Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

sofouki

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια. θα σας τα πω γρηγορα γιατι ειναι και μπολικα...

στο πρωτο μου παιδακι γεννησα 40+3 φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο με προκληση. 6 το απογευμα μου εβαλε ο γιατρος το υποθετο, 8 και κατι σπασανε τα νερα χωρις πονους και το μωρο πιο ψηλα δε γινοταν. 9μιση ημουν στην κλινικη, χωρις πονους, χωρις διαστολη. πεφτει καπακι ο ορος και αρχιζει το παρτυ. απο τις 9μιση μεχρι τις 11 κανω τελεια διαστολη και αρχιζει η εξωθηση. 4ωρες εξωθηση να κατεβασουμε το παιδι.:shock::shock::shock: βγηκε τελικα 2μιση τα ξημερωματα, 3400γρ και 50 υψος. τελος καλο ολα καλα και ευτυχως γλιτωσαμε την καισαρικη. παμε στα δυσκολα τωρα.

ειμαι εγκυος στο δευτερο μωρο μου, 39+3 σημερα και ακομα τιποτα. δευτερα εγινε τραχηλικη εξεταση και ο γιατρος ειπε οτι εχουμε ακομα.:-(:-( οι αποριες μου ειναι οι εξης...

αν υποθεσουμε οτι παω και παλι με προκληση (ετσι με κοβω δλδ), θα ειμαι ακομα πιο γρηγορη απο την πρωτη φορα???

και αν ειμαι τυχερη και με πιασουν φυσιολογικα οι πονοι, τι γινεται?? ισχυει σε αυτην την περιπτωση οτι τα δευτερα ειναι πιο ευκολα ή οχι επειδη το πρωτο ηταν με προκληση??

εχω τρελαθει απο την αγωνια μου ρε κοριτσια και ψαχνω κοπελες που ισως εχουν περασει απο ιδια κατασταση να παρηγορηθω...

ξεχασα να πω οτι και παλι δεν θα κανω επισκληριδιο...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...