Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ

mitsi1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίγη βοήθεια ήθελα αν ξέρετε.

Την προηγούμενη Τρίτη μου ήρθε περίοδος την τέταρτη μέρα αφότου σταμάτησα τα αντισυλληπτικά. Μέχρι και την Παρασκευή είχα αίμα άλλοτε κόκκίνο, άλλοτε σκούρο και μετά σταμάτησε. Εχθές όμως κάποια στιγμή είδα λίγο φρέσκο αίμα, όπως και πριν από λίγο. Μία εβδομάδα μετά.... Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό. Μου είχε πει όμως να έχει τελειώσει η πέρίοδος όταν θα με δει. Τί να κάνω;

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού.

Το αίμα δεν είναι πολύ και είναι ανακατεμένο με υγρά, αλλά είνει φρέσκο, φαίνεται. Και νιώθω και κάποιες ενοχλήσεις - αυτές μπορεί και να τις φαντάζομαι. Μία εβδομάδα μετά δεν είναι παράλογο;

EixMp3.png

Μαράκι μου έχω ξανακούσει κοπέλα που είχε λίγο αίμα πολύ αργότερα. Μην αγχώνεσαι όμως και πάρτον οπωσδήποτε τηλέφωνο. Εκείνος θα ξέρει να σου πει στάνταρ. Να μας ενημερώσεις ε?

Τελικά τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον δεν έχει σχέση με την περίοδο αλλά με τη λειτουργία του κύκλου μου και μπορεί να σημαίνει και ωορηξία. Αύριο στον υπέρηχο θα δει καλύτερα και θα μου πει. Είπε πάντως πως δεν είναι κάτι κακό. Οπότε νέα επί του θέματος αύριο το απόγευμα.

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Πως είστε σήμερα?

Μαρία μου συνεχίζει η αιμορραγία? Πως είσαι? Εύχομαι καλύτερα.

Σήμερα παίρνω το τελευταίο μου αντισυλληπτικό. Από σήμερα έχω μόνο να περιμένω την περίοδο και την επίσκεψη στον γιατρό που ελπιζω να πάνε όλα καλά. Για να δούμε

Καλημέρα σας. Πρώτη φορά γράφω στο forum. Είχα και εγώ μια παλλίνδρομη κύηση (σύλληψη με τη δεύτερη προσπάθεια) και έκανα απόξεση πριν ένα μήνα. Σήμερα αδιαθέτησα. Ο γιατρός μου συνέστησε να περιμένω να περάσουν 2 περίοδοι πριν ξαναρχίσω τις προσπάθειες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κρατιέμαι...Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας. Πρώτη φορά γράφω στο forum. Είχα και εγώ μια παλλίνδρομη κύηση (σύλληψη με τη δεύτερη προσπάθεια) και έκανα απόξεση πριν ένα μήνα. Σήμερα αδιαθέτησα. Ο γιατρός μου συνέστησε να περιμένω να περάσουν 2 περίοδοι πριν ξαναρχίσω τις προσπάθειες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κρατιέμαι...Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες

Maggie καλως ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι ότι καλύτερο. Απ' ότι βλέπω δυστυχώς το club μεγαλώνει. Όταν είχα κάνει την απόξεση ο γιατρός μου είπε ότι εκείνη η μέρα θεωρείται ως ο πρώτος κύκλος της περιόδου. Μου είπε λοιπόν να αφήσω αυτόν τον κύκλο και τον επόμενο(τώρα μέσα στην εβδομάδα περιμένω περίοδο) και να ξαναβάλω μπρός. Εσένα ο γιατρός σου μετράει έτσι τους κύκλους ή σου είπε 2 κύκλους μετά την απόξεση? Έκανες τίποτα εξετάσεις?

Μου είπε για περιόδους. Σήμερα είναι η πρώτη περίοδος με απόξεση στις 23/09. Δεν έκανα ακόμα κάποιες εξετάσεις ακόμα (μόνο ένα τεστ ΠΑΠ 15 μέρες μετά την απόξεση, και μάλιστα ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν γόνιμη εκείνη την ημέρα...!). Θα κάνω κάποιες εξετάσεις μετά την δεύτερη περίοδο. Μου είπε όμως ότι είναι γενικές εξετάσεις (στίγμα Μεσ. Αναιμίας, λιστέρια, υπατήτιδα, ερυθρά κτλ) που έτσι και αλλιώς γίνονται στην αρχή της εγκυμοσύνης και ότι αν τις κάνω τώρα δεν θα χρειαστεί να τις ξανακάνω όταν μείνω πάλι έγκυος

Πάντως κορίτσια ο γιατρός μου, μου είπε οτι μπορώ να ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες, όπως και έκανα, και έμεινα ξανά έγκυος μετά από 2 μήνες, δηλ. αδιαθέτησα 2 φορές.

Κορίτσια πήγα τελικά εχθές στο γιατρό και έχω και καλά και άσχημα νέα.

Τα άσχημα είναι ότι η ιστολογική έδειξε εκφυλιστικές αλλοιώσεις, που οφείλονται σε θρόμβους που έφραξαν το σύστημα........ Δηλαδή ..... θρομβοφιλία.... Ο γιατρός μου είπε ότι μόλις ξαναμείνω έγκυος θα αρχίσω αγωγή θρομβοφιλίας και θα πάω και σε αιματολόγο. Μου είπε μάλιστα ότι δεν έχει νόημα να κάνω τις εξετάσεις τώρα γιατί τα αποτελέσματα παίζουν από καιρό σε καιρό, ειδικά αν είμαι στα όρια, και πιθανότατα να έφταιγε η εγκυμοσύνη που το επίτεινε. Ανεξάρτητα δηλαδή από το αν θα έβγαζε κάτι η εξέταση τώρα, εγώ την αγωγή θα την ξεκινούσα αμέσως στη νέα εγκυμοσύνη και θα κάνουμε τότε τις εξετάσεις με τον αιματολόγο για να είμαστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε και την πιθανότητα το αίμα μου να πήζει εξαιτίας της εγκυμοσύνης.

Ελπίζω να καταλάβατε έτσι που τα έγραψα.

Το καλό είναι ότι ο ένας μήνας αποχή βοήθησε πολύ το σύστημά μου και η μήτρα μου είναι τέλεια, το ενδομήτριο φαίνεται καθαρό χωρίς συμφύσεις και........................ έχω ένα τεράστιο ωάριο - πρώτη φορά έβλεπα - 17,9 χιλιοστά νομίζω, το οποίο απ' ότι φαίνεται το Σαββατοκύριακο - όταν φτάσει τα 20 χιλιοστά, θα σπάσει, όπως μου είπε ο γιατρός. Δηλαδή το Σαββατοκύριακο θα είμαι γόνιμη. Αυτό έχει σημασία βέβαια γιατί όπως είπε με την εικόνα που έχει η μήτρα μου μπορώ να προσπαθήσω από τώρα αν θέλω.

Αυτά είναι τα νέα μου. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στενοχωρηθώ. Και γενικότερα δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση με τον άντρα μου που ακόμα είναι σφιγμένος και δεν έχει σχολιάσει τίποτα με την θρομβοφιλία και το γεγονός ότι ακόμη και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε πάλι τις προσπάθειες.

EixMp3.png

Αχ τέτοια να μας λέτε να παίρνουμε θάρρος και εμείς οι υπόλοιπες. Αγάπη εμένα μου είπε αμέσως αμέσως. Έκανα την απόξεση 2/10 τώρα περιμένω να αδιαθετήσω και μετά μου είπε να βάλω μπρός. Μήπως παραείναι νωρίς?

Ειρήνη μου κι εγώ φοβάμαι να σου πω την αλήθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρω επίσης ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαι γόνιμη. Ο άντρας μου όμως εχθές ένιωσε λέει πιεσμένος και τραβήχτηκε. Κάτι μου λέει πως φοβάται. Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω.

EixMp3.png

Μαράκι μου καλημέρα. Βρε τι είναι αυτά που λες. Όλα καλά. Σου βρήκε τι έχεις και την επόμενη φορά θα το λύσετε. Τώρα πια θα ξέρεις. Δεν θα φοβάσαι για την επόμενη. Μακάρι να ξέραμε και εμείς οι υπόλοιπες. Τα νέα σου είναι υπέροχα. Έχουν φτιάξει όλα και έχεις και το τεράστιο σου ωάριο να σε περιμένει το ΣΚ. Φρόντισε κακομοίρα μου να το εκμεταλλευτείς δεόντως.

Αχ κοριτσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη για σένα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Είδες που τα λέγαμε?

Έχω μια απορία. Την φρομβοφιλία την βρήκε από την ιστολογική.? Δηλαδή και εμένα που μου έκανε ιστολογική αν είχα θα φαινόταν εκεί?

Μαράκι, όλα καλά θα πάνε. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Τουλάχιστον ξέρεις τι συνέβη την προηγούμενη φορά και τώρα θα το αντιμετωπίσεις.

Πολλά φιλάκια.

5f27b8bd0c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...