Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντι για τουρτα τι?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια, σε λιγες μερες η κορη μου εχει τα γενεθλια της κ αποφασισαμε το ''παρτυ'' να γινει στον παιδικο σταθμο που πηγαινει, σκεφτομαι λοιπον αν θα ηταν καλη ιδεα αντι για τουρτα να φτιαξω ενα γλυκο ταψιου(ραβανι η κεικ), να το διακοσμησω ομορφα κ να βαλω κερακια για να σβησει το παιδι. Θελω να μου πειτε πως το βρισκετε σαν ιδεα κ επισης θελω συμβουλες για την διακοσμση.

.png

Διαφημίσεις

αφροδίτη πέρισυ έκανα γενέθλια μόνο στον παιδικό... και έτσι θα κάνω από εδώ και στο εξής

η κόρη μου είναι χριστουγεννιάτικη, είχα φτιάξει 70 μαφινς, για όλα τα παιδάκια, καμιά 20αριά τα είχα τοποθετήσει σε ένα δίσκο σε παράταξη " χριστουγεννιάτικο δέντρο", και από πάνω με μαρέγκα χιονι και σμαρτις για μπαλίτσες... ήταν πολύ ωραίο... έχει και μια τρομερή συνταγή στις συνταγές της παρέας, της μπετυ κρόκερ... (αν τα γεμίσεις και με σύριγκα με κρέμα βανίλια ή σοκολάτα, ή και μερέντα, είναι τρέλα)

τέλειο επίσης είναι να κάνεις κορμό, να τον φορμάρεις στρόγγυλο, και μετά να κόψεις φετούλες και να καρφώσεις σε σουβλάκια σαν γλυφιτζούρια... και μετά το καθένα παίρνει από ένα... μπορείς να τα στολίσεις αφού πχ τα βουτήξεις σε σοκολάτα με ότι θέλεις... αυτό θα κάνω εγώ φέτος, νομίζω θα σκίσει!

και έχω και φοβερή συνταγή για μωσαικό μή κατεψυγμένο, χωρίς βιτάμ παρακαλώ...

(περιτό να πω πόσο εξαρτημένη είμαι από τα γλυκά!)

τέλος έχω δει ντάνα με ντόναντς ... περιχυμένα με σοκολάτα για τούρτα... επίσης πολύ εντυπωσιακό

καλή επιτυχία!

s-age.png

ωραιες ιδεες!! κ εγω σκεφτομουν για το μικρο μου να κοψει στο σταθμο κατι αλλο κ οχι τουρτα ισως να φτιαξω κ εγω ενα γλυκο. για cupcakes σκεφτομουν να στειλω στη γιορτη του.

σκεφτομαι λοιπον αν θα ηταν καλη ιδεα αντι για τουρτα να φτιαξω ενα γλυκο ταψιου(ραβανι η κεικ), να το διακοσμησω ομορφα κ να βαλω κερακια για να σβησει το παιδι

Eυκολη ιδεα το κεικ και ιδανικη για τα πιτσιρικια,μπορεις να το στολισεις με ζαχαροπαστα λευκη ή αλλο χρωμα και να φαινεται σαν τουρτα.Επισης ατομικα κεκακια-μαφιν οπως ειπε και η αλλη φιλη!

και έχω και φοβερή συνταγή για μωσαικό μή κατεψυγμένο, χωρίς βιτάμ παρακαλώ...

θελουμε την συνταγη,εννοειται!!!!Βρες το καταλληλο τοπικ....για να μην ειμαστε και οφ τοπικ.....ή αρχισε να στελνεις πμ ;)

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

χαιρομαι που βρισκετε καλη την ιδεα μου, τελικα λεω να κανω ενα κεικ σε ταψι, να το κοψω στη μεση κ να το γεμισω κε κρεμα(βανιλια η σοκολατα). Αυτο που δεν ξερω βρε κοριτσια ειναι πως θα πετυχω την διακοσμηση, κ επισης λετε να φανει ''φτωχο''?

Φιλη geonik βλεπω Μεσσηνια απο που γιατι κ εγω απο εκει ειμαι.

.png

Διαφημίσεις

πολύ ωραία κρέμα κάνει και το τυρί φιλαδέλφεια με ζάχαρη άχνη.Πολύ ωραίο για κεικ και απο πάνω στολίζεις με καραμελίτσες! Τα παιδιά μου προτιμούν το κεικ πάντως απο την τούρτα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...