Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

5μισι εβδομαδων με τεραστια ινομυωματα

Recommended Posts

γεια σας!ειχα γραψει προσφατα στο forum.εχω χειρουργηθει για αφαιρεση ινομυωματων στο παρελθον.τον τελευταιο χρονο προσπαθουσα να μεινω εγκυος.η πιθανοτητες ηταν λιγες γιατι τα ινομυωματα εχουν ξαναβγει και η μητρα μου ειναι τεραστια.τελικα πανω που ειχα απελπιστει εντελως εμεινα εγκυος.πηγα σε καποιον γιατρο ειδαμε το σακο και σε μια εβδομαδα θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα.το θεμα ειναι πως οπως μου ειπε με τετοια μητρα θα εχω μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη που δεν ειναι σιγουρο αν φτασει στο τελος .υπαρχουν λιγες πιθανοτητες.ενω επρεπε να χαρω εχω ανχωθει και στεναχωρηθει απιστευτα.φοβαμαι πολυ.

Διαφημίσεις

Πόσο καιρό είχες να ελέγξεις τα ινομυώματά σου πριν μείνεις έγκυος? Έπρεπε να τα είχες τσεκάρει και αφαιρέσει πάλι για να προετοιμάσεις τη μήτρα σου για εγκυμοσύνη... Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.

it's never too late to start all over again

Πόσα ινομυώματα έχεις? Ποιο είναι το μέγεθός τους? Έχει σημασία και το πού βρίσκονται φυσικά... Είχα φίλη με ένα όμως ινομύωμα σε μέγεθος μανταρινιού που έμεινε έγκυος και ο πρώτος της γυναικολόγος της σύστησε έκτρωση. Πολύ σπάνιο από ότι είχα διαβάσει στο ίντερνετ να συστήσει γιατρός έκτρωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Τελικά κράτησε το μωρό, πρόσεχε πάρα-πάρα πολύ γιατί το ινομύωμα μεγάλωνε με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης, είχε και κάποια αιμορραγία μικρή ευτυχώς και σήμερα έχει έναν μπέμπαρο 3 μηνών τεράστιο που γεννήθηκε και 3 κιλά και έχει φτάσει τα 7 και χαίρει και άκρας υγείας! Εύχομαι κι εγώ να σου πάνε όλα καλά! Πάντως γιατροί και γιατροί την εξέτασαν και τηλέφωνα στην Αθήνα σε μεγαλογιατρούς έπεσαν κι όλοι ήταν επιφυλακτικοί αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Εξαρτάται από την περίπτωση. Μπορείς ίσως να πάρεις κι άλλες γνώμες για να δεις τι θα κάνεις στην πορεία.

εχω πολλαπλα δυστυχως η μητρα μου φτανει μεχρι τον αφαλο.εμενα μου ειπε προχωραμε κι οτι γινει αλλα βεβαια οι πιθανοτητες ειναι λιγες.

Διαφημίσεις

εχω πολλαπλα δυστυχως η μητρα μου φτανει μεχρι τον αφαλο.εμενα μου ειπε προχωραμε κι οτι γινει αλλα βεβαια οι πιθανοτητες ειναι λιγες.

Εύχομαι να είσαι από τις τυχερές και όλα να σου πάνε καλά! Και να βρεθούν κι άλλες κοπέλες εδώ με αντίστοιχη εμπειρία μήπως και σε βοηθήσουν.

Βρε κορίτσι μου καλό,

Σου έστειλε τέτοιο δώρο ο Θεός και αφήνεις κακές σκέψεις να σε ταράζουν; Η αδελφή της πεθεράς μου γέννησε 5 παιδιά και ήταν γεμάτη με ινομυώματα. Στο τελευταίο παιδί ο γιατρός είπε ότι το ινομύωμα το μεγαλύτερο ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου! Άσε τις κακές σκέψεις, ηρέμησε, κάνε προσευχή στον άγιο Στυλιανό και στην Αγία Άννα και καλή γέννα σου εύχομαι!

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση μου δινεις πολυ κουραγιο.εγω δεν ειχα ανχωθει ο γιατρος με απελπισε.αλλα σκεφτομαι οτι και οι γιατροι δεν πεφτουν παντα μεσα.και οταν εκανα προσπαθειες μου ειχαν πει πολυ δυσκολα θα μεινεις κι ομως εμεινα.πανω απο τους γιατρους ειναι ο θεος.θα προσευχομαι οσο μπορω να σαι καλα.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση μου δινεις πολυ κουραγιο.εγω δεν ειχα ανχωθει ο γιατρος με απελπισε.αλλα σκεφτομαι οτι και οι γιατροι δεν πεφτουν παντα μεσα.και οταν εκανα προσπαθειες μου ειχαν πει πολυ δυσκολα θα μεινεις κι ομως εμεινα.πανω απο τους γιατρους ειναι ο θεος.θα προσευχομαι οσο μπορω να σαι καλα.

Ευχομαι ολα να πανε καλα μεσα απο την καρδια μου, και εγω ειχα κανει εγχειρηση για ινομυωματα-ειχα 10 στο συνολο και το μεγαλυτερο ηταν 10 εκατοστα, οταν εμεινα εγκυος αυτα ξαναμεγαλωσαν και παλι και ειχα γεμισει φουλ και ηταν τεραστια προς το τελος της εγκυμοσυνης , πρεπει να ηταν παλι τα μεγαλα 10 εκατοστα κοντα. Γεννησα με φυσιολογικο τοκετο ουτε καν καισαρικη, και απο τον 7ο μηνα μου ειχε πει ο γιατρος να προσεχω πολυ και οπως και εκανα. Μη χανεις τη πιστη σου ολα καλα θα πανε. Πολλες εχουμε ταπαιπωρηθει με τα ινομυωματα και ολα πηγαν καλα στο τελος. Να εχεις μια καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη ευχομαι.

Διαφημίσεις

Μην σε πιανει πανικος καταρχας, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη.

Οπως εχω ξαναγραψει εχω κι εγω ινομοιωματα και με αυτα γεννησα και τα 2 μου παιδια. Ακομα δεν τα εχω αφαιρεσει και δεν προκειται αν δεν μου παρουσιασουν προβλημα. Αυτο βεβαια μετα απο συζητηση με διαφορους γιατρους τους οποιους ειχα συμβουλευτει και πριν την πρωτη μου εγκυμοσυνη. Στην εγκυμοσυνη της κορης μου μαλιστα με τις ορμονες το ενα εφτασε τα 11εκ αλλα αφου γεννησα επανηλθε στα 6 εκ οπως ηταν πριν. Και μετα χωρις να τα αφαιρεσω εκανα και το γιο μου. Το μονο που στερηθηκα λογω των ινομοιωματων ηταν ο φυσιολογικος τοκετος καθοτι το ινομοιωμα ηταν τοσο μεγαλο στο τελος που το μωρο δεν χωρουσε να περασει απο κατω, οποτε και εκανα καισαρικες.

Παντως ειναι αληθεια οτι παιζει μεγαλο ρολο η θεση τους και δεν γνωριζω καθολου αυτο που αναφερεις με το μεγεθος της μητρας σου.

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα τελεια και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...