Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΙΝΙΑΤΑ ΜΕ 3Ε!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα πηγα σημερα στο μεγα καρφουρ στη λεωφ.αθηνων και πηρα πινιατα με τον Mickey 1ε!!!!:shock: και εχει με τον γουινι και τις πριγκιπισσες ντισνευ 3ε!!!:lol:

τρεξτε κοριτσια ειναι ευκαιρια, κι εγω πηρα για τα γενεθλια του μικρου που ειναι τον μαρτιο και την εβαλα στην ντουλαπα....δεν βρισκεις ευκολα τετοιες

προσφορες....:wink::wink:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Βασικα λογικο να ηταν αδειο..δεν ξερω πως κολλησα...

οκ εμενα μου αρεσε πολυ δεν υπηρχε περιπτωση να την αγορασω με 20ε που εχουν αλλου!!!!!!!!!!

δηλαδη δηλαδη,,,,,ειναι κανονικη σαν αυτη που βλεπουμε που σπανε στο εξωτερικο????γιατι το προτιμω απο το να φουσκωνω το τεραστιο μπαλονι και να το γεμιζω μεσα και να ξεφουσκωνει καθε τοσο και ξαναμανα,,,,γεμιζει ευκολα????τα εχει δει καμια σε κανενα αλλο καρφουρ???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

δηλαδη δηλαδη,,,,,ειναι κανονικη σαν αυτη που βλεπουμε που σπανε στο εξωτερικο????γιατι το προτιμω απο το να φουσκωνω το τεραστιο μπαλονι και να το γεμιζω μεσα και να ξεφουσκωνει καθε τοσο και ξαναμανα,,,,γεμιζει ευκολα????τα εχει δει καμια σε κανενα αλλο καρφουρ???

ναι ειναι το χαρτινο....εχει μπρος πισω την εικονα χαρτινη και στο πανω μερος

εχει ενα ανοιγμα για τα γλυκα....και κατω κρεμονται κορδελες....εξω λεει πινιατα....

οκ εμενα μου αρεσε πολυ δεν υπηρχε περιπτωση να την αγορασω με 20ε που εχουν αλλου!!!!!!!!!!

Ναι καλε δικιο εχεις...και καλα εκανες και το αναφερες...κι εγω αν ειχα σκοπο να κανω παρτυ θα επαιρνα...και θα διαλεγα τι θελω να βαλω ...

απλα μπερδευτηκα γιατι νομιζα οτι ειναι γεματο και λεω οτι ισως τα ειχαν φθηνα γιατι ειχαν κοντικη ημερομηνια ληξεως (ξερω ξερω πολλα φανταστικα :)....)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...