Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ στενος κολπος

Recommended Posts

σκεφτομουν πολυ για το αν θα ανοιξω αυτο το θεμα.μπορει η απορια μου να σας φανει "χαζη" αλλα επειδη θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας θα ρωτησω.το προβλημα μου ειναι οτι εχω στενο κολπο σε σημειο να ποναω πολυ στο τεστ παπ καθε φορα(και δεν ειναι θεμα γιατρου γιατι εχω αλλαξει 2-3), στην σεξουαλικη επαφη ποναω ,αν δεν εχουν προηγηθει καλα προκαταρκτικα.τωρα δεν ξερω αν ειναι θεμα στενου κολπου η στενης λεκανης,αλλα εγω νομιζω ειναι ο κολπος μου.και σκεφτομουν, πως θα μπορεσω να μεινω εγκυος με αυτο το προβλημα?θα επηρεασει το μωρο σε κατι?σκεφτομαι δεν θα μπορω να γεννησω φυσιολογικα γιατι θα "κολλησει" το μωρο στον κολπο.εχει τυχει σε καποια αλλη κοπελα να ποναει ετσι?γενικα ειμαι μικροσωμη,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο

Διαφημίσεις

Και εγω ετσι ημουν παντα και ειμαι ακομα μην αγχωνεσαι....γεννησα μια χαρα φυσιολογικα το μωρο μου....δεν περασε βεβαια πολυς καιρος για να σου πω τωρα πως ειναι γιατι μετα την γεννα υπαρχει ξηροτητα ετσι κ αλλιως...αλλα νομιζω παλι ετσι θα μαι:rolleyes:;)

Μηπως να δοκιμαζες καποιο λιπαντικο??εμας τωρα μετα την γεννα μας βοηθαει πολυ που ειναι πολυ στενος και ξηρος ο κολπος...μπορει να σε βοηθησει και σενα

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Και εγω ετσι ημουν παντα και ειμαι ακομα μην αγχωνεσαι....γεννησα μια χαρα φυσιολογικα το μωρο μου....δεν περασε βεβαια πολυς καιρος για να σου πω τωρα πως ειναι γιατι μετα την γεννα υπαρχει ξηροτητα ετσι κ αλλιως...αλλα νομιζω παλι ετσι θα μαι:rolleyes:;)

Μηπως να δοκιμαζες καποιο λιπαντικο??εμας τωρα μετα την γεννα μας βοηθαει πολυ που ειναι πολυ στενος και ξηρος ο κολπος...μπορει να σε βοηθησει και σενα

εισαι και συ μικροσωμη?ή δεν παιζει ρολο?εμενα μου εκανε εντυπωση αρχικα απο το τεστ παπ που φοβαμαι να παω γιατι ξερω οτι θα πονεσω.εχω ρωτησει ολες τις φιλες μου και καμια δεν ποναει.και σκεφτομουν οτι εχω καποιο ανατομικο προβλημα.δεν επηρεαζει ουτε τη συλληψη αυτο ε?

εισαι και συ μικροσωμη?ή δεν παιζει ρολο?εμενα μου εκανε εντυπωση αρχικα απο το τεστ παπ που φοβαμαι να παω γιατι ξερω οτι θα πονεσω.εχω ρωτησει ολες τις φιλες μου και καμια δεν ποναει.και σκεφτομουν οτι εχω καποιο ανατομικο προβλημα.δεν επηρεαζει ουτε τη συλληψη αυτο ε?

Οχι μικροσωμη δεν με λες...κανονικη ειμαι!;) δεν παιζει ρολο εχω φιλη 1,5κατι και 49 κιλα και εβγαλε μπεμπα 4600:D

Εγω παρατηρησα πως στην εγκυμοσυνη πχ και στην κολπικη εξεταση πονουσα στην ουσια απο τον φοβο πως θα πονεσω:rolleyes::confused: δοκιμασε να χαλαρωσεις τελειως οχι απλα να το λες αλλα να ηρεμησεις πραγματικα και να μην σφιγγεσαι με τον φοβο πως θα πονεσεις!!

Οχι την συλληψη σιγουρα δεν την επηρεαζει....καλυτερα να μιησεις με τον γιατρο σου να ου πει καλυτερα αυτος...ειναι πολλες γυναικες ετσι μη αγχωνεσαι και δοκιμασε λιπαντικο:D;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...