Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Titi1978 μου είσαι expert στη διατροφολογία! Χαίρομαι που σε βλέπω στο φόρουμ! Είσαι λίγο καλύτερα?

Chrysa - Πολλά από τα συμπτώματα είναι λόγω των φαρμάκων. όταν έκανα την πρώτη εξωσωματική έννοιωθα αυτά που λές, αυτή τη φορά που την έκανα σε φυσικό κύκλο και πέτυχε, πριν την χοριακή δεν έννοιωθα τιποτα.

Good luck!

Ευχαριστω Χριστινακι μου! Το παλευω. Ειναι δυσκολο, προ παντων οταν δεν ξερει κανενας δικος σου τι περνας και νομιζουν οτι κατι εχεις μαζι τους απο την συμπεριφορα σου. Ειμαι σαν την παλαβωμενη, σταματα το μυαλο μου το βλεμα μου στο κενο σαν να ειμαι στον δικο μου κοσμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε??να εχουμε μια ομορφη κυριακουλα...καλα να περασετε οπου κ αν πατε....

τιτουλα μου πως εισαι καλο μου??τι να πω κοριτσι μου η μονη γιατρεια ειναι ο χρονος...σε καταλαβαινω κουκλιτσα μου γιατι κ γω εχω απομακρυνθει απο ζευγαρια που εχουν παιδια αισθανομαι οτι κατι εχω εγω κ ειμαι διαφορετικη απο τους αλλους...εχω ψιλοπονακια περιοδου οχι παντα αλλα στην διαρκεια της μερας με πιανει κ εχω χεστει απο το φοβο μου...δεν αισθανομαι οτι ειμαι εγγυος εκτος αν ειναι ακομα νωρις που ειμαι στην 5ημερα μετα την εμβρυομεταφορα λενε απο την 10ημερα ξεκινανε τα συμπτωματα τι να πω θα δειξει..

Κορίτσια καλημέρα.

SOS...όταν είχα κανει την πρώτη ivf μετά τη χοριακή εκοψα τα φάρμακα και αμέσως την ίδια μέρα μου ήρθε η περιόδος.

Αυτή τη φορά ένω έκοψα τα φάρμακα τη Παρασκεύη( εκτός από τη κορτιζόνη), η περίοδος δεν λέει να φανεί.Είμαι στην 31η ημέρα του κύκλου ενώ έχω σταθερό κύκλο κάθε 25 ημέρες.Εχει συμβεί σε κάποια άλλη κάτι παρόμοιο?Δεν μπορώ να τραβήξω και αυτό το αγχος.Φιλιά!

a%3Ea%3E

Κορίτσια καλημέρα.

SOS...όταν είχα κανει την πρώτη ivf μετά τη χοριακή εκοψα τα φάρμακα και αμέσως την ίδια μέρα μου ήρθε η περιόδος.

Αυτή τη φορά ένω έκοψα τα φάρμακα τη Παρασκεύη( εκτός από τη κορτιζόνη), η περίοδος δεν λέει να φανεί.Είμαι στην 31η ημέρα του κύκλου ενώ έχω σταθερό κύκλο κάθε 25 ημέρες.Εχει συμβεί σε κάποια άλλη κάτι παρόμοιο?Δεν μπορώ να τραβήξω και αυτό το αγχος.Φιλιά!

μην ανησυχεις. Με όλα αυτα τα φαρμακα υπάρχουν διαφορες παρανέργειες και σιγουρα μπορεί να μετατοπίσει λίγο την περίδο. Θα σου ερθει μην ανησυχεις

Ευχαριστω Χριστινακι μου! Το παλευω. Ειναι δυσκολο, προ παντων οταν δεν ξερει κανενας δικος σου τι περνας και νομιζουν οτι κατι εχεις μαζι τους απο την συμπεριφορα σου. Ειμαι σαν την παλαβωμενη, σταματα το μυαλο μου το βλεμα μου στο κενο σαν να ειμαι στον δικο μου κοσμο.

Σε καταλαβαίνω αλλά προσπαθησε να το δεις σαν ενα απλο εμποδιο σε μια προσπαθεια που στο τελος θα εχει θετικο αποτελεσμα. Αν χασεις μια μαχη δεν χανεις τον πολεμο. Δεν σε πηραν δα και τα χρόνια, εχεις καρο να το νικησεις αυτο τον πολεμο. Και να θυμασαι ότι ακομα το αγχος και η θλιψη παιζει ρόλο. Θελει καλη ψυχολογια η εγκυμοσυνη

Ολα θα πανε καλα θα το δεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες μου.

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι. όπου να ναι θαρθρει η περίοδος σου είναι φυσιολογικό να καθυστερήσει με τόσα φάρμακα. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις ακόμη λίγες μέρες και αν δεν έρθει να τηλ. το γιατρό σου.

Τιτι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτή τη φορά που το ήξεραν και οι γονείς μου ήταν καλύτερα. Έχεις πιο πολλή συμπαράσταση και πιο πολλές προσευχές όταν το ξέρουν οι δικοί σου ανθρώποι. Την επόμενη φορά πες το στους γονείς σου και πες τους ότι δεν θέλεις να σε πιέζουν με ερωτήσεις κτλ. Εγώ έννοιωσα πολύ καλύτερα αυτή τη φορά που το ήξεραν έστω και μια μερα πριν την εμβρυομεταφρορα που τους το είπα....

Κοριτσάκια ο πόνος τώρα είναι πολύς αλλά θα περάσει...

Chrysa μου μην αγχώνεσαι!!!!! Πόσες φορές να το πούμε! Τα συμπτώματα μπορεί να είναι οτιδήποτε! Από τα φάρμακα, από την εγκυμοσύνη από την περίοδο. Δυστυχώς και για τα 3 τα συμπτώματα είναι τα ίδια! Πότε κάνεις χοριακή?

TFPMp2.png

Κοριτσαρες μου γλυκες σας ευχαριστω ολες και τα καλα σας λογια και τις συμβουλες σας. Εχετε δικαιο ολες σε οτι μου ειπατε και θα τα σκεφτω ολα. Αναστασια μου ουτε εγω ειδα περιοδο ακομη, αλλα θα δω, το νιωθω. Σημερα κυκλοφορισα λιγο καταστηματα αλλα δεν ειμουν ο εαυτος μου. Ελεγα καλυτερα να εμενα σπιτι, αφου δεν το χαρηκα καθολου. Αυριο παω δουλεια μερα απο δυο βδομαδες. Ευχομαι να ειμαι δυνατη και να μην βαζω τα κλαματα με το παραμικρο.

Χρυσακι μου μην αγχωνεσε βρε, ετσι ειναι με ολα αυτα τα φαρμακα και πονους εχεις και διαφορα αλλα συμπτωματα. Να εισαι ηρεμη οσο μπορεις και ολα θα πανε μια χαρα. Θα εχουμε καλα αποτελεσματα Χρυσακι θα το δεις :D

καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα...

χριστινα μου κ τιτακι μου σας ευχαριστω που με εμψυχωνεται αλλα δεν την παλευω εχω εντονους πονους περιοδου κ ακομα εχω 10 μερες για να κανω την χοριακη την αλλη τεταρτη θα την κανω 12 του μηνος....σημερα ξυπνησα με καλμματα κ δεν ειπα τιποτα τον αντρα μου για να μην το στεναχωρησω ..αυριο μπαινει στο νοσοκομειο για κηλη κ δεν θελω να εχει κ την εννοια κ για μενα...παντως βρε κοριτσια πολυ ψυχοφθορο ειναι η αναμονη...ολα καλα ξεκινησαν με βλαστοκυστες μας εδωσαν πολλα ποσοστα επιτυχιας αλλα αυτο που ζω δεν μου θυμιζει καθολου εγκυμοσυνη..

Κοριτσαρες μου γλυκες σας ευχαριστω ολες και τα καλα σας λογια και τις συμβουλες σας. Εχετε δικαιο ολες σε οτι μου ειπατε και θα τα σκεφτω ολα. Αναστασια μου ουτε εγω ειδα περιοδο ακομη, αλλα θα δω, το νιωθω. Σημερα κυκλοφορισα λιγο καταστηματα αλλα δεν ειμουν ο εαυτος μου. Ελεγα καλυτερα να εμενα σπιτι, αφου δεν το χαρηκα καθολου. Αυριο παω δουλεια μερα απο δυο βδομαδες. Ευχομαι να ειμαι δυνατη και να μην βαζω τα κλαματα με το παραμικρο.

Χρυσακι μου μην αγχωνεσε βρε, ετσι ειναι με ολα αυτα τα φαρμακα και πονους εχεις και διαφορα αλλα συμπτωματα. Να εισαι ηρεμη οσο μπορεις και ολα θα πανε μια χαρα. Θα εχουμε καλα αποτελεσματα Χρυσακι θα το δεις :D

Τιτάκι καλημέρα...να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.Και εγώ χθες ξέσπασα επιτέλους.Σηκώθηκα το πρωί και είπα να στολίσω το σπίτι μου, μπας και μου άλλαζε η διάθεση.Τελικά έστησα το δεντρο και δεν έβαλα ούτε ένα στολίδι πάνω...πλάνταξα στο κλάμα...δεν ήθελα τίποτα και κανέναν.Τούλαχιστον μου έφυγε ένα βάρος.Δεν το περίμενα να με πειράξει τόσο πολύ.Την προηγούμενη δεν το είχα πάρει τοσο βαριά.

a%3Ea%3E

καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα...

χριστινα μου κ τιτακι μου σας ευχαριστω που με εμψυχωνεται αλλα δεν την παλευω εχω εντονους πονους περιοδου κ ακομα εχω 10 μερες για να κανω την χοριακη την αλλη τεταρτη θα την κανω 12 του μηνος....σημερα ξυπνησα με καλμματα κ δεν ειπα τιποτα τον αντρα μου για να μην το στεναχωρησω ..αυριο μπαινει στο νοσοκομειο για κηλη κ δεν θελω να εχει κ την εννοια κ για μενα...παντως βρε κοριτσια πολυ ψυχοφθορο ειναι η αναμονη...ολα καλα ξεκινησαν με βλαστοκυστες μας εδωσαν πολλα ποσοστα επιτυχιας αλλα αυτο που ζω δεν μου θυμιζει καθολου εγκυμοσυνη..

Καλημερα Χρυσακι μου. Καλη βδομαδα και σε σενα και σε ολες. Τελικα δεν πηγα δουλεια, δεν ενιωθα καλα. Λοιπον, οσο αφορα τους πονους, αν ειναι τοσο εντονοι καλυτερα μιλα με τον γιατρο σου. Δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πω, μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω, αλλα για να λες ξυπνησες με κλαματα παει να πει υποφερεις πολυ. Παρε τον γιατρο σου αγαπη μου και ενημερωσε μας και θα ανησυχουμε.

Διαφημίσεις

Τιτάκι καλημέρα...να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.Και εγώ χθες ξέσπασα επιτέλους.Σηκώθηκα το πρωί και είπα να στολίσω το σπίτι μου, μπας και μου άλλαζε η διάθεση.Τελικά έστησα το δεντρο και δεν έβαλα ούτε ένα στολίδι πάνω...πλάνταξα στο κλάμα...δεν ήθελα τίποτα και κανέναν.Τούλαχιστον μου έφυγε ένα βάρος.Δεν το περίμενα να με πειράξει τόσο πολύ.Την προηγούμενη δεν το είχα πάρει τοσο βαριά.

Αχ ρε Αναστασια μου, ποσο λυπαμε και για σενα βρε. Αλληλοκαταλαβαινομαστε και ο πονος ειναι ο ιδιος. Ασε που εβλεπα μωρακια και εγκυους και πρωτη φορα ενιωθα ετσι, δεν ηθελα να τους βλεπω γιατι πονουσα, ηθελα και εγω τοσο πολυ ενα μωρακι και απογοητευτηκα πολυ. Πρεπει ομως Αναστασια μου να βαλουμε ενα πραγμα μεσα στο μυαλο μας, και εγω το δουλευω διοτι δεν ειναι ευκολο, εαν ο καλος Θεουλης δεν επετρεψε αυτες τις εγκυμοσυνες, ειναι για το καλο μας και μονο, διοτι ο Θεος ειναι αγαπη, και τωρα ειναι λυπημενος που πονουμε, αλλα εκεινος ξερει το λογο, και ξερει οτι αν μας το εδεινε τωρα δεν θα ηταν η καταλληλη στιγμη, και ο λογος? ειτε μπορει να ειναι κατι το οποιο με λιγη σκεψη η ψαξιμο μπορει και να το καταλαβουμε, μπορει και να μην το καταλαβουμε αλλα να μας το δειξει σε λιγο καιρο, ισως να μην καταλαβουμε τον λογο σε αυτην την ζωη. Ομως απο την εμπειρια της ζωης, εμενα παντα μου δειχνει σε μεταγενεστερο σταδιο τον λογο που κατι που τοσο πολυ ηθελα δεν μπορουσε να γινει οπως το ηθελα η την στιγμη που το ηθελα. Αληθεια στο λεω, υπαρχει ο λογος και για τις δυο μας, και οχι μονο για τις δυο μας αλλα και για ολες τις κοπελες που ακομα δεν τα καταφεραν. Πρεπει να δεχτουμε το θελημα Του, και να πουμε ευλογημενο να ειναι, και να του εχουμε εμπιστοσυνη. Σε νιωθω, σε αγαπω χωρις να σε ξερω και θελω να μην πονας.

Καλημερα Χρυσακι μου. Καλη βδομαδα και σε σενα και σε ολες. Τελικα δεν πηγα δουλεια, δεν ενιωθα καλα. Λοιπον, οσο αφορα τους πονους, αν ειναι τοσο εντονοι καλυτερα μιλα με τον γιατρο σου. Δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πω, μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω, αλλα για να λες ξυπνησες με κλαματα παει να πει υποφερεις πολυ. Παρε τον γιατρο σου αγαπη μου και ενημερωσε μας και θα ανησυχουμε.

Τίτι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και συμφωνώ μαζί σου ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Αυτό που έχω αποφασίσει είναι να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου μήπως και τα καταφέρω.Ελπίζω και για σένα να πάνε όλα καλά.Θα ξαναπροσπαθήσεις έτσι δεν είναι?Δεν θα τα παρατήσεις.

Chrysaki συμφωνώ και εγώ με την Τίτι παρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.Αντε κοπέλα μου κουράγιο.

a%3Ea%3E

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα!!!

chrysaki, μην ανησυχεις δεν θα ειναι κατι σοβαρο μπορει ειναι τα φαρμακακια και ολη η ταλαιπωρια που εχει υποστει ο οργανισμος, αν συνεχιζει παρε τηλ. το γιατρο.

φιλια σε ολες σας!!!

8HiKp2.png

Κορίτσια μη σας παιρνει από κάτω. Σήμερα έμαθα ενα πολύ ευχαριστω νέο. Η κολλητή μου, μετά από 7 εξωσωματικές και 1 πρόωρό τοκετό είναι έγκυος... με φυσιολογική σύλληψη! ούτε η ίδια το πιστευε. Πηγε σε δυο γιατρούς γιατί τον πρώτο τον έγβαλε τρελό. Μετά από 6 χρόνια προπασπάθειας τελικα τα καταφερα από μονη της. Ολα γίνονται. Μην τα παρατατε. Λιγη υπομονη θέλει για να κερδίσουμε τον πόλεμο.

Σε φιλώ όλες και σκεφτόμαστε όλες θετικα. :P

Κορίτσια μη σας παιρνει από κάτω. Σήμερα έμαθα ενα πολύ ευχαριστω νέο. Η κολλητή μου, μετά από 7 εξωσωματικές και 1 πρόωρό τοκετό είναι έγκυος... με φυσιολογική σύλληψη! ούτε η ίδια το πιστευε. Πηγε σε δυο γιατρούς γιατί τον πρώτο τον έγβαλε τρελό. Μετά από 6 χρόνια προπασπάθειας τελικα τα καταφερα από μονη της. Ολα γίνονται. Μην τα παρατατε. Λιγη υπομονη θέλει για να κερδίσουμε τον πόλεμο.

ΜΑΚΑΡΙ PENELOPEE ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

a%3Ea%3E

Διαφημίσεις

Τίτι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και συμφωνώ μαζί σου ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Αυτό που έχω αποφασίσει είναι να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου μήπως και τα καταφέρω.Ελπίζω και για σένα να πάνε όλα καλά.Θα ξαναπροσπαθήσεις έτσι δεν είναι?Δεν θα τα παρατήσεις.

Chrysaki συμφωνώ και εγώ με την Τίτι παρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.Αντε κοπέλα μου κουράγιο.

Δεν ξερω Αναστασια μου εαν θα ξαναπροσπαθησω. Θα δειξει. Ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη σου. Χχχχχχχ

Αχ Penelopee μου μας εδωσες κουραγιο. Και εγω το ιδιο περιμενω, οπως και η Αναστασια, ενα θαυμα. Απιστευτα πραγματα, μετα απο τοσα χρονια και τοσες εξωσωματικες. Μπραβο, τετοια να ακουμε να μας ανεβαζουν.

Γεια σας φιλενάδες!

Penelopee αυτό είναι φανταστικό! Μπράβο της φίλης σου τέλεια! Μακάρι τέτοια θαύματα να συμβαίνουν όσο πιο συχνά γίνεται και μακάρι να συμβούν και σε σας κοπέλες!

Τιτι μου σίγουρα θέλεις το χρόνο σου και πιστεύω ότι θα βρεις τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσεις. Ελπίζω! Μην τα παραιτήσεις απ την πρώτη αποτυχία!Δυστυχώς και αυτο μες το παιχνίδι είναι...

Αναστασία μου καλά έκανες και ξέσπασες. Με το να τα κρατάς μέσα σου δεν εξαφανίζεται ο πόνος. Πρέπει να το αποβάλεις απο τον οργανισμό σου για να μπορέσεις να γεμίσεις ξανά με δύναμη.

Chrysa μου είναι ένας αγώνας κάθε βήμα αυτης της διαδικασίας. Και γω που πήρα τη θετική χοριακή το άγχος δεν μου έφυγε! Κάθε φορά που πάω για υπέρηχο περιμένω αγωνιώ τρέμω διότι ακόμη τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο σάκος ο ένας που είναι έτσι παράξενος με προβληματιζει πολύ... Το ψαξα σε όλο το ιντερνετ και τιποτα παρόμοιο δεν βρήκα...

Ουφ μόνο η υπομονή και η πίστη τελικά μπορούν να μας βοηθήσουν στην κατάστασή μας!

Φιλάκια

TFPMp2.png

klouvi μη στεναχωρίεσαι ( λεω τωρα..). Οπως είχα πει και στην Αναστασία μια μαχη χαθηκε και όχι ο πόλεμος. Άλλωστε ακόμα και στατιστικά να το δεις, σου λένε ότι το 75% το ζευγαριών καταφέρνει την κύηση μετά από 3 προσπάθειες. Οπότε δεν χρειαζεται να το βλέπουμε τόσο αρνητικα το ζητημα. Εγώ εχω ακόμη μια εβδομάδα αναμονης... Ασε θα σκασω.

Κοριτσια καλησπέρα...και εγώ σήμερα πήρα μια αρνητική χοριακή και το παλεύω... Ευχομαι όμως με τον καινούργιο χρόνο να γίνουμε όλες μανούλες....

Λυπαμε πολυ klouvi μου :( Σε καταλαβαινω, εχει πολλες κοπελες εδω μεσα που σε καταλαβαινουν πως νιωθεις και οτι και να σου πουμε αυτο που νιωθεις τωρα δεν θα αλλαξει αμεσως. Θελουμε τον χρονο μας αγαπη μου. Ειναι μεγαλη δοκιμασια αυτο ολο, μακαρι να γινοταν με πιο απλη διαδικασια. Ειμαστε εδω για σενα οτι χρειαστεις. Χχχχχχχχχχ

klouvi μη στεναχωρίεσαι ( λεω τωρα..). Οπως είχα πει και στην Αναστασία μια μαχη χαθηκε και όχι ο πόλεμος. Άλλωστε ακόμα και στατιστικά να το δεις, σου λένε ότι το 75% το ζευγαριών καταφέρνει την κύηση μετά από 3 προσπάθειες. Οπότε δεν χρειαζεται να το βλέπουμε τόσο αρνητικα το ζητημα. Εγώ εχω ακόμη μια εβδομάδα αναμονης... Ασε θα σκασω.

Υπομονη και προσευχη penelopee μου. Δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις, πρεπει να εισαι ηρεμη και θα ερθουν τα καλα νεα οπου να σαι :) Εμεις ειμαστε εδω να μας λετε οτι θελετε. Χχχχχχχχχ

Κοριτσια καλησπέρα...και εγώ σήμερα πήρα μια αρνητική χοριακή και το παλεύω... Ευχομαι όμως με τον καινούργιο χρόνο να γίνουμε όλες μανούλες....

Κουράγιο καλή μου. όλες οι κοπέλες εδώ ξέρουμε τι περνάς. Σου εύχομαι ολόψυχα αυτή να ειναι η τελευταία φορά που είδες αρνητική χοριακή και το 2013 να είμαστε όλες μαμαδες!!! χχχχ

TFPMp2.png

ευχομαι ολοψυχα ολα να σου ερθουν θετικα!! σιγουρα δεν ειναι και το τελος του κοσμου αλλα η πρωτη φορα είναι λιγο δύσκολη :wink:

φιλια και οχι ανχος...

Κουράγιο καλή μου. όλες οι κοπέλες εδώ ξέρουμε τι περνάς. Σου εύχομαι ολόψυχα αυτή να ειναι η τελευταία φορά που είδες αρνητική χοριακή και το 2013 να είμαστε όλες μαμαδες!!! χχχχ

Βρε αμα μαζευτούμε όλες κόμμα στην βουλή βάζουμε χεχε.... μακαρι σε ολες μας ολα να ειναι οπως τα θελουμε το 2013!!:P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...