Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιλόχειος???Βοηθεια

MelaG

Recommended Posts

Γεννησα πριν 5 μέρες είμαστε σπίτι απο την 2η ημέρα.Κάθε μέρα νοιώθω όλο και πιο χάλια έχουμε και μεγαλο προβλημα με τον θηλασμο αν και σημερα πάμε λιγο καλυτερα.Κλαίω για τα πάντα..πχ ψαχνει ο αντρας μου να βρει θηλαστρο και πουθενα δεν υπάρχει και εγω κλαίω και για αυτό.Σκέφτομαι τον τοκετο και κλαίω δεν ξερω γιατί.Τρομάζω με το παραμικρό και νοιώθω οτι δεν φροντιζω το μωρό σωστά γιατι αναγκάστηκα να του δώσω και σκόνη μεχρι να αρχησει το δικο μου το γάλα αλλα ο μιρκος δν παιρνει την θηλη μου εξου και ψανχω θηλαστρο.Σκέφτομαι οτι σε λιγο πρέπει να τον ταισω και με πιάνει πιανικός, πρέπει να τον κάνω μπάνιο και να τον αλλαξω και δεν θέλω.Απο εχθές δεν εχει κάνει κακακια και τρέμω μην του έκανα κακο με την σκονη.Νοιώθω έτσι για το παιδί μου είναι δυνατόν??το πόσο ντρέπομαι δεν λέγετε.Μπορω να κάνω κάτι για να ηρεμίσω?Δεν αντεχω αλλο 'ετσι.¨ολη μέρα κλαίω χωρις λόγο , δεν εχω ορεξη να φαω κάθε μερα χανω σχεδον 2 κιλα και τρωω γιατί πρέπει να φαω για να κατεβασω γάλα οπως μου λένε.και θέλω πολυ αν καταφέρω να βάλω το θηλασμο σε σειρα και δεν εχω προγραματα και σκονες και μαραθα και περάσει και οκτερος του μωρου λογικα θα είμαι καλύτερα.αλλα μέχρι τότε τι?????

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου γλυκιά έχεις δίκιο που νιώθεις έτσι. Μόλις γέννησες η ζωή σου νιώθεις οτι άλλαξε εντελώς και όλα είναι καινούρια και άγνωστα για σένα και οι ορμόνες σου άνω κάτω. Μην ανησυχείς όλες τα περάσαμε την αμφιβολία και τον πανικό των πρώτων ημερών την ανησυχία αν είμαστε αρκετά καλές για το νέο ρόλο.. καμία δεν γεννήθηκε έτοιμη μαμά όλες σιγά σιγά μάθαμε κι ακόμα μαθαίνουμε μη νιώθεις τύψεις και άσχημα για τίποτα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για το παιδάκι σου.. θα περάσουν οι μέρες και θα νιώσεις καλύτερα θα βρεις τους ρυθμούς σου με το παιδί.. είναι λίγο δύσκολα στην αρχή όμως θα τα καταφέρεις θα δεις λίγη υπομονή και χρόνος χρειάζεται, μη στεναχωριέσαι δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια σε όλα άσε και κάτι ας μη γίνουν όλα αν δεν είναι απαραίτητα πχ με το μπάνιο του παιδιού ας μην το κάνεις και μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος ή το σπίτι ας μην είναι τέλεια τακτοποιημένο αν έχεις και κάποιον να σε βοηθήσει ακόμα καλύτερα να βγεις μια μικρή βολτίτσα για λίγο έξω να πάρεις λίγο αέρα.. κι ο άντρας σου μπορεί να αναλάβει να κάνει κι αυτός πολλά πράγματα να μην τα έχεις όλα πάνω σου. όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς απλά είναι λίγο νωρίς ακόμα. να κοιτάξεις να τρως για να έχεις τις δυνάμεις σου το παιδί σου σε θέλει δυνατή και υγιή και θα δεις και με το θηλασμό σιγά σιγά θα τα καταφέρεις μην πανικοβάλλεσαι κοίτα κι εδώ στο σάιτ έχει πολλές οδηγίες για θηλασμό και αν θες να επικοινωνήσεις και με σύμβουλο θηλασμού προσπάθησε όλα καλά θα πάνε :):):):) και αν φοβάσαι πχ για τα κακά του παιδιού που λες μπορείς να πάρεις τηλ τον παιδίατρο να τον ρωτήσεις γιαυτό τους έχουμε για όλα υπάρχει λύση μην στεναχωριέσαι..

Γεννησα πριν 5 μέρες είμαστε σπίτι απο την 2η ημέρα.Κάθε μέρα νοιώθω όλο και πιο χάλια έχουμε και μεγαλο προβλημα με τον θηλασμο αν και σημερα πάμε λιγο καλυτερα.Κλαίω για τα πάντα..πχ ψαχνει ο αντρας μου να βρει θηλαστρο και πουθενα δεν υπάρχει και εγω κλαίω και για αυτό.Σκέφτομαι τον τοκετο και κλαίω δεν ξερω γιατί.Τρομάζω με το παραμικρό και νοιώθω οτι δεν φροντιζω το μωρό σωστά γιατι αναγκάστηκα να του δώσω και σκόνη μεχρι να αρχησει το δικο μου το γάλα αλλα ο μιρκος δν παιρνει την θηλη μου εξου και ψανχω θηλαστρο.Σκέφτομαι οτι σε λιγο πρέπει να τον ταισω και με πιάνει πιανικός, πρέπει να τον κάνω μπάνιο και να τον αλλαξω και δεν θέλω.Απο εχθές δεν εχει κάνει κακακια και τρέμω μην του έκανα κακο με την σκονη.Νοιώθω έτσι για το παιδί μου είναι δυνατόν??το πόσο ντρέπομαι δεν λέγετε.Μπορω να κάνω κάτι για να ηρεμίσω?Δεν αντεχω αλλο 'ετσι.¨ολη μέρα κλαίω χωρις λόγο , δεν εχω ορεξη να φαω κάθε μερα χανω σχεδον 2 κιλα και τρωω γιατί πρέπει να φαω για να κατεβασω γάλα οπως μου λένε.και θέλω πολυ αν καταφέρω να βάλω το θηλασμο σε σειρα και δεν εχω προγραματα και σκονες και μαραθα και περάσει και οκτερος του μωρου λογικα θα είμαι καλύτερα.αλλα μέχρι τότε τι?????

να σου ζησει κοπελα μου γλυκια!!!! μην αγχωνεσαι κ λιγο πολυ ολες περασαμε απ'αυτο το σταδιο..εγω οταν με θυμαμαι μετα την γεννα απορω γιατι εκλαιγα ολη την ωρα..δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα,απλα οι ορμονες μας κανουν να τα βλεπουμε ετσι..εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το πλασματακι σου,δεν θα σκασεις κιολας για το αν δεν τα καταφερεις με τον θηλασμο..μπες στο αναλογο θεμα κ θα σε βοηθησουν οσο μπορουν οι κοπελες..το μωρο πρεπει να τρωει κ αν αυτο ειναι σκονη γαλα δεν πειραζει φυσικα αρκει να ειναι χορτατο το μωρακι σου!!! κοιτα εσυ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι κ να κοιμασαι..ζητα βοηθεια απο τον ανδρα σου η' απο μαμα,πεθερα κ χαλαρωσε...ο καιρος περναει πολυ γρηγορα κ δεν θα καταλαβεις ποτε το λεχουδακι σου θα γινει ολοκληρο ανδρακι!!!! ;)

Xc60p3.png ghL0p3.png

Αχ, μου θύμισες τις δικές μου πρώτες μέρες με την κόρη μου. Είχα τόσο άγχος για το αν τη θηλάζω σωστά, αν τρώει αρκετά κτλ άγχος άγχος άγχος. Μάλιστα έκανε τόσο εμετό που νόμιζα πως έφταιγα εγώ με κάτι που μπορεί να έφαγα. Ήμουν εξαντλημένη από την αυπνία και αισθανόμουν ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου το να φροντίζω το νεογέννητο μωρό μου. Υπήρχαν φυσικά και μέρες που έκλαιγα. Ούτε κι εγώ έτρωγα με όρεξη, έτρωγα μόνο γιατί ήξερα πως έπρεπε κάτι να φάω.Είχε και μένα ίκτερο η μικρή μου και ανησυχούσα, μου είχε πει ο παιδίατρος να τη χτυπάει λίγο ο ήλιος αν γίνεται. Καθώς περνούσαν οι μέρες ένιωθα καλύτερα, γιατί απλά νομίζω πως προσαρμόστηκα και ένιωθα μεγαλύτερη σιγουριά με ό,τι έκανα.

Είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή κάποιου ένα μωρό,ευχάριστη αλλαγή αλλά κάπως δύσκολη στην αρχή μέχρι να μπουν όλα στο πρόγραμμα.Να φανταστείς μου περνούσε σοβαρά από το μυαλό να μην κάνω άλλο παιδάκι και απορούσα πώς κάποιοι έχουν 2 και περισσότερα παιδιά.

Πιστεύω πως πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να θέσεις νέες προτεραιότητες πχ. άσε για λίγο στην άκρη τις δουλειές του σπιτιού, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώνει και πάτε βολτούλες με τον άντρα σου ή και το μωρό. Εγώ είχα ανάγκη τις βόλτες και επειδή οι γονείς μας έμεναν μακριά, όταν το μωρό έγινε περίπου 30 ημερών το βγάζαμε βόλτα και παίρναμε όλοι τον αέρα μας.

Σου τα λέω όλα αυτά για να καταλάβεις πως δεν είσαι η μόνη που τα περνάει. Μην βλέπεις τις διαφημίσεις και τις ταινίες που τα εξιδανικεύουν όλα.

Αν πάλι νομίζεις ότι δεν μπορείς να χειριστείς την κατάσταση με τίποτα θα μπορούσες να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο ακόμα και δωρεάν σε κάποιο νοσοκομείο ή οργάνωση.

Μπορεί τώρα να μην το πιστεύεις,αλλά με τον καιρό γίνεται πιο εύκολο;)

Να είναι το μωράκι σου γερό!!!

κοπελα μου τιποτα απο αυτα που κανεις δεν ειναι λαθος κ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κακο στο μωρο σου το μαθαινεις οπως σε μαθαινει κ εκεινο. θα τα βρειτε πολυ γρηγορα οι δυο σας κ θα αναπολεις πολυ συντομα αυτες τις πρωτες κωμικοτραγικες μερες!

χαλαρωσε ασε το δακρυ να κυλησει δεν πειραζει αν σε αποφορτιζει κ οι ορμονες ειναι μπαχαλο ακομα....αλλα πιστεψε το, κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το μωρακι σου κ αυτο του ειναι αρκετο. ολα θα στρωσουν. ζητα βοηθεια απο οπου μπορεις κ βγες εστω κ στο μπαλκονι μονη σου,για μιση ωρα να ανασανεις. γραφε μας αν σε βοηθαει.

να σου ζησει! εγω παντως σε ζηλευωωωωω!!!!!!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρα μου να σου ζήσει το αστέρι σου!Ολες Μα όλες το περνάνε,άλλες πιο χαλαρά άλλες όπως εγώ ας πούμε πολυ χάλια!2 χρόνια πέρασαν και ακόμη το σκέφτομαι και ανατριχιαζω!Αισθανομουνα τόσο χάλια που νόμιζα πως μου εστριψε η βιδα.Εκτος απο τις ατιμες ορμονες που μετα απο 9 μήνες σε τρελη άνοδο κάνουν ξαφνικά μετα τον τοκετο τρελη κάθοδο,ειναι που οι περισσότερες απο μας πιστεύουμε πως με το που θα γεννησουμε θα ζούμε τις όμορφες ταινίες που βλέπουμε.Που όλα τα μωρα ειναι καθαρά και πάντα χορτατα,οι μαμάδες και το σπιτι πάντα στην τρίχα,που όλα τελοσπαντον ειναι στην εντέλεια!Δεν ειναι όμως έτσι εύκολα και να που απλα σιγα σιγα το ανακαλύπτεις,αλλα δεν Ειναι και το τέλος του κόσμου!Πιστεψε με και στο υπόσχομαι οτι κάνοντας λίγη υπομονή να περάσει ένα μικρό διάστημα όλα θα φτιάξουν.Και πάλι κουραστικά και αγχωτικα θα ειναι αλλα όχι τόσο Οσο τώρα.

Προσπάθησε Οσο μπορείς να μην κανεις τίποτα άλλο τον πρώτο καιρο απο το να χαρεις το παιδάκι σου που τόσο ανάγκη σε εχει,να προσπαθήσεις να θηλασεις που θα σε βοηθήσει να δεθεις πιο γρήγορα με το μωρο σου,στην τελική αν τα βρίσκεις σκούρα,βρες μια σύμβουλο θηλασμου να έρθει για επίσκεψη στο σπιτι να σου λύσει όλες τις απορίες και να σε ξεαγχωσει.

Αν έχεις βοήθεια,μπαμπά,Μαμα,αδερφές,φίλες,επιστρατευσε τους και ρίξε έναν καλο ύπνο να συνελθεις!

Ο πρώτος καιρός ειναι αρκετά δύσκολος αλλα σου το ορκιζομαι πως θα περάσει!

Γράφει και σε μας εδω τις ανησυχίες σου και έχουμε πολλα αυτιά για να σε ακούσουμε και να σε καταλάβουμε!

Ένα ακόμη θα σου πω.....κάποια στιγμή θα διαβάζεις ξανά το ποστ σου αυτο και θα γελας!Και ας μη με πιστεύεις ακόμη.Στα λεει μια μαμα που πέρασε πολυ βαρια επιλοχειο και τώρα ειναι σούπερ καλα..

adEup3.png

Ξέχασα επισης να σου πω πως θηλαστο κάνει να χρησιμοποιήσεις μετα την εδραίωση της γαλουχιας σου κάπου στις 40 μέρες περίπου και αυτο πρέπει να ειναι νοσοκομειακο!!!Περνα και απο το ανάλογο θέμα και τα κορίτσια θα σε κατατοπισουν!Εγω κατεβασα γάλα την έκτη μέρα μετα τον τοκετο και μέχρι τότε η μπαμπά μου δεν έπινε τίποτα εκτός απο λίγες σταγόνες πρωτογαλα!Μην απελπιζεσαι και πάρε τα πάνω σου!

adEup3.png

Ευχαριστώ κορίτσια...μίλησα με συμβουλο θηλασμου και ηδη νοιωθω καλυτερα, πιο ηρεμη...εχω αγκαλιτσα τον μικρο και κοιμαται...επιτέλους!!απο εχθες το βραδυ δεν κοιμθηκαμε σχεδον καθολου καθε 2 ώρες ηθελε φαγακι ηταν και ανυσηχος πολυ....τωρα ηρεμησε λιγο που τον πηρα πανω μου και τον αφησα να κοιμηθει ετσι δεν τον ξαπλωσα πουθενα.απο εδω και πέρα ετσι αγκαλιτσα θα την βγαζουμε αρκει να ειναι ηρεμος!Αυτες οι ορμόνες ειναι απιστευτες δν θα το πιστευα ποτε αν δεν το ζουσα!

Ξέχασα επισης να σου πω πως θηλαστο κάνει να χρησιμοποιήσεις μετα την εδραίωση της γαλουχιας σου κάπου στις 40 μέρες περίπου και αυτο πρέπει να ειναι νοσοκομειακο!!!Περνα και απο το ανάλογο θέμα και τα κορίτσια θα σε κατατοπισουν!Εγω κατεβασα γάλα την έκτη μέρα μετα τον τοκετο και μέχρι τότε η μπαμπά μου δεν έπινε τίποτα εκτός απο λίγες σταγόνες πρωτογαλα!Μην απελπιζεσαι και πάρε τα πάνω σου!

Αν το μωρό δεν είναι σε θέση να θηλάσει τότε επιβάλλεται να χρησιμοποιηθεί νοσοκομειακό θήλαστρο ήδη από τις πρώτες μέρες της γέννησης του μωρού.

Ευχαριστώ κορίτσια...μίλησα με συμβουλο θηλασμου και ηδη νοιωθω καλυτερα, πιο ηρεμη...εχω αγκαλιτσα τον μικρο και κοιμαται...επιτέλους!!απο εχθες το βραδυ δεν κοιμθηκαμε σχεδον καθολου καθε 2 ώρες ηθελε φαγακι ηταν και ανυσηχος πολυ....τωρα ηρεμησε λιγο που τον πηρα πανω μου και τον αφησα να κοιμηθει ετσι δεν τον ξαπλωσα πουθενα.απο εδω και πέρα ετσι αγκαλιτσα θα την βγαζουμε αρκει να ειναι ηρεμος!Αυτες οι ορμόνες ειναι απιστευτες δν θα το πιστευα ποτε αν δεν το ζουσα!

Μπράβο Μέλα! Είναι πολύ καλά που δε παρακολουθεί σύμβουλος θηλασμού μέχρι να στρώσουν τα πράγματα με το θηλασμό. Έτσι θα νιώθεις και λιγότερο άγχος. Να θυμάσαι ότι όλες τα περάσαμε αυτά μετά τη γέννα. Αν επιμείνουν τα άσχημα συναισθήματα όμως θα σε βηθούσε να μιλήσεις και με κάποιον ειδικό. Εκτός από το μωράκι σου να φροτίζεις και τον εαυτό σου. Να τρως, να ξεκουράζεσαι όποτε και όσο μπορείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ας μείνουν και λίγο πίσω οι άλλες δουλειές δεν πειράζει.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

έχω παρόμοιο θέμα με σένα.. λοιπόν για τον θηλασμό δοκίμασε ψευδοθηλή... θήλαστρο έχουν όλα τα φαρμακεία.. επέμενε στον θηλασμό με ψευδοθηλή (στα φαρμακεία θα βρεις και απο αυτή) γιατί μετά απο καμιά 10 μέρες βγαίνει η ρόγα και δεν την χρειάζεσαι.. για το στομαχάκι του αν δεις ότι μετά το γάλα πονάει άλλαξε γάλα... επίσης τα μωρά μπορούν να ενεργούνται κάθε 2 μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα αυτό μου το είπε η παιδιατρός μου γιατί είχαμε και εμείς θεματάκι .. μάλιστα μου έδωσε και κάτι φυτικές σταγόνες και απο τότε όλα οκ.. επίσης πολύ σημαντικό πες στον άντρα σου να σε βοηθάει όσο μπορεί ακόμα και στο θηλασμό εμένα ο δικός μου με βοηθάει στα πάντα και όταν με ποιάνουν τα κλάματα με αγγαλιάζει και με παρηγορει και ξέρω πως όλα θα πάνε μια χαρά,,, στο θηλασμό μπορεί να κρατάει το παιδί εκείνος πάνω σου μεχρι να βρείς εσύ την ρεγουλά σου.. επίσης μπάνιο να το κάνετε μαζί και γενικά όσο μπορείτε να είστε μαζί... όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά που νιώθεις και έχουν να κάνουν με τις ορμόνες σου.. επίσης αν δεις ότι θες κάποια άλλου είδους βοήθεια μίλα οποσδήποτε με τον γυναικολό σου... γιατί αν δεν σου παιρνάν τα συπτώματα τις κατάθλιψης ίσως χρειαστεί να δεις κάποια ψυχολόγο καλό θα σου κάνει... αντε καλό κουράγιο και να χέρεσαι το μπεμπάκι σου

Διαφημίσεις

αχ πόσο κακό είναι να επιμένουμε στον θηλασμο σε μια χάλια ψυχολογική κατασταση. Απο προσωπική εμπειρία που πήγα να σαλτάρω, δωσε γάλα σε σκόνη πάρα μα πάρα πολλά παιδάκια μεγάλωσαν έτσι μαζί με αυτά και τα δικά μου. Ελάφρυνε όλο γίνετε τα πρέπει σου!!!

αχ πόσο κακό είναι να επιμένουμε στον θηλασμο σε μια χάλια ψυχολογική κατασταση. Απο προσωπική εμπειρία που πήγα να σαλτάρω, δωσε γάλα σε σκόνη πάρα μα πάρα πολλά παιδάκια μεγάλωσαν έτσι μαζί με αυτά και τα δικά μου. Ελάφρυνε όλο γίνετε τα πρέπει σου!!!

Κανεις δεν επιμένει!Ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο θηλασμος βοηθά να προλαβεις η και να μειωθεί ο χρόνος της επιλοχειου κατάθλιψης!Η κοπέλα ειναι ενηλικη ακούει γνώμες που ζήτησε και αποφασίζει μονη της!

Υ.Σ Ζητω συγγνώμη για την σφηνα στο θέμα σας.

adEup3.png

λοιπόν για τον θηλασμό δοκίμασε ψευδοθηλή... θήλαστρο έχουν όλα τα φαρμακεία.. επέμενε στον θηλασμό με ψευδοθηλή (στα φαρμακεία θα βρεις και απο αυτή)

Εχεις επιγνωση ποσο λαθος πληροφοριες δινεις???Θηλαστρο μπορει να χρησιμοποιησει μονο νοσοκομειακο αν αντλει μεχρι αν εδραιωθει η γαλουχια....Τ αυπολοιπα θηλαστρα σε συνδυασμο με το οτι το παιδι δεν πιανει θα την οδηγησουν σε αποθηλασμο:rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Η καθε μαμα εχει τα δικα της ορια...Οι περισσοτερες γυναικες οταν γεννανε εχουν χαλια ψυχολογια στην αρχη..Η κοπελα προσπαθει να θηλασει....το να την λες δωσε γαλα σε σκονη να σωθεις δεν νομιζω να ειναι υποστηρικτικο και καλη συμβουλη ενω προσπαθει να τα καταφερει!Ελεος:rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ευχαριστώ κορίτσια να είστε καλά.Τελικά απο ότι βλέπω το θέμα του θηλασμού ούτε το παν σε αυτό τον κόσμο και όχι ότι εγώ μπορεί να πηδήξω απο το μπαλκόνι στο τέλος!Τελος παντων θα παλέψω για το καλύτερο με όποιο μέσω μπορώ και κατέχω.Ψευδοθηλες δοκιμασα αλλα και με΄εκεινες ειχαμε θέμα και παιδευομασταν παραπάνω οπότε και τις σταμάτησα!Σημερα θα παω στην συμβουλου να δουμε τι γίνετε.Λίγο που μιλήσαμε απο το τηλ μου είπε οτι πιθανόν το πρόβλημα να το έχει ο μπεμπης που δεν πιάνει και όχι εγώ....θα δούμε αρκει να λυθεί.Ελπιζω να μην έχω κάνει μεγάλη ζημιά σοτ μωρό που παίρνει τόσες μέρες σκόνη..σήμερα είμαστε στην 4η μέρα ελπιζω να τηνκοψουμε σε λίγες μέρες τελείως.

Διαφημίσεις

Εχεις επιγνωση ποσο λαθος πληροφοριες δινεις???Θηλαστρο μπορει να χρησιμοποιησει μονο νοσοκομειακο αν αντλει μεχρι αν εδραιωθει η γαλουχια....Τ αυπολοιπα θηλαστρα σε συνδυασμο με το οτι το παιδι δεν πιανει θα την οδηγησουν σε αποθηλασμο:rolleyes:

εγώ απάντησα που μπορεί να βρει θήλαστρο και επέμενα αν πρόσεξες στην ψευδοθηλή.. το λέω αυτό γιατί είχα ακριβώς το ίδιο θέμα απλά ξεχασα να αναφέρω πως όντως τα νοσοκομειακά είναι τα καλύτερα... σε αυτό έχεις δίκιο... είναι πολύ δύσκολο όταν το μωρό δεν ποιάνει θηλή και σε κάνει την ψυχολογία σορρυ για την λέξη σκατά... έτσι ήμουν και εγώ μέχρι που κατάφερα με την βοήθεια του άντρα μου με την ψευδοθηλή και με το θήλαστρο που πήρα να βγάλω την θηλή και να εδραιώσω τον θηλασμό ... το μωρό μου είναι μόνο 23 ημερών οπότε τα έχω ακόμα πρόσφατα και άσε που είμαι ακόμα κάπως ψυχολογικά..

Ευχαριστώ κορίτσια να είστε καλά.Τελικά απο ότι βλέπω το θέμα του θηλασμού ούτε το παν σε αυτό τον κόσμο και όχι ότι εγώ μπορεί να πηδήξω απο το μπαλκόνι στο τέλος!Τελος παντων θα παλέψω για το καλύτερο με όποιο μέσω μπορώ και κατέχω.Ψευδοθηλες δοκιμασα αλλα και με΄εκεινες ειχαμε θέμα και παιδευομασταν παραπάνω οπότε και τις σταμάτησα!Σημερα θα παω στην συμβουλου να δουμε τι γίνετε.Λίγο που μιλήσαμε απο το τηλ μου είπε οτι πιθανόν το πρόβλημα να το έχει ο μπεμπης που δεν πιάνει και όχι εγώ....θα δούμε αρκει να λυθεί.Ελπιζω να μην έχω κάνει μεγάλη ζημιά σοτ μωρό που παίρνει τόσες μέρες σκόνη..σήμερα είμαστε στην 4η μέρα ελπιζω να τηνκοψουμε σε λίγες μέρες τελείως.

μπράβο σου που θα πας να δεις την σύμβουλο είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις... όσο για την ζημιά που λές μην στεναχωριέσαι τίποτα δεν έπαθε με λίγο γάλα σε σκόνη υπάρχουν παιδάκια που μεγαλώνουν με το γάλα σε σκόνη... εσύ πάνε δες την σύμβουλο και πρόσπάθησε να θηλάσεις μην σταματήσεις τις προσπάθειες...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...