Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημέρα κι Από μένα. Επίσης αρνητική αλλα δεν πειράζει την επόμενη θα μας κάτσει σίγουρα!! Εύχομαι στις υπόλοιπες να ακούσουμε ευχάριστα νέα για να πάρουμε κι εμείς κουράγιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι Από μένα. Επίσης αρνητική αλλα δεν πειράζει την επόμενη θα μας κάτσει σίγουρα!! Εύχομαι στις υπόλοιπες να ακούσουμε ευχάριστα νέα για να πάρουμε κι εμείς κουράγιο.

μακαρι!! νιωθω τοσο κουρασμένη.

Christine και vaso λυπάμαι για τις χοριακες.

Μην απογοητευεστε,η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και σύντομα θα χουμε και τις δικές σας επιτυχίες.η επόμενη φορα ίσως να ναι κι η τυχερή.

μακαρι!! νιωθω τοσο κουρασμένη.

Λυπάμαι τόσο πολύ και σε καταλαβαίνω στο διπλάσιο. Μία εβδομάδα πριν ένιωθα έτσι. Μία μέρα άφησα τον εαυτό μου να βγάλει ότι είχα μέσα μου! Το ζήτησα και από όλους αυτό! Τήν επόμενη μέρα ξύπνησα αλλίως....... Είχα καθαρίσει και τώρα θα ξαναβάλω αρχή γιατί το θέλω πολύ και αυτή η επιθυμία είναι τόσο μεγάλη που δεν θα το βάλω κάτω!!! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ!!!!! ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!:lol: ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Καλημέρα. Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Εγώ μετράω ώρες για τη χοριακή μου. Θα πάω αύριο το πρωί.

Ευχαριστώ! Καλά αποτελέσματα!!! ;)

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Καλή επιτυχία και καλές χοριακες να έχουμε.με κρυοσυντηρημένα εμβρυακια?

Ναι! 3/11 8α κάνω τη χοριακή...

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Christine και vasο προχωράμε γερά!!!!!!!! Θα μας κάτσει που θα παει....Ολα γίνονται όταν τα θέλουμε πολύ!

Christine και vasο προχωράμε γερά!!!!!!!! Θα μας κάτσει που θα παει....Ολα γίνονται όταν τα θέλουμε πολύ!

Εσυ έχεις κατάψυξη η πάλι Από την αρχη;

Άκυρο μόλις είδα ότι περιμένεις χοριακη. Να σου ευχηθώ να είναι πολυ πολυ μεγάλη και να παραμείνει ετσι!

Ναι! 3/11 8α κάνω τη χοριακή...

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι.2η φορα με κρυοσυντηρημένα και χοριακη θα κάνω την Δευτέρα 29/10.με το καλο σύντομα μανουλλες,μακάρι να μας παν όλα καλά :-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι.2η φορα με κρυοσυντηρημένα και χοριακη θα κάνω την Δευτέρα 29/10.με το καλο σύντομα μανουλλες,μακάρι να μας παν όλα καλά :-D:grin::-D:grin::-D

Ποσο ημερών ήταν τα κρυοσυντηρημένα σου όταν σου τα βαλαν?

Κοριτσια από από ποτε μετραμε της μερες για τη χοριακή; Δηλ. όταν εννουμε 10 μερες μετα εννουμε και την ημερα της ΕΤ;

Cristine λυπαμαι, ο,τι να πω ειναι λιγο!

Μετράμε και την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.

Ποσο ημερών ήταν τα κρυοσυντηρημένα σου όταν σου τα βαλαν?

Ήταν 3 ημερινων,το ένα 10 κυττάρων και το άλλο στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης (early composition).τώρα τι είναι αυτό δεν ξέρω,απλά απ ότι μου είπανε έχει γρηγορότερη ανάπτυξη απο το άλλο.μακάρι αυτη τη φορά να πανε όλα καλα.εσένα?

Sunty δεν σου είπε ο γιατρός σου ποτε σε περιμένει για χοριακη?

Ήταν 3 ημερινων,το ένα 10 κυττάρων και το άλλο στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης (early composition).τώρα τι είναι αυτό δεν ξέρω,απλά απ ότι μου είπανε έχει γρηγορότερη ανάπτυξη απο το άλλο.μακάρι αυτη τη φορά να πανε όλα καλα.εσένα?

Sunty δεν σου είπε ο γιατρός σου ποτε σε περιμένει για χοριακη?

Πληροφοριακα ρωταω.

Διαφημίσεις

Πληροφοριακα ρωταω.

Μην αγχωνεσαι για τις μέρες,προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να μην το σκέφτεσαι για να περάσουν πιο γρήγορα.ακόμα και μια μέρα για μας φαίνεται αιώνας

Έκανε καμια άλλη κοπέλα pregnyl μετά την εμβρυομεταφορα?

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σας.

Τον Δεκέμβρη θα βάλω κατεψυγμένα, ελπίζω να μην εχω μικρες πιθανότητες.

Eleni περιμένουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σας.

Τον Δεκέμβρη θα βάλω κατεψυγμένα, ελπίζω να μην εχω μικρες πιθανότητες.

Eleni περιμένουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ. Θα έχω νέα μετά το μεσημεράκι

Κορίτσια καλημέρα!

Συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όσες κοπέλες τα έχουν καταφέρει και κουράγιο και δύναμη σε μας τις υπόλοιπες!

Είμαι σε πρόγραμμα με μακρύ πρωτόκολλο και είμαι στη φάση της διέγερσης με πουρεγκόν. Μόλις γύρισα απ'το κέντρο και μου αύξησε τη δόση. Φοβάμαι πως δεν θα με φτάσουν τα φάρμακα. Έχει περισσέψει σε καμιά κοπέλα που έχει ξεμπερδέψει με αυτά κανένα κλειστό κουτί πουρεγκόν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Κορίτσια καλημέρα!

Συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όσες κοπέλες τα έχουν καταφέρει και κουράγιο και δύναμη σε μας τις υπόλοιπες!

Είμαι σε πρόγραμμα με μακρύ πρωτόκολλο και είμαι στη φάση της διέγερσης με πουρεγκόν. Μόλις γύρισα απ'το κέντρο και μου αύξησε τη δόση. Φοβάμαι πως δεν θα με φτάσουν τα φάρμακα. Έχει περισσέψει σε καμιά κοπέλα που έχει ξεμπερδέψει με αυτά κανένα κλειστό κουτί πουρεγκόν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δυστυχώς επαιρνα menopur και δε μπορω να σε βοηθήσω,

Καλή επιτυχία σου ευχομαι!

Δεν θέλω τέτοια!!!! Τι θα πει κουραστηκες; Θέλω ηθικό ακμαιοτατο και να σκέφτεσαι ότι δεν Είσαι η Μονη αλλα ούτε και Μονη!!!

χαχαχα! εχεις δίκιο!

εσυ πότε θα ξαναρχίσεις?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...