Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαγητό σε περιοχή Άνοιξη - Σταματα ή εκεί κοντά

Recommended Posts

Αναζητώ για τραπέζι βάπτισης για περίπου 30-40 άτομα κοντά στις περιοχές Άνοιξη, Σταματα, Δροσιά. Θα ήθελα ο χώρος να είναι προσεγμένος ( να ξεφεύγει από την εικόνα της κλασικής χασαποταβέρνας). Περιμένω τις απαντήσεις διότι έχω πελαγώσει. Δε γνωρίζω τις εκει περιοχές. Ευχαριστω

uhODp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

στη δροσια κιμωλια,δε θυμιζει καθολου χασαποταβερνα,ειναι πιο μοντερνο,φαγητο συμπαθητικο,εχω κατσει μια φορα μονο δεν ξερω παραπανω,καλυτερα να πας να φας και να δεις μονη σου,δες κι εδω

http://www.ask4food.gr/estiatoria/13796-kimolia

επισης καπου στη ροδοπολη,υπαρχει μια γερμανικη μπυραρια,δε θυμαμαι ονομα,κι αυτο συμπαθητικο.

το ωραιοτερο μερος ομως,λιγο πιο μακρια απο εκει που λες,ειναι στο φραγμα του μαραθωνα,το fragma,εχω φαει και το φαγητο ηταν πολυ καλο,βαλε και την υπεροχη θεα στη λιμνη.

καλα λογια για το φαγητο εχω ακουσει και για το αγροκτημα ρεγκουκου στη σταματα,δεν εχω ομως προσωπικη αποψη,οπως και για το κουτουκι της ελενης,παλι στη σταματα στην πλατεια,και για τον πεππα,αλλα μεσα δεν ξερω αν θυμιζουν χασαποταβερνα.

αν θυμηθω και καποιο αλλο θα σου πω,σε ποια εκκλησια θα γινει η βαπτιση?

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Η βαπτιση θα γίνει στην Εκάλη στο μοναστήρι της Αγίας Φιλοθεης. Αν γνωρίζεις κι εκει γύρω κάτι καλο αλλα όχι πανάκριβο, πες μου σε παρακαλω.

uhODp3.png

http://www.giafagito.gr/restaurant.asp?rid=1962&lng=1

vertigo στη δροσια,ειχα φαει παλιοτερα,κ ακουσα πως καποιοι το κλεινουν κ για βαπτιση(εχει διαφορους χωρους).

αν εισαι στην εκαλη,μπορει να σε βολεψει και η νεα ερυθραια,και το κεφαλαρι..στο σεμιραμις το ξενοδοχειο εχω δει να γινονται βαπτισεις,και στα αλλα ξενοδοχεια της περιοχης..

η νεα ερυθραια εχει αρκετα νεομοντερνα μεζεδοπωλεια,αλλα δυστυχως δεν εχω επισκεφθει καποιο,μηπως μπορει να σε βοηθησει αλλη κοπελα απο το φορουμ,αν ειναι της περιοχης..

καλες ετοιμασιες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...