Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Αρα ΛΙΝ αυτά είναι ευχάριστα, το εμβρυάκι ήταν μια χαρα, ευτυχώς δεν σου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, οπότε κάτι να κάνουμε για το άγχος και το μωράκι σάς είναι στο δρόμο. Κάπου έχασε τη στάση αλλά σύντομα θα είναι κοντά σας...

RIKA μου, οντως απο τη μια ειναι ευχαριστα οτι δεν ειχε προβλημα το αγορακι μου, αλλα απο την αλλη ποναω τωρα περισσοτερο γιατι δεν υπηρχε απολυτος κανενα προβλημα και το εχασα. Μακαρι την επομενη φορα που θα ερθει να μεινη και να το παρω στην αγκαλια μου.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια με 3ψηφια!!!!!! χοριακη

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανιτάκι τι νέα?Πότε πας?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ!!!!!!!!

ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ!!!!!!!!

ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Ανιτάκι εγώ περιμένω περίοδο σήμερα, αυριο και ξεκινάω.Καλή επιτυχία και σε σένα, σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.

Λινάκι την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να αγχωθεις, θα σου γράφω κάθε μέρα ανέκδοτα.

a%3Ea%3E

Καλημερα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλες να είστε καλα, αισιόδοξες, γερές και δυνατές!

Chrysa1982 έχεις κάνει εξέταση για θρομβοφιλια; Τώρα με το καλο που θα πας στον εξωσωματικο σου, συζήτησε το.

Εγω παίρνω ασπιρίνη και κάνω και κάθε βραδυ ένεση.

Ψάξτο όμως.

Οσο για τη χοριακη μου θα πάω αύριο και θα σας πω.

Κορίτσια έχω μια ερώτηση σήμερα. Είμαι 7w+3d σήμερα και ενω είχαν περάσει εδω και μερες κατι πονοι περιόδου που είχα, απο χθες το βραδυ αλλα πιο πολυ σήμερα, έχουν επιστρέψει. Πως γινεται να σταματήσουν και να επιστρέψουν 10 μερες μετα; Μήπως είναι κακο σημάδι; Παει στο κακο ο νους μου γιατι δεν έχω και πολυ καλές χοριακες..

Διάβασα στο Ίντερνετ οτι οι πονοι περιόδου έρχονται ΚΑΙ όταν παει καλα, αλλα ΚΑΙ όταν παει άσχημα.

Ναι το ξέρω, δεν είστε μαντισες για να ξέρετε :-) , αλλα έγραψα τους προβληματισμούς μου για να το βγάλω απο μέσα μου.

Και τους εβγαλα που αλλού; Στο παρεακι που είναι παντα εδω!

****Φιλακια σε όλες****

Διαφημίσεις

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΝΙΤΑΚΙ! ΚΑΙ ANASTASIA! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕΙΝΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟ.

8HiKp2.png

Εσυ λοιπόν mimitra θα κρατήσεις αυτό που βρήκες ότι είναι καλό και το κακό δεν θα το σκέφτεσαι καθόλου. Αλλές 4 κρίσιμες βδομάδες έμειναν που μπορεί να έχεις διάφορα συμπτώματα ανάλογα και την εγκυμοσύνη. Θα τρέξουν σαν νεράκι και όλα θα πάνε καλά.

cOiVp2.png

Καλημερα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλες να είστε καλα, αισιόδοξες, γερές και δυνατές!

Chrysa1982 έχεις κάνει εξέταση για θρομβοφιλια; Τώρα με το καλο που θα πας στον εξωσωματικο σου, συζήτησε το.

Εγω παίρνω ασπιρίνη και κάνω και κάθε βραδυ ένεση.

Ψάξτο όμως.

Οσο για τη χοριακη μου θα πάω αύριο και θα σας πω.

Κορίτσια έχω μια ερώτηση σήμερα. Είμαι 7w+3d σήμερα και ενω είχαν περάσει εδω και μερες κατι πονοι περιόδου που είχα, απο χθες το βραδυ αλλα πιο πολυ σήμερα, έχουν επιστρέψει. Πως γινεται να σταματήσουν και να επιστρέψουν 10 μερες μετα; Μήπως είναι κακο σημάδι; Παει στο κακο ο νους μου γιατι δεν έχω και πολυ καλές χοριακες..

Διάβασα στο Ίντερνετ οτι οι πονοι περιόδου έρχονται ΚΑΙ όταν παει καλα, αλλα ΚΑΙ όταν παει άσχημα.

Ναι το ξέρω, δεν είστε μαντισες για να ξέρετε :-) , αλλα έγραψα τους προβληματισμούς μου για να το βγάλω απο μέσα μου.

Και τους εβγαλα που αλλού; Στο παρεακι που είναι παντα εδω!

****Φιλακια σε όλες****

Καλημέρα mimitra! Να σου δώσω μια συμβουλή ? μη διαβάζεις τίποτα στο Ίντερνετ, να μιλάς με τον ιατρό σου καλύτερα. Πάντως γενικά οι πόνοι περιόδου σημαίνουν ότι μεγαλώνει η μήτρα. Μην αγχωνεσαι όσο μπορείς.

ANASTASIA1976καλη επιτυχία κοριτσάκι μου!

Έχεις κατεψυγμένα μωρακια ή θα κανεις όλη τη διαδικασία εξαρχής και θα βάλεις νωπά;

ΛΙΝΑΚΙ σε έχω δει πολυ αποφασισμένη αυτη τη φορα και πιστεύω πολυ σε 'σένα! Ειμαι σιγουρη οτι δε θα σε πιάσει ξανά το άγχος σου!

Καλημέρα RIKA79 και SOULITSA!

Τα καλά πρέπει να κρατάω το ξέρω αλλα... Αν ο άνθρωπος είναι απαισιόδοξος... Δύσκολα το εφαρμόζει!

Είμαι χαζή το ξέρω! Λοιπόν, stop οι κακές σκέψεις, θα σκέφτομαι αυτο που λέει η SOULITSA. Μεγαλώνει η μήτρα μου!!

Αμάν πια αυτη η απαισιοδοξία μου!

Με τσαντιζει!

Να είστε καλα κορίτσια!

Έχω γλιτώσει πολλα λεφτα απο ψυχολόγους, χάρις σε σας!

:-) :-) :-)

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες

Aliki μου και γω περασα το στάδιο του να ριχνω ευθύνες.... Δεν βοηθάει και πολύ αλλά ξεσπάς όσο και να πεις μέχρι να ξεπεράσεις την απογοήτευση και την στεναχώρια και να ξαναπροσπαθήσεις. Είσαι τυχερή που έχεις ήδη ένα μωράκι, είσαι ευλογημένη! Να σου ζήσει! Οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς, οπόταν κουράγιο και ξαναπροσπάθησε όσο πιο νωρίς μπορείς. ίσως με άλλο πρωτόκολλο να δημιουργήσεις περισσότερα ωάρια. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη δεν χάνεις τπτ.

ΛΙΝ μου, γεια σου και σενα... Τι παρηγορια να είναι που ξέρεις ότι το μωράκι σου ήταν καλά και άρα δεν υπάρχει εξήγηση.... Τι να σου πω κορίτσι μου. Ελπίζω τα βάσανα σου να έχουν τελειώσει και τον Απρίλη επιτέλους να μας πεις τα ευχάριστα.

Chrysa μου καλή αρχή! Καλά σκέφτεσαι να είσαι χαλαρή αυτή τη φορά, εντάξει όχι να πας και clubbing :lol: , και όλα θα πάνε καλά!

ΑΝΙΤΑΚΙ με το καλό να λυθεί αυτό το θέμα με τα ΝΚ, για να προχωρήσεις και με την 2η σου προσπάθεια. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς με αυτή τη θεραπεία. Δεν ξερω ακριβώς τι είναι, ελπίζω πως είναι κάτι απλό.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου γλυκιά αύριο αρχίζεις τις ενέσεις κανονικά έ για διέγερση? Καλή τύχη κοριτσάκι μου θα σε σκέφτομαι.

SOULITSA ΚΑΙ RIKA79, καλή επιτυχία με μεγάλες χοριακές σύντομα!!!!!

Κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα των αιματολογικών μου και οι πιθανότητες για σύνδρομο down και άλλες ανωμαλίες είναι 1:10000! Νομίζω είναι καλά ε?

Το άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι ότι αρρώστησα με βήχα και φλέγματα και ο γιατρός (ο γυναικολόγος μου) μου είπε να να πιω actifed και mucosolvan. Τα πήρα για 3 μέρες και σήμερα διάβασα στο ιντερνετ ότι μπορεί να βλάπτουν! Θα τα σταματήσω αλλά για να μου πει ο γιατρός μου λογικά δεν θα είναι κάτι τραγικό ε????

TFPMp2.png

ANASTASIA1976καλη επιτυχία κοριτσάκι μου!

Έχεις κατεψυγμένα μωρακια ή θα κανεις όλη τη διαδικασία εξαρχής και θα βάλεις νωπά;

ΛΙΝΑΚΙ σε έχω δει πολυ αποφασισμένη αυτη τη φορα και πιστεύω πολυ σε 'σένα! Ειμαι σιγουρη οτι δε θα σε πιάσει ξανά το άγχος σου!

mimitra μου, καποιες φορες οι ασχημες καταστασης που περναμε μας κανουν πιο δυνατες για να συνεχισουμε να ελπιζουμε μεσα απο της προσπαθειες μας για μια νεα αρχη που θα φερει την ευτυχια που τη αλλο μπορει να ειναι απο μια γλυκια παρουσια ενος παιδιου!!!!!

Σου ευχομαι κοριτσακι μου να πανε ολα τελεια μεχρι τους 9μηνες και να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσηνη με γερο μωρακι!!!!! που θα το παρεις στην αγκαλια σου!!!!!

Προσπαθεισε να μην κανεις ασχημες σκεψεις γιατι της μεταφερεις στο μωρακι και θα στεναχωριεται που ειμαι σιγουρη οτι δεν θελεις να στεναχωριεται, προσπαθεισε να εισαι ηρεμη για το μωρακι μου εχεις στην κοιλιτσα σου!!!! και θα δεις που θα περνεις δυναμη και θα τα βλεπεις ολα πιο ομορφα ακομα και να εμφανιζοντε διαφορα συμπτωμα που σε βαζουν σε αρνητικες σκεψεις ΕΣΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΑΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΣΟΥ!!!! ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΦΙΛΙΑ

8HiKp2.png

Mimitra συγγνώμη που ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι. Αφού είσαι στην 8η εβδομάδα γιατί θα κανείς χοριακη και όχι υπερηχο? δεν έχεις ακούσει καρδούλα?

SOULITSA πήγα για τον 1ο υπέρηχο όταν ήμουν 6w+2d και δεν ακούσαμε καρδούλα. Ο γιατρός ειπε οτι είναι νωρίς και να πάμε πάλι όταν θα είμαι 8w+2d. Μέχρι τότε όμως (επειδη είχα μια αποβολή πιο παλιά), να κάνω ακόμα 2 χοριακες για να βεβαιωθουμε οτι συνεχίζει η κυηση.

Την πρώτη την έκανα την περασμένη εβδομαδα και είχε αυξηθεί και την άλλη θα την κάνω αύριο.

Αν ακούσουμε καρδιά θα σταματήσω αυτο το βάσανο!

Διαφημίσεις

Chrisine μου καλημέρα!

Μέσα οι ενδείξεις στο φάρμακο εκει που λέει "κυηση και γαλουχια" τι λέει;

Λέει οτι βλάπτει και οτι απαγορεύεται στην κυηση;

Οπως και να εχει αφού διαβασες έτσι, παρτον τηλεφωνο.

ΛΙΝΑΚΙ μου σε ευχαριστω πολυ για τις θετικές σου σκέψεις!

Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη για μένα και θα χαρώ πιο πολυ όταν θα είσαι έτσι αισιόδοξη και για τον εαυτό σου!

***φιλακιαααα***

ΛΙΝΑΚΙ μου σε ευχαριστω πολυ για τις θετικές σου σκέψεις!

Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη για μένα και θα χαρώ πιο πολυ όταν θα είσαι έτσι αισιόδοξη και για τον εαυτό σου!

***φιλακιαααα***

Απο δω και περα μονο αισιοδοξια (τα λεω για να τα εμποδοσ και εγω) χωρις να ξερουμε δεν πρεπει να προδικαζουμε απολυτος τιποτα (τα λεω στον εαυτο μου πρεπει να παθω για να μαθω), πρεπει να κανουμε υπομονη κ επιμονη για να αποκτησουμε τα μωρακια μας, γιατι για ολες μας θα βοηθηση και βοηθαει Ο ΘΕΟΥΛΗΣ να γινουμε μανουλες και της ειδη εγκυουλες να φερουν στον κοσμο γερα μωρακια!!!

Για ολες μας ειμαι αισιοδοξη το 2013 ειναι η χρονια μας!!!!!!:wink:

8HiKp2.png

Chrisine μου καλημέρα!

Μέσα οι ενδείξεις στο φάρμακο εκει που λέει "κυηση και γαλουχια" τι λέει;

Λέει οτι βλάπτει και οτι απαγορεύεται στην κυηση;

Οπως και να εχει αφού διαβασες έτσι, παρτον τηλεφωνο.

Νομίζω μου είπε να τα πάρω μηπως και πάθω χειρότερα και θέλω αντιβίωση... Τουλάχιστο τα πήρα στην 13-14 βδομάδα οπόταν δεν είναι τόσο τραγικό όπως αν ήταν στο πρώτο τρίμηνο... Τέλειωσε τώρα! Δεν θα πιω άλλο!

Και γω είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος άνθρωπος... Πάντα ο νους μου στο κακό... Αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πραγματικά ΔΕΝ βοηθά σε τίποτα!!! Μπορεί και να βλάπτει κιόλας.... Γίνεσαι ψυχωτικός και αγχωτικός άνθρωπος, ενώ αν έχει λίγη πίστη και αισιοδοξία, αν μη τι άλλο είσαι πιο ήρεμος και περνάς τις μέρες σου πιο όμορφα. Το κακό αμα είναι να έρθει θα έρθει, τι κερδίζεις με το να είσαι μίζερος περιμένοντας το!

Χ

TFPMp2.png

Νομίζω μου είπε να τα πάρω μηπως και πάθω χειρότερα και θέλω αντιβίωση... Τουλάχιστο τα πήρα στην 13-14 βδομάδα οπόταν δεν είναι τόσο τραγικό όπως αν ήταν στο πρώτο τρίμηνο... Τέλειωσε τώρα! Δεν θα πιω άλλο!

Και γω είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος άνθρωπος... Πάντα ο νους μου στο κακό... Αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πραγματικά ΔΕΝ βοηθά σε τίποτα!!! Μπορεί και να βλάπτει κιόλας.... Γίνεσαι ψυχωτικός και αγχωτικός άνθρωπος, ενώ αν έχει λίγη πίστη και αισιοδοξία, αν μη τι άλλο είσαι πιο ήρεμος και περνάς τις μέρες σου πιο όμορφα. Το κακό αμα είναι να έρθει θα έρθει, τι κερδίζεις με το να είσαι μίζερος περιμένοντας το!

Χ

Christine μην αγχώνεσαι, αφού σου είπε ο γιατρός σου να τα πάρεις σίγουρα κάτι θα ξέρει παραπάνω.Χαίρομαι πάρα πολύ που η εγκυμοσύνη σου προχωρά τόσο καλά.

Mimitra ελπίζω αυριο η τιμή της χοριάκης σου να είναι εντάξει και τη Δευτέρα να ακούσεις καρδούλα.

Rika79 και Soulitsa περιμένουμε θετικές χοριακές για να πέρνουμε θάρος και οι υπόλοιπες.

Λινάκι 10η προσπάθεια και τυχερή......πόσο πολύ σε θαυμάζω, είσαι ο ήρωας μου...

a%3Ea%3E

Ανιτάκι εγώ περιμένω περίοδο σήμερα, αυριο και ξεκινάω.Καλή επιτυχία και σε σένα, σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς.

Λινάκι την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να αγχωθεις, θα σου γράφω κάθε μέρα ανέκδοτα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΩ? ΧΑΧΑΧΑ

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧ

Γεια σας φιλενάδες

ΑΝΙΤΑΚΙ με το καλό να λυθεί αυτό το θέμα με τα ΝΚ, για να προχωρήσεις και με την 2η σου προσπάθεια. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς με αυτή τη θεραπεία. Δεν ξερω ακριβώς τι είναι, ελπίζω πως είναι κάτι απλό.

Κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα των αιματολογικών μου και οι πιθανότητες για σύνδρομο down και άλλες ανωμαλίες είναι 1:10000! Νομίζω είναι καλά ε?

Το άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι ότι αρρώστησα με βήχα και φλέγματα και ο γιατρός (ο γυναικολόγος μου) μου είπε να να πιω actifed και mucosolvan. Τα πήρα για 3 μέρες και σήμερα διάβασα στο ιντερνετ ότι μπορεί να βλάπτουν! Θα τα σταματήσω αλλά για να μου πει ο γιατρός μου λογικά δεν θα είναι κάτι τραγικό ε????

Christine ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!:D

Απο δω και περα μονο αισιοδοξια (τα λεω για να τα εμποδοσ και εγω) χωρις να ξερουμε δεν πρεπει να προδικαζουμε απολυτος τιποτα (τα λεω στον εαυτο μου πρεπει να παθω για να μαθω), πρεπει να κανουμε υπομονη κ επιμονη για να αποκτησουμε τα μωρακια μας, γιατι για ολες μας θα βοηθηση και βοηθαει Ο ΘΕΟΥΛΗΣ να γινουμε μανουλες και της ειδη εγκυουλες να φερουν στον κοσμο γερα μωρακια!!!

Για ολες μας ειμαι αισιοδοξη το 2013 ειναι η χρονια μας!!!!!!:wink:

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!!!

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

chrysa, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!

Mimitra, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!!!!!!

SOULITSA ΚΑΙ RIKA79, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ?

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ :D !

Δύσκολό τελικά το καθισιό, αμα είσαι και υπερκινητικός ανθρωπός γενικά, ακόμα χειρότερα. Θα περάσει όμως που θα πάει. Το πιο δύσκολο όμως είναι που δε μπορώ να πάρω αγκαλίτσα το αγοράκι μας. Αλλά και αυτό θα περάσει και αν είναι και ευχαριστά τα νέα ακόμα καλύτερα...Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, το ενδιαφέρον και τη θετική σκέψη κορίτσια. Ολοι για ένα και ένας για όλους!!!!

cOiVp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...