Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Κοίτα έκανα εμωρυομεταφορά το Σάββατο και την τετάρτη με τα υπολοιπα του gel που έβαζα (vasclor) έβλεπα κάτι ροζ καφέ ίνες και σταμάτησαν την πέμπτη. ο Γιατρός δεν μου είπε ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Πόνους είχα γιατί είχα παθιε μια ήπια υπερδιέγερση αλλά τώρα περασαν και αυτό είναι κακό γιατί μου είχε πει ότι αν μείνω έγκυος η υπερδιέγερση θα χειροτερεψει. Όμως η νύφη μου όταν έμεινε έγκος στην μικρή οι πρώτεσ δυο χοριακές της ήταν πάρα πολύ χαμηλές (είχε με πέντε μέρες καθυστέρηση 40 χοριακή ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστος 150-200). Κι όμως γέννησε πριν τρεις εβδομάδεσ. Οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει. Να είσαι αισιόδοξη!!!

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι vaso μου να εχουμε και οι δυο καλα αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα σε όλες. Βρίσκομαι και εγώ στην αναμονή για δευτερη χοριακή και καταλαβαίνων απόλυτα την christine29 για το αγχος της καθώς και εγώ έκανα εμβρυομεταφορά στις 13/10 2 βλαστοκύστες και χτες η χοριακή μου έδειξε μόνον 11!!! Αυριο θα επαναλάβω αλλά είμαι αρκετά απογοητευμένη. Βέβαια μίλησα και με τους δυο γιατρούς μου και δεν μου απέκλεισαν τίποτα. Σημασία έχει λένε η επαναληπτική αν θα αυξηθεί. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες.

Νομίζω οτι την εκανες νωρις παντως την χοριακη!

Εχεις περισσότερες πιθανότητες απο εμενα!!!!!!!!!!Στο ευχομαι ολόψυχα!

Νομίζω οτι την εκανες νωρις παντως την χοριακη!

Εχεις περισσότερες πιθανότητες απο εμενα!!!!!!!!!!Στο ευχομαι ολόψυχα!

Κι εγώ νομίζω ότι είναι νωρίς αλλά απο το κέντρο μου είπαν ότι επειδή είναι βλαστοκύστες κανουμε χοριακή εννιά μέρες μετά την εμβρυομεταφορά. Εσύ πότε έκανες εμβρυομεταφορά? και τεστ πότε?

Κι εγώ νομίζω ότι είναι νωρίς αλλά απο το κέντρο μου είπαν ότι επειδή είναι βλαστοκύστες κανουμε χοριακή εννιά μέρες μετά την εμβρυομεταφορά. Εσύ πότε έκανες εμβρυομεταφορά? και τεστ πότε?

εγω εκανα 11/10 εμβρυομεταφορα και εχθες χοριακή!

εντεκατη μερα δηλαδη!

Αβυσσος.......

εγω εκανα 11/10 εμβρυομεταφορα και εχθες χοριακή!

εντεκατη μερα δηλαδη!

Αβυσσος.......

Εμένα την πρώτη φορά που έκανα με βλαστοκυστες ο γιατρός μου είχε πει την 15η μέρα.

Τώρα που πήγα με 3 ημερών έμβρυο μου είπε ο νέος γιατρός μου 12η-14η μέρα και αποφάσισα εγώ να πάω την 13η.

Διαφημίσεις

Εγώ είχα κάνει χοριακή 2 μέρες πριν από την ημερομηνία που μου είχε δώσει το κέντρο και ήταν μόλις 5.Η μικροβιολόγος μου είχε μιλήσει για αποβολή ή βιοχημική αλλά 2 μέρες μετά είχε ανέβει πολύ η τιμή,300 αν θυμάμαι καλά.Εύχομαι σε όλες σας γερά μωράκια σύντομα.

tBwt.png

Εγώ είχα κάνει χοριακή 2 μέρες πριν από την ημερομηνία που μου είχε δώσει το κέντρο και ήταν μόλις 5.Η μικροβιολόγος μου είχε μιλήσει για αποβολή ή βιοχημική αλλά 2 μέρες μετά είχε ανέβει πολύ η τιμή,300 αν θυμάμαι καλά.Εύχομαι σε όλες σας γερά μωράκια σύντομα.

Ελένη μου μας δίνεις πολύ κουράγιο καθώς τα στανταρτ που έχουν οι γιατροί τελικά είναι πολύ σχετικά!!!

Όλα σχετικά είναι.Εμείς καταφύγαμε στην εξωσωματική λόγω ολιγοασθενοσπερμίας του συζύγου.Στον πρώτο κύκλο προσπαθειών όλα θεωρητικά πήγαν τέλεια.Η ηλικία μου σχετικά μικρή (30),είχα πάρα πολλά ωοθηλάκια,γονιμοποιήθηκαν τα περισσότερα,τοποθετήθηκαν 3 άριστα έμβρυα,η μήτρα μου πολύ καλή και ο γιατρός ήταν σίγουρος για την εγκυμοσύνη.Αποτέλεσμα χοριακής αρνητικό.Μεγάλη απογοήτευση όπως καταλαβαίνετε.Αποφασίζουμε να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια με κατεψυγμένα επειδή θα έκλεινε το κέντρο για καλοκαίρι και ήθελα από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω νέο κύκλο.Οι πιθανότητες θεωρητικά ήταν λιγότερες,εγώ ήμουν τόσο σίγουρη για την αποτυχία που δεν πρόσεξα καθόλου και πήγα και για χοριακή νωρίτερα για να ξεμπερδεύω.Την συνέχεια την ξέρετε.Έχω δύο αγοράκια 3,5 χρονών.Όλα είναι σχετικά τελικά.Και όλα γίνονται στην ώρα τους,όσο τετριμμένο και εκνευριστικό και αν ακούγεται αυτό.Ομοιοπαθούσα είμαι και ξέρω...

tBwt.png

Όλα σχετικά είναι.Εμείς καταφύγαμε στην εξωσωματική λόγω ολιγοασθενοσπερμίας του συζύγου.Στον πρώτο κύκλο προσπαθειών όλα θεωρητικά πήγαν τέλεια.Η ηλικία μου σχετικά μικρή (30),είχα πάρα πολλά ωοθηλάκια,γονιμοποιήθηκαν τα περισσότερα,τοποθετήθηκαν 3 άριστα έμβρυα,η μήτρα μου πολύ καλή και ο γιατρός ήταν σίγουρος για την εγκυμοσύνη.Αποτέλεσμα χοριακής αρνητικό.Μεγάλη απογοήτευση όπως καταλαβαίνετε.Αποφασίζουμε να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια με κατεψυγμένα επειδή θα έκλεινε το κέντρο για καλοκαίρι και ήθελα από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω νέο κύκλο.Οι πιθανότητες θεωρητικά ήταν λιγότερες,εγώ ήμουν τόσο σίγουρη για την αποτυχία που δεν πρόσεξα καθόλου και πήγα και για χοριακή νωρίτερα για να ξεμπερδεύω.Την συνέχεια την ξέρετε.Έχω δύο αγοράκια 3,5 χρονών.Όλα είναι σχετικά τελικά.Και όλα γίνονται στην ώρα τους,όσο τετριμμένο και εκνευριστικό και αν ακούγεται αυτό.Ομοιοπαθούσα είμαι και ξέρω...

Να σου ζήσουν τα αγορια σου!!!!!

Μπορει να ειναι τετριμμενο αλλα ειναι αληθινο!:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Έκανα εχθες την εμβρυομεταφορά στη 2η προσπάθεια μου.

Αναμονή και υπομονή! :P

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Καλημέρα κορίτσια...

Καλημέρα. Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Εγώ μετράω ώρες για τη χοριακή μου. Θα πάω αύριο το πρωί.

Καλημέρα κορίτσια...

Καλημέρα!!!!!

Καλή επιτυχία και καλές χοριακες να έχουμε.με κρυοσυντηρημένα εμβρυακια?

Καλημέρα. Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Εγώ μετράω ώρες για τη χοριακή μου. Θα πάω αύριο το πρωί.

Άρχισε η αγωνία?άντε με το καλο να μας πεις τα ευχάριστα :-D:grin:

Διαφημίσεις

Καλημέρα eleni και σε ολα τα κορίτσια!

Ευχομαι αυριο να ερθεις και να πεις οτι εχεις μια καταπληκτικη χοριακη!

Περιμένουμε....

Εγω το μεσημέρι θα ξέρω τι γίνεται.

Φοβάμαι το εξωμητριο τρελα!

Περιμένουμε....

Περιμένουμε τα νέα σου. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και τρελαίνεσαι. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα στο χέρι μας

Περιμένουμε....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ 8.5!ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ +++ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ 8.5!ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ +++ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!

σε ευχαριστω πολύ!!!!!!

βεβαια το 8 απο το 8.5 δε διαφερει και πολύ.

εγω δεν εχω δει αιμα καθολου!

σε ευχαριστω πολύ!!!!!!

βεβαια το 8 απο το 8.5 δε διαφερει και πολύ.

εγω δεν εχω δει αιμα καθολου!

ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΗ!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΝΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.

μετα απο εξωμητριο μετα απο ποσο καιρο ξαναδοκιμαζεις για νινακι?

μετα απο εξωμητριο μετα απο ποσο καιρο ξαναδοκιμαζεις για νινακι?

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΜΒΕΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΜΒΕΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

εχεις δικιο!

ευχαριστω και συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...