Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προκαλούν οι μύκητες αίμα (λίγο) εξωτερικά του κόλπου?

Recommended Posts

Σε λίγο μπαίνω στον 8ο μήνα και από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης έχω μύκητες. Έχω καιρό βέβαια να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού αλλά λέω πως ακόμα έχω καθότι έχω που και που τσουξίματα και πολλές άσρπες εκκρίσεις. Το θέμα είναι το εξής: σήμερα είδα λίγο αίμα στο εσώρουχα και στο χαρτί που σκουπίστηκα. Κυρίως έβγαινε όταν έκανα ταμποναριστό το χαρτί υγείας στην είσοδο του κόλπου? Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στους μύκητες ή μήπως είναι τίποτα άλλο και πρέπει να ανησυχήσω. Σίγουρα πάντως δεν βγαίνει από μέσα αλλά είναι εξωτερικά του κόλπου.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Διαφημίσεις

Σε λίγο μπαίνω στον 8ο μήνα και από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης έχω μύκητες. Έχω καιρό βέβαια να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού αλλά λέω πως ακόμα έχω καθότι έχω που και που τσουξίματα και πολλές άσρπες εκκρίσεις. Το θέμα είναι το εξής: σήμερα είδα λίγο αίμα στο εσώρουχα και στο χαρτί που σκουπίστηκα. Κυρίως έβγαινε όταν έκανα ταμποναριστό το χαρτί υγείας στην είσοδο του κόλπου? Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στους μύκητες ή μήπως είναι τίποτα άλλο και πρέπει να ανησυχήσω. Σίγουρα πάντως δεν βγαίνει από μέσα αλλά είναι εξωτερικά του κόλπου.

Να μιλησεις με τον γιατρο σου.Οπως και να χει πρεπει να σου δωσει κατι να σταματησει ο κνησμος και να μην ερεθιζεται η περιοχη.Καλο θα ειναι να κανεις εναν ελεγχο με το γιατρο απο που προερχεται το αιμα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα έχεις μιλήσει ήδη με το γιατρό σου αλλα να σου πω, σε περίπτωση του ξανασυμβεί, ότι οι μυκητες μπορει να κάνουν μικρές αμυχές εξωτερικά στα γεννητικα όργανα και να φανει λιγάκι αίμα στο χαρτί και να τσουζει. Είχα σοβαρό πρόβλημα με μυκητες για αρκετα χρόνια και αυτο συνέβαινε κάποιες φορές και είχε πει ο γυναικολογος ότι είναι σίγουρα λόγω των μυκητων

Ελπιζω να έχεις ξεμπερδεψει με τους μυκητες...

Να σου πω και την δικιά μου ιστορία.Περυσι που ήμουν έγκυος είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα.Συνεχεια μυκητες φαγούρα ερεθισμο και που και που ξεφλουδιζομουν με συνέπεια να ματωνω.κολπικα υποθετα και αλοιφές με ανακουφιζαν για ενα ανάμιση μηνα και ξανά πάλι.πλενομουν με το fissanmama.μόλις γεννησα για αρκετό καιρο δεν με ξανά έπιασε.μου είχε τελειώσει το Fissanmama και το αλλαξα και πήρα της apivita.Ο άντρας μου είχε συνηθηση το fissanmama και πήγε και το ξανά πήρε.με το πρωτο πλύσιμο γέμισε μηκυτες.τοτε κατάλαβα ότι ήταν απο εκει και εγω ταλαιπωριομουν τόσο καιρο στην εγκυμοσυνη(και ο άντρας μου).

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Πράγματι, το πιο πιθανό είναι ότι οι μήκυτες προκάλεσαν αυτό το αιματάκι. Έτσι μου είπε κ ο γιατρός μου, γιατί λέει μπορεί να προκαλέσουν κ φλεγμονή. Κάνω απλά υπομονή, προς το παρόν μόνο σοδόνερο. Την άλλη βδομάδα έχω κ ραντεβού με το γιατρό μου οπότε θα συζητήσουμε κ για το εάν πρέπει να κάνουμε κάτι εν' όψει της γέννας. Ελπίζω να ξεμπερδέψω αφού γεννήσω! Έχω ήδη κουραστεί πολύ.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...