Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξωκλήσι με θέα ηλιοβασίλεμα

vicky mou

Recommended Posts

Καλησπέρα, ξεκίνησα κι εγώ την αναζήτηση εκκλησίας για τη βάπτιση της μικρής μου, του χρόνου τον Μάιο. Ψάχνω ξωκλήσι πλάι στη θάλασσα που να βλέπει ηλιοβασίλεμα. Δηλαδή ο ήλιος να πέφτει στη θάλασσα κι όχι πίσω μας. Δεν έχω πρόβλημα με την περιοχή, Μεσόγεια, Σούνιο, Λαύριο, Κερατέα, Αν. Αττική, νότια προάστια... οπουδήποτε σε απόσταση 1 ώρας από την Αθήνα. Βηθείστε με αν ξέρετε...

Διαφημίσεις

Τι ωραία! Αυτό ακριβώς είναι το στυλ που ψάχνω. Πήγα χθες στο Δασκαλειό, τέλεια! Υπάρχει και διαθέσιμη ημερομηνία, αλλά ο ήλιος δεν πέφτει στη θάλασσα... Θα μου πείτε και τι έγινε; Απλά έτσι το έχω ονειρευτεί κι αν μπορώ να το κάνω πραγματικότητα, γιατί όχι; Και εννοείται ότι το κάνω για τις φωτογραφίες, να έχουν όμορφα χρώματα...Στην Ανάβυσσο να πάω ή κι εκεί ο ήλιος πέφτει πίσω μας και να το ξεχάσω το όνειρο και να συμβιβαστώ;

στην Ανάβυσσο έχω παει σε γάμο και είναι ονειρεμένα...ο ήλιος πέφτει στη θάλασσα, είναι πέτρινο το ξωκλήσι, τι να σου πω, μαγεία..δες οπωσδήποτε το εκκλησάκι αυτό πριν αποφασίσεις.

Διαφημίσεις

επίσης στη ραφήνα , στο ξωκκλήσι του αγίου νικολάου, εκεί που μένει ο καραμανλής.ο ήλιος δεν πέφτει στη θάλασσα αλλά είναι όνειρο..ψηλά, με θέα το λιμάνι...όταν ήταν πρωθυπουργός δεν έκαναν εκεί μυστήρια, τώρα νομίζω αυτό έχει καταργηθεί.μια επίσκεψη θα σε πείσει.

Στη Ραφήνα (ήταν η πρώτη μου επιλογή) είχα πάει και ναι ήταν μαγικά... Αλλά έκανα πίσω γι' αυτό που λες ότι είχαν απαγορέψει τα μυστήρια και εδώ μέσα έμαθα ότι ακόμη δεν τα έχουν επιτρέψει. Οπότε θα πάω και στην Ανάβυσσο αφού είναι τόσο όμορφα και τα ξαναλέμε...

Ρίξε μια ματιά και στην Αγία Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη. Είναι δίπλα ακριβώς στην θάλασσα , ένα μικρό λευκό ξωκλήσι όνειρο. Δεν ξέρω αν βλέπεις ηλιοβασίλεμα αλλά αξίζει σίγουρα να το δείς.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό. Ξωκκλήσι πάνω στην θάλασσα. Εκεί κάναμε την δική μας βάπτιση στις 23 Σεπτέμβρη. Απλά Τέλεια!!!

για να έχεις δύση στην θάλασσα πρέπει να έχει δυτικά σου θάλασσα. άρα Δασκαλειοό πόρτο ράφτη και όλα αυτά ξέχνα τα. Πράγματι ο άγ. κοσμάς είναι πολύ καλή λύση, αλλά ο ήλιος πάει ΠΡΟΣ την θαλασσά και δεν σβήνει σε αυτήν. Εκτός και άν μετακομίσουμε τον Πειραιά :P:D:).

έχει κάγκελα βέβαια για να μην φουντάρει κανείς. Το μόνο θέμα είναι οι ηλίθιοι παρκαδόροι του κλαμπ, που ζητάνε 5 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο. άν όμως μιλήσεις για αυτό με τον παπά εκ των προτέρων, σου δίνει λύση.

Ο παπάς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το θέμα του parking. Το parking ανήκει στο club και πρέπει να μιλήσεις με τον υπεύθυνο εκεί για να διευθετήσεις το θέμα. Το θετικό με την δική μας βάπτιση είναι ότι έγινε Κυριακή και το club ήταν κλειστό οπότε μας είπαν να παρκάρουμε όπου θέλουμε, χωρίς κόστος.

Καλημέρα,

Η ιστορία έχει ως εξής:

Ο χώρος ανήκει όντως στην αρχιεπισκοπή. Το club νοικιάζει τον χώρο από την αρχιεπισκοπή και τον χώρο του parking, οι παρακαδόροι τον νοικιάζουν από το club , γι΄αυτό και το ποσό των 5?.

• 2 months later...
Στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό. Ξωκκλήσι πάνω στην θάλασσα. Εκεί κάναμε την δική μας βάπτιση στις 23 Σεπτέμβρη. Απλά Τέλεια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ.ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσεις στο τηλ. 210 9612373. Είναι ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου στην Τερψιθέα / Άνω Γλυφάδα, εκεί υπάγεται το εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...