Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μου φευγουν υγρα?

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας

χθες ετυχε να δω το εσωρουχο μου βρεγμενο ειπα μηπως επειδη ιδρωσα

βεβαια δυσκολα ιδρωνω και αν ιδρωνω ποτε δεν το εχω παθει να δω μουσκεμα το βρακακι

δεν ξανα συνεβη και ετσι δεν εδωσα σημασια

κανα 2-3 φορες ομως νιωθω να μου φευγουν υγρα

ειναι κατι ανησυχητικο?

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ειδα μετα ομως απο αμνιοπαρακεντηση κ ανησυχησα.δεν ξερω ακομα αν ειναι ολα οκ παντως.πες το στο γιατρο γιατι μπορει ν ασου κανει μια πολυ ευκολη εξεταση με ενα χαρτακι που φαινεται αν οντως ειανι αμνιακο

θεωρησα οτι ειναι νωρις...ειμαι νωρις στην εβδομαδα εννοω για να μπορει να ειναι αμνιακο υγρο βλακειες λεω ε?ειπα μηπως μετα συμβανει αυτο σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη να χανεις αμνιακο υγρο

vpCFp2.png

υγρα διαφανα ? η υγρα αοσμα λευκα ?

Μαρκελα οταν ενιωθα οτι μου εφευγαν και εβλεπα το εσωρουχο δεν εβλεπα τιποτα μαλλον ηταν της ιδεας μου...χθες που σας λεω που ετυχε αυτο ηταν λες και βραχηκα με νερο ολο το εσωρουχο δηλαδη δεν ηταν ασπρα....και δεν μυριζει και τιποτα...ηταν λες και εκατσα καπου που ητα βρεγμενα και βραχηκα...

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Μαρκελα οταν ενιωθα οτι μου εφευγαν και εβλεπα το εσωρουχο δεν εβλεπα τιποτα μαλλον ηταν της ιδεας μου...χθες που σας λεω που ετυχε αυτο ηταν λες και βραχηκα με νερο ολο το εσωρουχο δηλαδη δεν ηταν ασπρα....και δεν μυριζει και τιποτα...ηταν λες και εκατσα καπου που ητα βρεγμενα και βραχηκα...

η γιατρος μου ελεγεοταν το βλεπω ν αξαπλωνω λιγο κ μετα να σηκωνιμαι κ να βηχω.αν φυγουν παλι τοτε ειναι αμνιακο κ οχι ουρα πχ

Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις διάφανα υγρά.Αν μυρίζουν κ έχουν χρώμα τότε είναι ανησυχητικό.Την επόμενη που θα πας να το αναφέρεις στον γιατρό σου μπορεί να σου δώσει να κάνεις κάποια εξέταση.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Κοιτα , γενικα στην εγκυμοσυνη εχεις περισσοτερα υγρα.Σε τοσο λιγων εβδομαδων κυηση δεν ειχα κατι τετοιο οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη.Δεν ρωτας τον γιατρο σου να εισαι σιγουρη ??????παρτον ενα τηλ γιαυτο ειναι ο γιατρος δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι!Αυτος ξερει καλα το ιστορικο σου και ειναι ο μονος που μπορει να σε βοηθησει!

η γιατρος μου ελεγεοταν το βλεπω ν αξαπλωνω λιγο κ μετα να σηκωνιμαι κ να βηχω.αν φυγουν παλι τοτε ειναι αμνιακο κ οχι ουρα πχ

Εγώ θα διαφωνήσω με την γιατρό σου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μου τύχαινε παααρα πολλές φορές να βηξω η μόνο να γελάσω και να μου φύγουν ουρα....

aRjHp3.pngiD6Np3.png

και εγω και στις δυο εγκυμοσυνες ειχα ελαφρα ακρατεια. στη δευτερη μαλιστα φορουσα συνεχεια σερβιετα για καθε ενδεχομενο.

δες αν εινια ουρα και ενημερωσε το γιατρο σου.

μηπως οντως εκατσες καπου και βραχηκες;

Διαφημίσεις

σε ολη την εγκυμοσυνη φορουσα οολη την ωρα σερβιετακια...κ ειδικα τωρα το καλοκαιρι η κατασταση με τη ζεστη ειναι χειροτερη!!!πήγαινε για μια εξεταση στο γιατρο σου ετσι για να σου φυγει η ιδεα καλου κακου....

ntRCp3.png

Κοριτσάκι μου, πές το στο γιατρό σου αμέσως να σε δει, γιατί αν δεν μυρίζουν ούρα και είναι σαν νερό μπορεί να είναι αμνιακό. Ισως να έχεις μικρή ρήξη.

Συγνώμη δεν θέλω χωρίς λόγο να σε ανησυχήσω αλλά καλύτερα ότι περίεργο βλέπεις να το λες στο γιατρό σου.

Στο λέω γιατί εγώ έπαθα ολική ρήξη στην 16η εβδομάδα. Να μην σε αγχώσω, καμμία σχέση με εσένα γιατί δεν είχα λίγα υγρά πιο πριν αλλά έγινε με την μία, το μόνο που είχα και δεν ανησύχησα (δυστυχώς) ήταν ότι είχα ενοχλήσεις σαν πίεση χαμηλά, απλά θέλω να πω ότι και σε τετοιες εβδομάδες μπορεί να συμβεί και ο κάθε οργανισμός και η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, για αυτό πές το δεν χάνεις τίποτα.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

κοριτσια γεια σας

χθες ετυχε να δω το εσωρουχο μου βρεγμενο ειπα μηπως επειδη ιδρωσα

βεβαια δυσκολα ιδρωνω και αν ιδρωνω ποτε δεν το εχω παθει να δω μουσκεμα το βρακακι

δεν ξανα συνεβη και ετσι δεν εδωσα σημασια

κανα 2-3 φορες ομως νιωθω να μου φευγουν υγρα

ειναι κατι ανησυχητικο?

Το είχα πάθει κ εγώ σε πιο προχωρημένη εβδομάδα όμως γύρω στις 26 εβδομάδες. Ήταν απλά υγρά του κόλπου διάφανα σαν νερό κάτι απόλυτα φυσιολογικό σύμφωνα με τον γιατρό μου.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Κοριτσάκι μου, πές το στο γιατρό σου αμέσως να σε δει, γιατί αν δεν μυρίζουν ούρα και είναι σαν νερό μπορεί να είναι αμνιακό. Ισως να έχεις μικρή ρήξη.

Συγνώμη δεν θέλω χωρίς λόγο να σε ανησυχήσω αλλά καλύτερα ότι περίεργο βλέπεις να το λες στο γιατρό σου.

Στο λέω γιατί εγώ έπαθα ολική ρήξη στην 16η εβδομάδα. Να μην σε αγχώσω, καμμία σχέση με εσένα γιατί δεν είχα λίγα υγρά πιο πριν αλλά έγινε με την μία, το μόνο που είχα και δεν ανησύχησα (δυστυχώς) ήταν ότι είχα ενοχλήσεις σαν πίεση χαμηλά, απλά θέλω να πω ότι και σε τετοιες εβδομάδες μπορεί να συμβεί και ο κάθε οργανισμός και η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, για αυτό πές το δεν χάνεις τίποτα.

το επαθες χωρις κανενα λογο πχ αμνιοπαρακετνηση κτλ;

Εγώ θα διαφωνήσω με την γιατρό σου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μου τύχαινε παααρα πολλές φορές να βηξω η μόνο να γελάσω και να μου φύγουν ουρα....

οταν σπασανε τα νερα στην πρωτη εγκυμοσ ετσι μονο το καταλαβα γιατι ηταν λιγα.αν υπαρχει υποψια εννοειται οτι αδειαζεις την κυστη για να μπορεις να το επιβεβαιωσεις.

Διαφημίσεις

Ναί. Μάλλον ήταν λοίμωξη από κάποιο μικρόβιο και προκαλεί τρύπημα στον σάκο.

χωρις ν ακανεις την αμνιο;κ εγω εχωω ενα τετοιο θεμα,δεν υπαρχει ακριβως προβλημα αλλα παιρνω αντιβιωση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...