Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ 2ο ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΧΙ????????

Maria110610

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμεις παλι ειμαστε στην αντιθετη φαση...ο αντρας μου ψοφαει για δευτερο παιδι..εχουμε μια μπεμπα 9 μηνων...μολις μετα απο προσπαθεια 5 μηνων εχασα τα 18κιλα της εγκυμοσυνης..εγω δεν θελω ΑΚΟΜΑ δευτερο παιδι...τωρα βρισκουμε τους ρυθμους μας, θελω η μικρη ναπαει 2-3 χρονων κ τοτε αν μας αξιωσει παλι ο Θεος....θεωρω ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ να εχει αδερφακι η μπεμπα μας κ οχι τα κιλα μου για να μην παρεξηγηθω...αλλα νομιζω οτι χρειαζομαι λιγο χρονο για να μπω σε κανονικου ρυθμους, κ η ψυχη κ το σωμα, να ζησουμε την καθε φαση της μικρης μας που τωρα ζωηρευει κ θελει να μιλησει κ να περπατησει...βοηθεια εχω με το παιδι, τους γονεις μου αλλα τρεχουν ολη μερα...κ βεβαια κ το οικονομικο παιζει ρολο οτι θα πιεστουμε καπως πιο πολυ....αλλα αν ηδη το πρωτο παιδι ειναι λιγο μεγαλο, πχ 3-4, θα ειναι λιγο πιο ευκολο...

όπως τα περιγράφεις έχεις δίκιο να μη θέλεις ακόμα.. Είναι πολυ βασικό να νιώθεις σωματικά και πνευματικά έτοιμη για ένα δεύτερο μωρό. Σίγουρα η απόφαση για ένα παιδί είναι κοινή αλλά η γυναίκα έχει ένα λόγο παραπάνω μιας και είναι το "χωράφι" που καλλιεργεί μια νέα ψυχούλα.

Οι άντρες της ζωής μου...

όπως τα περιγράφεις έχεις δίκιο να μη θέλεις ακόμα.. Είναι πολυ βασικό να νιώθεις σωματικά και πνευματικά έτοιμη για ένα δεύτερο μωρό. Σίγουρα η απόφαση για ένα παιδί είναι κοινή αλλά η γυναίκα έχει ένα λόγο παραπάνω μιας και είναι το "χωράφι" που καλλιεργεί μια νέα ψυχούλα.

Εγω βρε κοριτσακια μου γιατι ειμαι στη μεση???τι εννοω..οτι θελω να ζησωξανα την εμπειρια της εγκυμοσυνης αλλα δεν θελω ακομα να μεγαλωσω ενα δευτερο παιδακι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα για εμενα....γιατι δεν σας κρυβω οτι ζηκευω τις εγκυουλες αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι βοηθεια δεν εχω απο πουθενα και οτι το μωρο το μεγαλωνω αποκλειστικα μονη μου....ο συζυγος μου ζει και εργαζεται σε αλλη πολη....και ακομα δεν εχω προλαβει να αντλησω δυναμεις....για να ξαναβρεθω στην παλη μεγαλωματος ενος 2ρου παιδιου....για την ωρατουλαχιστον.....

Τι εχω παθει????μονο σε εμενα συμβαινει αυτο αραγε???????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Εγω βρε κοριτσακια μου γιατι ειμαι στη μεση???τι εννοω..οτι θελω να ζησωξανα την εμπειρια της εγκυμοσυνης αλλα δεν θελω ακομα να μεγαλωσω ενα δευτερο παιδακι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα για εμενα....γιατι δεν σας κρυβω οτι ζηκευω τις εγκυουλες αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι βοηθεια δεν εχω απο πουθενα και οτι το μωρο το μεγαλωνω αποκλειστικα μονη μου....ο συζυγος μου ζει και εργαζεται σε αλλη πολη....και ακομα δεν εχω προλαβει να αντλησω δυναμεις....για να ξαναβρεθω στην παλη μεγαλωματος ενος 2ρου παιδιου....για την ωρατουλαχιστον.....

Τι εχω παθει????μονο σε εμενα συμβαινει αυτο αραγε???????

μα γιατί νιώθεις περίεργα?? με τα δεδομένα που έχεις είναι πολύ λογικό να διστάζεις ακόμα!! άσε να ξεπεταχτεί η μπέμπα γιατί αν κάνεις 2ο κοντά κοντά με μηδενική βοήθεια θα σε φάει το άγχος και τα νεύρα και είναι φυσικό. Και επειδή τα παιδάκια χρειάζονται ήρεμη μανούλα για να δοθεί σε αυτά. Κι εγώ μέχρι να πάει 7 μηνών ο μικρός μη νομίζεις ότι είχα στο μυαλό μου το 2ο όπως είναι τώρα!! Τώρα νιώθω ξεκούραστη κ κοιμάμαι. Θα έρθει η στιγμή που θα νιώσεις έτοιμη!

Διαφημίσεις

μα γιατί νιώθεις περίεργα?? με τα δεδομένα που έχεις είναι πολύ λογικό να διστάζεις ακόμα!! άσε να ξεπεταχτεί η μπέμπα γιατί αν κάνεις 2ο κοντά κοντά με μηδενική βοήθεια θα σε φάει το άγχος και τα νεύρα και είναι φυσικό. Και επειδή τα παιδάκια χρειάζονται ήρεμη μανούλα για να δοθεί σε αυτά. Κι εγώ μέχρι να πάει 7 μηνών ο μικρός μη νομίζεις ότι είχα στο μυαλό μου το 2ο όπως είναι τώρα!! Τώρα νιώθω ξεκούραστη κ κοιμάμαι. Θα έρθει η στιγμή που θα νιώσεις έτοιμη!

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ κουρασμενη, μολις εστρωσε λιγο ο υπνος μας ξαναχαλασε λογω αλματος αναπτυξης και δεν λεμε να το περασουμε αυτο το αλμα!!!!! Ελεος πια ποσο θα κρατησει???? γιατι εχω την βασιμη υποχια οτι εποννται και αλλα τετοια αλματα...οποτε δεν μπορω να περασω στο πρακτικο κομματι και να κανω δευτερο παιδακι, προς το παρον θα μεινω μονο στις σκεψεις, στα ονειρα και στις γλυκες αναμνησεις που ειχα απο το πρωτο μου!!!!!

Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!

υπομονή!! εμείς είχαμε λίγη ένταση κάτι μέρες (περιμένουμε μπας κ βγει κ κανένα δοντάκι αλλά τίιιιιποτα) τώρα όμως μια χαρά. εύχομαι σύντομα να στρώσετε!!

υπομονή!! εμείς είχαμε λίγη ένταση κάτι μέρες (περιμένουμε μπας κ βγει κ κανένα δοντάκι αλλά τίιιιιποτα) τώρα όμως μια χαρά. εύχομαι σύντομα να στρώσετε!!

Μπα η αληθεια ειναι οτι τα δοντια μας δεν μας ενοχλησαν....εχουμε 2 μεχρι τωρα....οπως λες και εσυ συμπεθερα...υπομονη!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...