Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Ναι είναι σημαντικό για να γίνει εύκολα η εμβρυομεταφορά. όλοι νομίζουν ότι είναι το πιο εύκολο σημείο της όλης διαδικασίας αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό. όταν είναι γεμάτη η κύστη ευθυγραμμίζεται ο τράχηλος με την μήτρα και μπαίνει πιο εύκολα ο γιατρός (το είπα πολλές φορές το ξέρω! 2 ποτήρια μια ώρα πριν είναι αρκετά). Αλλιως μπορεί να έχεις τραυματική εμβρυομεταφορά. Εμένα την πρώτη φορα χρησιμοποίησε χειρουργικό ψαλίδι και τράβηξε τον τράχηλο να ισιωσει........ Άσε μετά μου το έδειξε κιολας με τα αίματα και η νοσοκόμα του είπε γιατρέ δεν δείχνουμε αυτά τα πράγματα!!!!! :shock:

Aκριβως ετσι οπως τα λες Christine, μονο που εμενα οι οδηγειες ηταν 1 1/2 ωρα πριν την εμβρυομεταφορα να πιω 5-6 ποτηρια νερο, ετσι και εγω ακομα λιγο να καμω πανω στον γιατρο:)

Βρε Χριστινακη, ποιος ειναι αυτος με το χειρουργικο ψαλιδι που σου το εδειξε κιολας? Κυριε Ελεησον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα ακομα ειμαι πολυ συγκρατ. γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις. μιλησα πριν λιγο με κεντρο και μου μειωσαν φαρμακακια εκει που επερνα σικλακουρ 3 την ημερα μου ειπαν απο σημερα 1 την ημερα, βασκλορ που εβαζα πρωι βραδι απο σημερα μονο βραδι. κατι αλλο μου με τρομαζ ειναι οτι η κοιλια μου εχει γινει μπαλονι φοβαμαι για υπερδιεγερση 'η ειναι λογο των φαρμακων και ενεσεων?

για χοριακη μου ειπαν την Παρασκευη μακαρι να εχει τριπλασιαστη

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!! γιατι το αξιζουμε!!!!!

Λιν μου, ελειξε το θεμα, εισαι εγγυος τι το συζητας :) Οσο για τα φαρμακα σιγουρα φουσκωνουν και προκαλουν και δυσκοιλιοτητα γι ΄αυτο δεν νομζω να εχεις υπερδιεγερση. Αν ειχες θα ειχες πολλους πονους απο πριν, οταν γινοταν η φαρμακευτικη αγωγη για την παραγωγη πιο πολλων ωοθηλακιων. Τωρα και να παει υπερδιεγερση? δεν ξερω...δεν το νομιζω.

Μάλιστα...

Γι αυτό πόνεσα ελλεινά σε αυτή την εμβρυομεταφορά.

Τουλάχιστον μετά με κολπικό υπέρηχο είδαμε πως είχανε μπει σε πολύ καλό σημείο τα εμβρυάκια. Ας έχει πιαστεί κάποιο από τα 3 και χαλάλι ο πόνος.

Εμενα δεν μου εκανε κολπικο υπερηχο μετα, ηταν υπερηχος πανω στην κοιλια που τον εκανε η νοσοκομα και ο γιατρος εβλεπε στην οθονη τον καθετηρα που εμπαινε στη μητρα. Εξαλλου οταν μπουν μεσα στην μητρα μετα μπορουν να φανουν?

Xpsantha μου, τι να πω, λυπηθηκα παρα πολυ. Φανταζομαι ποσο ποναει τωρα η ψυχουλα σου και πονω και εγω μαζι σου. Δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να σηκωστεις να μαζεψεις οση δυναμη μπορεις και να μαζεψεις και πιο πολλες πληροφοριες ωστε να εισαι πιο δυνατη και πιο προετοιμασμενη για την επομενη δοκιμασια. Σας ειπε ο γιατρος ισως καποιο λογο που ισως να μην πετυχε? ισως την επομενη φορα να κανετε κατι διαφορετικο? ηταν βλαστοκυστες που ειχες βαλει? σου ειχαν μιλησει για την ποιοτητα των εμβρυων και ποσες πιθανοτητες σου ειχαν δωσει? απλα συζητωντας ισως βρουμε κατι που μπορει να βοηθησει την επομενη φορα. Οταν πηγες για μεταφορα η κυστης σου ηταν γεματη? ειχες πιει αρκετο νερο προηγουμενως? Τωρα σε ρωτω ορισμενα πραγματα γιατι διασταυρωνω και δγω καποιες πληροφοριες απο διαφορες περιπτωσεις που ισως να φταινε και οι γιατροι κ οι εμβρυολογοι για την αποτυχια, οχι μονο η τυχη μας.

akoma titi mou den kserw tpt . To apogeuma tha paw sto kentro na mou poun. h kusti itan gemati eixa piei 2 moukalakia nero prin. Tha sas enhmerwsw epeita apo to rantebou mou gia to ti mou eipan. Opws kai na exei i xtesinh mera paei...PERASE! Shmera einai mia kainouria mera kai tha kanw oti pernaei apoto diko mou xeri gia na ta kataferw. sas euxaristw mesa apo thn psuxi mou oles sas.......

:cry:

Λυπάμαι τόσο πολύ.... Πραγματικά καλή μου σε καταλαβαίνω διότι ξέρω τι περνάς... Ελπίζω να ξαναπροσπαθήσεις σύντομα και η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου... Δυστυχώς η εξωσωματική δεν είναι πανάκεια.... Παρόλο το ψυχικό σωματικό και οικονομικό βάρος που έχει... Δεν ξέρω για το λόγο της υπογονιμότητας σου... Εμεις είχαμε θέμα με το σπέρμα μετά την αποτυχία άλλαξα γιατρό και έκανα υστεροσκόπιση όπου μου αφαιρέθηκε πολύποδας...

Καλή τύχη κοριτσάκι και εμείς είμαστε εδώ δίπλα σου.

Χριστινακι μου και εμεις προβλημα με το σπερμα ειχαμε. βεβαια και εγω εχω πολυκυστικες που μας εμποδισαν να παρουμε αρκετα ωοθηλακια. Πηραν μονο 6 οποτε δεν καταφεραμε να καταψυξουμε. Οποτε φτου και απο την αρχη.

Διαφημίσεις

Aκριβως ετσι οπως τα λες Christine, μονο που εμενα οι οδηγειες ηταν 1 1/2 ωρα πριν την εμβρυομεταφορα να πιω 5-6 ποτηρια νερο, ετσι και εγω ακομα λιγο να καμω πανω στον γιατρο:)

Βρε Χριστινακη, ποιος ειναι αυτος με το χειρουργικο ψαλιδι που σου το εδειξε κιολας? Κυριε Ελεησον!

Άσε Τίτι μου... Γιαυτό άλλαξα γιατρό!

Εσύ πως είσαι?

TFPMp2.png

Χριστινακι μου και εμεις προβλημα με το σπερμα ειχαμε. βεβαια και εγω εχω πολυκυστικες που μας εμποδισαν να παρουμε αρκετα ωοθηλακια. Πηραν μονο 6 οποτε δεν καταφεραμε να καταψυξουμε. Οποτε φτου και απο την αρχη.

κοίτα xpsatha μου, αυτή η διαδικασία που ακολουθούμε θέλει ΠΟΛΛΗ υπομονή, ακούς ιστορίες με κοπέλες με χίλια προβλήματα που πετυγχάνουν με την πρώτη και κοπέλες χωρίς πρόβληματα που προσπαθούν χρόνια.... Δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ποια θα είναι η τυχερή σου... Απλά νομίζω και το λέω για όλες μας και για μένα - διότι και γω αγχώνομαι και φοβάμαι και τρέμω σε κάθε βήμα -πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να προσπαθούμε γιαυτό το σκοπό και παράλληλα να ζούμε τη ζωή μας. Είναι πολύ δύσκολο το ξέρω και ούτε γω το κατάφερνω ....Πάω σπίτι και ξαπλώνω όλη μέρα στον καναπέ και περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω στο γιατρό χωρίς να κάνω τπτ.... Πρέπει όλες να βρούμε τη δύναμη να το παλέψουμε χωρίς να καταβάλει αυτό το πράγμα τη ζωή μας... και ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ.... και να μη ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Επίσης ο άντρας μου πήγε και είδε διάφορους ουρολόγους και του είπαν ότι έχει κοιρσοκήλη. Η επέμβαση δεν είναι σίγουρη ότι θα λύσει τα προβλήματα (είναι και 40 χρ.) αλλά όπως και να είναι το αποτέλεσμα της εξωσωματικής μάλλον θα κάνει και την επέμβαση για να έχουμε ακόμη μια ελπίδα. Ίσως να αξίζει τον κόπο να το ψάξετε και σεις με ουρολόγους να πάρετε διάφορες γνώμες.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι τυχερή στην επόμενη σου προσπάθεια. χχχ

TFPMp2.png

Κοριτσια ειμαι λιγο αναστατωμενη και ειπα να σας ρωτησω μηπως σας ετυχε. Πηγα στην τουαλεττα και ειχα αιμα απο πισω, και κομματακι πυχτο οταν σκουπιστικα. Δεν ειναι απο μπροστα αυτο ειναι σιγουρο. Ουτε αιμορροιδες εχω. Απλα εχει 2-3 μερες που νιωθω καψιμο οταν βαζω τα υποθετα, πηρα τον γιατρο ηταν σε διαλειμμα και μου ειπε η νοσοκομα τα υποθετα που βαζω cyclogest να τα βαζω τωρα απο μπροστα. Πειτε μου κοπελες σας ετυχε ποτε τετοιο πραγμα?

Εμενα δεν μου εκανε κολπικο υπερηχο μετα, ηταν υπερηχος πανω στην κοιλια που τον εκανε η νοσοκομα και ο γιατρος εβλεπε στην οθονη τον καθετηρα που εμπαινε στη μητρα. Εξαλλου οταν μπουν μεσα στην μητρα μετα μπορουν να φανουν?

Φαίνεται ένα ασπράκι, το οποίο είναι το καλλιεργητικό υλικό που περιέχει τα έμβρυα.

Και στα 2 κέντρα που έχω πάει το έχω δει.

tt11f3bf.aspx

jxos0mftlw4.png

Κοριτσια ειμαι λιγο αναστατωμενη και ειπα να σας ρωτησω μηπως σας ετυχε. Πηγα στην τουαλεττα και ειχα αιμα απο πισω, και κομματακι πυχτο οταν σκουπιστικα. Δεν ειναι απο μπροστα αυτο ειναι σιγουρο. Ουτε αιμορροιδες εχω. Απλα εχει 2-3 μερες που νιωθω καψιμο οταν βαζω τα υποθετα, πηρα τον γιατρο ηταν σε διαλειμμα και μου ειπε η νοσοκομα τα υποθετα που βαζω cyclogest να τα βαζω τωρα απο μπροστα. Πειτε μου κοπελες σας ετυχε ποτε τετοιο πραγμα?

Ki ego cyclogest vazo rectal. den mou exei simvei alla ti proigoumeni fora pou ta evaza kolpika eixa megalo provlima san allergia kai mikites kai o tote giatros mou eipe na stamatiso ta cyclogest kai na vazo ultrogestan pali vaginally. mila me ton giatro sou alla an noiotheis kapsimo nomizo kala sou eipe k i nosokoma. anyway mpainoun vaginally kai rectally den exei simasia. oti se voleuei xxxx

TFPMp2.png

Διαφημίσεις

Ki ego cyclogest vazo rectal. den mou exei simvei alla ti proigoumeni fora pou ta evaza kolpika eixa megalo provlima san allergia kai mikites kai o tote giatros mou eipe na stamatiso ta cyclogest kai na vazo ultrogestan pali vaginally. mila me ton giatro sou alla an noiotheis kapsimo nomizo kala sou eipe k i nosokoma. anyway mpainoun vaginally kai rectally den exei simasia. oti se voleuei xxxx

Αχ ρε Χριστιν, φοβαμαι να τα βαλω κολπικα μηπως παθω οπως εσενα, γιατι τοτε τα δινουν αυτα αφου προκαλουν προβληματα και δεν δινουν ultrogestan απο την αρχη? :(

titaki μου εγω απο την ωοληψια κ μετα ουτροτζεσταν βαζω κολπικα μεχρι κ το τεστ κυησεως θα βαζω κ μπορει κ πιο μετα αν φυσικα εχουμε ευχαριστα...αυτο βοηθαει για να μην κανεις αποβολη κ παιρνω χαπακια πρεζολον για να δεχτει τα εμβρυακια ο οργανισμος μου κ καθε βραδυ κανω ενεσακια κλεξαν για να μην πηζει το αιμα αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα θρομβοφιλιας για προληψη...

κοριτσια αυριο 10 το πρωι θα παω να με βαλουν τα εμβρυακια μου..επιτελους εχω πολυ χαρα....με ειπαν μια ωρα πιο πριν θα πιω 6 ποτηρια νερο μετα την εμβρυομεταφορα μιση ωρα ξαπλα κ θα με βαλουν κατι για να ουρησω...

δεν ξερω αν μπορεσω σημερα να ξαναμπω τωρα θα τα ξαναπουμε την κυριακη γιατι αυτες τις μερες θαμαι ξαπλαντεν..

τιτακι μου σου ευχομαι την παρασκευη με μια 3πλασια χοριακη ολα θα πανε καλα οταν μπω την κυριακη ευχομαι να πνηγυριζουμε

λινακι μου μην ξοδευεις τα χρηματα σου σε χοριακες πηγαινε τωρα μια κ καλη παρασκευη εισαι εγγυουλα χωνεψε το ολα θα πανε τελεια

Εγω Τιτι βάζω utrogestan κολπικά και απο το στόμα. Εχεις μήπως κάποια άλλη ενόχληση, όπως φαγουρίτσα, γιατί εγώ μετά την πρώτη εξωσωματική που είχα κανει είχα βγάλει αιμοραϊδα, αλλά στην αρχή εκτός απο το αίμα είχα και φαγούρα και τσούξιμο.

a%3Ea%3E

Αχ ρε Χριστιν, φοβαμαι να τα βαλω κολπικα μηπως παθω οπως εσενα, γιατι τοτε τα δινουν αυτα αφου προκαλουν προβληματα και δεν δινουν ultrogestan απο την αρχη? :(

titaki μου εγω απο την ωοληψια κ μετα ουτροτζεσταν βαζω κολπικα μεχρι κ το τεστ κυησεως θα βαζω κ μπορει κ πιο μετα αν φυσικα εχουμε ευχαριστα...αυτο βοηθαει για να μην κανεις αποβολη κ παιρνω χαπακια πρεζολον για να δεχτει τα εμβρυακια ο οργανισμος μου κ καθε βραδυ κανω ενεσακια κλεξαν για να μην πηζει το αιμα αν σε περιπτωση υπαρχει προβλημα θρομβοφιλιας για προληψη...

κοριτσια αυριο 10 το πρωι θα παω να με βαλουν τα εμβρυακια μου..επιτελους εχω πολυ χαρα....με ειπαν μια ωρα πιο πριν θα πιω 6 ποτηρια νερο μετα την εμβρυομεταφορα μιση ωρα ξαπλα κ θα με βαλουν κατι για να ουρησω...

δεν ξερω αν μπορεσω σημερα να ξαναμπω τωρα θα τα ξαναπουμε την κυριακη γιατι αυτες τις μερες θαμαι ξαπλαντεν..

τιτακι μου σου ευχομαι την παρασκευη με μια 3πλασια χοριακη ολα θα πανε καλα οταν μπω την κυριακη ευχομαι να πνηγυριζουμε

λινακι μου μην ξοδευεις τα χρηματα σου σε χοριακες πηγαινε τωρα μια κ καλη παρασκευη εισαι εγγυουλα χωνεψε το ολα θα πανε τελεια

Ατε Χρυσακι μου καλο ο Θεος μαζι σου. Σ ΄ευχαριστω πολυ. Ευχομαι οταν θα μπεις την Κυριακη να πανηγυριζουμε οπως το λες. Θα σε σκεφτομαι. Χχχχχ

Εγω Τιτι βάζω utrogestan κολπικά και απο το στόμα. Εχεις μήπως κάποια άλλη ενόχληση, όπως φαγουρίτσα, γιατί εγώ μετά την πρώτη εξωσωματική που είχα κανει είχα βγάλει αιμοραϊδα, αλλά στην αρχή εκτός απο το αίμα είχα και φαγούρα και τσούξιμο.

Εχει αρκετες μερες τωρα που βαζω τα cyclogest 400mg 3 φορες την ημερα αλλα εχει 2-3 μερες που νιωθω τσουξιμο, μεχρι σημερα που ειδα το αιμα. Το μεσιμερι το εβαλα κολπικα αλλα νιωθω σαν να και το εβαλα πρωκτικα, εννοω νιωθω τσουξιμο πισω. Δεν ξερω τι να κανω.

Διαφημίσεις

Εχει αρκετες μερες τωρα που βαζω τα cyclogest 400mg 3 φορες την ημερα αλλα εχει 2-3 μερες που νιωθω τσουξιμο, μεχρι σημερα που ειδα το αιμα. Το μεσιμερι το εβαλα κολπικα αλλα νιωθω σαν να και το εβαλα πρωκτικα, εννοω νιωθω τσουξιμο πισω. Δεν ξερω τι να κανω.

μη σκας το γεγονός ότι εχει αιμα είναι καλό γιατι σημαίνει ότι και αιμοραϊδα να είναι έχει σκάσει και σιγά σιγά θα ανακουφιστής.Λίγο υπομονη θέλει.ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!

a%3Ea%3E

Καλή επιτυχία αύριο κοριτσάκι! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Θα σε σκεφτόμαστε. ΧΧ

Τιτι μου να μιλήσεις με τον γιατρό σου!!!!! Πρέπει! Να πάρεις ξανά τηλ και να τους πεις ότι είναι επείγον να του μιλήσεις.

Εγώ 2 cyclogest βάζω αλλά εγώ είμαι σε φυσικό κύκλο... Το πρόσεξα ότι στη Κύπρο προτιμούν τα cyclogest ενω στην ελλάδα τα ultrogestan.Δεν ξέρω γιατι...

Εγώ εξακολουθώ με τα καφε-ροζ υγρά... :-(

TFPMp2.png

κοίτα xpsatha μου, αυτή η διαδικασία που ακολουθούμε θέλει ΠΟΛΛΗ υπομονή, ακούς ιστορίες με κοπέλες με χίλια προβλήματα που πετυγχάνουν με την πρώτη και κοπέλες χωρίς πρόβληματα που προσπαθούν χρόνια.... Δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ποια θα είναι η τυχερή σου... Απλά νομίζω και το λέω για όλες μας και για μένα - διότι και γω αγχώνομαι και φοβάμαι και τρέμω σε κάθε βήμα -πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να προσπαθούμε γιαυτό το σκοπό και παράλληλα να ζούμε τη ζωή μας. Είναι πολύ δύσκολο το ξέρω και ούτε γω το κατάφερνω ....Πάω σπίτι και ξαπλώνω όλη μέρα στον καναπέ και περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω στο γιατρό χωρίς να κάνω τπτ.... Πρέπει όλες να βρούμε τη δύναμη να το παλέψουμε χωρίς να καταβάλει αυτό το πράγμα τη ζωή μας... και ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΙΣΤΗ.... και να μη ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Επίσης ο άντρας μου πήγε και είδε διάφορους ουρολόγους και του είπαν ότι έχει κοιρσοκήλη. Η επέμβαση δεν είναι σίγουρη ότι θα λύσει τα προβλήματα (είναι και 40 χρ.) αλλά όπως και να είναι το αποτέλεσμα της εξωσωματικής μάλλον θα κάνει και την επέμβαση για να έχουμε ακόμη μια ελπίδα. Ίσως να αξίζει τον κόπο να το ψάξετε και σεις με ουρολόγους να πάρετε διάφορες γνώμες.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι τυχερή στην επόμενη σου προσπάθεια. χχχ

emas mas eipan oti akoma kai kursokhlh na eixe den uparxei logos na mpoume sthn diadikasia na kanei xeirourgio gt den uparxei periptwsi na ftiaksei oso prepei to sperma tou. exei 3 ekatomuria apo ta 24 pou einai to fusiologiko. Mou eipan pws an itan 25-28 xronon na to ekane upirxan perithwria beltiwsis. twra den uparxei logos.. o antras mou einai 37 xronon.

emas mas eipan oti akoma kai kursokhlh na eixe den uparxei logos na mpoume sthn diadikasia na kanei xeirourgio gt den uparxei periptwsi na ftiaksei oso prepei to sperma tou. exei 3 ekatomuria apo ta 24 pou einai to fusiologiko. Mou eipan pws an itan 25-28 xronon na to ekane upirxan perithwria beltiwsis. twra den uparxei logos.. o antras mou einai 37 xronon.

Xpsatha καλημέρα, και εμένα ο σύζυγος μου έχει κιρσοκήλη και είναι όντως αλήθεια ότι μια επέμβαση σε αυτή την ηλικία δεν πρόκειται να βελτιώσει το πρόβλημα του, άσε που οι περισσότεροι ανδρολόγοι- ουρολόγοι δεν τη συνηστούν σαν επέμβαση μέχρι να τεκνοποιήσουν γιατι θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.Εγώ αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να κάνετε έναν πλήρη ορμονολογικό έλεγχο και οι δύο για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει.Εγώ όταν έκανα την πρώτη εξωσωματική νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν μόνο στο σπέρμα, τελικά έχω και εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ, η οποία σημαίνει χαμηλό απόθεμα στις ωοθήκες μου. Ο συζυγος ειναι 38 και εγώ 36.Καλη επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια.

a%3Ea%3E

Καλημέρα κοπέλες μου όμορφες.

Οντως είναι και σένα μεγάλος... Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Αυτό που λέει η Αναστασία ότι μπορεί να είναι και χειρότερο μετά το σπέρμα το άκουσα και γω. Βέβαια μετά που είδαμε 3 ουρολόγους κατάλαβα ότι είναι απομακρυσμένη η πιθανότητα αυτή. Για καλό και για κακό πριν κάνει οποιαδήποτε επέμβαση θα φυλάξει σπέρμα να έχουμε.

Από δική μου εμπειρία, αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι γιατροί θεωρούν ότι μια αποτυχημένη ivf είναι τυχαία και προχωρούν στην 2η χωρίς να κάνουν οποιεσδήποτε άλλες εξετάσεις. Μετά τη 2η - 3η αποτυχία αρχίζουν να το ψαχνουν περισσότερο. Εγώ βέβαια δεν το δέχτηκα και το έψαξα λίγο με την υστεροσκόπιση και με άλλον γιατρό. Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να συζητάς μαζί του.

Πάρε λίγο χρόνο να ηρεμήσεις και να μελετήσεις τις επιλογές σου κοριτσάκι μου.

φιλακια

TFPMp2.png

Xpsatha καλημέρα, και εμένα ο σύζυγος μου έχει κιρσοκήλη και είναι όντως αλήθεια ότι μια επέμβαση σε αυτή την ηλικία δεν πρόκειται να βελτιώσει το πρόβλημα του, άσε που οι περισσότεροι ανδρολόγοι- ουρολόγοι δεν τη συνηστούν σαν επέμβαση μέχρι να τεκνοποιήσουν γιατι θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.Εγώ αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να κάνετε έναν πλήρη ορμονολογικό έλεγχο και οι δύο για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει.Εγώ όταν έκανα την πρώτη εξωσωματική νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν μόνο στο σπέρμα, τελικά έχω και εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ, η οποία σημαίνει χαμηλό απόθεμα στις ωοθήκες μου. Ο συζυγος ειναι 38 και εγώ 36.Καλη επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια.

Λοιπον κοριτσια ακουστε με προσεχτηκα και αν ακολουθησουν οι αντρες σας αυτα που θα σας πω θα εχουν μια βελτιωση που θα τριβετε τα ματια σας. Και εμεις προβλημα σπερματος πολυ σοβαρο, 36 χρονων και 2 εκ μονο. Εγχειρηση κοιρσοκοιλης ξεχαστε το,μας ειπαν ολοι οι γιατροι πως πολυ λιγη διαφορα θα κανει και ισως και βλαψει ακομα. Εμεις ακολουθησαμε καποιες αλλες μεθοδους που μας εκτοξευσαν μεσα σε ενα μηνα σε 20 εκ και παμε ακομα διοτι η θεραπεια θελει 3 μηνες. Λοιπον ακουστε σημειωστε και δεν θα χασετε:

Koψιμο καπνισματος αν καπνιζει

Κοψιμο αλκοολ εντελως

Κοψιμο κοκκινου κρεατος και οτιδηποτε προερχεται απο το κρεας

Κοψιμο γαλακτοκομικων

Κοψιμο γλουτενης δηλ. Σιταρι, κριθαρι, βρωμη,σικαλι μπορεις να βρεις και ψωμια χωρις γλουτενη και μακαρονια

Κοψιμο εντελως της ζαχαρης, ουτε ενας κοκκος που λεμε

Κοψιμο καφεινης

Λοιπον οταν κοπουν τα πιο πανω ξεκιναμε την θεραπεια:

Καθημερινα να πινει 2-3 φορες την ημερα χυμο λαχανικων με προτειμιση σελινο, θα σας εξηγησω οσες ενδιαφερεστε πως να το κανετε, χυμο καρροτο με μηλο, και χυμο μαυρο σταφυλι και ολα φρεσκα της στιγμης

Θα πινει τα εξης συμπληρωματα εκτος απο εκεινο που μας εδωσε ο γιατρος που λεγετε ovamid και σκονη androitin:

Α να τονισω ΟΧΙ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ

Vitamine e

Vitamine c

Arginine

Zinc

Fish oil

Propole

Royal jelly

Selenium

Magnesium

Β complex

Εννοειτε θα τα παρετε απο καταστημα βιολογικων προιοντων που δεν εχουν χημικα, οχι απο φαρμακια, και για ποσοτητες αν ενδιαφερεστε θα σας πω οποια ενδιαφερθει

Το ξερω ειναι πολλα αλλα φαντασου να εκαμνε και κοιρσοκυλη ποσα θα πληρωνε και θα ταλαιπορειτω και απο την αλλη πρεπει να θυσιαστουν και εκεινοι για το καλο και των 2 μας.

Σας τονιζω οτι χρειαζετε 3 μηνες για να ολοκληρωθει η θεραπεια γιατι πρεπει πρωτα να καθαρισει ο οργανισμος απο ολα που τον βαρενουν και λεγονται τοξινες ωστε να αρχισουν τα φυσικα να κανουν ενεργεια.

Λοιπον κοριτσια ακουστε με προσεχτηκα και αν ακολουθησουν οι αντρες σας αυτα που θα σας πω θα εχουν μια βελτιωση που θα τριβετε τα ματια σας. Και εμεις προβλημα σπερματος πολυ σοβαρο, 36 χρονων και 2 εκ μονο. Εγχειρηση κοιρσοκοιλης ξεχαστε το,μας ειπαν ολοι οι γιατροι πως πολυ λιγη διαφορα θα κανει και ισως και βλαψει ακομα. Εμεις ακολουθησαμε καποιες αλλες μεθοδους που μας εκτοξευσαν μεσα σε ενα μηνα σε 20 εκ και παμε ακομα διοτι η θεραπεια θελει 3 μηνες. Λοιπον ακουστε σημειωστε και δεν θα χασετε:

Κοψιμο αλκοολ εντελως

Κοψιμο γαλακτοκομικων

Κοψιμο γλουτενης δηλ. Σιταρι, κριθαρι, βρωμη,σικαλι μπορεις να βρεις και ψωμια χωρις γλουτενη και μακαρονια

Κοψιμο καφεινης

Καθημερινα να πινει 2-3 φορες την ημερα χυμο λαχανικων με προτειμιση σελινο, θα σας εξηγησω οσες ενδιαφερεστε πως να το κανετε, χυμο καρροτο με μηλο, και χυμο μαυρο σταφυλι και ολα φρεσκα της στιγμης

Θα πινει τα εξης συμπληρωματα εκτος απο εκεινο που μας εδωσε ο γιατρος που λεγετε ovamid και σκονη androitin:

Vitamine e

Vitamine c

Arginine

Zinc

Fish oil

Propole

Royal jelly

Selenium

Magnesium

Εννοειτε θα τα παρετε απο καταστημα βιολογικων προιοντων που δεν εχουν χημικα, οχι απο φαρμακια, και για ποσοτητες αν ενδιαφερεστε θα σας πω οποια ενδιαφερθει

Το ξερω ειναι πολλα αλλα φαντασου να εκαμνε και κοιρσοκυλη ποσα θα πληρωνε και θα ταλαιπορειτω και απο την αλλη πρεπει να θυσιαστουν και εκεινοι για το καλο και των 2 μας.

Σας τονιζω οτι χρειαζετε 3 μηνες για να ολοκληρωθει η θεραπεια γιατι πρεπει πρωτα να καθαρισει ο οργανισμος απο ολα που τον βαρενουν και λεγονται τοξινες ωστε να αρχισουν τα φυσικα να κανουν ενεργεια.

Το πιστεύω ότι θα έχει αποτέλεσμα...αλλά σιγά μην τα κάνει ο δικός μου όλα αυτα.....:rolleyes:

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Κοψιμο αλκοολ εντελως

Κοψιμο γαλακτοκομικων

Κοψιμο καφεινης

Vitamine e

Vitamine c

Arginine

Zinc

Fish oil

Propole

Royal jelly

Selenium

Magnesium

Wow!!!!!

Oυτε μένα ξέρω αν θα τα κάνει όλα αυτά... Βέβαια εμένα είναι χορτοφάγος και δεν καπνιζει... Θα του πω! Βέβαια εμένα έχει και προβλημα μεγάλο στην κινητικότητα και μορφολογία.... Έκανε διάφορα σπερματοδιαγράμματα και η ποσότητα ήταν διαφορετική κάθε φορά. Δηλ θυμάμαι και 8 εκ αλλά θυμάμαι μια φορά και 20εκ.

Anyways, ευχαριστούμε Titi1978 μου, its worth a try. :)

TFPMp2.png

Wow!!!!!

Oυτε μένα ξέρω αν θα τα κάνει όλα αυτά... Βέβαια εμένα είναι χορτοφάγος και δεν καπνιζει... Θα του πω! Βέβαια εμένα έχει και προβλημα μεγάλο στην κινητικότητα και μορφολογία.... Έκανε διάφορα σπερματοδιαγράμματα και η ποσότητα ήταν διαφορετική κάθε φορά. Δηλ θυμάμαι και 8 εκ αλλά θυμάμαι μια φορά και 20εκ.

Anyways, ευχαριστούμε ANASTASIA, its worth a try. :)

Eσενα ειναι ακομα πιο ευκολο να τα κανει, και σιγουρα θα δει βελτιωση και σε ποσοτητα και σε κινητικοτητα και σε αντοχη σπερματος. Ειναι αληθεια και αποδεδειγμενο. Εαν δεν το ζουσαμε δεν θα το πιστευα. Αξιζει αγαπες μου αξιζει και με το παραπανω, γιατι οχι μονο το κανεις για τον σκοπο που ολες μας επιθυμουμε αλλα το ωφελος γενικα που γινεται μεσα στον οργανισμο ειναι παρα πολυ μεγαλο. Καμια φορα πολλες φορες τα μυστικα της επιτυχιας πολλοι τα κρατουν για τον εαυτο τους, εμενα ομως παρολο που ακομα ειμαστε σε αναμονη ειναι επιτυχια μεγαλη τα αποτελεσματα αυτα για τον αντρα μου. Ποτε δεν ηταν ξανα σε αυτες τις τιμες εχει 14 χρονια που ειμαστε μαζι και ακομα ο πρωτος μηνας ειναι που αρχισε δυναμικα.

Κορίτσια καλημέρα!!!με ενδιαφέρουν πολύ αυτά για το σπέρμα...

εμείς έχουμε πρόβλημα με τη κινητικότητα...

πως κάνεις αυτό με τα λαχανικά??

και για τις βιταμίνες τι ποσότητα??

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...