο εμενα.ειμαι κανουρια στο forum,κ ενω ειχα θετικο τεστ η χοριακη βγηκε αρνητικη.τωρα προσπαθω να μαζεψω τα κοματια μου.... καλη επιτυχια σε ολες σας με τεραστιες χοριακες..

Λυπάμαι πολύ για τα νέα σου....:(

Κουράγιο.....

mQsAp3.png

Σε όλα τα κορίτσια που είναι στην αναμονή..σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να περάσει γρήγορα το διάστημα και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα...

Εγώ αύριο κάνω την επαναληπτική μου ...αλλά δεν ελπίζω σε πολλά... ήδη έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα για την 3η μου προσπάθεια...

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα προχωράμε...ο Θεός ξέρει κατι παραπάνω!

Σου έυχομαι να πάνε όλα καλά,έστω κ καθυστερημένα......

mQsAp3.png

Καλημέρα κορίτσια.....Είμαι στην τρίτη μέρα της εμβρυομεταφοράς έχω κι εγώ περίπου τα ίδια συμπτώματα με εσάς......

Εχω έντονους πόνους περιόδου ιδιαίτερα αφού αδειάσω την κύστη μου,για περίπου 15 λεπτά :confused:.....Την κοιλιά μου την νιώθω (και είναι) πολύ πολύ πρησμένη.......Το στήθος μου όμως δεν με πονάει καθόλου...:(...... Αυτό κακό δεν είναι?????? πώς θα περάσουν οι μέρες Θεέ μου....???

mQsAp3.png

βροχερή, να έχεις πολύ πολύ πολύ καλά αποτελέσματα!!!

Sunty μου, θα συμφωνήσω με την georgia... Μας έχεις βοηθήσει πολύ όλες μας! Πώς σκέφτεσαι να συνεχίσεις τώρα; Πάντως, δεν είναι κακή ιδέα και το ένα εμβρυάκι για εμβρυομεταφορά!!!

Κορίτσια, εγώ δεν είχα πόνους περιόδου μετά την εμβρυομεταφορά, είχα όμως κάτι τραβήγματα και κράμπες... που βέβαια, τότε δεν τους έδινα σημασία!

Σ ευχαριστω iokasti μου,πες μας τι άλλα συμπτώματα είχες?? το στήθος????

Το δικό μου ακόμα τίποτα κ ανησυχώ.....:(

mQsAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...