Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεχρι να σαραντισουμε θα μας βγει το λαδι?

Recommended Posts

εγω παλι εβγαινα πριν τις 20 ημερες-χωρις το μωρο βεβαια επειδη ειχε ζεστη που να το πηγαινα το καημενο!!κ τα ρουχα του πολλες φορες τα ξεχναγα απλωμενα ή δεν είχαν στεγνώσει κ τα άφηνα στην απλώστρα το βράδυ.τα θεωρω χαζομάρες όλα αυτα.καλο θα ειναι να κάνουμε αυτο που πραγματικα θέλουμε κ οχι οτι μας επιβάλλουν οι άλλοι...

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

έτσι νομίζω κι γω. Και τώρα είμαι 180 μοίρες αλλαγμένη, δουλεύω πολύ, πίνει σκόνη, έχω νταντά, που αν μου τα έλεγες αυτά τότε...χαχαχαχα σε λίγο σβήνω το μήνυμα γιατί είμαι δουλειά. Πάντως μια που σου είπα αυτά, το όνειρο μου ήταν να θήλαζε έστω και λίγο να ερέθιζε τα στήθη, κι όλα τα άλλα...μόνο οι αντλήσεις θα με ένοιαζαν τότε!

Θυμαμαι ποσο ησουν στεναχωρημενη κι αν θες το πιστευεις στεναχωριομουν κι εγω για σενα!Ειχες κανει τοση προετοιμασια, ειχες αγορασει θηλαστρα, ειχες διαβασει τα παντα, ρωταγες τα κοριτσια...Και τωρα στεναχωριεμαι, οχι γιατι δεν θηλασε το μωρο, γιατι εμεινε το ονειρο σου απραγματοποιητο.Αλλα θα μεγαλωσει και σε λιγο θα κανεις νεα ονειρα γι αυτον...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Ποια σκονη απο χωραφια??? Ακουστε αυτο....η μαμα μου γεννηθηκε σε χωριο της Μεσσηνιας...ο παππους κ η γιαγια μου ασχολουνταν με τα χωραφια τους με τις ελιες!Ξερετε τα μωρα που τα εβαζαν??Γενικα οι ανθρωποι των χωριων εκει τοτε....σε ενα δερματινο πραγμα σαν σλινγκ με δυο λουρια στα ακρα κ τα κρεμαγαν σε μια ελια μεχρι να δουλεψουν στα χωραφια ολη μερα...κ τα ειχαν κ φασκιωμενα!!!!Κινδυνοι¨: να τα τσιμπησουν εντομα κ φιδια, να κανουν κακα κ τσισα κ τοσες ωρες δεν ειχαν συγκαει???Να πεσουν κατω...Η γιαγια μου πηγε στα χωραφια πριν σαραντισει κ κρεμαγε τη μαμα μου στο δεντρο!!!!!( Δεν εννοω να γυρισουμε σε τετοιες εποχες)...Απλα το παραθετω γιατι μου φανηκε αστειο....κ η γιαγια μου τηρει ευλαβικα τα της εκκλησιας...

καλε γιατι δεν ανοιγεις ενα μονο τοπικ με ολες σου τις απορειες/σκεψεις κτλ??

εγω να σας πω,οτι χαιρουμε οικογενειακως ακρας υγειας,παροτι απλωναμε ρουχα το βραδυ,δεχομασταν επισκεψεις,βγαιναμε τις βολτες μας και τα μαγαζια που επισκεφτηκα ως λεχωνα,ακομα και στην περιοδο κρισης που διανυουμε,εχουν μια χαρα εσοδα!!!

γιωτα αυτα τα θεματα ειναι οπως τα αισθανεται ο καθενας μας και αναλογα με το τι πιστευει,πως εχει μεγαλωσει κτλ....καλο ειναι να μην εχεις πολλες επισκεψεις τον πρωτο καιρο,για να προφυλαξεις το μωρο σου απο τυχον ιωσεις...για ολα τα υπολοιπα,απαντησα παραπανω

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

• 6 months later...

Διαφημίσεις

• 6 χρόνια μετά...

Αγαπημένες μανούλες, τροφή για σκέψη! Οι πεποιθήσεις των ανθρώπων περνουν απο γενιά σε γενιά μη ξέροντας πολλές φορές τους λόγους. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές για τα μωράκια μας  για τα μικροβια αλλά ας μην το παρακάνουμε κιολας. Εξαλλου ξέρετε γιατι παθαίνουν οι λεχώνες επιλόχεια κατάθλιψη?? Ποιος ανθρωπος αντέχει χωρίς να βγαίνει απο το σπίτι 40 ολοκληρες μέρες συν ολους τους περιορισμους της διατροφης που  πρεπει να προσεχει η λεχωνα  για τον θηλασμό συν τις σωματικες στερησεις που ειχε και εχει μετά τον τοκετό συν την κουραση και την αυπνια....συν συνσυν!... Καντε οτι πιστευετε καλυτερο για εσας και το μωρακι σας και σημαντικό για την ψυχολογία σας.....αν ειστε εσεις καλά ψυχολογικά θα είναι και το μωράκι σας! Οσο για τους άλλους..αφήστε τους απλά να λένε...!!

9 ώρες πρίν, Irene11 είπε:

Αγαπημένες μανούλες, τροφή για σκέψη! Οι πεποιθήσεις των ανθρώπων περνουν απο γενιά σε γενιά μη ξέροντας πολλές φορές τους λόγους. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές για τα μωράκια μας  για τα μικροβια αλλά ας μην το παρακάνουμε κιολας. Εξαλλου ξέρετε γιατι παθαίνουν οι λεχώνες επιλόχεια κατάθλιψη?? Ποιος ανθρωπος αντέχει χωρίς να βγαίνει απο το σπίτι 40 ολοκληρες μέρες συν ολους τους περιορισμους της διατροφης που  πρεπει να προσεχει η λεχωνα  για τον θηλασμό συν τις σωματικες στερησεις που ειχε και εχει μετά τον τοκετό συν την κουραση και την αυπνια....συν συνσυν!... Καντε οτι πιστευετε καλυτερο για εσας και το μωρακι σας και σημαντικό για την ψυχολογία σας.....αν ειστε εσεις καλά ψυχολογικά θα είναι και το μωράκι σας! Οσο για τους άλλους..αφήστε τους απλά να λένε...!!

Ναι καλέ. Εμένα μου έλεγαν να μην απλώνω ρούχα μετά τη δύση του ήλιου να μη βλέπω κόσμο τα απογεύματα και κάτι τέτοιες βλακειες. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...