Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν μου έχει έρθει περίοδος[13χρονών]

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΙΜΑΙ 13 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ !!!

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!!

ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!

ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (ΤΡΙΧΕΣ,ΣΤΗΘΟΣ Κ.Λ.Π)!!!

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

:confused:

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 13 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΟΜΑ !!!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ !!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ !!!

και μενα η περιοδος ηρθε στο δημοτικο και ευτυχως μας ειχαν μιλησει στη κατασκηνωση και ηξερα, αλλιως δεν με τοχε πει κανεις. ισως ημουν μικρη?δε ξερω. αλλα και παλι ηταν ενα σοκ για μενα . αισθανομουν αλιεν. βεβαια το κακο με μενα ειναι πως ενω ειχα συμπτωματα 1 εβδομαδα πριν με πονους περιοδου κανεις δεν ηρθε να με προετοιμασει ψυχολογικα οτι ισως ακολουθησει περιοδος . ετσι πηγα μια μερα σπιτι και ενω εκανα τσισα, ειχα ηδη τρελη αιμοραγια και λερωθηκα παντου,ακομα και στο ποδι! εβαλα τα κλαματα φυσικα αλλα η μαμα γελουσε απο αγαπη που μεγαλωσα και ο μπαμπας χαμογελουσε λεγοντας "αχ το κοριτσακι μου εγινε γυναικα" και τετοια και εγω ντρεπομουν και εκλαιγα μαζι! το κουφο ειναι οτι τις πρωτες φορες καθε φορα που πηγαινα τουαλετα ενημερωνα τη μαμα μου οτι θα παω και να αλλαξω και μου ειπε οτι δε χρειαζεται να ενημερωνω καθε φορα,γιατι το ελεγα και στο μπαμπα και πολλες φορες με συνοδευε και στο μπανιο και μου εκλεινε τη πορτα απο τακτ. τρελη φαση!!! τη σκεφτομαι ακομα και τωρα καμια φορα και αναπολω τα χρονια της αθωοτητας!

• 1 month later...

δεν πρεπει να εχεις κανενα απολυτως αγχος!καθε κοπελα αδια8ετει σε διαφορετικη ηλικια!μπορει καποια να εχει απο τα 11 ενω αλλη να αδια8ετησει στα 16!ο κα8ε οργανισμος ειναι διαφορετικος!πχ εμενα μ ηρ8αν στα 15!!μην ανησυχεις κα8ολου!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!!

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!

εμενα μου ηρθε στα 15 μου. τις πρωτες φορες ηταν λιγες σταγονες που κρατουσαν 2-3 μερες, και ερχοταν αν 2 μηνες.

• 3 months later...

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας βρε! Ξέρω γυναίκες που τους ήρθε περίοδος στην Α' Λυκείου!! Η περίοδος τείνει να αργεί όταν ο σωματότυπος της γυναίκας είναι σχετικά αδύνατος ή σχετικά παχύς, αλλά ακόμα κι αν δεν ανήκεις σε αυτές τις ομάδες, είναι νωρίς ακόμα για να ανησυχήσεις! Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικούς ρυθμούς, οπότε μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις φίλες σου. Απλά κάνε υπομονή. Κι εγώ είχα όλες τις προϋποθέσεις για να μου έρθει περίοδος από την Ε' Δημοτικού, αλλά τελικά μου ήρθε στην Α' Γυμνασίου. Χαλάρωσε! :)

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι. Όπως είπαν και οι κοπέλες πιο πανω, ειναι ανάλογα τον οργανισμό. Επισης εχω ακουσει, δεν ξερω αν ισχυει αυτο, οτι οσο πιο αργα ερθει τοσο πιο αργα θα ερθει και η εμμηνοπαυση.

Εμενα μου ήρθε στα δεκατέσσερα κάτι λιγα καφέ, και μετα ξανα είδα αιμα έπειτα από έξι μήνες.

εισαι μια χαρα δεν έχεις τιποτα

καθε άνθρωπος είναι διαφορετικός..

μπορεί να μην σου έρθει τώρα αλλά να σου έρθει του χρόνου..

τι βιαζεσαι?? μην φανταστεις δεν χάνεις και τίποτα ;)

θα σου έρθει όταν είναι η ώρα του να έρθει..

και για την ιστορια εμένα μου ήρθε στα 13 αλλά μιλάμε ότι είχα αιμα 1,5 μηνα .. με το που μου τελειωσε άντε παλι αιμοραγια.. και πόνος πολύ πόνος..

απο αυτό καμια΄μας δεν γλιτώνει...

• 5 months later...

Ευχαριστώ πάρα πολύ...Να σας πω την αλήθεια αγχώνομαι επειδή όλες μου οι φίλες έχουν...

Εεεεε...και είναι και της ηλικίας...βέβαια έχω και ένα θέμα με τις ορμόνες μου...!!!

Μάλλον είναι και από αυτό...πήγα σε μια γιατρό και μου είπε ο,τι μάλλον θα έρθει το καλοκαίρι...από τότε μου σταμάτησε το άγχος...Πάντως ευχαριστώ πολύ[/b][/i]

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ...Να σας πω την αλήθεια αγχώνομαι επειδή όλες μου οι φίλες έχουν...

Εεεεε...και είναι και της ηλικίας...βέβαια έχω και ένα θέμα με τις ορμόνες μου...!!!

Μάλλον είναι και από αυτό...πήγα σε μια γιατρό και μου είπε ο,τι μάλλον θα έρθει το καλοκαίρι...από τότε μου σταμάτησε το άγχος...Πάντως ευχαριστώ πολύ[/b][/i]

καλέ μην αγχώνεσαι!!!!εμένα μου ήρθε όταν ήμουν σχεδόν 13.είναι ανάλογα την κοπέλα .

πάντως όταν σ έρθει θα λες πάλι περίοδο εχω!!!!!έτσι ήμουν κ εγώ αλλά μετά από καιρό την βαριέσαι!!!!ασε που δεν μπορείς να κάνεις κ μπάνιο στην θάλασσα!!!!!οπότε μην αγχώνεσαι κ θα σ έρθει κάποια στιγμή!!!

hiEW.pngpFRip3.png

• 2 months later...

κορίτσια ηρεμήστε! αργά ή γρήγορα θα σας έρθει περίοδος και απ' ό,τι κατάλαβα τα συμπτώματα που παρουσιάζετε είναι επειδή πλησιάζει ο καιρός που θα αδιαθετήσετε για πρώτη φορά. όμως δεν χρειάζεται να έχετε τόσο άγχος, γιατί όλες οι γυναίκες αποκτούν κάποια στιγμή περίοδο. εγώ είμαι 13 και θα πάω 2α γυμνασίου. η πρώτη φορά που μου ήρθε περίοδος ήταν όταν ήμουν 11,5 χρονών, δηλαδή στην 6η δημοτικού. στην αρχή δεν ήξερα τι ακριβώς είναι και το είπα στην μαμά μου. εκείνη, συγκινημένη μου είπε πως αδιαθέτησα. από τότε, έχω παρουσιάσει τρομερή αλλαγή και στην μορφή του προσώπου μου και στο σώμα μου. να φανταστείτε είμαι 13 χρονών και οι περισσότεροι με κάνουν για 15, 16, διότι αδιαθέτησα νωρίς σε σχέση με τις περισσότερες κοπέλες(η περίοδος φέρνει πολλές αλλαγές στο σώμα και στη μορφή) που ξέρω και άλλαξα απότομα.

συμπέρασμα: δεν πρέπει να έχετε τόσο άγχος, γιατί πιστέψτε με,

δεν νομίζω να σας άρεσε αν ο περισσότερος κόσμος σας έκανε για

μεγαλύτερες απ' όσο είστε...

αυτά από εμένα!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

• 3 months later...

σε καταλαβαινω ειμαι 13 κ δν μ εχει ερθει ακομα.. οσο να'ναι αυτο με στεναχωρει... προχθες η καλυτερη μ φιλη αδιαθετησε για πρωτη φορα..

εχουμε ιδιες αναλογιες κ ειμαστε ολοιδες κ αυτοκολλητες.. μολις μ ειπε οτι αδιαθετησε? εμεινα .... απο τοτε οποτε μ ερχονται στο μυαλο οι λεξεις 'περιοδος' κ 'αιμα'?? τα νευρα μ παντα αναρωτιεμει το γιατιι??? :(

σε καταλαβαινω ειμαι 13 κ δν μ εχει ερθει ακομα.. οσο να'ναι αυτο με στεναχωρει... προχθες η καλυτερη μ φιλη αδιαθετησε για πρωτη φορα..

εχουμε ιδιες αναλογιες κ ειμαστε ολοιδες κ αυτοκολλητες.. μολις μ ειπε οτι αδιαθετησε? εμεινα .... απο τοτε οποτε μ ερχονται στο μυαλο οι λεξεις 'περιοδος' κ 'αιμα'?? τα νευρα μ παντα αναρωτιεμει το γιατιι??? :(

Γλυκια μου κοπελα αν ομωσ σου ερθει θα αναρωτιεσαι το αντιθετο....!!!!!!

Οποτε ολα στην ωρα τους, αλλωστε ετσι ειμαστε πλασμενοι απο τον Θεο, ιδιοι αλλα ταυτοχρονα τοσο διαφορετικοι...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

βρε δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω απο ενα κοπελι 13 χρονων...εμενα καλε μου ηρθε οταν ημουν τεταρη δημοτικου...!!!!!και απο τοτε μεχρι σημερα ποναω καθε μηνα εκτοσ 9 μηνες τησ εγκυμοσυνης...!!!να σαι καλα κοριτσαρα μου και να θυμασαι τουτη τη στιγμη που το λες αυτο...!!!χαχαχα θα λεσ μα τι σκεφτομουν τοτε..???πονος και αιμοραγια καθε μηνα......ασε τα λεφτα για τισ σερβιετες χαχα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!!

εμενα μου ηρθε αρχες β γυμνασιου!!δες το σαν ευκαιρια να παρεις λιγο υψος ακομα!!εχει κ τα θετικα του!!
NRNSp2.pngsMstp2.png

• 2 months later...

κουκλα μου καλησπερα!!!μην ανυσηχεις καθολου...και η κορη μου ανησυχουσε πολυ γιατι ολες οι φιλες της ειχαν αδιαθετησει εκτος απο αυτην αλλα τελικα οταν ηρεμησε λιγο της ηρθε για πρωτη φορα..ηρεμησε βρε ;)

• 5 months later...
  • 1 χρόνο μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 8 months later...

εδω και 2 μερες εχω ελλαχιστο αιμα στο εσωρουχο μου και δεν ξερω αν μου ειρθε περιοδος δεν το εχω πει ακομα στη μαμα μου απλος αγορασα ενα πακετο σερβιετες για καλο και για κακο τι να κανω σημερα 3η μερα το μονο που ειχα ηταν ενα κιτρινοπο υγρο τι να κανω τι ειναι βοηθεια:oops:

ειμαι 13

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...