Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παρακαλω για μια ερωτηση που ντρεπομαστε με τον αντρα μου να πουμε στο γιατρο μας...

Recommended Posts

καλησπερα!

προλογος:

δια μαγειας - φταιει και το θερμο κλιμα?- εχω επικινδυνες ορεξεις για σεξ , αλλα προστυχο , σεξ στερημενης ανεραστης, αγριο. δε ξερω γιατι και πως. φανταζομαι ολες τοχετε παθει και δεν ανησυχω γιατι μου φαινεται φυσιολογικο να τρελαθηκαν οι ορμονες μου. αλλα πραγματα ομως με καινε που δε ρωτω το γιατρο και ο αντρας λεει εμενα να ρωτησω γιατι νιωθει αβολα να πει τετοια σε εναν μεγαλο σοβαρο αντρα.

κ.θεμα:

κοριτσια χελπ!

ξερω οτι απο καποια στιγμη και μετα απαγορευεται το σεξ... δηλαδη οταν λεμε οτι κοβουμε το σεξ εννοουμε τη δυεισδυση ή γενικα τις συσπασεις της μεσης και μητρας? δηλαδη χωρις διεισδυση επιτρεπεται να τελειωνω? συγκεκριμενα με χαιδεμα αλλα οχι στο κολπο μεσα. εννοω εξωτερικα του και επισης λιγο πιο πανω και λιγο πιο κατω ειναι ολα οκ? δηλαδη το θεμα ειναι να ΜΗ κουνιεται ρυθμικα η λεκανη γενικα και ταρακουνηθει το μωρο απο τυχον "βιαιη" κινηση μου κατα τον αυνανισμο? αυτο ντρεπομαι να ρωτησω το γιατρο και φυσικα ουτε λογος να το κανει ο αντρας μου που τον ντρεπεται λιγο γιατι ειναι μεγαλος αντρας ο γιατρος και κολλαει. και φυσικα ουτε λογος να τον ρωτησω εγω για τους ιδιους ακριβως λογους!!! αν ηταν μικρος ο προφεσορας δε θα κολλουσα, αλλα τωρα... :shock::oops::?

Διαφημίσεις

καλησπερα!

ξερω οτι απο καποια στιγμη και μετα απαγορευεται το σεξ...

κατ'αρχάς να είσαι σίγουρη ότι ο γυναικολόγος σου έχει ακούσει και πολύ "χειρότερα" τόσα χρόνια. Μην κολλάς, η δουλειά του είναι.

Τώρα σχετικά με το ότι απαγορεύεται το σεξ... ποιος στο ειπε; Στο απαγόρευσε ο γιατρός σου, ή το άκουσες από φίλες/θείες κλπ; Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν μου το είχε απαγορεύσει σε καμία φάση, ούτε στις αρχές, ούτε στο τέλος. Ούτε μου είπε να προσέχω κάτι. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη, και δεν σου το έχει απαγορεύσει ρητά ο γιατρός σου, τότε... καλή διασκέδαση

jv42p3.png

DfUyp2.png

καλησπερα!

προλογος:

δια μαγειας - φταιει και το θερμο κλιμα?- εχω επικινδυνες ορεξεις για σεξ , αλλα προστυχο , σεξ στερημενης ανεραστης, αγριο. δε ξερω γιατι και πως. φανταζομαι ολες τοχετε παθει και δεν ανησυχω γιατι μου φαινεται φυσιολογικο να τρελαθηκαν οι ορμονες μου. αλλα πραγματα ομως με καινε που δε ρωτω το γιατρο και ο αντρας λεει εμενα να ρωτησω γιατι νιωθει αβολα να πει τετοια σε εναν μεγαλο σοβαρο αντρα.

κ.θεμα:

κοριτσια χελπ!

ξερω οτι απο καποια στιγμη και μετα απαγορευεται το σεξ... δηλαδη οταν λεμε οτι κοβουμε το σεξ εννοουμε τη δυεισδυση ή γενικα τις συσπασεις της μεσης και μητρας? δηλαδη χωρις διεισδυση επιτρεπεται να τελειωνω? συγκεκριμενα με χαιδεμα αλλα οχι στο κολπο μεσα. εννοω εξωτερικα του και επισης λιγο πιο πανω και λιγο πιο κατω ειναι ολα οκ? δηλαδη το θεμα ειναι να ΜΗ κουνιεται ρυθμικα η λεκανη γενικα και ταρακουνηθει το μωρο απο τυχον "βιαιη" κινηση μου κατα τον αυνανισμο? αυτο ντρεπομαι να ρωτησω το γιατρο και φυσικα ουτε λογος να το κανει ο αντρας μου που τον ντρεπεται λιγο γιατι ειναι μεγαλος αντρας ο γιατρος και κολλαει. και φυσικα ουτε λογος να τον ρωτησω εγω για τους ιδιους ακριβως λογους!!! αν ηταν μικρος ο προφεσορας δε θα κολλουσα, αλλα τωρα... :shock::oops::?

καλησπερα αν δεν υπαρχει προβλημα στην αρχη με αποκολλησεις κ συσπασεις σοβαρες δεν υπαρχει προβλημα...εμενα ο γυναικολογος μου με αφηνε ομορφα ομως οχι αγρια;)απλα στο τελειωμα το δικο σου μπορει να νιωσεις τιποτα στην κοιλιτσα σου το μωρο θα ειναι που χαιρεται που ειστε αγαπημενοι ...πλακιτσα...θα ειναι απο το τελειωμα...γιανα φανταστεις η ξαδερφη μου που ειχε στην αρχη της εγκυμοσυνης της αποκοληση κ συσπασεις εκανε μεχρι τον 8ο απο πισω(σορυ κοριτσια μιλαμε ανοιχτα)εγω δεν εκανα καθολου στην εγκυμοσυνη γιατι δεν ειχα ορεξη,,ημουν το αντιθετο απο σενα :)απολαυσετο με μετρο παντα οχι κολοτουμπες κ ακροβατικα :P

βασικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα ορεξεις σε ολη την εγκυμοσυνη και υπηρχαν στιγμες ξηρασιας βεβαια.

οσο αφορα ομως για την απαγορευση, οταν πηγα για 1η ή 2η φορα -δε θυμαμαι- με συνοδεψε η μητερα μου και επεμενε οτι τον ακουσε να λεει να λεει στους 3 τελευταιους μηνες ενω εγω τον ακουσα 2 μηνες πριν το ευτυχες γεγονος.

ντρεπομαι φυσικα να ρωτησω για αυνανισμο εναν μεγαλο σεβασμιο αντρα αν και αρχικα δε κολλουσα και ρωτουσα, τωρα οσο φουσκωνει περισσοτερο η κοιλια με επιασε κατι σαν κομπλεξ

Διαφημίσεις

βασικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα ορεξεις σε ολη την εγκυμοσυνη και υπηρχαν στιγμες ξηρασιας βεβαια.

οσο αφορα ομως για την απαγορευση, οταν πηγα για 1η ή 2η φορα -δε θυμαμαι- με συνοδεψε η μητερα μου και επεμενε οτι τον ακουσε να λεει να λεει στους 3 τελευταιους μηνες ενω εγω τον ακουσα 2 μηνες πριν το ευτυχες γεγονος.

ντρεπομαι φυσικα να ρωτησω για αυνανισμο εναν μεγαλο σεβασμιο αντρα αν και αρχικα δε κολλουσα και ρωτουσα, τωρα οσο φουσκωνει περισσοτερο η κοιλια με επιασε κατι σαν κομπλεξ

δε ξερω... και μενα ειπε χαλαρα αλλα δε ξερω τι παει να πει χαλαρα. εγω κανω μεχρι εκει που αισθανομαι οτι με παιρνει. αν αυτο εννοουνε οι γιατροι... αλλα ειμαι σιγουρη πως αν και ξεκαθαρισε οτι ολα πανε καλα μου ειπε οχι σεξ τους τεέυταιους μηνες και εγω τωρα ειναι που εχω ορεξη.

αλλα μαυτα που λετε μηπως ειπε κατι αλλο και αλλο καταλαβα? αλλα ηταν και η μαμα μπροστα...μαλλον στριμωχτηκα και πρεπει να τον ρωτησω τι ακριβως εννοουσε αποχη να ξερω και εγω τι παραλλαγη θα ακολουθησω στον οργασμο μου.

καλησπερα αν δεν υπαρχει προβλημα στην αρχη με αποκολλησεις κ συσπασεις σοβαρες δεν υπαρχει προβλημα...εμενα ο γυναικολογος μου με αφηνε ομορφα ομως οχι αγρια;)απλα στο τελειωμα το δικο σου μπορει να νιωσεις τιποτα στην κοιλιτσα σου το μωρο θα ειναι που χαιρεται που ειστε αγαπημενοι ...πλακιτσα...θα ειναι απο το τελειωμα...γιανα φανταστεις η ξαδερφη μου που ειχε στην αρχη της εγκυμοσυνης της αποκοληση κ συσπασεις εκανε μεχρι τον 8ο απο πισω(σορυ κοριτσια μιλαμε ανοιχτα)εγω δεν εκανα καθολου στην εγκυμοσυνη γιατι δεν ειχα ορεξη,,ημουν το αντιθετο απο σενα :)απολαυσετο με μετρο παντα οχι κολοτουμπες κ ακροβατικα :P

-μηπως και μενα με απαγορεψε προληπτικα? για τυχον αποκολληση?

-ο αντρας τραβιεται για να μη τελειωσει μεσα :rolleyes:

-απο πισω ουτε λογος στην εγκυμοσυνη... ;)

-κωλοτουμπες δε νομιζω..εμποδιζει η κοιλια :D

το μωρακι σου ειναι οκ εκει που ειναι και δεν εχεις κανενα προβλημα μπορεις να κανεις σεξ αφοβα απλα ****** και ομορφα σε στασεις που σε κανεις να νιωθεις ανετα και δεν πλακωνεις το μωρο.

Συμβουλη : Καλο θα ηταν ( τουλαχιστον αυτο εκανα εγω ) να χρησημοποιεις προφυλακτικο μεχρι τον τον 9ο μηνα γιατι η εγκυμοσυνη δημιουργει απο την φυση της κολπιτιδες και γενικα πρεπει να αποφυγεις να κολησεις οποιοδηποτε μικροβιο για να μην ταλαιπωρησε μετα και δεν θα μπορεις να παρεις καποια αντιβιωση.Οταν μπεις στο μηνα σου κανεις ελευθερα , το σπερμα βοηθαει τον τραχηλο να μαλακωσει και ετσι σε προετοιμαζει για τοκετο πιο ευκολα ( παντα ****** και ομορφα!!)

Εμενα μου το ειχε πει η γιατρος μου και ο αντρας μου που ειναι και εκεινος γιατρος , οτι το μωρακι εκει που ειναι δεν εχει κανενα προβλημα.

Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

εγω θα σου πω ακου μονο τον γιατρο σου κ κανεναν αλον ρωτα τον ευθεως δεν ειναι ντροπη.....εμενα δεν με αφηνε σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα ουτε συσπασεις ουτε αποκολλησεις ουτε τιποτα....αλλα κατι ηξερε;);)

οτι κ να πουμε μονο εκεινος γνωριζει αν πρεπει η οχι....

ειχα κ εγω τρελες ορεξεις στο τελος αχχχχχχχ υπομονη,,,,;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Οταν η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη τοτε το σεξ δεν απαγορευεται παρα μονο στο 1ο τριμηνο και αυτο γιατι η μητρα ειναι ακομα χαμηλα . Λεγοντας το σεξ εννοω μονο τη διυσδειση , ολα τα αλλα επιτρεπονται κανονικοτατα ή οπως το λεει ο δοκτορας μου , ενα χαδι μια αγκαλια :wink: . Το σεξ επειτα απο το 1ο τριμηνο και εφοσον δεν υπαρχει καποιο θεμα οπου θα εκανε το γιατρο να το απαγορεψει επιτρεπεται κανονικοτατα μεχρι οποια στιγμη γουσταρετε , επισης στο τελος για απελπισμενες εγκυες ειναι και μια καλη "Ασκηση" για να προκαλεσει τοκετο .Αυτο που ειχε πει ο δοκτορας μου ειναι να γινεται το σεξ παντα με τη χρηση προφυλακτικου γιατι το σπερμα δημιουργει συσπασεις .Οτι και να πω εγω , εσεις παντα θα ρωτατε το γιατρο σας , η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη .Εγω λογου χαρη σε αυτη την εγκυμοσυνη εκανα ελαχιστο εως καθολου σεξ γιατι απλα δεν ειχα καμια μα καμια καμια ορε3η τοσο πολυ που ακουω σεξ και νευριαζω . Στην πρωτη ειχα φοβερη ορε3η αλλα φοβομασταν πρωταριδες γαρ , στην κορη μου στο περιπου ορε3η .

QRyOp2.png

οντως το σπερμα στο τελος βοηθαει ...εμενα μου ειχε πει κανονικα να κανω μονο να προσεχω το πρωτο τριμηνο ,,,μηπως παιζει ρολο η ηλικια μου???ημουν 25...τελος παντων ...κανε εσυ προσεκτικα,,,οσο γιατο προφυλακτικο αν το μπορειτε βαλτε το ...προλυψη ειναι αυτη απο μικροβια....καλη διασκεδαση.....; )

εγω παντως κοριτσια ουτε να με αγγιξει δεν ηθελα.....ντροπη μου χαχαχα!!!!

Εμείς ρωτήσαμε τον γιατρό μου τις προάλλες και μας είπε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις επαφές κανονικά μέχρι και 4-6 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ και αυτό για να αποφευχθούν λοιμώξεις, χωρίς να αναφέρει τίποτα για συσπάσεις. Μάλιστα αυτό που επί λέξει μου είπε "Τις τελευταίες εβδομάδες αντενδείκνυται το διεισδυτικό σεξ", οπότε κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη ανυσυχία είναι οι λοιμώξεις στο τελευταίο διάστημα, για τον ίδιο λόγο μάλιστα μου έχει πει να μην μπω στην θάλασσα μετά την 33η - 34η εβδομάδα. Μέχρι τότε και από την στιγμή που η εγκυμοσύνη μου δεν έχει προβλήματα, δεν μας έχει απαγορεύσει το σεξ. Ακόμα και στην 6η εβδομάδα όταν πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο, ούτε τότε μας το απαγόρευσε, απλά η γενική συμβουλή ήταν να το πηγαίνουμε με το μαλακό και να ακούμε το σώμα μου.

Η άποψή μου πάντως είναι να πάρεις την γνώμη του γιατρού σου οπωσδήποτε.

Διαφημίσεις

Εννοείται μην ντραπείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου...και εγώ το ίδιο πράγμα τον είχα ρωτήσει γιατί είχαν τρελαθεί οι ορμόνες μου...συν του αν επιτρέπεται ο αυνανισμός..Lol:lol::lol::lol:

για αυνανισμο δε ρωτησα αν κ συνεχιζω το σπορ. για διεισδυση ειπε οχι . οχι σε ολες λεει βασικα τους τελέυταιους μηνες.

τα τελευταια μου νεα ειναι πως το κοψα προς το παρον το.. αθλημα.:(. σκεφτομαι κατι κουφα του στιλ οτι το εργαλειο του αντρα θα τρυπησει το σακο.στεκει αυτο ρε κοριτσια?:lol:? εχω τρελες ορμες, ολο λεω προστυχα στον αντρα λογια και τον σβηνω οπως μπορω, με οτι μεσα διαθετω :wink: . αυτα. αντε υπομονη μας....

γιωτα οι ορμονες στην εγκυμοσυνη κανουν τρελλα παρτυ,ενα απο αυτο ειναι να θελουν σεξ(συνηθως) και μαλιστα πολλες κοπελες θεωρουν οτι το σεξ κατα την διαρκεια της κυσης ειναι το καλυτερο ever (δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι ηταν απαγορευμενο για μενα απο τον γιατρο με τον οποιον τροπο)...το θεμα ειναι η ενταση,γιατι το προβλημα δεν ειναι τοσο η διυσδηση αλλα οι συσπασεις που κανει η μητρα κατα την διαρκεια του οργασμου...για αυτο,να προσεχεις αν επιλεγεις τον αυνανισμο,γιατι προκαλει ακομα μεγαλυτερες συσπασεις απο μια διυσδυση...και φυσικα, ο σακος δεν παθαινει τιποτε απο το...του καλου σου...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

γιωτα οι ορμονες στην εγκυμοσυνη κανουν τρελλα παρτυ,ενα απο αυτο ειναι να θελουν σεξ(συνηθως) και μαλιστα πολλες κοπελες θεωρουν οτι το σεξ κατα την διαρκεια της κυσης ειναι το καλυτερο ever (δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι ηταν απαγορευμενο για μενα απο τον γιατρο με τον οποιον τροπο)...το θεμα ειναι η ενταση,γιατι το προβλημα δεν ειναι τοσο η διυσδηση αλλα οι συσπασεις που κανει η μητρα κατα την διαρκεια του οργασμου...για αυτο,να προσεχεις αν επιλεγεις τον αυνανισμο,γιατι προκαλει ακομα μεγαλυτερες συσπασεις απο μια διυσδυση...και φυσικα, ο σακος δεν παθαινει τιποτε απο το...του καλου σου...

βασικα το σεξ στην εγκυμοσυνη δε μπορει ναναι καλυτερο. απλα γιατι οταν δεν εισαι εγκυος εισαι ελευθερη να εκφραστεις και να κανεις ο,τι ΟΟΟ,ΤΙ ΟΟΟΟΟ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟ και φυρικα Η ΣΤΕΡΗΣΗ που μας κανει να το θεωρουμε ερεθιστικο. μην ανησυχεις και μην εχεις τυψεις φυσικα! ολα καλα να σου πανε! αυτο με το σακο μου κολλησε στο μυαλο απο τη τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο κσι ειδα ποσο μεγαλωσε, τελειως χαζα και αυθορμυτα. δε προκειται να το ξεπερασω γιατι ειναι ενα κολλημα οπως ολες οι εγκυμονουσες εχουν και απο κατι κουφο κατα την κυηση. για τον αυνανισμο δε το ξερα οτι ειναι πιο επικινδυνο αλλα αν το καλοσκεφτεις εχεις δικιο γιατι παρασυρεσαι οταν εισαι μονη σου και δεν υπολογιζεις τις συσπασεις και συγκεντρωνεσαι στο στοχο σου ευλαβικα.

• 3 months later...
καλησπερα!

προλογος:

κ.θεμα:

κοριτσια χελπ!

πο πο αυτο το θέμα ακρυβός έψαχνα ...λοιπόν κορίτσια εμάσ μασ είπε κομμένο μέχρι να κλείσουμε τον 3ο πόσο λογικό ειναι?

κοριτσια ακουστε τους γιατρους σας, πριν ενα μηνα νοσηλευτικα στο ιασω με συσπασεις μητρας και διπλα μου ηταν μια κοπελα που ηταν στην 10-12βδομαδα αν θυμαμαι καλα, η οποια ειχε παθει αποκολληση πλακουντα απο το sex......οταν το ακουσαμε οι αλλες κοπελες κουφαθηκαμε, καλα τις λεμε αυτο δεν ηταν sex ηταν το λεγομενο (ξεσκισημο, μετα συγχωρησεως που λεμε) στην μαμα της βεβαια ειχε πει οτι το επαθε απο την πολυ δουλεια.....οποτε κοριτσια κατι παραπανω ξερουν οι γιατροι μας......απλως το sex ο καθε ενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Θα συμφωνήσω με την kathi.Για να το λένε ειδικά στο πρώτο τρίμηνο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.Και δεν το προτείνει ένας ή δύο γιατροί αλλά από ότι βλέπω αρκετοί.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Και σε μας είχε πει να απέχουμε το πρώτο τρίμηνο. Κι αυτό γιατί μέχρι να "δέσει" όπως λέμε το μωρό, είμαστε πιο επιρρεπείς σε αποκολλήσεις. Εγώ να πω την αλήθεια τον θεώρησα υπερβολικό, αλλά επειδή τον εμπιστεύομαι ακολούθησα τη συμβουλή του. Το άθλημα το ξαναπιάσαμε με τις ευλογίες του όταν μπήκα στον τέταρτο, αλλά χαλαρά πάντα (μας πρότεινε και συγκεκριμένες στάσεις που διευκολύνουν την κατάσταση και είναι άφοβες!) Μακάρι να τον άκουγα και στην απαγόρευση των μεγάλων διαδρομών με το αυτοκίνητο κατά το πρώτο τρίμηνο.. Εκεί είπα "εντάξει, εδώ τώρα υπερβάλει", και έφυγα τριήμερο. Γυρνώντας είδα καφέ στο χαρτί κι όταν πήγα πανικόβλητη στο ιατρείο, αφού με "στόλησε" που έκανα του κεφαλιού μου, με ενημέρωσε ότι είχα πάθει αποκόλληση. (ακολούθησε ένας μήνας ξάπλα και τα σχετικά)το λέω αυτό γιατί η ουσία είναι εφόσον εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας να τους ακούμε!!

8hwQp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...