Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο ουροκαθετηρας πονάει;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οχι αν μπει σωστα δεν ποναει καθολου σαν τσιμπιματακι κατα την τοποθετηση και μετα τιποτα. Αν ποναει μετα σημαινει οτι δεν εχει μπει καλα και πρεπει να ζητησεις να το δουν ξανα. Κανονικα δεν ποναει καθολου.

Σε μενα!

Δεν πονάει καθολου, αν εισαι χαλαρη και δε σφιγγεσαι δεν καταλαβαινεις τιποτα,ενα μικρο στιγμιαιο ποναλάκι μονο.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Διαφημίσεις

Αν μιλας για την ώρα της γεννας που βαζει ο γιατρός,δε νομίζω πως θα είναι αυτό που θα σε περιαξει μπροστα σε ολα τα αλλα! Είναι δυσαρεστη η αίσθηση, κατι σαν τσούξιμο τη στιγμη που το βαζει, μα δεν ποναει.

nrG6p3.png

Γειά σας κορίτσια!

θα ήθελα και γω να σας πώ το θέμα που με απασχολεί.... Είμαι στην 28η εβδομάδα κύησης και πρίν απο κανενα μήνα περίπου είχα τσούξιμο στην ουρήθρα - κλειτορ@@@, κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και υγρά όχι όμως δύσοσμα.... Το είχα πεί τοτε στον γιατρό μου, είχαμε κάνει γενική και καλλιέργεια ούρων και κολπικού υγρού, όλα καθαρα! Μου περασε τελικά και χθές μετά απο 9 ώρες στην δουλειά και κούραση, για να πώ την αλήθεια, ξανα εμφανίστηκαν τα συμπτώματα, πλήθηκα και με betadine αλλά εξακολουθούν. όχι οτι υποφέρω απλά ειναι ενοχλητικό... εχω αρχισει και πινω νερα σε περιπτωση που είναι ουρολοίμωξη αλλά τίποτα! εχω προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό μου την αλλή εβδομάδα. λέτε να είναι κάτι σοβαρό, να το επισπεύσω??? είχατε παρόμοια εμπειρία???

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...