Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τί κάνετε με τα παιδιά τα απογεύματα?

Recommended Posts

ο γιος μου είναι 4 ετών και πάει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό (προνήπιο) από τις 8.45 έως τις 15.00. εκεί κάνει 2 φορές τη βδομάδα τέννις ενώ Ιούνιο και Ιούλιο (που σταματάει το τέννις) πηγαίνει με το σχολείο 2 φορές τη βδομάδα στο κολυμβητήριο. σκεφτόμασταν να συνεχίσει φέτος το κολυμβητήριο για όλο το χρόνο (να τον πηγαίνουμε εμείς) αλλά δεν ενθουσιάστηκε.... θέλει λέει να πηγαίνει μόνο με το σχολικό :rolleyes::rolleyes:

εσείς τί κάνετε με τα παιδιά σας τα απογεύματα? τα πάτε σε κάποια δραστηριότητα? τί άλλο έχετε δοκιμάσει να κάνετε? θα μου άρεσε η ιδέα μια πολεμικής τέχνης (αν κι ο άντρας μου διαφωνεί), ενός μουσικο-κινητικο-θεατρικού εργαστηρίου, εγραστηρίου ζωγραφικής, ξένης γλώσσας κλπ (πάντα με τη μορφή παιχνιδιού) αλλά δεν ξέρω αν παίρνουν παιδάκια από αυτή την ηλικία.

έχετε κάτι δοκιμασμένο να μου προτείνετε για το Βύρωνα και τις γύρω περιοχές?

ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σχολική χρονιά!!

Διαφημίσεις

εμεις τον πηγαινουμε κολυμβητηριο 3 φορε την εβδομαδα για το οποιο τρελαινεται:P

στο παιδικο μεχρι και περυσι εκαναν απλα 2 φορες την εβδομαδα κλασσικη γυμναστικη.

παντως οταν ειναι εδω ο αντρας μου παμε καθε απογευμα σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι και κανει εκεινος ποδηλατο και εμεις απο πισω του πεζοπορια, εχει και κουνιες και ολα καλα.

αλλα τωρα που χειμωνιαζει κολυμβητηριο νομιζω ειναι αρκετο , ε και κανονιζουμε που και που και παιχνιδι με κανενα φιλο του και ολα καλα.;)

εμεις τον πηγαινουμε κολυμβητηριο 3 φορε την εβδομαδα για το οποιο τρελαινεται:P

στο παιδικο μεχρι και περυσι εκαναν απλα 2 φορες την εβδομαδα κλασσικη γυμναστικη.

παντως οταν ειναι εδω ο αντρας μου παμε καθε απογευμα σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι και κανει εκεινος ποδηλατο και εμεις απο πισω του πεζοπορια, εχει και κουνιες και ολα καλα.

αλλα τωρα που χειμωνιαζει κολυμβητηριο νομιζω ειναι αρκετο , ε και κανονιζουμε που και που και παιχνιδι με κανενα φιλο του και ολα καλα.;)

το κολυμβητήριο που πηγαίνετε είναι ανοιχτό ή κλειστό? έχεις ρωτήσει την παιδίατρο τη γνώμη της? υπάρχει κίνδυνος για κρυολογήματα, ωτίτιδες κλπ?

Εγώ θα τη γράψω τη μικρή σε ωδείο που έχουν πρόγραμμα για παιδάκια προσχολικής. Θα δω στου Νάκα και στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου και θα αποφασίσω ανάλογα και το οικονομικό που θα μου πουν. Το άσχημο είναι ότι όλα είναι 1 φορά την εβδομάδα, ενώ καλό θα ήταν να είναι 2 το λιγότερο.

Διαφημίσεις

το κολυμβητήριο που πηγαίνετε είναι ανοιχτό ή κλειστό? έχεις ρωτήσει την παιδίατρο τη γνώμη της? υπάρχει κίνδυνος για κρυολογήματα, ωτίτιδες κλπ?

το κολυμβητηριο ειναι κλειστο αλλα αν θελουν το ανοιγουν κιολας,δε ξερω αν σου δινω να καταλαβεις πως ειναι.

τον παιδιατρο που τον ειχα ρωτησει πιο παλια μου ειχε πει οτι ειναι θεμα παιδιου και ευαισθησιας.

μεχρι τωρα εμεις ευτυχως δεν εχουμε αρρωστησει αλλα θελει καλο στεγνωμα και στα αυτακια με το πιστολακι :lol: σκουφο και γρηγορα μετα στο σπιτι.

λοιπόν κορίτσια, μάλλον προς τη λύση του κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης προσανατολιζόμαστε. ρωτήσαμε για ενόργανη στην Αργυρούπολη αλλά τα τμήματα αρχίζουν στις 4.30 το απόγευμα, οπότε δεν προλαβαίνουμε. για τάε κβο ντο, μας είπαν ότι μέχρι τα 7, το παιδί δεν διαχωρίζει την άμυνα από την επίθεση και μπορεί να του βγει αναίτια επιθετικότητα.

θα συνεχίσει το τέννις που κάνει στο σχολείο και βλέπουμε. θα ήθελα πάντως και κάτι που να αφορά την πνευματική του καλλιέργεια...

Διαφημίσεις

για μουσική θα ρωτήσει ο άντρας μου στο ωδείο που πηγαίνει ο ίδιος. για ζωγραφική, έχεις κάτι υπ'όψιν?

ζωγραφικη νομιζω εχει ο βυρωνας. σιγουρα εχει η καισαριανη. αλλα δεν ξερω απο πια ηλικια τα δεχονται. πρεπει να ρωτησυμε στο πνευματικο κέντρο.

age.png

τελικά, χτες γράψαμε το μικρό στο γυμναστικό σύλλογο της Αργυρούπολης, στην ενόργανη γυμναστική. θα πηγαίνει 2 φορές την εβδομάδα και η τιμή είναι 25 ευρώ το μήνα. έχουν μια προπονήτρια για 13 παιδάκια. οι ασκήσεις είναι σαν παιχνίδι. αλματάκια με λυγισμένα πόδια, τραμπολίνο, πηδηματάκια στο πάτωμα από κρίκο σε κρίκο, ισορροπία σε δοκό (τα κρατάνε από το χεράκι). κάνουν 2 δοκιμαστικά μαθήματα για να δουν και τα παιδάκια αν τους αρέσει. πέρασε ωραία ο μικρός. το μόνο κακό είναι ότι τα τμήματα ξεκινάνε στις 16.30 και δεν ξέρω πώς θα προλαβαίνω να επιστρέφω από τη δουλειά για να τον πηγαίνω εγκαίρως...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...