Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξαφνικά δυσκολεύεται να κοιμηθεί

magnoli

Recommended Posts

Πάλι πάρτυ χθες νεραιδα μου! Τί να πώ, ίσως που αλλάξαμε γάλα και δεν χορταίνει? Θα το ρωτήσω κι αυτό. Ο,τι κοιμήθηκε μέχρι τις 3! Αυτό ήταν!

χαχαχαχ Ελσα φοβερό μήνυμα! Ωραίες λύσεις ιδέες! Να σου πώ πως δεν είσαι "τρελή, κι εμείς το κάνουμε αυτό με τις σειρές!

Παλιά έβλεπα σαν μανιακή σειρές στο pc, τώρα με το παιδί δεν προλαβαίνω αλλά κάθε βράδυ βλέπουμε στην τιβι και του λέω τί γίνεται και τρελαίνεται! Για το δε τηλέφωνο, άμα τύχει να μπλαμπλαδίζω με φίλη (λίγο σπάνιο) αποκοιμιέται ενώ με βλέπει! Εχεις δίκιο :-P

Λυπάμαι για τη μητέρα σου, μπράβο σου που μεγάλωσες/μεγαλώνεις τόσο όμορφα τα παιδάκια σου! Κι ας είχες χάλια ψυχολογία...και ευθύνες άπειρες!

Ντιμμυ μου ισως φταει και το γαλα εμεις απο τοτε που το αλλαξαμε καλυτερευσαν τα πραγματα... Σημερα βεβαια εχουμε γκρινια δεν ξερει τι θελει η μικρη μου... ααα εκανα εγγραφη στο Parents cafe αλλα δεν πολυ καταλαβαινω πως λειτουργει και πως θα σε βρισκω.... Ελπιζω να ηρεμησει το μωρακι σου

kuWSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω πολυ για το θερμο καλωσορισμα!!

Νεραιδα δεν νομιζω να μη θελει μετα το κρεβατακι της, οταν πια δεν θα βολευεται στο ριλαξ η στο καροτσι θα στο δειξει. Εδω να φανταστειτε τα παιδια μεχρι 3 μηνων τα εχουν και κοιμουνται σ ενα < χαρτοκουτι> 70*50 , ολες οι μητερες παιρνουν ενα τετοιο κουτι απο το αντιστοιχο ΙΚΑ της Φινλανδιας γεματο ρουχα κι ενα μικρο στρωματακι. Οταν ειδα το στρωματακι απορησα στην αρχη αλλα μετα δεν εδωσα σημασια. Οταν δε ηρθε η μαια στο σπιτι και μου ειπε πως εκει βαζουν το παιδι, εκει να δειτε γελια!!! Την κοιτουσα σαν τρελη κι ελεγα: να βαλω το παιδι μου στην κουτα?? Πατε καλα?:confused: κι ομως οπως αποδειχτηκε μεχρι 2,5 μηνων κοιμοταν μια χαρα εκει μεσα!!!

dimmi να σου πω κατι που παρατηρησα και στα δυο παιδια μου: τον πρωτο χρονο, αν και οι δυο ειναι πολυ βολικοι με τον υπνο και το φαι, οταν ηταν να κανουν κατι καινουριο π.χ ανακαλυπταν τα χερακια τους, γυρνουσαν μονοι, μπουσουλησαν κ.τ.λ., μια μερα πριν το μεγαλο αυτο βημα ηταν ΑΛΛΑ παιδια!!! Ειχαν γκρινια χωρις λογο, δεν κοιμοντουσαν καλα και καποιες φορες δεν ειχαν ορεξη!! Οποτε μπορει και το δικο σου να ετοιμο να κανει καποιο μεγαλο βημα!!Βεβαια αν ισχυει αυτο, τη βαψαμε:!: δεδομενου οτι σ αυτη την ηλικια σχεδον καθε μερα κανουν και κατι καινουριο!!!:P

Καληνυχτα κοριτσια!!!

Τι εννοεις χαρτοκουτα οπως αυτες του γαλακτος????? Καλα θα τρελαθω... Ασχετο το ΙΚΑ της Φιλαδιας σασ δινει ρυχαλακια και στρωματακι... αχ βρε Ελλαδα που τετοια μεγαλεια εμεις!!!! Εμενα αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι η εποχη που θα βγαζει δοντια εκει να δεις γκρινια

kuWSp3.png

τελικά εμενα είναι ΓΟΠ που έχει.. γιαυτό ξυπνάει, επειδή κάνει εμετό ακι τον καταπίνει. απογοητευτηκα παρα πολύ με την παιδίατρο που της λέω εδώ και ενάμιση μήνα πως κλαίει πολύ και ξυπνάει χωρίς να σφίγγεται και τίποτα δεν μου έλεγε μέχρι που το ανακάλυψα μόνη μου :cry: έχω αγχωθεί πολύ

magnoli για τη ΓΟΠ δεν ξερω πολλα πραγματα μιας και δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Ξερω μονο πως βοηθαει να ταιζεις το παιδι σε πολλα και μικρα γευματα, να το σηκωνεις για ρεψιμο συχνα και οσο μπορεις να το ταιζεις σε σχετικα ορθια σταση. Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι δεν ειναι κατι επικινδυνο που θα επηρεασει δραστικα την αναπτυξη του παιδιου σου, οποτε μην αγχωνεσαι πολυ,γιατί αυτό μπορεί να αποδειχθει τελικα πιο επικινδυνο απο τη ΓΟΠ. Είναι μολις 2 μήνες που εχεις γεννησει και μπορω να καταλαβω πως η κουραση κι η αγωνια σε συνδυασμο με τις ορμονες σε εξαντλουν. Αυτα τα ωραία βέβαια στα γραφει κάποια που έκλαιγε για 2 μέρες επειδη το παιδί είχε ικτερο!!!!:lol: Τέρας ψυχραιμίας μιλάμε!!

Οσο για την παιδίατρό σου εσυ θ αποφασίσεις τι θα κάνεις, αν θα την κρατήσεις ή όχι. Ο παιδιατρός μου στην Ελλάδα έλεγε ότι τα βρεφη είναι οι πιο δυσκολοι ασθενεις γιατί δεν μπορουν να μιλησουν και να πουν ακριβως τι νιώθουν, για αυτό πάντα ο γιατρός πρέπει πάντα ν ακούει τον πιο ¨αξιόπιστο¨μεταφραστη που δεν είναι άλλος από την μητέρα!!! όταν μια μαμα θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί της ο παιδίατρος οφείλει να το ψάχνει μέχρι τ άκρα. Ξεκαθάρισε το αυτό από την αρχή με την καινούρια σου γιατρό ή αν κρατήσεις αυτή που εχεις εξηγησε της πως το μηρικό ενστικτο δεν είναι μύθος, υπάρχε ανα τους αιώνες!!!!

Υπομονή, όλα σε λίγο καιρό καιρό θα τα θυμάσαι και θα γελάς, θα βλέπεις τπ μωράκι σου να μεγαλώνει , να γελάει, να περπατάει και πιστεψε με οι αγωνίες θα μεγαλώνουν κι αυτές! Μέχρι να γίνει μαντράχαλος και να σου πει "ασε μας ρε μάνα, εσύ δεν ξέρεις..." Αχ τι μας περιμενει... Ελπίζω να ηρεμήσει το παιδάκι σου ( κι εσύ) σύντομα.Υγεία σ όλα τα παιδάκια πάνω απ όλα!!:-)

Α!! Επίσης εχε το νου σου να μη σφιγγεις πολύ την πάνα στην κοιλίτσα του και γενικά να παντελόνάκια να είναι χαλαρα...

Νεράιδα κανονικη κούτα μετακόμισης!!! Γεμάτη ρούχα, μπουφάν, παπλώμα, σεντόνια, κρέμες μέχρι και οδοντόβουρτσα!!όπως και το ΙΚΑ στην Ελλάδα:lol:

Διαφημίσεις

Α!! Επίσης εχε το νου σου να μη σφιγγεις πολύ την πάνα στην κοιλίτσα του και γενικά να παντελόνάκια να είναι χαλαρα...

Νεράιδα κανονικη κούτα μετακόμισης!!! Γεμάτη ρούχα, μπουφάν, παπλώμα, σεντόνια, κρέμες μέχρι και οδοντόβουρτσα!!όπως και το ΙΚΑ στην Ελλάδα:lol:

Ναι ναι ακριβως οπως το ΙΚΑ στην Ελλαδα... Εμενα η μικρουλα εχει βελτιωσει τον υπνο ης το βραδυ αλλα συνεχιζουμε στο ρυλαξ... τι να κανουμε ρυλαξ ρυλαξ... χι χι

kuWSp3.png

Ναι ναι ακριβως οπως το ΙΚΑ στην Ελλαδα... Εμενα η μικρουλα εχει βελτιωσει τον υπνο ης το βραδυ αλλα συνεχιζουμε στο ρυλαξ... τι να κανουμε ρυλαξ ρυλαξ... χι χι

Ριλαξ ριλαξ! Δοκιμάζεις μεταφορά μήπως ή δεν τολμάς?

χθές τον πήρα από το ρηλαξ να τον πάω στο κρεβάτι του, έκανα όμως το λάθος και το έκανα 1 ώρα μετά, είχε ήδη χορτάσει ύπνο, στο κρεβάτι λοιπόν το μάτι γαρίδα!

Ημουν τόσο κομματια που τον έβαλα στο ριλαξ, του άφησα 1 παιχνιδάκι, πήρα το ριλαξ δίπλα μου στο κρεβάτι, το κουνούσα, μόλις τον είδα να νυστάζει του έδινα και πιπίλα. Το αποτέλεσμα, ξεραθήκαμε!

Είχα φάση γιατί όπως ασχολιόταν με το αρκούδι γύριζε και με κοιτούσε, εγώ έκανα ότι κοιμάμαι. Ισως και να κατάλαβε ότι η μάνα του δεν υπήρχε περίπτωση να μην κοιμηθεί και σου λέει εγώ χαζός είμαι να παίζω στα σκοτεινά με το χάλια αρκούδι της παρηγοριάς (είναι αυτό που του έχω μόνιμα στο ριλαξ να κρέμεται :lol:)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

τελικά εμενα είναι ΓΟΠ που έχει.. γιαυτό ξυπνάει, επειδή κάνει εμετό ακι τον καταπίνει. απογοητευτηκα παρα πολύ με την παιδίατρο που της λέω εδώ και ενάμιση μήνα πως κλαίει πολύ και ξυπνάει χωρίς να σφίγγεται και τίποτα δεν μου έλεγε μέχρι που το ανακάλυψα μόνη μου :cry: έχω αγχωθεί πολύ

πως το ανακάλυψες? Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ που σου έλεγα, κάποιες από τις εκεί φιλενάδες έχουν ΓΟΠ www.parentscafe.gr στο θέμα μανούλες δευτέρου τριμήνου κι όχι μόνο! (νεραιδ έλα κι συ στο θέμα αυτό, εκεί θα με βρίσκεις, τώρα είδα την ερώτηση σου) >ΕΛσα εννοείται κι συ και όλες :)

dimmi να σου πω κατι που παρατηρησα και στα δυο παιδια μου: τον πρωτο χρονο, αν και οι δυο ειναι πολυ βολικοι με τον υπνο και το φαι, οταν ηταν να κανουν κατι καινουριο π.χ ανακαλυπταν τα χερακια τους, γυρνουσαν μονοι, μπουσουλησαν κ.τ.λ., μια μερα πριν το μεγαλο αυτο βημα ηταν ΑΛΛΑ παιδια!!! Ειχαν γκρινια χωρις λογο, δεν κοιμοντουσαν καλα και καποιες φορες δεν ειχαν ορεξη!! Οποτε μπορει και το δικο σου να ετοιμο να κανει καποιο μεγαλο βημα!!Βεβαια αν ισχυει αυτο, τη βαψαμε:!: δεδομενου οτι σ αυτη την ηλικια σχεδον καθε μερα κανουν και κατι καινουριο!!!:P

Καληνυχτα κοριτσια!!!

χαχαχαχ όντως κάθε μέρα όλο και κάτι κάνουν!!!

:D:D:D είπε αγκουμαμα, έτσι απλά, όλο μαζί :lol:

Μήπως ο δικός μου βγάζει ΟΛΑ τα δόντια μαζί? Γιατί από αρχές Αυγούστου δεν μπορει να σταυρώσει καλό ύπνο το μωρό μου! Βέβαια αυτός κοιμάται, εμείς σερνόμαστε! φροντίζουμε για αυτόν και ξεχναμε εμάς :oops:

Γέλασα πολύ με την κούτα! Καλέ το έβαλες το παιδί εκεί? Μη μου πείς!

:oops:

Ριλαξ ριλαξ! Δοκιμάζεις μεταφορά μήπως ή δεν τολμάς?

χθές τον πήρα από το ρηλαξ να τον πάω στο κρεβάτι του, έκανα όμως το λάθος και το έκανα 1 ώρα μετά, είχε ήδη χορτάσει ύπνο, στο κρεβάτι λοιπόν το μάτι γαρίδα!

Ημουν τόσο κομματια που τον έβαλα στο ριλαξ, του άφησα 1 παιχνιδάκι, πήρα το ριλαξ δίπλα μου στο κρεβάτι, το κουνούσα, μόλις τον είδα να νυστάζει του έδινα και πιπίλα. Το αποτέλεσμα, ξεραθήκαμε!

Είχα φάση γιατί όπως ασχολιόταν με το αρκούδι γύριζε και με κοιτούσε, εγώ έκανα ότι κοιμάμαι. Ισως και να κατάλαβε ότι η μάνα του δεν υπήρχε περίπτωση να μην κοιμηθεί και σου λέει εγώ χαζός είμαι να παίζω στα σκοτεινά με το χάλια αρκούδι της παρηγοριάς (είναι αυτό που του έχω μόνιμα στο ριλαξ να κρέμεται :lol:)

Το εχω κανει παρα πολλες φορες και μολισ την ακουμπησω στο κρεβατι της το ματι γινεται τεραστιο και δεν κλεινειμε τποτα εχθες συνηδητοποιησα οτι μαλλον φοβαται το γυριστο παιχνιδακι της πανω απο το κρεβατι... γι αυτο ποτε δεν κλρεινει τα ματια της οσο και να νυσταζει θα της το βγαλω να δω τι θα κανει...Αυτο το κανω και εγω την βαζω διπλα μου στο κρεβατι της εχω την μουσικουλα της μς κοιταει που κοιμαμαι και καποια στιγμη ξερενεται .... αλλα δεν πιανει παντα διστυχως...................

kuWSp3.png

Διαφημίσεις

:oops:

Το εχω κανει παρα πολλες φορες και μολισ την ακουμπησω στο κρεβατι της το ματι γινεται τεραστιο και δεν κλεινειμε τποτα εχθες συνηδητοποιησα οτι μαλλον φοβαται το γυριστο παιχνιδακι της πανω απο το κρεβατι... γι αυτο ποτε δεν κλρεινει τα ματια της οσο και να νυσταζει θα της το βγαλω να δω τι θα κανει...Αυτο το κανω και εγω την βαζω διπλα μου στο κρεβατι της εχω την μουσικουλα της μς κοιταει που κοιμαμαι και καποια στιγμη ξερενεται .... αλλα δεν πιανει παντα διστυχως...................

Καλημέρα! Βγάλτο άμεσα άμα σε προβληματίζει και θα δείς! Πωπω βρε λες να είναι αυτό?

Ξέρεις μπορεί να της αρέσει η μουσικούλα αλλά να μη της αρέσει να το βλέπει πάνω από το κεφάλι της. Εμείς είχαμε πάρει ένα που "κάθεται" και το είχαμε στη συρταριέρα μας, απέναντι από το λίκνο του.

Τώρα στον 5ο μήνα το βάλαμε στην κούνια του και πραγματικά το απολαμβάνει. (άσε που κοιμάται μόνο με ένα συγκεκριμένο τραγουδ'άκι του)

Καλημέρα! Βγάλτο άμεσα άμα σε προβληματίζει και θα δείς! Πωπω βρε λες να είναι αυτό?

Ξέρεις μπορεί να της αρέσει η μουσικούλα αλλά να μη της αρέσει να το βλέπει πάνω από το κεφάλι της. Εμείς είχαμε πάρει ένα που "κάθεται" και το είχαμε στη συρταριέρα μας, απέναντι από το λίκνο του.

Τώρα στον 5ο μήνα το βάλαμε στην κούνια του και πραγματικά το απολαμβάνει. (άσε που κοιμάται μόνο με ένα συγκεκριμένο τραγουδ'άκι του)

Τελικα το βγαλαμε και αυτο αλλα τιποτα... εκλαιγε εκλαιγε μεχρι που την πηρα απο το κρεβατι της κουραστηκα και δεν αντεχα να την ακου ω να κλαιει.... Καλα εχθες το βραδυ μας ταλαιπωρησε παρα πολυ κοιμηθηκε 9 ηωρα λεω κατα της 12.30 ασ την ταισω να μην μου ξυπνησει 2 φορε την νυχτα πινει 70γραμμαρια και ξανακοιμαται 4ηωρα ξυπναει πινει αλλα 80 γραμμαρια και που να κοιμηθει μεχρι και εμετο μου εκανε επειδη της εβαλα την πιπιλα τελικα κοιμηθηκε 6 και ξυπνησε 8 παρα κλαιγοντας απο την πεινα εφαγε 130 γραμμαρια και ξεραθηκε εγω κοιμηθηκα ο αντρας μου ομως πηγε στην δουλεια αυπνος

kuWSp3.png

Γιατί σου έκανε εμετό? Το είπες στη γιατρό? Μήπως παράφαγε?

Κι μένα άυπνος πήγε,,,ήταν η δικιά του βάρδυα χθες...άσε γιατί θα δουλεύω μεσημέρι-βράδυ στο εξής και δε θα μπορώ να κοιμάμαι με το μωρό το μεσημέρι. Τουλάχιστο θα κοιμάται ο άντρας μου να ξεκουράζεται να το έχει μετά...

Κι απόψε έιναι η δική μου βάρδυα :lol: Μη νομίζεις, ξυπνάω κι γω μαζί του και ανησυχώ, αλλά αλλιώς είναι να παλεύεις με το παιδί ο ίδιος :lol:

Μιας φίλης είναι 6 μηνών και έβγαλε το πρώτο του δοντάκι! Λες κιεμείς? Αντε να δούμε...

Το παιδί υποφέρει, και φυσικά κοιμόμαστε (ας πούμε) αγγαλιά κάθε πρωί ως τις 10μιση. Εχει τον ασήκωτο με τόση ανησυχία το βράδυ...

Γιατί σου έκανε εμετό? Το είπες στη γιατρό? Μήπως παράφαγε?

Κι μένα άυπνος πήγε,,,ήταν η δικιά του βάρδυα χθες...άσε γιατί θα δουλεύω μεσημέρι-βράδυ στο εξής και δε θα μπορώ να κοιμάμαι με το μωρό το μεσημέρι. Τουλάχιστο θα κοιμάται ο άντρας μου να ξεκουράζεται να το έχει μετά...

Κι απόψε έιναι η δική μου βάρδυα :lol: Μη νομίζεις, ξυπνάω κι γω μαζί του και ανησυχώ, αλλά αλλιώς είναι να παλεύεις με το παιδί ο ίδιος :lol:

Μιας φίλης είναι 6 μηνών και έβγαλε το πρώτο του δοντάκι! Λες κιεμείς? Αντε να δούμε...

Το παιδί υποφέρει, και φυσικά κοιμόμαστε (ας πούμε) αγγαλιά κάθε πρωί ως τις 10μιση. Εχει τον ασήκωτο με τόση ανησυχία το βράδυ...

οχι οχι τον εμετο τον προκαλει αυτη οταν δεν θελει να φαει αλλο η δεν θελει πιπίλα βηχει μεχρι να κανει εμετο... πωωω δοντακια απο τωρα τα σκεφτομαι δυσκολη εποχη ... υπομονη και στους τρεισ σας .... αχ αυτη η αγγαλια και εγω την παιρνω αγγαλια δεν αντεχω να κλαιει και ασ λενε οτι κακομαθαινει τι να κανουμέ μωρακια ειναι..... τωρα ξυπνησε με κλαμα την πηρα αγγαλια και ηρεμησε μια σταλιτσα ειναι .....

kuWSp3.png

οχι οχι τον εμετο τον προκαλει αυτη οταν δεν θελει να φαει αλλο η δεν θελει πιπίλα βηχει μεχρι να κανει εμετο... πωωω δοντακια απο τωρα τα σκεφτομαι δυσκολη εποχη ... υπομονη και στους τρεισ σας .... αχ αυτη η αγγαλια και εγω την παιρνω αγγαλια δεν αντεχω να κλαιει και ασ λενε οτι κακομαθαινει τι να κανουμέ μωρακια ειναι..... τωρα ξυπνησε με κλαμα την πηρα αγγαλια και ηρεμησε μια σταλιτσα ειναι .....

δεν κακομαθαίνει με την αγγαλιά όταν κλαίει! Καλέ μην τους ακούς! Οταν κλαίει κάτι έχει και σε χρειάζεται...Οταν δεν κλαίει (ευτυχώς εμένα δεν κλαίει συχνά) δεν τον έχω αγγαλιά. Τώρα κλαψουρίζει έφυγα :?

δες το αυτό με τον εμετό και το βήχα, το έχεις πει στη γιατρό? Λίγο περίεργο δεν είναι?

Διαφημίσεις

δεν κακομαθαίνει με την αγγαλιά όταν κλαίει! Καλέ μην τους ακούς! Οταν κλαίει κάτι έχει και σε χρειάζεται...Οταν δεν κλαίει (ευτυχώς εμένα δεν κλαίει συχνά) δεν τον έχω αγγαλιά. Τώρα κλαψουρίζει έφυγα :?

δες το αυτό με τον εμετό και το βήχα, το έχεις πει στη γιατρό? Λίγο περίεργο δεν είναι?

Την παρασκευη που θα παω θα της το αναφερω αλλα απο οτι εχω καταλαβει το κανει επιτηδεσ εχθες που εκανε εμετο ειχε να φαει 4 ωρες και εφαγε μονο 70 γραμμαρια αρα δεν δικαιολογειτε να κανει εμετο.... σημερα παρατηρησα οτι η μυτουλα της ειναι λιγο βουλομενη λες να μου κρυωσε με τισ βολτες....με το καροτσι??????τωρα κοιμαται το αγγελουδακι μου ελπιζω σιγα σιγα να στρωσει ο υπνος της.... Ασχετο με το δοντακι ειδες αν σου ανεβασε πυρετο?????/

kuWSp3.png

Την παρασκευη που θα παω θα της το αναφερω αλλα απο οτι εχω καταλαβει το κανει επιτηδεσ εχθες που εκανε εμετο ειχε να φαει 4 ωρες και εφαγε μονο 70 γραμμαρια αρα δεν δικαιολογειτε να κανει εμετο.... σημερα παρατηρησα οτι η μυτουλα της ειναι λιγο βουλομενη λες να μου κρυωσε με τισ βολτες....με το καροτσι??????τωρα κοιμαται το αγγελουδακι μου ελπιζω σιγα σιγα να στρωσει ο υπνος της.... Ασχετο με το δοντακι ειδες αν σου ανεβασε πυρετο?????/

ευτυχώς πυρετό δεν έχουμε κάνει, ούτε στα εμβόλια. Μόνο πρίν σαραντήσουμε κάναμε κάτι δέκατα, ίσα να φοβηθουμε και να διώξουμε τον μπαμπά από το σπίτι, είχε ίωση :P

θα στρώσει ο ύπνος της, αλλά μήπως είναι μικρούλα για να κάνει κάτι επίτηδες?

Μου φαίνεται λίγο απίθανο, για δες το, υπάρχουν πολλοί λόγοι να κάνει ένα παιδί εμετό, προσωπικά το τελευταίο που θα σκεφτόμουν είναι ότι το κάνει επίτηδες - μπορεί πχ το στομαχάκι του να μην ήταν καλά, για αυτό να έφαγε μόνο 70, για αυτό και να τα έβγαλε... Αλλά εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα.

Με τις βόλτες γιατί να σου κρυώσει? Για να κρυώσει πρέπει να έχει πάρει μικρόβιο, δεν κρυώνουν από το κρύο, μη μου φοβάσαι.

Στη θέση σου θα έπαιρνα την παιδίατρο τηλ να ηρεμήσω.

Ευτυχώς η δικιά μου ήταν παιδίατρος και σε μένα :shock: και με ανέχεται, την παίρνω αρκετά συχνά πια :oops: όταν ήταν μικρό παραδόξως δεν την έπαιρνα, μαμ κακά και νάνι ήταν το παιδί μου :lol:

ευτυχώς πυρετό δεν έχουμε κάνει, ούτε στα εμβόλια. Μόνο πρίν σαραντήσουμε κάναμε κάτι δέκατα, ίσα να φοβηθουμε και να διώξουμε τον μπαμπά από το σπίτι, είχε ίωση :P

θα στρώσει ο ύπνος της, αλλά μήπως είναι μικρούλα για να κάνει κάτι επίτηδες?

Μου φαίνεται λίγο απίθανο, για δες το, υπάρχουν πολλοί λόγοι να κάνει ένα παιδί εμετό, προσωπικά το τελευταίο που θα σκεφτόμουν είναι ότι το κάνει επίτηδες - μπορεί πχ το στομαχάκι του να μην ήταν καλά, για αυτό να έφαγε μόνο 70, για αυτό και να τα έβγαλε... Αλλά εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα.

Με τις βόλτες γιατί να σου κρυώσει? Για να κρυώσει πρέπει να έχει πάρει μικρόβιο, δεν κρυώνουν από το κρύο, μη μου φοβάσαι.

Στη θέση σου θα έπαιρνα την παιδίατρο τηλ να ηρεμήσω.

Ευτυχώς η δικιά μου ήταν παιδίατρος και σε μένα :shock: και με ανέχεται, την παίρνω αρκετά συχνά πια :oops: όταν ήταν μικρό παραδόξως δεν την έπαιρνα, μαμ κακά και νάνι ήταν το παιδί μου :lol:

Τωρα την πηρα μου ειπε οτι πρεπει να την δει για να μου πει σιγουρα.... ισως να εχει αδιαθετησει το στομαχακι της θα την παω να δουμε τι θα μου πει... Παλι καλα που δεν ου κανει πυρετουλι εμεις θα το κανουμε την αλλη εβδομαδα το εμβολιο και θα δουμε πως θα παει....Τυχερουλα μαμ κακα και νανι εεεεε? και εμενα αυτο μου λενε ολοι παντως εμενα δεν ειναι ετσι.. ελπιζω σιγα σιγα να αλλαξει... Τωρα δηλαδη ειναι πιο ανησυχος????? Δεν κοιμαται?????? και εγω νομιζα οτι οσο μεγαλωνουν ρυθμιζουν τον υπνο τους(τον βραδινο) Εψαξα να σε βρω στο parents cafe αλλα δεν μπορεσα....

kuWSp3.png

Στο στέλνω σε πμ αφού δεν το βρήκες, μόλις μπω κι γω και το βρώ.

Να πας στην παιδίατρο, αν το παιδί δεν είναι καλά δε θα στο κάνει το εμβόλιο λογικά.

Το πρώτο σας θα είναι?

Θυμήσου το παίρνεις το βάζεις ψυγείο με τη μία, αν έχεις θήκη ειδική με παγοκύστη ακόμα καλύτερα (για τη μεταφορά αν είστε Αθήνα που είναι μακρυνες οι διαδρομές).

Ναι όσο μεγαλώνουν φτιάχνει ο ύπνος τους πχ αν τρώνε βραδυνό γεύμα το κόβουν μόνα τους και κοιμούνται σερί. Aλλα παιδάκια πιο νωρίς, άλλα πιο αργά, άλλα και ...ποτέ!

Από την άλλη μεγαλώνοντας ελαττώνονται πολύ οι ώρες που κοιμούνται μέσα στην ημέρα οπότε σε χρειάζονται απόπάνω τους!

Εμείς είχαμε ρίξει τους ύπνους...μέχρι 4 μηνών. Για αυτό μας κακοφάνηκε μετά με τα δόντια πολύ :D :D

Συνέπεσε και 4 μηνών έπεφτε Αυγουστος, εκείνο το μήνα είχαμε φουλ δουλειά με το σύζηγο, ήταν αρκετά δύσκολα. Ε τώρα όσο τραβήξει και υπομονή κάνουμε.

Κοντά 2 μήνες πέρασαν με δύσκολο βράδυα, δε μασάμε πια χαχαχαχ

Μιάς φίλης έβγαλε το πρώτο του δοντάκι 6 μηνών, στην ηλικία μας! Για να δούμε...

Καλησπερα πηγαμε στην παιδιατρο τελικα εχει λιγο συναχη η μικρη μου ευτυχως ακροαστικα δεν εχει αυτη την εβδομαδα θα κανουμε και το εμβολιο κατα τα άλλα στο θεμα του υπνου καλυτερευουμε οσο περναει ο καιροσ... τωρα προσπαθουμε να κοψουμε το βραδινο τρωμε 12 ξυπανει κατα της 5 της βαζω την πιπιλα και το καθυστερουμε μεχρι της 7 παρα..... το μονο κακο ειναι οτι δεν δεχεται με τιποτα το κρεβατι της... αποψε ηταν ηρεμη την ειχα μεσα στην καλαθουνα της στον καναπε και λεω ασ κανω μια προσπαθεια να την βαλω στο κρεβατι της μεσα με την καλαθουνα .... πεντε λεπτα κατσαμε και μετα αρχισαμε να κλαιμε τι να κανω??????? δεν μπορουσα να την ακουω να κλαιει την πηρα και την αφησα στον καναπε και τωρα ειναι ησυχη... νομιζω οτι της αρεσει η παρεα δεν θελει να ειναι μονη της....

dimmy ξερω παιδακια που βγαλανε δοντακια στον τεταρτο και εμενα αρχιζει τωρα να τρωω τα χερακια της πολυ νωρις δεν ειναι?? α στειλε μου το link για το parents cafe....

kuWSp3.png

δεν είναι τίποτα το συνάχι, βάζεις ορό? Μη μου ανησυχείς.

Οσο για την καλαθούνε δεν το έπιασα, με την καλαθούνα μες τν κούνια τί διαφορά έχει από την καλαθούνα στον καναπέ? Η κούνια της που είναι? Μακρυά σας? Ο καναπές?

Μήπως δε σε μυρίζει και για αυτό?

Δεν είναι πολύ μικρό για να του καθυστερείς το φαγητό του? Αν θέλει να φάει γιατί να μη φάει? Ολα τα παιδάκια που εγώ ξέρω μόνα τους το έκοψαν όταν έπρεπε. Εμάς ήταν όταν μας είχε πεί η παιδίατρος πως το κόβουν, ίσως τυχαίο, αλλά δε θυμάμαι πότε.

Ναι αθ στο στείλω ξεχάστηκα, σε λίγο από τη δουλειά. περιαστικά κούκλα!

dimmy ξερω παιδακια που βγαλανε δοντακια στον τεταρτο και εμενα αρχιζει τωρα να τρωω τα χερακια της πολυ νωρις δεν ειναι?? α στειλε μου το link για το parents cafe....

ο δικός μου εβγαλε τα δυο κάτω 4 μηνών

tnDpp3.png

77l3p3.png

ναι και μιας φίλης στον τέταρτο μήνα, αν και γενικά θεωρείται σπάνιο. Εχει και γκαλοπ στο φόρουμ! ρίξτε μια ματιά έχει φάση.

Κορίτσια σήμερα μου μπουσούλησε κανονικά για πρώτη φορά! Ισως για αυτό να ήταν ανήσυχο το πουλάκι μου! Λένε ότι άμα ετοιμάζονται να κάνουν νέα κατορθώματα είναι ανήσυχα!

Το θέμα είναι ότι τώρα πια όλο και κάτι κάνουν, πρίν μια βδομάδα είπε αγκουμαμα!:-D:grin: Αρα όλο ανήσυχος θα είναι, το έχω πάρει απόφαση :lol:

ναι και μιας φίλης στον τέταρτο μήνα, αν και γενικά θεωρείται σπάνιο. Εχει και γκαλοπ στο φόρουμ! ρίξτε μια ματιά έχει φάση.

Κορίτσια σήμερα μου μπουσούλησε κανονικά για πρώτη φορά! Ισως για αυτό να ήταν ανήσυχο το πουλάκι μου! Λένε ότι άμα ετοιμάζονται να κάνουν νέα κατορθώματα είναι ανήσυχα!

Το θέμα είναι ότι τώρα πια όλο και κάτι κάνουν, πρίν μια βδομάδα είπε αγκουμαμα!:-D:grin: Αρα όλο ανήσυχος θα είναι, το έχω πάρει απόφαση :lol:

Σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιακη... κλαψαμε κλαψ κλαψ την λυπηθηκα την καημενουλα τοσο μικρουλια τι τραβανε!!!:cry: Μπραβο στον μικρουλι σου.... τι καλα πλακα θα εχει να μπουσουλαει θα γυριζει ολο το σπιτι τωρα θα θελει προσοχη θα τραβαει οτι μπορει να πιασει... χι χι...

Λοιπον την μικρη την βαζω τουλαχιστον την ημερα στην καλαθουνα της κοιμοσμαστε μια χαρα αλλα μονο οταν ειναι στο σαλονι στον καναπε... οταν βαλω την καλαθουνα στην κουνια της που ειναι στο δωματιο της κλαιει και δεν θελει να κατσει καθολου ισως νιωθει μονη δεν ξερω τι να πω.....θα το αφησω για λιγες μερες και θα ξανακανω προσπαθεια....οσο για το βραδυνο το ειπα στην παιδιατρο μου ειπε οτι τα κιλα της ειναι αρκετα και δεν εχει αναγκη να τρωει βραδυ... αυτα ελπιζω σημερα να περασουμε ησυχη νυχτα το φοβαμαι πολυ το εμβολιο αν και εχω προμηθευτει ντεπονακι... αυτα τα νεα μας!!!!!!!

kuWSp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...