Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα υπομονή και έχουμε φτάσει στη μία φορά ή (αν είμαστε πολυυυυυύ τυχεροί ή είναι πολύ κουρασμένος) στην καμία!

Δε νομίζω ότι έχει κάτι το παιδί, απλώς άλλα ξυπνούν περισσότερο και άλλα λιγότερο! Στην ηλικία σας οι δύο φορές ήταν συνηθισμένο σενάριο για εμάς! ;)

5k3tp2.png

Εγώ έκανα υπομονή και έχουμε φτάσει στη μία φορά ή (αν είμαστε πολυυυυυύ τυχεροί ή είναι πολύ κουρασμένος) στην καμία!

Δε νομίζω ότι έχει κάτι το παιδί, απλώς άλλα ξυπνούν περισσότερο και άλλα λιγότερο! Στην ηλικία σας οι δύο φορές ήταν συνηθισμένο σενάριο για εμάς! ;)

ποσο ειναι το παιδι τωρα? επισης υπηρχαν φορες που ξυπναγε μια φορα την νυχτα τωρα κανενα μηνα ξυπναει 2!

Είναι τριών και λίγων ημερών. Διαφορά είδα λίγο μετά τα 2 που βγήκαν όλα τα δόντια και ησυχάσαμε, γιατί το δικό μου τον ταλαιπωρούσαν πολύ, περίπου 20 ημέρες πριν βγει κάποιο δόντι άρχιζαν τα όργανα. Από τα 2,5 περίπου άρχισαν να συμβαίνουν και μερικά σερί, αραιά και πού, τα οποία σιγά σιγά (αλλά πολύ σιγά όμως ;) ) αυξάνονται. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες! :)

5k3tp2.png

Είναι τριών και λίγων ημερών. Διαφορά είδα λίγο μετά τα 2 που βγήκαν όλα τα δόντια και ησυχάσαμε, γιατί το δικό μου τον ταλαιπωρούσαν πολύ, περίπου 20 ημέρες πριν βγει κάποιο δόντι άρχιζαν τα όργανα. Από τα 2,5 περίπου άρχισαν να συμβαίνουν και μερικά σερί, αραιά και πού, τα οποία σιγά σιγά (αλλά πολύ σιγά όμως ;) ) αυξάνονται. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες! :)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: πλακα μου κανεις δηλαδη το παιδι ειναι 3 τωρα και ακομα δεν εχει φτιαξει ο υπνος του???? αχ θεε μου τι θα κανω ηδη τα νευρα μου ειναι κροσσια αν συνεχιστει για αλλα 2 χρονια τι θα κανω , που να κλειστω?

Διαφημίσεις

Υπάρχουν μωράκια που και μέχρι τα τέσσερα ξυπνούν την νύχτα.Αν δεν δώσεις γάλα και το πάρεις απλά αγκαλιά;Θέλει μόνο γάλα;Ο δικός μου ξυπνάει (είναι σχεδόν δυόμισι) αλλά περισσότερο γιατί έχει ανάγκη από αγκαλίτσα ,φιλάκι και πέφτουμε πάλι στο κρεββάτι μας:D.

Μη σε παίρνει από κάτω, νομίζω ότι τα περισσότερα παιδάκια (συγγενών και φίλων) γύρω στα δύο φτιάχνουν από θέμα ύπνου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα είστε εξαίρεση! Το μεγάλο σου παιδάκι δεν ξυπνούσε σε αυτή την ηλικία?

Υπομονή και καλή οργάνωση στα καθημερινά, για να μπορείς να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!

5k3tp2.png

Υπάρχουν μωράκια που και μέχρι τα τέσσερα ξυπνούν την νύχτα.Αν δεν δώσεις γάλα και το πάρεις απλά αγκαλιά;Θέλει μόνο γάλα;Ο δικός μου ξυπνάει (είναι σχεδόν δυόμισι) αλλά περισσότερο γιατί έχει ανάγκη από αγκαλίτσα ,φιλάκι και πέφτουμε πάλι στο κρεββάτι μας:D.

Αν δεν της δώσουμε γάλα θα μας ακουσει ολο το τετραγωνο , χωρια που απο τα νευρα της χτυπιεται ολοκληρη και με το σωματακι της φτανει μεχρι και το τελος του κρεβατιου (κοιμαται μαζι μας βλεπετε.....:?)

Μη σε παίρνει από κάτω, νομίζω ότι τα περισσότερα παιδάκια (συγγενών και φίλων) γύρω στα δύο φτιάχνουν από θέμα ύπνου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα είστε εξαίρεση! Το μεγάλο σου παιδάκι δεν ξυπνούσε σε αυτή την ηλικία?

Υπομονή και καλή οργάνωση στα καθημερινά, για να μπορείς να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!

σ'ευχαριστω γλυκια μου αλλα με εχει παρει απο κατω αν φανταστειτε οτι ολο τον χειμωνα που περασε ξυπναγε στις 4 το πρωι φυσικα σηκωνοταν αν μια ωρα για γαλα και εγω πηγαινα στην δουλεια χασμουριωντας και με απιστευτη κοπωση, νευρα και υπνηλια. Τουλαχιστον διορθωθηκε το 4 τωρα μας βλεπω αλλο ενα χρονο να ξεπερναμε το σταδιο του σιτισμου το βραδυ :shock::shock::shock:

Σε καταλαβαίνω όχι απόλυτα γιατι δεν δουλεύω αλλά καταλαβαίνω την κούραση.Ο δικός μου ξυπνάει από 1-4φορές την νύχτα.Από την κούραση και την αϋπνία κοντεύω να ξεχάσω και πως με λένε:lol:.Πίκρα:rolleyes:...

Διαφημίσεις

λοιπον το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω μεχρι πριν ενα μηνα ειναι 15μηνων κ εμενα κ δεν την παλευα αλλο να ξυπναμε το βραδυ για γαλα...ασε που ετρεγε 140ml για βραδυ κ μετα ξυπνουσε περιπου στις 4 κ μετα στις 7 αλλαξα ολα τα γαλατα μηπως δε την πιανουν κ τωρα δεν πηνει γαλα για να κοιμηθει τρωει κανονικο γευμα για βραδυ 8μιση με 9 κ κοιμαται μεχρι το πρωι στις 7μιση πινει γαλα 240περιπου κ ξανα κοιμαται...δοκιμασε να του δωσεις φαγητο κ εαν θελει για να το παρει ο υπνος κανει λιγο γαλα εμενα δεν πινει καθολου τωρα αλλα πινει πολυ το πρωι...!

λοιπον το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω μεχρι πριν ενα μηνα ειναι 15μηνων κ εμενα κ δεν την παλευα αλλο να ξυπναμε το βραδυ για γαλα...ασε που ετρεγε 140ml για βραδυ κ μετα ξυπνουσε περιπου στις 4 κ μετα στις 7 αλλαξα ολα τα γαλατα μηπως δε την πιανουν κ τωρα δεν πηνει γαλα για να κοιμηθει τρωει κανονικο γευμα για βραδυ 8μιση με 9 κ κοιμαται μεχρι το πρωι στις 7μιση πινει γαλα 240περιπου κ ξανα κοιμαται...δοκιμασε να του δωσεις φαγητο κ εαν θελει για να το παρει ο υπνος κανει λιγο γαλα εμενα δεν πινει καθολου τωρα αλλα πινει πολυ το πρωι...!

Της εχω δοκιμασει τα παντα που λεμε μονο με ultrex δεν την ελουσα! την εχω ξεγελασει παρα πολλες φορες! Τιποτα ομως ! Η μικρη ειναι ενα μικρο θηριο με πολυ νευρο και τσαμπουκα ! Θελω γαλα χθες το ηθελα πχ που σημαινει οτι ο αντρας μου εχει χιλιοσκοτωθει το βραδυ σε καναπεδες, σε καρεκλες, στην ακρη του τραπεζιου μεχρι να φτασει στην κουζινα νυχτιατικα να φτιαξει γαλα και εγω να την κρατω με τα 2μου χερια , καμια φορα χρησιμοποιω και τα ποδια προκειμενου να μην κανει ντουπες στο κρεβατι απο το κλαμα .:|:|:|:|:| τα εχω φτυσει

και στις δυο φτασαμε μεχρι τους 18 μηνες,,,μετα σταματησανε μονες τους να ξυπνανε για γαλα,,,τωρα εχουμε νερο μαμα τσισα μαμα κλπ κλπ,,,αλλα οκ,,,οχι να καθονται και να κλαινε,,,πινουν νερο κοιμουνται,,,,δεν ειναι τρελο ξενυχτι σε σχεση με αυτο να ξυπνας να φτιαχνεις γαλα να κανεις λαθος τις μεζουρες γιατι το μυαλο κοιμαται και εβαλα δυο η τρεις τωρα και το μωρο να κλαιει,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

πω πω κ εμενα κατι τετοια εκανε ταυρος ονομα κ πραμα ειναι...μονο που εγω εχω κ αλλο ο αντρας μου δεν εχει ξυπνησει ουτε μια φορα για να με βοηθισει οποτε ολα μονη μου....εχω απο εγκυος κ αυτο στις αρχες να κοιμηθω ολο το βραδυ....σημερα για πραδειγμα απο τις σβουρες στην κουνια εφτασε κατω που δεν εχει παντα κ χτυπισε το κεφαλι της...αυτο στις 3 κ μεχρι τις 7.μιση την βγαλαμε στον καναπε αγκαλια γιατι δεν ηθελε να μπει στη κουνια κ 8μιση ξυπνησα να μαγειρεψω κ να παω στην δουλεια...ποσο υπομονη...????

Δεν γίνεται να έχετε δίπλα στο κρεβάτι έτοιμο το γάλα σε θερμός ή έστω έτοιμο το νερό στο θερμός και τη σκόνη στο μπουκάλι, ώστε να τα αναμειγνύεις κατευθείαν όσο είσαι στο κρεβάτι; Έτσι γλιτώνεις και χρόνο και βόλτες μέσα στο σπίτι. Η μικρή δε θα προλάβει να κλάψει, οπότε όλοι θα κοιμηθείτε πιο γρήγορα.

Διαφημίσεις

Μαλλον το εχει συνδυασει με τον υπνο..της εχει γινει ισως μια συνηθεια...ξες μπανιο γαλα και υπνος...ειναι μια ρουτινα γιαυτην που δεν θελει να την αποχωριστει ισως...λεω τωρα εγω...δεν νομιζω να πειναει τοσο που να θελει 2 φορες τη νυχτα να θελει γαλατακι....ο ανηψιος μου 5 παρακαλω και ξυπναει ακομα για γαλα μια φορα τη νυχτα...προσπαθησες να βαλεις ενα αρκουδακι η καποιο αγαπημενο παιχνιδι της διπλα ωστε οταν ξυπανει να το παρει αγκαλια και νανι...μια δυο ισως δυσκολευτειτε αλλα μετα μπορει να το συνηθησει...εστω την δευτερη φορα που ξυπναει...αλλιως υπομονη και θα το κοψει απο μονη της .

Ax βρε Σωτηρια,συγνωμη αλλα γελαω παρα πολυ γιατι κι εγω τα ιδια τραβαω.Ο μεγαλος τρια και σηκωνεται και τσιριζει "θελω το γαλατακι μο.....αντε μια ωρα!"!οχι καθε βραδυ αλλα 2 φορες τη βδομαδα σιγουρα!Ο μικρος μου τυραννος θα ξυπνησει απο καμια μεχρι 3 φορες για γαλα ανλογα τα κεφια του και αν ξυπνησει χτυπιεται και τσιριζει και τσιτωνεται και ουρλιαζει και ειμαι σιγουρη οτι ολο και καποιο γειτονα ξυπναμε ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και τα παραθυρα ειναι ανοιχτα!Υπομονη...

• 1 month later...

Επανερχομαι με την ιδια κατασταση μην σας πω και χειροτερη! τωρα απο 2 φορες το εχουμε κανει 3 φορες! Η μικρη μου κυρια επιλεγει ολη την ημερα να τρωει πολυ ελαχιστα και να ξυπναει 3 φορες την νυχτα για γαλα!!!! Φρουτοκρεμα δεν τρωει, γιαουρτι δεν τρωει, γαλα την ημερα με το ζορι πινει μεχρι τα 200ml μεχρι τις 9 το βραδυ οπου εκει ξεκιναμε την αλλη βαρδια του γαλακτος . Τρωει ελαχιστα επιλεγει μονο ζυμαρικα ,της αρεσει η σοκολατα, την αποφευγω εννοειται, δοκιμασα να της δωσω ΠΑΛΙ μπισκοτοκρεμα μπας και γεμισει αυτη η κοιλιτσα λιγα μπααααααα με το ζορι 3 κουταλιες καθμαι και την τρωω εγω! Τι θα κανω????? ειναι 17 μηνων 8600gr και 79ποντους !!

Αχ, βρε κορίτσι! :(

Κατ'αρχήν, ψυχραιμία! Μη σε παίρνει από κάτω, ας ελπίσουμε ότι είναι μια φάση που θα περάσει γρήγορα. Όσο πιο ήρεμη είσαι κι εσύ τόσο το καλύτερο.

Θα μπορούσες να της δώσεις να δοκιμάσει κι άλλες κρέμες, π.χ. φαρίν λακτέ, βιολογική με μούσλι, βανίλια, κλπ. Κάποια μπορεί να την τρώει καλύτερα από άλλες. (Ο δικός μου έτρωγε μόνο φαρίν λακτέ νουνού (όχι άλλη μάρκα) ανακατεμένη με κουάκερ, όχι σκέτη. Τρέχα γύρευε!)

Τρώει αλεσμένα? Μήπως τα βαρέθηκε και θέλει φαγητό ολόκληρο? (εμένα στους 15 μήνες το έκλεισε το στόμα για τους πουρέδες). Δοκίμασε λαχανικά κομμένα μικρά κομματάκια, καροτάκια ροδέλες ή μπαστουνάκια, φουντίτσες μπρόκολο, πατάτες φατσουλες... Δεν ξέρω αν πιάνουν τέτοια στη δικιά σου.

Το "κοιμάμαι μεγαλώνω" που μπαίνει στο γάλα δεν το έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω αν κάνει για την ηλικία σας, αλλά μήπως της γεμίζει την κοιλίτσα λιγάκι και κοιμάται καλύτερα?

5k3tp2.png

Αχ, βρε κορίτσι! :(

Κατ'αρχήν, ψυχραιμία! Μη σε παίρνει από κάτω, ας ελπίσουμε ότι είναι μια φάση που θα περάσει γρήγορα. Όσο πιο ήρεμη είσαι κι εσύ τόσο το καλύτερο.

Θα μπορούσες να της δώσεις να δοκιμάσει κι άλλες κρέμες, π.χ. φαρίν λακτέ, βιολογική με μούσλι, βανίλια, κλπ. Κάποια μπορεί να την τρώει καλύτερα από άλλες. (Ο δικός μου έτρωγε μόνο φαρίν λακτέ νουνού (όχι άλλη μάρκα) ανακατεμένη με κουάκερ, όχι σκέτη. Τρέχα γύρευε!)

Τρώει αλεσμένα? Μήπως τα βαρέθηκε και θέλει φαγητό ολόκληρο? (εμένα στους 15 μήνες το έκλεισε το στόμα για τους πουρέδες). Δοκίμασε λαχανικά κομμένα μικρά κομματάκια, καροτάκια ροδέλες ή μπαστουνάκια, φουντίτσες μπρόκολο, πατάτες φατσουλες... Δεν ξέρω αν πιάνουν τέτοια στη δικιά σου.

Το "κοιμάμαι μεγαλώνω" που μπαίνει στο γάλα δεν το έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω αν κάνει για την ηλικία σας, αλλά μήπως της γεμίζει την κοιλίτσα λιγάκι και κοιμάται καλύτερα?

Tην φαριν λακτε δεν της αρεσε ποτε , οταν ηταν πιο μωρουλι της αρεσε η μπισκοτοκρεμα γι αυτο και εγω της την πηρα. Μια φιλη μου μου προτεινει το γαλα που μου λες και εσυ αλλα το θεμα δεν ειναι οτι δεν της αρεσει το γαλα το θεμα ειναι οτι θελει να πινει ολο το γαλα της το βραδυ μονο! Εχω απελπιστει ειλικρινα ξερεις τι ειναι να σηκωνεσαι 3 φορες την νυχτα και μετα να σηκωνεσαι και το πρωι για δουλεια? Εχω να κοιμηθω δεν ξερω και εγω απο ποτε......:?:???::?:???:

Ξέρω, δυστυχώς. :( Αλλά εσύ έχεις δύο μικρά και ούτε να τη φανταστώ την κούρασή σου.

Αν όμως δεν τρώει μέσα στην ημέρα τίποτα, λογικό είναι να ξυπνάει από πείνα τη νύχτα. Ίσως με αυτή τη σκόνη στο γάλα να ξυπνάει λιγότερο. Αλλα πεινάει και ξυπνάει, ή την ενοχλεί κάτι άλλο, π.χ. δόντια?

Άβυσσος...

Ο μπαμπάς μπορεί να βοηθήσει? έστω για ένα τάισμα?

5k3tp2.png

Ξέρω, δυστυχώς. :( Αλλά εσύ έχεις δύο μικρά και ούτε να τη φανταστώ την κούρασή σου.

Αν όμως δεν τρώει μέσα στην ημέρα τίποτα, λογικό είναι να ξυπνάει από πείνα τη νύχτα. Ίσως με αυτή τη σκόνη στο γάλα να ξυπνάει λιγότερο. Αλλα πεινάει και ξυπνάει, ή την ενοχλεί κάτι άλλο, π.χ. δόντια?

Άβυσσος...

Ο μπαμπάς μπορεί να βοηθήσει? έστω για ένα τάισμα?

Παντοτε ετσι ηταν σπανιες ηταν οι φορες (μετρημενες στο ενα χερι) που να κοιμηθηκε ολο το βραδυ. Σιγουρα παιζουν ρολο και τα δοντια αλλα και αλλα παιδακια βγαζουν δοντια η δικη μου γιατι πρεπει να χαλαει τον κοσμο?? ο μπαμπας βοηθαει αν δεν βοηθαγε θα του την εβαζα πανω στο αυτι του αν δεν σηκωνοταν. Περιττο να σας πω οτι κοιμαται αναμεσα μας... δεν την παλευω διαφορετικα!

Ξερω οτι προσπαθεις να την ταισεις κατα τη διαρκεια της μερας, δοκιμασε κ κατι θα της αρεσει, πχ αυγοφετα,τυροπιτακι χειροποιητο, πατατουλες φουρνου, εννοω μαλακη τροφη, σε μικρα κομματακια.

Τα δικα μου παιδια μετα το χρονο, εκοψαν μονα τους τα αλεσμενα, οποτε μαλακη τροφη, σε μικρα κομματακια μας βοηθησαν,κρεμες κλπ με τιποτα.

Και τα φρουτα, τους τα κοβω κ τα τρωνε(μπανανα κλπ) κ τρωνε μονα τους.

Βαρυτητα στο βραδυνο, ωστε να χορταινουν/.

Ισως αν δοκιμαζες αυτο που ριχνεις στο γαλα κ κοιμουνται χορτατα για το βραδυνο γαλα?(δεν ξερω πως το λενε νομιζω δημητριακα ειναι)

Κουραγιο, σε καταλαβαινω απολυτα....κ εμεις σιγα σιγα στρωνουμε, αλλα καταλαβαινω κ απο τον δικο μου, αν χορτασει το βραδυ, οαλα καλα, αλλιως.....εχουμε γλεντια:confused:

Επανερχομαι με την ιδια κατασταση μην σας πω και χειροτερη! !

Σωτηρία όλες έχουμε περάσει αντίστοιχα μικρότερα ή μεγαλύτερα βασανάκια και ο ύπνος και το φαγητό όλες μας έχουν λίγο πολύ αναστατώσει:(.

Σχετικά με τον ύπνο, εγώ σώθηκα διαβάζοντας το μικρό βιβλιαράκι ''κοιμήσου παιδί μου''.

Με βοήθησε να πάρω την απόφαση να κάνω ΕΓΩ κουμάντο. Έβαλά σταθερά γεύματα σε συγκεκριμένες ώρες-πράγμα που βοήθησε γιατι δεν πείναγε ποτέ, κι ετσι κοιμηθηκε πάρα πολύ γρήγορα μόνος του, παρόλο που θήλαζα κι όλας (μόνο 4 μέρες χρειάστηκαν κ απο 14 μηνών μέχρι και σήμερα -σχεδόν 3 ετών- δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, κοιμάται μόνος του τη νύχτα σερί απο τις 9 έως 7 και με μεσημεριανό ύπνο 3 ωρών).

Το κακό είναι που λες ότι τρώει απίστευτα δύσκολα, και για να κοιμηθεί εύκολα ένα παιδί -πρωτεύον είναι να είναι χορτάτο.

Δεν είμαι ειδικός αλλά σε συμβουλεύω να διαβάσεις το βιβλίο που αναφέρω και αν σας ταιριάζει η μέθοδος ,να τη δοκιμάσετε. Αλλά επίσης προυποθέτει να πάει το μικράκι σε δικό του κρεβάτι.

Ωραία το co-sleeping, το έκανα κ με τα 2 μωρά μου, αλλά για να κοιμάται μόνο του και σερί μάλλον πρέπει να αποκτήσει το δικό του χώρο/κρεβάτι.

Την μικρή μου που είναι 1 έτους τώρα, όσες φορές (μέσα στη νύχτα που ξυπνήσει για να θηλάσει) την έχω πάρει στο κρεβάτι μου και απο την κούραση αποκοιμηθώ μαζί της...ξυπνάει πιο πολλές φορές απ'ότι αν είναι στο κρεβάτι της!!

Σχετικά με το φαγητό, μήπως να ρώταγες παιδίατρο ή σύμβουλο διατροφή για πιο πολλές ιδέες? Σε μια φίλη μου που δεν έτρωγε ο γιος της, της είχε πει ο παιδίατρος να μην τον κυνηγάει απο πίσω με ένα κουτάλι γιατι καταντάει καταναγκαστικό και τα παιδιά γίνονται μίζερα, και απλά να αφήνει φαγητό/σνακ στο τραπέζι.Όταν θα πεινάσει θα φάει, και εν τέλει μετά απο ένα διάστημα ο μπόμπιρας όχι απλά έτρωγε, αλλά σιγά σιγά έτρωγε και φαγητά που πριν σιχαινόταν.

Θέλει όμως και το φαγητό την τελετουργία του! Συγκεκριμένες ώρες, το καρεκλάκι του, πιατακι-κουταλακι ωραιο παιδικο, ίσως κάποιο βιβλιαράκι να το απασχολεί, εγώ βάζω και μουσική στη κουζίνα κι έχω κι ένα καλάθι με μικροπαιχνίδια να δίνω στα δύσκολα!

θυμάμαι σε μια συγκέντρωση μαμάδων που είχε πει μια ότι όλα τα παιιδά έχουν το ένστικτο της αυτοσυντήρισης και δεν είναι χαζά να ''αυτοκτονήσουν'' μη τρώγοντας, θα φάνε όσο θέλουν και μπορεί τα πιο δύσκολα να μας ''κουμαντάρουν'' μέσω της αφαγίας τους για να περάσει το δικό τους! Είναι όλα πανέξυπνα ζουζουνέλια!!!

Καλή δύναμη!!

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

κορίτσια διαβάζω τώρα το βιβλίο ''ΤΗΕ NO CRY SLEEP SOLUTION'' της Elizabeth Pantley, υποστηρίζει ότι μέχρι τους 2 μήνες τα μικρά κοιμούντε μόνα τους χωρίς ούτε 1 δάκρυ!!

Δεν έχω φτάσει ακόμα στις οδηγίες για τον ύπνο! και είναι μεγάλο βιβλίο, 246 σελίδες!!! Το ''κοιμήσου παιδί μου'' που εφάρμοσα στο πρώτο μου παιδί, είναι μικρό βιβλίο, το διαβάζεις σε μισή ώρα!! αλλά είναι μια μέθοδος με ελενχόμενο κλάμα. Θα διαβάζω και της Pantley μήπως εφαρμόσω στην μικρή μου τη δική της μέθοδο και θα σας ενημερώσω!!

αν ενδιαφέρετε κάποια/ος (ας μου στείλει μήνυμα) το έχω σε pdf αλλιώς πρέπει να υπάρχει στα βιβλιοπολεία ή το αγοράζετε μέσω internet

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...