Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλημα με τη σεξουαλικη επαφη

vagosen

Recommended Posts

Γεια σας,ειμαι 16 χρονων και χθες για πρωτη φορα ηρθα σε πολυ στενη σεξουαλικη επαφη με την κοπελα μου.Το προβλημα ομως ειναι πως ο χαλινος(κοινος το εξωτερικο πετσακι) δεν πηγαινε πιο κατω απο την μεση,επισης τον ενιωθα να τραβιεται και αυτο με πονουσε οσο να ναι...πιστευα πως ηταν ετοιμος να σπασει γιατι ειχε ψιλοπρηστει απο το τραβηγμα.Ειναι φυσιολογικο αυτο η θα επρεπε να επισκεφτω καπιον γιατρο (διοτι τις τελευταιες 2 μερες δεν μπορω να κοιμηθω απο το αγχος)

Διαφημίσεις

Γεια σας,ειμαι 16 χρονων και χθες για πρωτη φορα ηρθα σε πολυ στενη σεξουαλικη επαφη με την κοπελα μου.Το προβλημα ομως ειναι πως ο χαλινος(κοινος το εξωτερικο πετσακι) δεν πηγαινε πιο κατω απο την μεση,επισης τον ενιωθα να τραβιεται και αυτο με πονουσε οσο να ναι...πιστευα πως ηταν ετοιμος να σπασει γιατι ειχε ψιλοπρηστει απο το τραβηγμα.Ειναι φυσιολογικο αυτο η θα επρεπε να επισκεφτω καπιον γιατρο (διοτι τις τελευταιες 2 μερες δεν μπορω να κοιμηθω απο το αγχος)

Ειναι φυσιολογικο να φανταστεις οτι υπαρχουν αντρες που ειναι 30 ετων και ακομα δεν εχει κοπει.Καλο θα ειναι να το πλενεις και εσωτερικα μονο με νερο για λιγες μερες μεχρι να ξεπριστη και καλο ειναι να βαζεις προφυλακτικο και για να το προστατεψεις αλλα και για να μην ερεθιζεται.Εισαι μικρος ακομα καποια στιγμη θα κοπει και δεν θα το καταλαβεις.Ελπιζω να σε βοηθησα:P

Ειναι φυσιολογικο να φανταστεις οτι υπαρχουν αντρες που ειναι 30 ετων και ακομα δεν εχει κοπει.Καλο θα ειναι να το πλενεις και εσωτερικα μονο με νερο για λιγες μερες μεχρι να ξεπριστη και καλο ειναι να βαζεις προφυλακτικο και για να το προστατεψεις αλλα και για να μην ερεθιζεται.Εισαι μικρος ακομα καποια στιγμη θα κοπει και δεν θα το καταλαβεις.Ελπιζω να σε βοηθησα:P

Το θεμα ειναι οτι ο χαλινος(η κοκκινη ινα που σινδεει το κεφαλι με το πετσακι) πονουσε οπως επισεις και οτι το πετσακι δεν πηγαινε πιο κατω απο την μεση γιατι με πονουσε...Καπιοι μου ειπαν πως χρειαζεται επεμβαση

Το θεμα ειναι οτι ο χαλινος(η κοκκινη ινα που σινδεει το κεφαλι με το πετσακι) πονουσε οπως επισεις και οτι το πετσακι δεν πηγαινε πιο κατω απο την μεση γιατι με πονουσε...Καπιοι μου ειπαν πως χρειαζεται επεμβαση

Οχι δεν χρειαζεται επεμβαση.Ο αντρας μου ειναι γιατρος και τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται!Απλα θελει προσοχη τωρα που ειναι ερεθισμενο και καλο θα ειναι να βαζεις προφυλακτικο για να μην μολυνθει.Μπορεις να πας σε ενα φαρμακειο να παρεις μια κρεμα για να το βοηθησεις να επανελθει γρηγορα και να μην σε ποναει.Υπαρχει παρα πολυς κοσμος που το εχει , οταν ειναι να κοπει θα κοπει μονο του ,μπορει ομως και να ειναι ετσι για πολλα χρονια αλλα αν δεν ειναι ερεθισμενο δεν θα το καταλαβαινεις.

Εαν τωρα δεις στο μελλον οτι σε ενοχλει και δεν θες να ειναι ετσι τοτε μπορεις να κανεις επεμβαση!Αλλα ειναι καθαρα θεμα το τι θες οχι οτι υπαρχει σοβαρος ιατρικος λογος για επεμβαση.

Διαφημίσεις

Και φυσικα δεν παει πιο κατω και σε ποναει γιατι ειναι ερεθισμενο!Οταν επανελθει θα εισαι οκ.

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση,παρ'ολα αυτα το προβλημα μου δεν ειναι ο ερεθισμος αλλα η δυσκολεια και ο πονος που μου προκαλει το πετσακι οταν πηγα να το κατεβασω,διοτι δεν κατεβαινει πιο κατω απο το σημειο που χωριζεται ο βαλανος(κεφαλι) με το πεος.

Εμένα πάντως ο αδερφός μου που είναι αρκετά μικρός σε ηλικία του το έκανε παιδοχειρούργος,αλλά και εγώ γνωρίζω ότι άμα δεν γίνει σε μικρή ηλικία απο γιατρό μετά σιγά σιγά με τις επαφές,θα κατέβει μόνο του..προσοχή σε μολύνσεις όπως είπε και η Μαρκέλα και καλύτερα μην σου πω και απαραίτητα προφυλακτικό..

Εμένα πάντως ο αδερφός μου που είναι αρκετά μικρός σε ηλικία του το έκανε παιδοχειρούργος,αλλά και εγώ γνωρίζω ότι άμα δεν γίνει σε μικρή ηλικία απο γιατρό μετά σιγά σιγά με τις επαφές,θα κατέβει μόνο του..προσοχή σε μολύνσεις όπως είπε και η Μαρκέλα και καλύτερα μην σου πω και απαραίτητα προφυλακτικό..

ακριβως , εαν δεν το κανεις σε μικρη ηλικια μετα ,με τις επαφες στρωνει απλα ειναι λιγο επωδυνο.

Προφυλακτικο οπως και διποτε.

vagosen , καταλαβαινω απολυτα τι λες ακριβως απλα το οτι ειναι ερεθισμενο δεν το βοηθαει.Ετσι και αλλιως μεχρι να σπασει δεν θα κατεβαινει εντελως.Αλλα αν σε ανησηχει , μπορεις να πας σε ενα γιατρο να το τσεκαρεις και να παρεις μια επιστημονικη γνωμη.

Ευχαριστω παρα πολυ ρε παιδια γιατι ανυσηχουσα παρα πολυ,οποτε προς το παρων υπομονη και στην συνεχεια βλεπουμε.Ελπιζω να εχετε δικιο:-D

• 3 months later...

παιδια εχω μια απορια..πριν λιγες μερες ολοκληρωσα με την κοπελα μου και τελειωσα μεσα της ενω φορουσα προφυλακτικο..αλλα μετα δεν τραβηχτηκα αμεσως εκατσα για μισο λεπτακι ακομα ενω ειχα τελειωσει αλλα οταν βγηκα η στυση δεν μου ειχε φυγει τελειως και το προφυλακτικο ηταν στη θεση του..υπαρχει καμια περιπτωση εγκυμοσυνης?

Διαφημίσεις

παιδια εχω μια απορια..πριν λιγες μερες ολοκληρωσα με την κοπελα μου και τελειωσα μεσα της ενω φορουσα προφυλακτικο..αλλα μετα δεν τραβηχτηκα αμεσως εκατσα για μισο λεπτακι ακομα ενω ειχα τελειωσει αλλα οταν βγηκα η στυση δεν μου ειχε φυγει τελειως και το προφυλακτικο ηταν στη θεση του..υπαρχει καμια περιπτωση εγκυμοσυνης?

ελάχιστη εως καθόλου απο την στιγμή που το προφυλακτικο δεν έσπασε ή δεν είχε τρυπα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...