Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν αναπτύχθηκε το έμβρυο τις πρώτες εβδομάδες

annitaanna

Recommended Posts

kalimera! na moirasto tin anisixia mou mazi sas? i aderfi moy exei kathusterisi kai eixe kanei idi 3 test pou vgikan arnitika.simera pige sto gunaikologo kai tis ekane esoteriko yperixo.eipe oti vlepei sako..ki oti to emvruo stamatise na anaptusetai(gi ayto kai ta arntikika test).se 2 meres tha tis kanei epemvasi na tis afairesei to sako (opos mou eipe).

gnorizei kaneis an ayto einai kati epikunduno?an argotera se alli egumosini tha exei provlima?

sas eyxaristw!

Διαφημίσεις

kalimera! na moirasto tin anisixia mou mazi sas? i aderfi moy exei kathusterisi kai eixe kanei idi 3 test pou vgikan arnitika.simera pige sto gunaikologo kai tis ekane esoteriko yperixo.eipe oti vlepei sako..ki oti to emvruo stamatise na anaptusetai(gi ayto kai ta arntikika test).se 2 meres tha tis kanei epemvasi na tis afairesei to sako (opos mou eipe).

gnorizei kaneis an ayto einai kati epikunduno?an argotera se alli egumosini tha exei provlima?

sas eyxaristw!

η επέμβαση λέγεται απόξεση. γίνεται με αναισθησία που χαρακτηρίζεται ως μέθη. δεν είναι κάτι δύσκολο ή επώδυνο. ας ψάξει πάντως λίγο τους λόγους (θα της πουν ότι ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά καλό είναι να κάνει κάποιες εξετάσεις μήπως και οφείλεται κάπου, ώστε να το διορθώσει και να μην το ξαναπάθει στο μέλλον).

Aν και δεν ειμαι γιατρος θα προτεινα κατι αλλο. Να κανει χοριακη σημερα και μετα απο δυο μερες. Μηπως εχει γινει καθυστερημενη συλληψη? ΠΟσες μερες εχει καθυστερηση?

Δεν είναι επικύνδινο, έκανα απόξεση το Σάββατο που μας πέρασε, αλλά κάθε εβδομάδα πήγαινα στη γιατρό μου και βλέπαμε το έμβρυο. Τώρα, με τον πρώτο υπέρηχο, δεν νομίζω να καταλάβει κάτι τέτοιο. Ας το προσέξει λίγο η αδερφή σου πριν κάνει την απόξεση. Ίσως και μια δεύτερη γνώμη και μια χοριακή εξέταση να ήταν το σωστό. Επίσης, εξετάσεις για να δει αν έχει η ίδια κάποιο πρόβλημα, δεν χρειάζεται αν είναι η πρώτη παλλίνδρομη κύηση που είχε. Αν συμβεί δεύτερη, τότε εκθέτουμε τον οργανισμό μας σε κάποιες εξετάσεις που θα μας πει ο/η γυναικολόγος

Aν και δεν ειμαι γιατρος θα προτεινα κατι αλλο. Να κανει χοριακη σημερα και μετα απο δυο μερες. Μηπως εχει γινει καθυστερημενη συλληψη? ΠΟσες μερες εχει καθυστερηση?

Συμφωνω.. και εγω καθυστερημενη συλληψη ειχα.. δηλ με 2 μερες καθυστερηση ειχα χοριακη μολις 22 !Δηλ αν ειχα κανει τεστ θα μου ειχαν βγει αρνητικα!Ας περιμενει λιγο ακομα πριν κανει αποξεση

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι επικύνδινο, έκανα απόξεση το Σάββατο που μας πέρασε, αλλά κάθε εβδομάδα πήγαινα στη γιατρό μου και βλέπαμε το έμβρυο. Τώρα, με τον πρώτο υπέρηχο, δεν νομίζω να καταλάβει κάτι τέτοιο. Ας το προσέξει λίγο η αδερφή σου πριν κάνει την απόξεση. Ίσως και μια δεύτερη γνώμη και μια χοριακή εξέταση να ήταν το σωστό. Επίσης, εξετάσεις για να δει αν έχει η ίδια κάποιο πρόβλημα, δεν χρειάζεται αν είναι η πρώτη παλλίνδρομη κύηση που είχε. Αν συμβεί δεύτερη, τότε εκθέτουμε τον οργανισμό μας σε κάποιες εξετάσεις που θα μας πει ο/η γυναικολόγος

συμφωνώ, δεν είχα παλλίνδρομη κύηση αλλά έτσι ξέρω από φίλες μου...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ekane simera tin apoksesi.o sakos eipe o giatros itan 6 xiliosta kai vriskotan arketo diastima se ''adraneia''.parallila eipe oti arxise na dimiourgeitai kai polupodas,ton opoio afairese epi topou.i aderfi mou einai mia xara(oute ponous,oute enoxliseis).tha paei se mia evdomada na dei ton giatro kai tha mathei gia poious logous pithanon na sinevei ayto.

eyxaristw!

ekane simera tin apoksesi.o sakos eipe o giatros itan 6 xiliosta kai vriskotan arketo diastima se ''adraneia''.parallila eipe oti arxise na dimiourgeitai kai polupodas,ton opoio afairese epi topou.i aderfi mou einai mia xara(oute ponous,oute enoxliseis).tha paei se mia evdomada na dei ton giatro kai tha mathei gia poious logous pithanon na sinevei ayto.

eyxaristw!

Τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλά ε?! Περιμένουμε νέα βρε κορίτσι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...