Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μουντζουρώνει μάτια και πρόσωπα όταν ζωγραφίζει...

Recommended Posts

Σήμερα ξεφύλλιζα το βιβλίο ζωγραφικής της κόρης μου (2,5 ετών) που έχει πριγκίπισσες και της το πήραμε με σκοπό να βάψει τα φορεματά τους... Λοιπόν δεν έχει χρωματίσει κανένα φόρεμα... έχει όμως μουντζουρώσει τα μάτια και το πρόσωπο κάθε πριγκίπισσας σε κάθε σελίδα... (άμα το δείτε είναι πσιλοφρικιαστικό :(). Αφού φρικάραμε... μου λέει ο άντρας μου 'φαντάζεσαι να το βλεπε κανένας ψυχίατρος ή παιδοψυχολόγος? Τι θα έλεγε για το παιδί μας!'

'Οταν τη ρωτήσαμε γιατί μουντζουρώνει πρόσωπα (ή μόνο μάτια ή και πρόσωπα και μάτια) μας απάντησε πως θέλει να τα εξαφανίσει για να μην την κοιτάνε...Επίσης είπε πως έτσι κρύβεται από τα πρόσωπα.

Αναρωτιέμαι, να το αγνοήσω? Ή υπάρχει κάτι σοβαρό απο πίσω? (Μήπως έχω δεί πολλές ταινίες ή σαν πρωτάρα μαμά υπερβάλλω?). Να πω πως δεν πηγαίνει παιδικό σταθμό, την έχουμε στο σπίτι, είναι μοναχοπαίδι (αλλά έχει φιλενάδες και την πηγαίνουμε και παίζει με άλλα παιδάκια) και την αγαπάμε πολύ.:D Η συμπεριφορά της γενικά είναι φυσιολογική (έτσι νομίζω!) και αν εξαιρέσω την υπερκινητικότητα της (δε κάθεται στιγμή και είναι αρκετά ζωηρή) είναι μια χαρά.

Διαφημίσεις

Εγω ..μαλλον θα το εψαχνα...το οτι δεν θελει να την βλεπουν.. με φοβιζει (ισως να μην το εχω αντιμετωπισει...ισως εχω δει πολλες ταινιες...αλλα καλυτερα να ειμαι σιγουρη)

Οταν λες οτι την πηγαινετε να παιζει μ αλλα παιδακια...φανταζομαι οτι μενετε κι εσεις εκει ..και πινετε εναν καφε ας πουμε ε?

Εγω ..μαλλον θα το εψαχνα...το οτι δεν θελει να την βλεπουν.. με φοβιζει (ισως να μην το εχω αντιμετωπισει...ισως εχω δει πολλες ταινιες...αλλα καλυτερα να ειμαι σιγουρη)

Οταν λες οτι την πηγαινετε να παιζει μ αλλα παιδακια...φανταζομαι οτι μενετε κι εσεις εκει ..και πινετε εναν καφε ας πουμε ε?

Ναι βέβαια είμαι πάντα παρούσα! Γενικά είμαστε συνέχεια μαζί... και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο την έχω αφήσει και να μην είμαι στο σπίτι είναι η μητέρα μου.... Και άμα φέρω κοπέλα πχ να με βοηθήσει λίγο να κάνω τη δουλειά μου κτλ δε λείπω από το σπίτι. Για να καταλάβεις είμαι η μαμά που ούτε στον παιδότοπο δεν την αφήνω από τα μάτια μου σε σημείο που με κοροιδεύουν οι φίλες μου...

Θέλω να ελπίζω πως είναι μια φάση που θα περάσει... τώρα τελευταία παίζουμε κρυφτό (κλείνω τα μάτια μου και μετράω μέχρι το 10), θέλω να ελπίζω πως έχει να κάνει με αυτό? :confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...