Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

xrysa82 είπε:
Γεια σας!

Ευχαριστούμε nikol-te..

Δυστυχώς δεν έχω και πολύ αγωνία γιατί η κοιλιά μου πονάει πάρα πολύ από το απόγευμα. Φαντάζομαι πως ένα χάπι να μη πάρω και κατευθείαν θα μου έρθει περίοδος. Έπρεπε να πάω σήμερα για χοριακή τελικά να τελειώνω. Δεν υπάρχει και λόγοσ να συνεχίζω τα φάρμακα. Τέλοσπάντων θα σας ενημερώσω αύριο. Ιοκάστη καλά νέα να μας φέρεις εσύ αύριο.

Βρε Χρύσα γιατί τόσο κακή ψυχολογία ;;;;; Το οτι πονας δεν ειναι απαραίτητα κακό !! Νομίζω το αντίθετο . Εγώ φαντασου δεν νιώθω τιποτα απόλυτος αυτό ειναι ανησυχητικό !!!! Σου εύχομαι να έχεις μια ++++++++++++χοριακη αύριο !!

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρυσα μου,οταν εγω στις αρχες πονουσα,μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλο!μην προδικαζεις τα πραγματα!σκεψου θετικα!

χαχαχαα λετε να σκασουμε μυτη οι τρελες στο ρεα κυριακατικα για χοριακη???

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

nikol_te είπε:
χρυσα μου,οταν εγω στις αρχες πονουσα,μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλο!μην προδικαζεις τα πραγματα!σκεψου θετικα!

Εμμ...δε μου απαντάτε ! Πειράζει να παω κυριακη αντί για Δευτέρα ;;; Πέμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα . Αν θα δείξει εγώ θα παω σας το λέω ..

Anna

δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου.

Εγώ πάω για χοριακή αύριο... Ουφ! Πάντως, πρησμένο στήθος και πόνους χαμηλά στην κοιλιά έχω, όπως συνήθως όταν περιμένω να αδιαθετήσω.

xrysa82 είπε:
Γεια σας!

Ευχαριστούμε nikol-te..

Δυστυχώς δεν έχω και πολύ αγωνία γιατί η κοιλιά μου πονάει πάρα πολύ από το απόγευμα. Φαντάζομαι πως ένα χάπι να μη πάρω και κατευθείαν θα μου έρθει περίοδος. Έπρεπε να πάω σήμερα για χοριακή τελικά να τελειώνω. Δεν υπάρχει και λόγοσ να συνεχίζω τα φάρμακα. Τέλοσπάντων θα σας ενημερώσω αύριο. Ιοκάστη καλά νέα να μας φέρεις εσύ αύριο.

xrysa, o πονος περιοδου μπορει να ειναι θετικο σημαδι ιδιαιτερα αν συνοδευεται και από λιγο καφετί. Αλλα και χωρις καφετί. Μπορει να μεγαλώνει η μήτρα από την εμφυτευση. Πονας παντα πριν αδιαθετήσεις ή μόνο τώρα;

Διαφημίσεις

iokasti k. είπε:
Anna

Εγώ πάω για χοριακή αύριο... Ουφ! Πάντως, πρησμένο στήθος και πόνους χαμηλά στην κοιλιά έχω, όπως συνήθως όταν περιμένω να αδιαθετήσω.

Σου εύχομαι τα καλύτερα αύριο ... Περιμένουμε τα νέα σου.

Sunty πονάω πάντα στην περίοδο. Και η κοιλιά και η μέση και τα πόδια μερικές φορες, έχω ένα γενικό μούδιασμα και σήμερα δυστυχώς με έπιασε αυτό ακριβώς. Πήρα και παυσίπονο λίγο πριν.

Άννα εννοείται και να πας Κυριακή. 11η μέρα δείχνει στάνταρ.

Νικόλ και εγώ στην αρχή είχα χαρεί γιατί ήταν η μοναδική φορά που αυτά τα πονάκια ξεκίνησαν από την 2η μέρα της εμβρυομεταφοράς. Και έλεγα μήπως είναι τίποτα καλό!! Αλλά σήμερα με έπιασε κανονικός δυνατός πόνος.

Ένα κομματάκι μου ακόμα περιμένει και ελπίζει οπότε σας φιλώ γλυκά και τα λέμε πάλι αύριο! Καληνύχτα!

Α είδα και ένα όνειρο το πρωί .. πως πήρα κάτι από το σούπερ μάρκετ και είχε δώρο κάτι τυλιμμένο μέσα. Το άνοιξα και ήταν 2 ροζ φορμάκια μωρουδίστικα και 2 μικρα μπλουζάκια αγορίστικα και μόλις τα είδα λέω σε μια φίλη μου που ήταν μαζί μου, αυτά εγώ δεν τα χρειάζομαι .. και της τα έδωσα..

:D Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος τελικά!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Anna_1982 είπε:
Εμμ...δε μου απαντάτε ! Πειράζει να παω κυριακη αντί για Δευτέρα ;;; Πέμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα . Αν θα δείξει εγώ θα παω σας το λέω ..

νομιζω οτι θα δειξει.να εισαι προετοιμασμενη ομως οτι μπορει να δειξει χαμηλο νουμερο.να μην αγχωθεις αν γινει αυτο!κ εγω στο περιπου ειμαι,δεν ξερω αν θα δειξει αρκετα,απλα θελω να δω οτι κατι γινεται!εχω κ διπλα το ρεα,ξαναπεταγομαι την κυριακη αν ειναι!:D:D

χρυσα μου τα καλυτερα κοπελα μου,σε περιμενουμε σημερα!!καλη επιτυχια κ στην ιοκαστη μας!!

εμενα οι πονοι μου σταματησαν εδω κ 4 ημερες,αλλα κ τις αλλες φορες που ημουν εγκυος δεν ποναγα στο τελος.αλλες ακουω οτι πονανε πολυ.τπτ δεν ειναι απολυτο!

nikol_te είπε:
νομιζω οτι θα δειξει.να εισαι προετοιμασμενη ομως οτι μπορει να δειξει χαμηλο νουμερο.να μην αγχωθεις αν γινει αυτο!κ εγω στο περιπου ειμαι,δεν ξερω αν θα δειξει αρκετα,απλα θελω να δω οτι κατι γινεται!εχω κ διπλα το ρεα,ξαναπεταγομαι την κυριακη αν ειναι!:D:D

χρυσα μου τα καλυτερα κοπελα μου,σε περιμενουμε σημερα!!καλη επιτυχια κ στην ιοκαστη μας!!

εμενα οι πονοι μου σταματησαν εδω κ 4 ημερες,αλλα κ τις αλλες φορες που ημουν εγκυος δεν ποναγα στο τελος.αλλες ακουω οτι πονανε πολυ.τπτ δεν ειναι απολυτο!

Σε ευχαριστω πολύ νικολ μου .. Βασικά ας δείξει κ ας ειναι κ μικρή !!! Το τιποτα φοβάμαι . Οι πόνοι κ εμένα τα ίδια κρατήσαμε απο Πέμπτη εώς κυριακη που ήπια ενα depon γιατί δεν σντεχα άλλο κ μετα τέλος ! Με πιάνουν που κ που για κανά δυο λεπτά και μετα περνάνε έντονοι μόνο όταν θελω πιπι μου μέσα στον ύπνο μου κ ζοριζομαι.. Αυτά άντε 2 μερες έμειναν να μάθουμε οτι ειναι να μάθουμε !!! Τα σημερινά κοριτσακια πιστεύω να έχουν παει για εξέταση. !!!!!! Περιμένουμε με αγωνία !!!

Sunty είπε:
καλε Christine, την προηγουμενη Πέμπτη δεν έβαλες την βλαστοκύστη; Και αυριο να πας θα φανει αν ειναι θετικο. Και από σήμερα ακομα. Πήγαινε όμως καλύτερα το Σάββατο για να δειξει πιο μεγαλη να μην αγχωθεις. Απο την 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορά δειχνουν οι βλαστοκύστες.

Καλημέρα!!

Αλήθεια? Δεν το ήξερα, ο γιατρός μου είπε Δευτέρα και νόμιζα οτι δε θα εδειχνε σωστα!!!!

Θα πάω αυριο τότε γιατί σήμερα δεν είμαι προετοιμασμένη!

Διαφημίσεις

nikol_te είπε:

χαχαχα! κοσμοσυρροή την Κυριακή στο Ρεα!!!!

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε!

Θα χουμε πολλές +++++ χοριακές αυτό το σκ!!!

Anna_1982 είπε:

Anna καλημέρα! Πιστεύω ότι μια μερα διαφορα δεν είναι θέμα!

Γιατί να μη δείξει?

Με κάθε επιφύλαξη το λέω!

christine29 είπε:
χαχαχα! κοσμοσυρροή την Κυριακή στο Ρεα!!!!

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε!

Θα χουμε πολλές +++++ χοριακές αυτό το σκ!!!

Μακαριιιι απο το σώμα σου και στου θεού το αυτί !!! Άντε να φύγω και εγω να πάω πια σπιτάκι μου με καλα νεα να κάνω έκπληξη στον άντρα μου!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα!

Για ακόμη μια φορά ήταν αρνητικό. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα που κανείς δε έχει μπορέσει να το βρει .

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σας. Θα σας παρακολουθώ εννοείται να μαθαίνω τα νέα σας.

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

xrysa82 είπε:
Καλημέρα και από εμένα!

Για ακόμη μια φορά ήταν αρνητικό. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα που κανείς δε έχει μπορέσει να το βρει .

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σας. Θα σας παρακολουθώ εννοείται να μαθαίνω τα νέα σας.

Αχ κρυμα βρε Χρυσα μου λυπάμαι πάρα πολύ .. Γιατί όμως ;;; Γιατί ;;; Αν ξέραμε έναν λόγο θα ήταν κ διαφορετική η ψυχολογία .. Χρυσα πάρε τον γιατρο τηλ να δεις τι θα σου πει !! Και ψηλά το κεφάλι !

Διαφημίσεις

λυπαμαι κοριτσακι μου.ειναι πολυ δυσκολο,το ξερω.παρε το χρονο σου κ μην τα παρατας.

αληθεια,εχεις κοιταξει για αντισταση στην ινσουλινη?γιατι αυτο απ οτι ξερω καιει τα ωαρια.

Αντίσταση στην ινσουλίνη τι εννοείς? Έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου.. Και ήταν όλα οκ. Αυτό εννοείς?

Ο γιατρός μου είπε πως το πρόβλημα είναι η ποιότητα των ωαρίων.

(όχι σήμερα, πριν ξεκινήσω αυτή τη προσπάθεια). Εγώ δεν καταλαβαίνω, αν ένα ωάριο δεν είναι καλό, δεν γονιμοποιείται, σωστά? Ή έστω γονιμοποιείται αλλά δε διαιρείται σωστά. Εγώ έβαλα 3 βλαστοκύστες (2η φορά) και όλες τις άλλες ήταν έμβρυα 8 κυττάρων 3ης μέρας. Δε βγάζω άκρη..

Τον γιατρό δεν βρίσκω νόημα να τον πάρω. Τα αναλαμβάνει ο άντρας μου αυτά! Έτσι κι αλλιώς τι μπορεί να μου πει. Τίποτα.

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

xrysa82 είπε:
Αντίσταση στην ινσουλίνη τι εννοείς? Έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου.. Και ήταν όλα οκ. Αυτό εννοείς?

(όχι σήμερα, πριν ξεκινήσω αυτή τη προσπάθεια). Εγώ δεν καταλαβαίνω, αν ένα ωάριο δεν είναι καλό, δεν γονιμοποιείται, σωστά? Ή έστω γονιμοποιείται αλλά δε διαιρείται σωστά. Εγώ έβαλα 3 βλαστοκύστες (2η φορά) και όλες τις άλλες ήταν έμβρυα 8 κυττάρων 3ης μέρας. Δε βγάζω άκρη..

Τον γιατρό δεν βρίσκω νόημα να τον πάρω. Τα αναλαμβάνει ο άντρας μου αυτά! Έτσι κι αλλιώς τι μπορεί να μου πει. Τίποτα.

χρύσα μου λυπάμαι πραγματικά. Μην απογοητεύεσαι, ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει να φανείς δυνατή.

κανεις καμπυλη σακχαρου κ ινσουλινης μαζι.εμενα το ζαχαρο ηταν σχετικα ενταξει,αλλα ειχα αντισταση στην ινσουλινη κ παιρνω γκλουκοπλας.χοντρικα,απ οτι καταλαβα,η ινσουλινη καιει τα ωαρια.ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι τωρα θα κανω καλυτερα ωαρια.κ πραγματι γονιμοποιηθηκαν περισσοτερα αυτη τη φορα,αλλα εχουμε πολυ χαλια σπερμα,οποτε μας εμειναν 6.τα 2 βαλαμε κ 4 καταψυξη.

Κορίτσια καλημέρα.εύχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία,θετική σκέψη για θετικά αποτελέσματα.εγώ είμαι στην 2η μέρα της εμβρυομεταφορας με 2 κρυοσυντηρημένα εμβρυακια.απ ότι μου είπαν και οι εμβρυολογοι και ο γυναικολογος έχουν πολύ καλές πιθανότητες και τα 2.είναι η δεύτερη μου φορά,η πρώτη πλήρης αποτυχεια με αποτέλεσμα 0 και ελπίζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μου.έχω από χτες φουσκωματα,τραβηγματα στην μητρα και πόνους στην πλάτη αλλά το πιο πιθανό είναι ότι τα χω πάθει από τα πολλά χάπια και απο το κρεβάτι σωστά? :?

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα ξέρω! :shock:

Χρύσα μου λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα,ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό,όμως μην τα βάζεις κάτω.κάθε προσπάθεια έχει τις πιθανότητες της να πετύχει όσο και να αποτύχει.πάρε τον χρόνο σου βάλε τα δυνατά σου,ανασυγκροτησου,αποβάλε το άγχος και προχωρά για την επόμενη σου προσπάθεια.όλες μας μια μέρα θα κρατάμε τα βρέφη μας στην αγκαλιά μας και όλα θα μοιάζουν μακρινό παρελθόν.υπομονή xxxxxxxx

xrysa82 είπε:

χρυσα μου με υπομονη και επιμονη ολες θα τα καταφερουμε καποια στιγμη.

Τώρα οσον αφορα τα ωαρια νομιζω οτι αν δεν ηταν καλα δε θα εφταναν σε βλαστοκυστες. Καλύτερα κατα τη γνωμη μου να δεις οποτε θα εισαι ετοιμη κι αλλον γιατρο.

πολλα φιλια και υπομονη.

Baby angel είπε:
Κορίτσια καλημέρα.εύχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία,θετική σκέψη για θετικά αποτελέσματα.εγώ είμαι στην 2η μέρα της εμβρυομεταφορας με 2 κρυοσυντηρημένα εμβρυακια.απ ότι μου είπαν και οι εμβρυολογοι και ο γυναικολογος έχουν πολύ καλές πιθανότητες και τα 2.είναι η δεύτερη μου φορά,η πρώτη πλήρης αποτυχεια με αποτέλεσμα 0 και ελπίζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μου.έχω από χτες φουσκωματα,τραβηγματα στην μητρα και πόνους στην πλάτη αλλά το πιο πιθανό είναι ότι τα χω πάθει από τα πολλά χάπια και απο το κρεβάτι σωστά? :?

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα ξέρω! :shock:

Χρύσα μου λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα,ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό,όμως μην τα βάζεις κάτω.κάθε προσπάθεια έχει τις πιθανότητες της να πετύχει όσο και να αποτύχει.πάρε τον χρόνο σου βάλε τα δυνατά σου,ανασυγκροτησου,αποβάλε το άγχος και προχωρά για την επόμενη σου προσπάθεια.όλες μας μια μέρα θα κρατάμε τα βρέφη μας στην αγκαλιά μας και όλα θα μοιάζουν μακρινό παρελθόν.υπομονή xxxxxxxx

Καλή επιτυχία baby angel!!!!!!!

Μακαρι η δευτερη σου προσπάθεια να ειναι η τελευταία!:-P

Baby angel είπε:
Ευχαριστώ πολυ πολυ christine29.ελπίζω να έχεις μια τριψηφια χωριακη,μη σου πω τετραψηφια :-D

Θα πας αύριο τελικά ή την Δευτέρα;

Σκεφτομαι να παω αυριο τελικα! Θα σκάσω μεχρι την δευτερα!

Ακόμα ομως εχω πόνους, τι να πω. Απο την δευτερη μερα.

Ευχαριστώ πααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές σου! Μακάρι!

iokasti k. είπε:
Anna

Ιοκάστη τελικά πήγες για χοριακή?

καλά αποτελέσματα!

περιμένουμε!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...